PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره مادربرد (Sabertooth)

amilreza
18-01-16, 08:52
سلام دوستان
می خواستم بدونم مادبرد سری (Sabertooth) برای چه افرادی پیشنهاد میشود !
می خوام تا 1400 مادربرد بخرم ، اگه ازین بهتر نیز هست بیشنهاد بدید . (قشنگ و خوشگل باشه )
ممنون از تمام دوستانی که اینجا زحمت می کشن

(افرادی که حال و حوصله ندارن ، اعلام حضور نکنن ممنون

AMD>INTEL
18-01-16, 09:25
کدام مدلش و کدام سوکتش مد نظرتون هست ؟

AMD>INTEL
18-01-16, 09:32
اگر برای سوکت 1151 میخوای این دو برد رو پیشنهاد میکنم
Gigabyte GA-Z170X-Gaming GT
Asus Z170 ROG Maximus VIII Hero Gaming

خبات کریمی
18-01-16, 10:17
سلام دوست گرامی
سری Sabertooth رو مادربردهای بسیار با کیفیت و مقاومی تشکیل میده و بیشتر برا سیستم های سرور یا ورک استیشن مناسب هستن، در صورتی دوام و پایداری بالا براتون اهمیت اصلی رو داره، این سری مناسب شما است.

RAVYY
18-01-16, 12:34
شما کاربریتون رو اعلام کنید بهتر می تونید راهنمایی بشید همون طور که دوستان گفتند مادربردهای
Sabertooth برای افرادی مناسب هست که به کیفیت بالا و پایداری و دوام و عمر بالا یرد در کارشون نیاز دارن پیشنهاد میشه

amilreza
19-01-16, 10:47
سلام برا شما ،
ببخشید از دیشب اینترنت ام قطع (از طرفه مخابرات ) الانم کافی نتم .
کاربریم مجازی سازی مقدماتی ( در حد 4 ویندوز سون با دوتا ویندوز سرور با هم run ) باشن

منظورم مدل 2011-v3 خیلی ممنون

- - - Updated - - -

یه سوال کوچیک دیگه که اگه جواب بدین ممنون میشوم قصد خرید سیپییو 5820k رو دارم می خواستم بدونم که سری برادوئل-ای کی در بازار می آید ..... و چه مدل هایی دارد

amilreza
19-01-16, 10:49
MB: Asus X99 TUF Sabertooth/USB 3.1: 1,400,000

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
19-01-16, 11:07

- - - Updated - - -

مادربرد خوبیه .ولی من این مدل گیگابایت رو بیشتر میپسندم
Gigabyte GA-X99-SOC Champion
سری جدید پردازنده های اینتل هم حداقل شش ماه دوم 2016

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

DOOM999
07-02-16, 16:59
شما کاربریتون رو اعلام کنید بهتر می تونید راهنمایی بشید همون طور که دوستان گفتند مادربردهای
Sabertooth برای افرادی مناسب هست که به کیفیت بالا و پایداری و دوام و عمر بالا یرد در کارشون نیاز دارن پیشنهاد میشه

سلام RAVYY جان یه سیستم amd واسه کسی میبندم رو سوکت am+.چیپست990fxa اصلا مادربوردای گیگابایتش نیست تو بازار ولی ایسوس Sabertooth هستش .به نظرت عمر و دوام asus Sabertooth به گیگابایت میرسه چون من 10 ساله فقط گیگا میبندم تو ایسوس تجربه ندارم .

RAVYY
08-02-16, 12:34
سلام RAVYY جان یه سیستم amd واسه کسی میبندم رو سوکت am+.چیپست990fxa اصلا مادربوردای گیگابایتش نیست تو بازار ولی ایسوس Sabertooth هستش .به نظرت عمر و دوام asus Sabertooth به گیگابایت میرسه چون من 10 ساله فقط گیگا میبندم تو ایسوس تجربه ندارم .سلام دوست من شرمنده عزیز دیر جواب میدم چون این روزها کارم زیاد شده ولی درباره سوالتون من هم زیاد با ایسوس کار نکردم ولی سری Sabertooth در ایسوس با بررسی های که من انجام دادم قابل اطمینان هست و از نظر دوام میتونید روش حساب کنید چون این نوع مادربرد از سری خانواده ی Sabertooth بیشتر برای افرادی هست که دوام وپایداری براشون در درجه اول اهمیت هست و شما هم که میگید مدل گیگا برای خریدتون نتونستید پیدا کنید این ایسوس برای برد جایگزین میتون پاسخگوتون باشه

