PDA

مشاهده نسخه کامل : [ مشکل ] 100درصد شدن Disk با انجام هر پروسه ای

Mr.Pr
19-01-16, 21:51
سلام. دوستان در انجمن سافت98 این موضوع رو مطرح کردم در آخر نتیجه شد که باید به نمایندگی برم و مشکل از هارد هست و باید برام تعمیر کنن ! حال یک شرح هم برای شما میدم مطمعننا تخصصی تر میتونید راهنماییم کنید.

لپتاپ Asus N56jn-C دارم 4ماه میشه خریدم گارانتی آواژنگ تا 2017 اعتبار دارد.

آخرین ویندوز رو 2ماه پیش تغییر دادم ویندوز 7 بود که کردمش 8.1 در 2ماه اخیر هیچ مشکلی نداشتم اما 2روز هست که متوجه مشکل بسیار نگران کننده ای ( برای من ) شدم... بر حسب عادت ( شاید وسواس ) به تسک منیجر هر روز سر میزنم تا میزان مصرف منابع سیستم رو همیشه دستم باشه...

طبق معمول مصرف سی پی یو و رم بترتیب 2 و 19 % بود. ( رم این لپتاپ 8 هست و cpu i7 ) اما چیزی که بسیار متعجبم کرد مصرف دیسک بود... 100% ! ( در این لحظه برنامه ی Norton Security Deluxe ) درحال فول اسکن از سیستم بود.
100% هم رو هم به شرح درصد اینطور بود ( 80% نورتون سکوریتی و 21% پروسه System ) که خب گفتم شاید مشکل از نورتون هست بستمش و دیدم دیسک شد 0% با کمال تعجب بعد از 1کی 2ساعت متوجه شدم کلا هر پروسه ای رو در ویندوز به اجرا در بیارم دیسک به 100% میرسه مثال دیگه اش برنامه بهینه سازی Ccleaner بود که خب اجراش کردم و سریعا ( 80% ccleaner و 20% system ) دیسک رو 100 کرده بودن... 2 نرم افزار دیگه رو هم چک کردم و کلا متوجه شدم هر عملی که در محیط ویندوز انجام بدم باعث 100 شدن دیسک میشه ! مهندسان عزیز توجه داشته باشید ( مشکل بنده 100% شدن پروسه Svchost.exe نیست که در بسیاری از منابع خارجی به این عنوان حل شده هست svchost Disk high usage )
همونطور که توضیح دادم همون پروسه خاصی که اجرا میکنم دیسک رو به 100 میرسونه . خب بعد دوستان سافت98یی پیشنهاد دادن ویندوز عوض کنم که شاید مشکل از ویندوزم باشه خب گفتیم چشم ویندوز 7 نصب کردیم دوباره همین اتفاقات تکرار شد.

عکس های درخواستی از بعضی نرم افزار ها که راجب سیستم اطلاعات میدن ( درخواست شده بود تو سافت98 قرار بدم برای شماهم قرار دادم )

حال امید ما به شماست ببینیم نتیجه چی میشه.
ممنون.:give_rose:

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
19-01-16, 22:07
سیستم را با این برنامه کاملا اسکن کن
همچنین یه شات با hd senitel قسمت overview

Mr.Pr
19-01-16, 22:28
سیستم را با این برنامه کاملا اسکن کن
همچنین یه شات با hd senitel قسمت overview

سیستم با این برنامه ها اسکن شده کاملا پاک بوده ( Hitman pro - Kaspersky resuc disk - Norton security- MalwareBytes )

شات درخواستی:
Only the registered members can see the link[-مشکل-]-100درصد-شدن-disk-با-انجام-هر-پروسه-ای-capture-jpg

AMD>INTEL
19-01-16, 22:33
هاردت سلامت کامله . ولی از اطلاعاتش بکاپ بگیر یکبار LLF کن . تنها چیزی که ممکنه باعث مشکل باشه ایسی بافر هاردت باشه

Mr.Pr
19-01-16, 22:41
هاردت سلامت کامله . ولی از اطلاعاتش بکاپ بگیر یکبار LLF کن . تنها چیزی که ممکنه باعث مشکل باشه ایسی بافر هاردت باشه
آخه پس این مشکل چی هست وقتی هارد سالمه؟ واقعا خیلی عجیبه !
شما میگید ببرم نمایندگی پس؟ چی بگم بهشون؟

AMD>INTEL
19-01-16, 23:12
آخه پس این مشکل چی هست وقتی هارد سالمه؟ واقعا خیلی عجیبه !
شما میگید ببرم نمایندگی پس؟ چی بگم بهشون؟

متاسفانه ایرادی نیست که بخوان متوجه بشن . این احتمالا همانطور که پست قبل اشاره کردم به خاطر ایسی بافر هارد هست . مدل دقیق هاردش رو بنویسید . شاید فریم ویر جدیدی براش اومده باشه .

