ورود

مشاهده نسخه کامل : انتخاب بين چند كارت gtx950

mohamad.j
27-01-16, 21:26
با سلام
واسه سيستم ميخوام يه كارت گرافيك بندازم به نظرتون بين اين چندتا كدوم بهتره
Zotac GTX950 AMP! Edition (694)
Gigabyte GTX950 WF2X OC (725)
Gigabyte GTX950 OC (699)
Evga GTX950 Superclocked Gaming (675)
نظر خودم بيشتر با zotac هست بعد اون گيگابايت wf2x كه البته ضعيفتر از زوتاك هست و قيمت بيشتر داره
اين زوتاك خيلي قويه فركانس هسته اش از همه بيشتره فركانس رمش هم از همه بيشتره قيمتش هم مثل بقيس فقط نگران اينم كه يه فن جوابگوي اين قدرت نباشه و داغ كنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohamad.j
27-01-16, 21:31
ببخشيد اشتباه ديد شد زوتاك دو تا فن داره اما بازم فركانس هسته اش خيلي بيشتر از بقيس ميترسم دماش خيلي بالا بره

AMD>INTEL
27-01-16, 21:43
این کارت رو بتونی بودجه بگذاری از همشون یه سر و گردن بالاتره
Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB

mohamad.j
27-01-16, 21:49
این کارت رو بتونی بودجه بگذاری از همشون یه سر و گردن بالاتره
Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB

قيمت اون 800 هست پنجاه شصت تومن با gtx 960 فرق داره ديگه اونقدر بودجه داشتم 960 ميخريدم
حالا دوروبر 700 چه كارتي بهتره؟

AMD>INTEL
27-01-16, 21:54
قيمت اون 800 هست پنجاه شصت تومن با gtx 960 فرق داره ديگه اونقدر بودجه داشتم 960 ميخريدم

Gigabyte GTX 950 OC WF 2X 2GB
پس این کارت رو بگیرید از لحاظ کیفیت ساخت گیگابایت سرتر هست .

- - - Updated - - -

Gigabyte GTX 950 OC WF 2X 2GB
پس این کارت رو بگیرید از لحاظ کیفیت ساخت گیگابایت سرتر هست .

خبات کریمی
27-01-16, 22:27
سلام دوست گرامی
کارت زوتک امپ ادیشن نسبت به قیمت و در مقایسه با دیگر کارت های هم رده، کارایی بالاتری داره.
ضمناً خرید 960 کارکرده بهترین گزینه است.

mohamad.j
27-01-16, 22:58
با توجه به ريويو ها زوتاك بهتره فقط يكم صداي فنش بيشتره كه مهم نيست واسم در مقابل اختلاف قابل توجهي كه نسبت به گيگابايت داره دماش هم حدودا سه چهار درجه بيشتره در فول لود و به ٧٣ درجه ميرسه كه دماي مناسبي هست
Only the registered members can see the link
960 كاركرده هم پيدا بشه كه عاليه

RAVYY
28-01-16, 12:14
ببخشيد اشتباه ديد شد زوتاك دو تا فن داره اما بازم فركانس هسته اش خيلي بيشتر از بقيس ميترسم دماش خيلي بالا بره

دوست من به نظر من هم مدل AMP زوتک بهتر بعداز اون هم مدل گیگابایت
GTX950 WF2X OC هست که ارزش خرید بالایی رو داره
از نظر دما هم این مدل AMP زوتک راحت میتونه گرماش رو دفع کنه واز نظر دمایی مشکلی نخواهید داشت

DOOM999
28-01-16, 12:30
گیگابایت مطمئن ترین انتخاب است چون امتحان خودشو پس داده به بنچمارکها اکتفا نکن به نظر من به صرفه ترین و مطمئن ترین GIGABYTE GTX 950 WF 2X OC .در ضمن چیپستهای تمام اون ها یکیه .تفاوتها ناچیز.گیگا خنک کننده های عالی داره.ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING 2GB هم چون توسری STRIX هست کم صداست

AMD>INTEL
28-01-16, 12:44
کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه . باز تصمیم با شماست .

