PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در روشن شدن سیستم

Thesongforx
21-01-16, 21:05
سلام دوستان سیستمم رو باز کردم کابل ها رو مرتب کردم بعد که اسمبلش کردم یادم رفت برق 8 پین سی پی یو رو وصل کنم ، سیستم رو روشن کردم بعد فهمیدم برق سی پی یو وصل نیست ، برق سی پی یو رو وصل کردم ولی سیستم بالا نمیاد و 3 تا بوق پشت سر هم میزنه ، 3 تا بوق پشت سر هم مشکل رم درسته؟ ولی من با تک ماژول رم ها هم امتحان کردم در اسلات های مختلف ولی بازم 3 تا بوق پشت سره هم میزنه چکار کنم دوستان؟
مشخصات سیستم:
Core i5 6600k
Asus z170 pro gaming
Trident z ddr4 3000
Green 700a-hp
گرافیک مجزا هم ندارم

AMD>INTEL
21-01-16, 21:15
پردازنده رو درست جا زدید ؟ به سوکت و فن CPU که فشار نیاوردید ؟
این پردازنده با کمی فشار و بی دقتی مرخص میشن . اون سه بوق به خاطر مموری کنترلر هم میتونه باشه که داخل CPU است

Thesongforx
21-01-16, 21:25
با سلام مجدد سی پی یو رو از بورد باز نکردم ، سی پی یو کولرم green glaicer 120 هست موقع بستن بلاک فشار زیادی نیوردم،بلاک رو باز کردم ظاهر سی پی یو سالمه چکار کنم به نظرتون؟

AMD>INTEL
21-01-16, 21:29
با سلام مجدد سی پی یو رو از بورد باز نکردم ، سی پی یو کولرم green glaicer 120 هست موقع بستن بلاک فشار زیادی نیوردم،بلاک رو باز کردم ظاهر سی پی یو سالمه چکار کنم به نظرتون؟

با دقت CPU رو در بیارید .
دوباره با دقت جا بزنید . بدون فن تست تصویر بگیرید .

Thesongforx
21-01-16, 21:52
با دقت CPU رو در بیارید .
دوباره با دقت جا بزنید . بدون فن تست تصویر بگیرید .

با تشکر مجدد از راهنمایی تون سی پی یو رو باز کردم بادقت نگاه کردم خم یا کج نشده بود زیف های مادربورد هم همین طور سالم بودن با دقت سی پی یو رو نصب کردم ولی بازم 3 بوق رو میزنه به نظرتون مشکل از وصل نکردن برق سی پی یو میتونه باشه؟ پس در این صورت سی پی یو مشکل نوسان یا کمبود برق پیدا کرده و خراب شده؟

AMD>INTEL
21-01-16, 22:09
با تشکر مجدد از راهنمایی تون سی پی یو رو باز کردم بادقت نگاه کردم خم یا کج نشده بود زیف های مادربورد هم همین طور سالم بودن با دقت سی پی یو رو نصب کردم ولی بازم 3 بوق رو میزنه به نظرتون مشکل از وصل نکردن برق سی پی یو میتونه باشه؟ پس در این صورت سی پی یو مشکل نوسان یا کمبود برق پیدا کرده و خراب شده؟

نه مشکلی ایجاد نمیشه . چون قسمت تغذیه CPU راه نمیوفته که بخواد صدمه ببینه .
یکبار CLEAR CMOS کنید از طریق جامپر و یکی از رم ها را روی اسلات 1 رم تست کنید .

Thesongforx
21-01-16, 22:20
اقا امید شرمنده:give_rose::1. (29): اتاقم تاریک بود منم نمیدیدم قسمت پایین رم ها جانمیره تازه متوجه شدم :1. (29): ببخشید از اینکه بیخودی وقتتونو گرفتم ممنونم از راهنمایی ها تون ، رم ها رو جازدم سیستم بوت شد بازم ببخشید اصلا چشمم نمیدید رم ها جا نیفتادن:give_rose: ممنونم از راهنمایی هاتون:1. (3):

AMD>INTEL
21-01-16, 22:23
اقا امید شرمنده:give_rose::1. (29): اتاقم تاریک بود منم نمیدیدم قسمت پایین رم ها جانمیره تازه متوجه شدم :1. (29): ببخشید از اینکه بیخودی وقتتونو گرفتم ممنونم از راهنمایی ها تون ، رم ها رو جازدم سیستم بوت شد بازم ببخشید اصلا چشمم نمیدید رم ها جا نیفتادن:give_rose: ممنونم از راهنمایی هاتون:1. (3):

خوب خدا رو شکرمشکلت حل شد . همیشه موقع کار نور کافی رو تامین کن .

Thesongforx
21-01-16, 22:25
بله حتما شرمنده بازم وقتتون رو گرفتم:give_rose:

AMD>INTEL
21-01-16, 22:27
بله حتما شرمنده بازم وقتتون رو گرفتم:give_rose:

خواهش میکنم . باز هم سوالی داشتید بپرسید مشکلی به هیچ عنوان نیست .