Mr.Pr
20-01-16, 08:53
متاسفانه ایرادی نیست که بخوان متوجه بشن . این احتمالا همانطور که پست قبل اشاره کردم به خاطر ایسی بافر هارد هست . مدل دقیق هاردش رو بنویسید . شاید فریم ویر جدیدی براش اومده باشه .

ببخشید ایسی بافر به چه معناست؟ و همچنین فریم ویر؟ منظور آپدیت هست یا اسم یه قطعه هست اینها که باید عوض شه.. ( چطور الان اینطور شده و 4ماه اخیر اوکی بوده ! )

مدل هارد رو از کجا باید بفهمم؟ 1ترا hdd هست

iranch
20-01-16, 10:47
سلام
یکی از دوستان لپ تاپ ایسوس نو خریده و یک روز هم کار نکرده
اون هم همین طوری هست. راستش من خودم هنوز تست نکردم ببنیم اوضاع چیه
اما هارد لپ تاپ 5400 دور در دقیقه هست.شما اگر یک درایو ssd بزارید .
میبینید با انجام همین پروسه ای که هارد میشه 100 درصد. اون وقت وضعیت فعالیت هارد به 100 درصد نخواهد رسید!
من نظرم رو ضعیف بودن کلا هارد های لپ تاپ هست. از هارد 5400 چه توقعی میشه داشت؟

Mr.Pr
20-01-16, 11:00
سلام
یکی از دوستان لپ تاپ ایسوس نو خریده و یک روز هم کار نکرده
اون هم همین طوری هست. راستش من خودم هنوز تست نکردم ببنیم اوضاع چیه
اما هارد لپ تاپ 5400 دور در دقیقه هست.شما اگر یک درایو ssd بزارید .
میبینید با انجام همین پروسه ای که هارد میشه 100 درصد. اون وقت وضعیت فعالیت هارد به 100 درصد نخواهد رسید!
من نظرم رو ضعیف بودن کلا هارد های لپ تاپ هست. از هارد 5400 چه توقعی میشه داشت؟

این یه مشکل دیگه هست آخه اگر مشکل دار بود هارد چرا 4ماه اخیر همش 0% بود مصرفش یه دفعه میشه 100؟

لپتاپ asus n56jn یکی از لپ تاپ های خوب برند ایسوس هست اینطوری هم نیست که شما میکوبی ( البته هنوز نمیدونم مشکل چیه نگرانم کرده )

iranch
20-01-16, 11:15
خیر ما قصد کوبیدن نداریم. ذاتا هارد دیسک 5400 دور ضعیف است.به نظرم حتی با هارد دیسک نو هم عوض کنید. همین مورد رو خواهید دید.
من هارد دیسک 7200 میزارم روی پی سی، چند تا برنامه ساده روش نصب بشه ، میبینید کمتر پیش میاد که زیر 70-80 درصد بشه.
اون که اون موقع 0 بوده جالبه. اخه شما یک رم محدود دارید. حساب کنید یک برنامه کوچک رو درخواست کنید. هارد همزمان که داره درخواست های سیستم عامل رو پاسخ میده باید درخواست جدید هم پاسخ بده. هر کدام از این درخواست ها یک جای دیسک هستند و این برای هارد 5400 مشکل است.
و از نظر من هارد شما سالم و بدون مشکل است.
هارد مکانیکی در یک صورت میتونه بیکار بشه. اونم سیستم عامل روش نباشه.