RAVYY
28-01-16, 13:02
نتایج
بنچمارک یکی از مهمترین دلایلی هست که موقع خرید قطعات باید به اون تکیه و دقت کرد البته از سایتهای معتبر و همچنین در جواب پس دادن گیگابایت شکی نیست ولی از بین این کارتها که شما گفتید به نظرمن Zotac GTX950 AMP! Edition از لحاظ قیمت و بازدهی خیلی بهتر هست و زوتک هم جوابش رو پس داده مخصوصا در سری AMP بازهم میل خودتون هست که کدوم کارت رو انتخاب میکنید

DOOM999
28-01-16, 15:54
اگر بنچمارک مقیاس قطعی باشد پس به من بگویید کدامیک بهتر است 390x یا gtx980

Only the registered members can see the linkانتخاب-بين-چند-كارت-gtx950-ac-syndicate-bench-4k-ultra-custom-jpgOnly the registered members can see the linkانتخاب-بين-چند-كارت-gtx950-overwatch-gpu-bench-1440-epic-jpg

mohamad.j
28-01-16, 18:25
اگر بنچمارک مقیاس قطعی باشد پس به من بگویید کدامیک بهتر است 390x یا gtx980

Only the registered members can see the linkانتخاب-بين-چند-كارت-gtx950-ac-syndicate-bench-4k-ultra-custom-jpgOnly the registered members can see the linkانتخاب-بين-چند-كارت-gtx950-overwatch-gpu-bench-1440-epic-jpg
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشه
ولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند

DOOM999
28-01-16, 19:10
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشه
ولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند

با شما موافقم که گیم ها برای انویدیا بیشتر بهینه شده ولی بازم هم درمیان شرکت های تولیدکننده کارتهای انویدیا هرکدام مدعی اند که خودشان بهترین کارت یک سری خاص راتولیید میکنند غافل از اینکه تمام چیپستها یکی میباشند .ولی بعضی ها دستچین و اورکلاک شده اند که تحت عنوانهای گیمینگ و ... عرضه میشوند وتمام شرکتها سری اورکلاک شده را گرانتر میفروشند .تفاوت میان مثلا gtx 960 در گیگا و ایسوس و ام اس آی و غیره ناچیز است چن چیپستها همه یکی اند و تحت نظارت انویدیا .ولی گیگا بایت خازن های بهتری استفاده میکند یا ام اس ای قطعاتش را تحت msi military class (عمر 10ساله)و با خازنهای ژاپنی تولید میکند . بنده خودم اکثر کارت ها را داشته ام مثلا ایسوس فن های شکننده تری نسبت به گیگا و ام اس آی دارد ولی تفاوت کارایی خاصی باهم ندارند

RAVYY
28-01-16, 19:27
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشهولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند Sent from my iPhone using Tapatalkدوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.- - - Updated - - -
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشهولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند Sent from my iPhone using Tapatalkدوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.

DOOM999
28-01-16, 20:34
زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه

RAVYY
28-01-16, 21:07
زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشهبرادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده

- - - Updated - - -

زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشهبرادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
28-01-16, 21:13
زوتک کارت بسیار خوبیه گارانتیش هم معتبره . ولی کیفیت ساخت و کیفیت کولینگ گیگابایت تو انتخاب برای گیمر باید مورد توجه قرار بگیره .

- - - Updated - - -

برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده

- - - Updated - - -

برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده

- - - Updated - - -

دوست گرامی خونسردی خودتون رو حفظ کنید . دلیلی بر عصبانیت وجود ندارد .

RAVYY
28-01-16, 21:34
زوتک کارت بسیار خوبیه گارانتیش هم معتبره . ولی کیفیت ساخت و کیفیت کولینگ گیگابایت تو انتخاب برای گیمر باید مورد توجه قرار بگیره .

- - - Updated - - -

دوست گرامی خونسردی خودتون رو حفظ کنید . دلیلی بر عصبانیت وجود ندارد .