DOOM999
08-02-16, 13:19
سلام دوست من شرمنده عزیز دیر جواب میدم چون این روزها کارم زیاد شده ولی درباره سوالتون من هم زیاد با ایسوس کار نکردم ولی سری Sabertooth در ایسوس با بررسی های که من انجام دادم قابل اطمینان هست و از نظر دوام میتونید روش حساب کنید چون این نوع مادربرد از سری خانواده ی Sabertooth بیشتر برای افرادی هست که دوام وپایداری براشون در درجه اول اهمیت هست و شما هم که میگید مدل گیگا برای خریدتون نتونستید پیدا کنید این ایسوس برای برد جایگزین میتون پاسخگوتون باشه

ممنون مخلصم. Sabertooth خریداری شد

DOOM999
08-02-16, 13:27
من اگر زبان انگلیسیم قوی بود دوست داشتم تایپیکی ایجاد کنم برای آمار و یا چارت طول عمر و کیفیت برند مادربوردها در چیپست های مختلف، کارت گرافیک و پاور که در سایتهایی معتبر خارجی مثل tomshardware techspot newegg guru3d overclockers overclock3d ثبت شده

RAVYY
08-02-16, 13:40
دوست من پیشنهاد خوبی هست مثل این پیشنهادی که گفتید رو امید عزیز زحمتش رو میکشن روی محصولات گیگابایت و تستهاشو توی سایت قرار میدن ولی اگه برای دیگر برندها هم این اتفاق بیوفته خیلی بهتر هم میشه . البته باید به این مسئله هم اشاره کرد که ابن کار نیاز به وقت زیادی داره چون برنده یکی دو تا نیستند و زمان زیادی رو این کار احتیاج داره.

DOOM999
08-02-16, 13:59
من چندتا رو واسه نمونه میگذارم
Only the registered members can see the linkسوال-درباره-مادربرد-sabertooth-rmaratebymodelz87-pngOnly the registered members can see the linkسوال-درباره-مادربرد-sabertooth-de2f1104-5aa0-4b48-84dd-c4c7dbdbf28c-pngOnly the registered members can see the linkسوال-درباره-مادربرد-sabertooth-rmaratebymodel990fx-pngOnly the registered members can see the linkسوال-درباره-مادربرد-sabertooth-rmaratebymodel-pngOnly the registered members can see the link

AMD>INTEL
08-02-16, 14:19
هر چی میگیری AM3+ از MSI نگیر .

AMD>INTEL
08-02-16, 14:21
دوست من پیشنهاد خوبی هست مثل این پیشنهادی که گفتید رو امید عزیز زحمتش رو میکشن روی محصولات گیگابایت و تستهاشو توی سایت قرار میدن ولی اگه برای دیگر برندها هم این اتفاق بیوفته خیلی بهتر هم میشه . البته باید به این مسئله هم اشاره کرد که ابن کار نیاز به وقت زیادی داره چون برنده یکی دو تا نیستند و زمان زیادی رو این کار احتیاج داره.

برندهای دیگه متاسفانه تمایل به همکاری و پشتیبانی آنلاین برای کمک به کاربران نیستند . تنها نماینده گیگابایت تا این به حد استاندارد های جهانی نزدیک شده که برای پاسخگویی به مشتریان و کاربرانش اقدام به ایجاد انجمن پشتیبانی کرده .

RAVYY
08-02-16, 14:31
برندهای دیگه متاسفانه تمایل به همکاری و پشتیبانی آنلاین برای کمک به کاربران نیستند . تنها نماینده گیگابایت تا این به حد استاندارد های جهانی نزدیک شده که برای پاسخگویی به مشتریان و کاربرانش اقدام به ایجاد انجمن پشتیبانی کرده .