Mr.Pr
20-01-16, 11:20
خیر ما قصد کوبیدن نداریم. ذاتا هارد دیسک 5400 دور ضعیف است.به نظرم حتی با هارد دیسک نو هم عوض کنید. همین مورد رو خواهید دید.
من هارد دیسک 7200 میزارم روی پی سی، چند تا برنامه ساده روش نصب بشه ، میبینید کمتر پیش میاد که زیر 70-80 درصد بشه.
اون که اون موقع 0 بوده جالبه. اخه شما یک رم محدود دارید. حساب کنید یک برنامه کوچک رو درخواست کنید. هارد همزمان که داره درخواست های سیستم عامل رو پاسخ میده باید درخواست جدید هم پاسخ بده. هر کدام از این درخواست ها یک جای دیسک هستند و این برای هارد 5400 مشکل است.
و از نظر من هارد شما سالم و بدون مشکل است.
هارد مکانیکی در یک صورت میتونه بیکار بشه. اونم سیستم عامل روش نباشه.

دوست عزیز شما کلا بازار لپ تاپ رو بردید زیر سوال ! لپ تاپی با رم 8 و هارد 1ترا که برای گیمینگ هست رو کلا دارین هیچ فرض میکنین :D چطور میگید با دو تا برنامه اینجوری میشه سیستم بنده فول اسکن آنتی ویروس و مرورگر و یه بازی هم باز میکردم دیسک به زور به 30% میرسید ! درصد مموری هم حداکثر 25 میشد !

AMD>INTEL
20-01-16, 11:29
ببخشید ایسی بافر به چه معناست؟ و همچنین فریم ویر؟ منظور آپدیت هست یا اسم یه قطعه هست اینها که باید عوض شه.. ( چطور الان اینطور شده و 4ماه اخیر اوکی بوده ! )

مدل هارد رو از کجا باید بفهمم؟ 1ترا hdd هست

مدل هارد رو تو دیوایس منیجر یا در قسمت info hdtune
بافر ایسی حافظه رم هارد هست .

Mr.Pr
20-01-16, 11:32
مدل هارد رو تو دیوایس منیجر یا در قسمت info hdtune
بافر ایسی حافظه رم هارد هست .
Only the registered members can see the link[-مشکل-]-100درصد-شدن-disk-با-انجام-هر-پروسه-ای-capture-png

خدمت شما

iranch
20-01-16, 11:33
دوست عزیز شما کلا بازار لپ تاپ رو بردید زیر سوال ! لپ تاپی با رم 8 و هارد 1ترا که برای گیمینگ هست رو کلا دارین هیچ فرض میکنین :D چطور میگید با دو تا برنامه اینجوری میشه سیستم بنده فول اسکن آنتی ویروس و مرورگر و یه بازی هم باز میکردم دیسک به زور به 30% میرسید ! درصد مموری هم حداکثر 25 میشد !

والا نظر بنده این طور هست. ترجیحا میزان فعالیت هارد دیسک رو با برنامه ای غیر از task manager تست کنید.

AMD>INTEL
20-01-16, 11:34
اما توصیه من به شما مراجعه به گارانتی و نمایندگی تعویض hdd با ssd هست . مشکلتون کامل حل میشه .

Mr.Pr
20-01-16, 11:36
اما توصیه من به شما مراجعه به گارانتی و نمایندگی تعویض hdd با ssd هست . مشکلتون کامل حل میشه .

قابل تعویض هست؟ چقدر هزینه میخوان؟ خود گارانتی آواژنگ قابل اعتماد هست که یه وقت خراب کاری بیشتری نکنن؟ بعد چطور هست همون 1 ترا برام ssd میزارن؟

AMD>INTEL
20-01-16, 11:42
قابل تعویض هست؟ چقدر هزینه میخوان؟ خود گارانتی آواژنگ قابل اعتماد هست که یه وقت خراب کاری بیشتری نکنن؟ بعد چطور هست همون 1 ترا برام ssd میزارن؟

آواژنگ جزو بهترین گارانتی های ایران هست . برای تعویض با ssd شما ssd رو تهیه میکنید و گارانتی براتون جایگزین میکنند .شما با همین توضیحات لپتاپ رو ببرید گارانتی احتمالا هارد لپتاپ رو براتون عوض کنند .