نه امید عزیز عصبانی نشدم بله من هم با نظرتون موافق هستم شما بگی بهتر ما هم میگیم بهتر چون شما تجربه ی بیشتر داری و استاد ما هستین ولی من تو پستهام هم گفتم پیشنهادم فقط به علت همون ارزش خرید و بازدهی هست و کش دادن دیگه نداره که و دوستمون می تونن هر کارتی که دوست دارن بخرن چون تصمیم گیرنده نهایی خود خریدار هست

mohamad.j
28-01-16, 21:54
مرسي بابت نظر همه دوستان

DOOM999
28-01-16, 23:14
کش دادن بحث نیست اینجا انجمن و هرکسی نظرشو میگه و اتفاقا همه چیزهای جدید یاد میگیرم .تو خیلی تایپیکهایی که طولانی بودند بنده چیزهای جدید یاد گرفتم ردند

FRANKLIN
28-01-16, 23:27
دوست ناشناس من اولا کش دادن بحث نیست اینجا انجمن و هرکسی نظرشو میگه و اتفاقا همه چیزهای جدید یاد میگیرم .تو خیلی تایپیکهایی که طولانی بودند بنده چیزهای جدید یاد گرفتم .شاید دوستی که تایپیک رو ایجاد کرده همون اول به جواب سوالش رسیده باشه و افراد دیگر از ادامه بحث لذت ببرند دومااحترامتو حفظ کن و مواظب حرف زدنت باش و تربیت خودتو به نمایش نذار.اگه امثال امید خان نبودند وای به حال مبتدیانی که تازه وارد انجمن شدند و سوال مطرح میکردند

آقای بولدوزر (Only the registered members can see the link) با اینکه با آواتار نژاد پرستانت اصلا حال نمیکنم ولی دقیقا درست گفتی طولانی شدن تایپیک به تجربیات دیگر افراد سایت اضافه میکنه مثلا همین شکننده بودن فن های ایسوس رو تجربه کردم

DOOM999
28-01-16, 23:29
آقای بولدوزر (Only the registered members can see the link) با اینکه با آواتار نژاد پرستانت اصلا حال نمیکنم ولی دقیقا درست گفتی طولانی شدن تایپیک به تجربیات دیگر افراد سایت اضافه میکنه مثلا همین شکننده بودن فن های ایسوس رو تجربه کردم

رفیق عکس آواتار من نشاندهنده علاقه بنده به amd است و ربطی به نژاد پرستی نداره درضمن من اصلاح کنم شاید خشک بودن فنهای ایسوس مقطعی بوده و تاحالا رفع شده باشه

mohamad.j
29-01-16, 00:57
قرار نيست كه با فن سنگ خورد كنيم قراره بچرخه هوا رو بده روي هسته حالا خشك باشه يا تر چه فرقي داره

FRANKLIN
29-01-16, 01:45
قرار نيست كه با فن سنگ خورد كنيم قراره بچرخه هوا رو بده روي هسته حالا خشك باشه يا تر چه فرقي داره

درسته دوست گرامی ولی پلاستیک بی کفیت به کار رفته در فنهای کارت گرافیکهای قدیمی ایسوس باعث میشد هنگام جابجایی یا تعویض یا هنگام تعمیر براحتی شکسته شه

DOOM999
29-01-16, 01:49
درسته دوست گرامی ولی پلاستیک بی کفیت به کار رفته در فنهای کارت گرافیکهای قدیمی ایسوس باعث میشد هنگام جابجایی یا تعویض یا هنگام تعمیر براحتی شکسته شه

دوست عزیز ای کاش این موضوع رو در یک تایپیک جدید مطرح میکردی ولی بنده اعتقاد دارم ایسوس مثل ام اس آی و گیگا شرکتهایی پیشرونده هستند یعنی اشتباهات خودرا سریعا اصلاح میکنند.

AMD>INTEL
29-01-16, 13:20
قفل میشه ........
سخن پایانی: از دو دوست عزیز تقاضا دارم مشکل و کدورت ایجاد شده رو حل کنند . بد اخلاقی به اندازه کافی در جامعه ما وجود دارد . سعی کنیم به جای اینطور برخوردها در اینترنت به چند نفر دیگه کمک کنیم و کمی بیشتر با هم مهربان باشیم . چون این رفاقت ها هست که ارزش دارد .