PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی نکردن کامل هارد دوم بعد از نصب ویندوز

devilcracksman
18-01-16, 00:18
با سلام خدمت شما دوست گرامی
من بعد از نصب مجدد ویندوز مشکلی برام پیش اومده که از هارد دوم فقط دو درایو را شناسایی کرده و یکی دیگش دیده نمیشه هارد اولم ssd samsung 120G evo 850 هست هارد دومم وسترن دیجیتال یک ترابایته و اومدم در قسمت bios > boot order اس اس دی رو بوت اول گذاشتم و وسترن رو بوت دوم ولی اصلا بالا نیومد و پیغام ctrl+alt+delet رو نمایش داد در صورتی ک ویندوز روی این درایو نصب کردم ینی اس اس دیه ولی بوت اوردر رو تغییر میدم ویندوز میاد بالا و یه درایو که در اول گفتم ناپدید میشه در زیر عکسی هم برای درک بهتر مشکلم گذاشتم امیدوارم مفید باشه

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
18-01-16, 00:22
با استفاده از برنامه minitools گزینه پارتشین ریکاوری رو بزنید شروع میکنه به اسکن و درایور رو برمیگردونه .

devilcracksman
18-01-16, 00:31
ببخشید یه سوال پارتیشنه حذف نشده درسته ؟ فقط جزو لیست درایو هام نیومده و سوال دوم در مورد اون convert to dynamic disc هست که زدم میشه بگین چی هست و مشکلی ایجاد نمیکنه در آینده و سوال سوم این که آیا در هر دفعه نصب دیگه باید شرو کنم این کارها رو انجام بدم یا فقط الانه و سوال چهارم این که قبلا این پارتیشن 500 مگی دیده نمیشد چون سیستمی بود ولی الان تو درایو ها دیده میشه با نام d اینو چیکار کنم ممنون

AMD>INTEL
18-01-16, 00:35
ببخشید یه سوال پارتیشنه حذف نشده درسته ؟ فقط جزو لیست درایو هام نیومده و سوال دوم در مورد اون convert to dynamic disc هست که زدم میشه بگین چی هست و مشکلی ایجاد نمیکنه در آینده و سوال سوم این که آیا در هر دفعه نصب دیگه باید شرو کنم این کارها رو انجام بدم یا فقط الانه و سوال چهارم این که قبلا این پارتیشن 500 مگی دیده نمیشد چون سیستمی بود ولی الان تو درایو ها دیده میشه با نام d اینو چیکار کنم ممنون

میتونی پارتشین رو hide کنی .
الان اون پارتشین تو مینی تولز شناخته شده اگر شناخته شده . فقط کافیه change letter رو بزنی و یک حرف انگلیسی بهش اختصاص بدی

devilcracksman
18-01-16, 01:10
ممنون واقعا درست شد فقط آخرین سوالم اینه که خودتون به تصویر زیر یه نگا بندازین اگر تغییراتی لازمه انجام بدم بگین انجام بدم چون الان که دیدم همشون primry هستن و دوتا پارتیشن active,boot هست ممنون

AMD>INTEL
18-01-16, 01:24
نه تغییر دیگه ندید . apply کنید و خلاص . فقط اون موردی که خصوصی زدم انجام بدید .

devilcracksman
18-01-16, 01:58
میشه بگین دلیل این که دوتا پارتشین همزمان active شده طبق عکس بخاطر چیه و این که چرا نباید دیسک 1 رو لوجیکال قرار بدم ممنون

AMD>INTEL
18-01-16, 02:05
میشه بگین دلیل این که دوتا پارتشین همزمان active شده طبق عکس بخاطر چیه و این که چرا نباید دیسک 1 رو لوجیکال قرار بدم ممنون

اینطوری خیلی سخته نظر دادن . چون کوچکترین اشتباه ممکنه مشکل جدی برای پارتشین ها و جدول پارتشین ایجاد کنه .

devilcracksman
24-01-16, 19:01
با عرض سلام
اگر خاطرتون باشه یکی از درایو های من شناسایی نمیشد و با راهنمایی شما درست شد حالا امروز بعد از گذشت چند وقت سیستمو که اومدم روشن کنم ارور ctrl+alt+delet رو به من نشون داد اول بگم که ویندوز بر روی ssd evo 850 نصبه و اطلاعاتم بر روی هارد وسترن دیجیتال 1 ترابایت گرین هست و الان مشکلم اینه وقتی سیستممو روشن میکنم اول باید برم توی تنظیمات بود رو با تعجب تغییر بدم روی هارد دوم ینی وسترن دیجیت و f10 > yes و بعد سیستمم بوت میشه و دوباره بعد خاموش کردن و روشن باز این کارو باید انجام بدم در صورتی که ویندوز روی ssd نصبه ولی باید با هارد دوم بوت بشم تا بالا بیاد
هیچ دستکاری هم نکردم و اصلا دستی نبردم ولی یهو اینجوری شده مشکل میتونه از کجا باشه ؟