Mr.Pr
20-01-16, 11:46
آواژنگ جزو بهترین گارانتی های ایران هست . برای تعویض با ssd شما ssd رو تهیه میکنید و گارانتی براتون جایگزین میکنند .شما با همین توضیحات لپتاپ رو ببرید گارانتی احتمالا هارد لپتاپ رو براتون عوض کنند .
هارد ssd 1ترا چند هست قیمت؟ و اینکه فکر نکنم رایگان تعویض کنن پول هارد رو میگیرن 100 درصد اگر مشکل حل بشه که انجام میدیم خب

AMD>INTEL
20-01-16, 11:50
هارد ssd 1ترا چند هست قیمت؟ و اینکه فکر نکنم رایگان تعویض کنن پول هارد رو میگیرن 100 درصد اگر مشکل حل بشه که انجام میدیم خب

هاردتون مشکل داشته باشه . دستگاه گارانتی داشته باشه . براتون رایگان تعویض میشه .
ssd 1 ترا قیمتش بالاست . Samsung 850 EVO 1TB: 1,270,000

- - - Updated - - -

هاردتون مشکل داشته باشه . دستگاه گارانتی داشته باشه . براتون رایگان تعویض میشه .

Mr.Pr
20-01-16, 11:53
[QUOTE=AMD>INTEL;343973]هاردتون مشکل داشته باشه . دستگاه گارانتی داشته باشه . براتون رایگان تعویض میشه .

فکر نکنم هارد ssd بزارن ها ! هارد بخوان تعویض هم کنن همون hdd میزارن مشکل این هاردم حل نشدنیست ؟! اوکی ببرم پس گارانتی ممنون

AMD>INTEL
20-01-16, 12:12
[QUOTE=AMD>INTEL;343973]هاردتون مشکل داشته باشه . دستگاه گارانتی داشته باشه . براتون رایگان تعویض میشه .

فکر نکنم هارد ssd بزارن ها ! هارد بخوان تعویض هم کنن همون hdd میزارن مشکل این هاردم حل نشدنیست ؟! اوکی ببرم پس گارانتی ممنون

متوجه عرایض بنده نشدید . ssd اگر خودتون درخواست بدید . ssd رو تهیه میکنید فقط به خاطر باطل نشدن گارانتی انجام میدن . مبلغ ssd رو باید پرداخت کنید .
ولی هارد 1 ترا مشکل داشته باشه خودشون براتون عوض میکنند با یک هارد دیگه .
تمام توضیحاتی که اینجا نوشتید پرینت بگیرید و به همراه دستگاه ضمیمه کنید و تحویل اپراتور گارانتی بدید .

َArdex
04-06-16, 17:25
سلام دوستان من هم دقیقا همین شرایط رو دارم با این تفاوت که سیستم من رایانه رومیزی هستش و هاردی رو که ویندوز روش نصب کردم kingmax ssd 120GB هست (البته یه هارد دیگه دارم که اون هیچ مشکلی نداره)لطفا راهنمایی کنید واقعا اعصابمو خورد کرده
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello::h ello::hello::hello::hello::hello::hello::hello::he llo::hello::hello::hello::hello::hello::hello:

AMD>INTEL
04-06-16, 17:29
سلام دوستان من هم دقیقا همین شرایط رو دارم با این تفاوت که سیستم من رایانه رومیزی هستش و هاردی رو که ویندوز روش نصب کردم kingmax ssd 120GB هست (البته یه هارد دیگه دارم که اون هیچ مشکلی نداره)لطفا راهنمایی کنید واقعا اعصابمو خورد کرده
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello::h ello::hello::hello::hello::hello::hello::hello::he llo::hello::hello::hello::hello::hello::hello:

از عدم آلودگی سیستم به ویروس و بد افزار باید مطمئن بشید ابتدا

- - - Updated - - -

از عدم آلودگی سیستم به ویروس و بد افزار باید مطمئن بشید ابتدا

َArdex
04-06-16, 17:35
هارد رو سه بار فرمت کردم و تازه ویندوز روش ریختم هیچ ویروسی نداره با ESET 9 اورجینال هم اسکن کردم ولی ویروسی نداره
البته اینو هم بگم این مشکل بد از این که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگریت کردم برام به وجود اومد اما بعد از اینکه دوباره به 8.1 برگردوندم حل نشد.درضمن من روی هارد ssd به جز ویندوز و درایور ها هیچ چیز دیگه ای ندارم سایر اطلاعات روی هارد دیگست که همون طور که گفتم هیچ مشکله نداره و به زور به 10 درصد میرسه

AMD>INTEL
04-06-16, 17:41
هارد رو سه بار فرمت کردم و تازه ویندوز روش ریختم هیچ ویروسی نداره با ESET 9 اورجینال هم اسکن کردم ولی ویروسی نداره
البته اینو هم بگم این مشکل بد از این که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگریت کردم برام به وجود اومد اما بعد از اینکه دوباره به 8.1 برگردوندم حل نشد.درضمن من روی هارد ssd به جز ویندوز و درایور ها هیچ چیز دیگه ای ندارم سایر اطلاعات روی هارد دیگست که همون طور که گفتم هیچ مشکله نداره و به زور به 10 درصد میرسه