بله درست میگید اینم یکی از اشتباهات بزرگ برندهای مختلف هست و باید طوری بشه که اونها هم مثل گیگابایت مسئو لیت پذیر باشن و مشتری مداری رو سر لوحه ی کارشون قرار بدن و نسبت به تولیدادتشون احساس مسئولیت کنند چون راه اصلیش هم همینه برای همین هست که تو بازار هر جا که میری البته اگر فروشنده به سود خودش زیاد فکر نکنه اولین پیشنهادشون محصولات گیگابایت هست

AMD>INTEL
08-02-16, 14:35
بله درست میگید اینم یکی از اشتباهات بزرگ برندهای مختلف هست و باید طوری بشه که اونها هم مثل گیگابایت مسئو لیت پذیر باشن و مشتری مداری رو سر لوحه ی کارشون قرار بدن و نسبت به تولیدادتشون احساس مسئولیت کنند چون راه اصلیش هم همینه برای همین هست که تو بازار هر جا که میری البته اگر فروشنده به سود خودش زیاد فکر نکنه اولین پیشنهادشون محصولات گیگابایت هست
دقیقا درسته . الان ببینید چه تعداد از مشکلات کاربران در انجمن گیگابایت بدون مراجعه به گارانتی حل شده است . امیدوارم مشتری مداری بیشتری از سوی برندهای دیگه شاهد باشیم .
کسب لوح سه ستاره خدمات پس از فروش از پنجمین دوره اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری (Only the registered members can see the link)

RAVYY
08-02-16, 14:46
دقیقا درسته . الان ببینید چه تعداد از مشکلات کاربران در انجمن گیگابایت بدون مراجعه به گارانتی حل شده است . امیدوارم مشتری مداری بیشتری از سوی برندهای دیگه شاهد باشیم .
کسب لوح سه ستاره خدمات پس از فروش از پنجمین دوره اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری (Only the registered members can see the link)

بله امید عزیز من هم امیدوارم تو تمام برندها پشتیبانی خوب رو سر لوحه کارشون بذارن و در این مقوله هم بین برندها یه رقابت سالم به وجود بیاد چون این رقابت سودش به نفع مشتری و کسایی هست که قطعات رو تهیه میکنند.

AMD>INTEL
08-02-16, 14:52
بله امید عزیز من هم امیدوارم تو تمام برندها پشتیبانی خوب رو سر لوحه کارشون بذارن و در این مقوله هم بین برندها یه رقابت سالم به وجود بیاد چون این رقابت سودش به نفع مشتری و کسایی هست که قطعات رو تهیه میکنند.

الان اون کاربری که بالای 5 میلیون صرف خرید لپتاپ msi کرده بودید . یک نفر از شرکت گارانتی دهنده این برند سعی بر حل مشکل اون کاربر نکرد . یا مادربرد اسوسی که مشکل خاموش شدن داشت . حمایت از مشتری نباشه اون شرکت پشتوانه اش رو که خریداران هستند رو از دست میده .

RAVYY
08-02-16, 15:03
الان اون کاربری که بالای 5 میلیون صرف خرید لپتاپ msi کرده بودید . یک نفر از شرکت گارانتی دهنده این برند سعی بر حل مشکل اون کاربر نکرد . یا مادربرد اسوسی که مشکل خاموش شدن داشت . حمایت از مشتری نباشه اون شرکت پشتوانه اش رو که خریداران هستند رو از دست میده .

بله تنها راهشم اینه که خود خریدار دقتش رو بالا ببره و برای پولی که هزینه میکنه ارزش قائل باشه و بدون از چه برندی خرید میکنه و قبل از خرید از خودش بپرسه آیا این بودجه و هزینه ای که من صرف میکنم آیا اگر به مشکلی برخورد کرد کسی جوابگوی من خواهد بود یا من میمونم با خریدی که انجام میدم و راهش هم اینه که مشتری تا میتونه از خرید از این برندها خودداری کنه مگر در شرایط خاص تا اون برند براساس زیانی که بهش تحمیل میشه در سیاستش تجدید نظر کنه و مشتری مداری رو بعنوان یکی از بخشهای مهم تو سیاست کاریش قرار بده

DOOM999
08-02-16, 22:25

امید جان خودم یه بار پستم به گارانتی ام اس آی خورد حالمو گرفتند

DOOM999
08-02-16, 22:32
هر چی میگیری AM3+ از MSI نگیر .

این جملتو باید با طلا نوشت یکی از دوستان که مادربوردش msi بود سی پی یوش هم اگر اشتباه نکنم سری فنوم بود .سیستمش نابود بود چند بار سر همین مسئله به من مراجعه کرد آخر کاری نتونستیم براش بکنیم.ایسوس هم چنگی به دل نمیزنه.ولی حقا و انصافا کارت گرافیکها و مادربوردای گیگا مرگ نداره .ولی حیف که تو ایران مادربورد های گیگا برای ای ام دی خیلی کمه .امیدوارم با ظهور am4 بازار پر شه از مادربوردای گیگابایت