این درگیری به خاطر اپدیت ها و سرکشی های مایکروسافت هست با این برنامه جلوی این اتفاقات رو میگیره
Destroy Windows Spying 1.6.0 Final (Only the registered members can see the link)

َArdex
04-06-16, 18:04
دوست عزیز این نرم افزار جهت جلوگیری از مصرف اینترنت توسط ویندوز 10 هستش .حالا من ربطش رو با ویندوز 8.1 و activation hard time چیه رو نمی دونم
الان من از ویندوز 8.1 استفاده میکنم و بازم این مشکل رو داره

AMD>INTEL
04-06-16, 18:05
دوست عزیز این نرم افزار جهت جلوگیری از مصرف اینترنت توسط ویندوز 10 هستش .حالا من ربطش رو با ویندوز 8.1 و activation hard time چیه رو نمی دونم
الان من از ویندوز 8.1 استفاده میکنم و بازم این مشکل رو داره

بله میتونه درگیر کنه . چون مایکروسافت با دانلود کردن اپدیت ها شما را مجبور به نصب ویندوز 10 میکنه .

َArdex
04-06-16, 18:16
این درگیری به خاطر اپدیت ها و سرکشی های مایکروسافت هست با این برنامه جلوی این اتفاقات رو میگیره
Destroy Windows Spying 1.6.0 Final (Only the registered members can see the link)

یک سوال دیگه این نرم افزار میتونه جلوی One Drive ویندوز 10 رو هم بگیره چون من به خواطر دانلود فایلای خودم (که تو ویندوز 10 اینجوریه!!) کلی حجم اینترنت از دست دادم

AMD>INTEL
04-06-16, 18:23
یک سوال دیگه این نرم افزار میتونه جلوی One Drive ویندوز 10 رو هم بگیره چون من به خواطر دانلود فایلای خودم (که تو ویندوز 10 اینجوریه!!) کلی حجم اینترنت از دست دادم

بله تمام شلوغ کاری مایکروسافت رو میگیره . من خودم هم با این برنامه روی 8.1 کل داستان رو تعطیل کردم . برنامه خوبیه .من هم بعد از اون مشکلی نداشتم .

javadmzadeh
05-07-16, 08:16
با عرض سلام
ببخشید منم مدل n56jn را الان حدود دو ساله دارم و اخر شهریور ماه گارانتیش تموم میشه
منم دقیقا مشکل دوستمونا دارم و لپ تاپم به هیچ عنوان با ویندوز 10 سازگاری نداره در حدی سزگاری نداره ک یک بار کلا هاردما جوری اسیب رسوند که بردم گارانتی هاردا برام تعویض کردن
الان روی سیستمم ویندوز 8.1 نصب و با این ویندوز مشکلی نداره. حالا ممنون میشم اگه راهی داره راهنماییم کنید ک بتونم ویندوز 10 را نصب کنم.چون وقتی نصب میکنم از همون اول دیسکم 100% درگیری داره و سرعت لود ویندوز به شدت پایینه
اینم مدل هارد

AMD>INTEL
05-07-16, 09:57
با عرض سلام
ببخشید منم مدل n56jn را الان حدود دو ساله دارم و اخر شهریور ماه گارانتیش تموم میشه
منم دقیقا مشکل دوستمونا دارم و لپ تاپم به هیچ عنوان با ویندوز 10 سازگاری نداره در حدی سزگاری نداره ک یک بار کلا هاردما جوری اسیب رسوند که بردم گارانتی هاردا برام تعویض کردن
الان روی سیستمم ویندوز 8.1 نصب و با این ویندوز مشکلی نداره. حالا ممنون میشم اگه راهی داره راهنماییم کنید ک بتونم ویندوز 10 را نصب کنم.چون وقتی نصب میکنم از همون اول دیسکم 100% درگیری داره و سرعت لود ویندوز به شدت پایینه
اینم مدل هارد
Only the registered members can see the link[-مشکل-]-100درصد-شدن-disk-با-انجام-هر-پروسه-ای-untitled-png

برای مشکلتون تاپیک ایجاد کنید .