AMD>INTEL
24-01-16, 19:05
باطری بکاپ ضعیف شده تعویض کنید . تنظیمات رو انجام بدید درست میشه .

devilcracksman
25-01-16, 11:51
سلام مجدد خدمت شما
من باطری رو تعویض کردم ولی باز این مشکل رو دارم و باید بوت رو بذارم روی هارد دوم ینی وسترن دیجیت و این رو هم بگم چندین بار باید خاموش روشن کنم این بوت رو تغییر بدم تا یباری بشناسه و بالا بیاد بنظر شما مشکل از دوتا درایو bootable نیست چون در پس قبلی هم اشاره کردم که مشکلی ایجاد نمیکنه و آیا ایا مشکل من از دو درایور بوت نیس عکس زیر رو ببینید
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_12-16-24-jpg

AMD>INTEL
25-01-16, 13:21
بله میتونه از این بوت هم باشه .

devilcracksman
25-01-16, 13:23
باید چیکار کرد حالا

AMD>INTEL
25-01-16, 13:30
باید چیکار کرد حالا

باید با easy bcd ویرایش کنی .

devilcracksman
25-01-16, 13:57
ببخشید بوت رو روی drive H بزارم یا C

آیا میتونم درایو D رو از بوت در بیارم
ممنون اگه بگین خوبه و اگر خوبه چجوری

devilcracksman
25-01-16, 14:03
ایا با اینکار این مشکل برای همیشه حل میشه
که بر روی درایو D در MINI TOOL کلیک راست کنم و SET INACTIVE را بزنم

AMD>INTEL
25-01-16, 14:13
ایا با اینکار این مشکل برای همیشه حل میشه
که بر روی درایو D در MINI TOOL کلیک راست کنم و SET INACTIVE را بزنم

بوت هر درایوی که نمیخواهید ازش بوت بشه را بردارید . و از حالت active خارج کنید .

devilcracksman
25-01-16, 14:25
ببخشید تغییرات رو در تصاویر زیر ببینین و این رو هم بهم بگین که بوت رو باید با easy bcd روی چ درایوی با توجه به پارتیشن هام در تصویر بذارم و این که کاری ک گفتینو انجام دادم ولی شده boot وضعیتش ببینین
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_14-49-21-jpg
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_14-38-56-pngOnly the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_14-42-45-pngOnly the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_14-43-30-pngOnly the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_14-43-44-png

AMD>INTEL
25-01-16, 14:51
مشخص هست از کدوم درایو میخواهید بوت بشه . پارتشین همون درایو رو انتخاب کنید .

devilcracksman
25-01-16, 14:58
مشخص هست از کدوم درایو میخواهید بوت بشه . پارتشین همون درایو رو انتخاب کنید .
خب یه درایو c و یک درایو h ساخته هارد ssd من حالا میخام بدونم بوت رو باید رو کدوماشون بذارم
h با ضرفیت 500 مگابایته که فک کنم سیستمیه و c هم که خود ویندوز نصبه حالا بوت شدنو رو کدوم باید بذارم این سوال اول

سوال دوم هم اینه که از حالت اکتیو خارج کردم ولی وضعیتش شده boot درایو d
من میخام بوت شدن و ایکیو روی هار اول فقط باشه
آیا ایرادی داره از حالت بوت در بیارمش ؟

devilcracksman
25-01-16, 15:52
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_16-10-55-jpg

AMD>INTEL
25-01-16, 16:07
الان روی easy bcd بگذارید روی c باید ویندوز از روی ssd بالا بیاد . در کل قبل از نصب ssd باید ویندوز و پارتشین سیستمی هارد قبلی رو باید پاک میکردید .

devilcracksman
25-01-16, 16:11
الان ک این کار رو نکردم چطور میشه type > system رو از روی درایو d بردارم

AMD>INTEL
25-01-16, 16:15
الان ک این کار رو نکردم چطور میشه type > system رو از روی درایو d بردارم

با easy bcd تغییر بدید روی c

devilcracksman
25-01-16, 16:32
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_16-58-53-jpg

AMD>INTEL
25-01-16, 16:36
Only the registered members can see the linkمشکل-در-شناسایی-نکردن-کامل-هارد-دوم-بعد-از-نصب-ویندوز-2016-01-25_16-58-53-jpg

خیر این سیستم رزرو هست پاک بشه دستگاه بالا نمیاد .

devilcracksman
25-01-16, 16:37
با easy bcd تغییر بدید روی c
کاری ک گفتین رو انجام دادم و بعد ریست کردن درست شد و الان درایو h رو توی عکس بالا که فرستادم ببینید بی استفادس

devilcracksman
25-01-16, 16:39
خیر این سیستم رزرو هست پاک بشه دستگاه بالا نمیاد .
خب درسته نظرتون ولی الان که هم بوت هم اکتیو هم سیستم به درایو c تعلق گرفته و h آیا با این حال باز هم رزرو هست

AMD>INTEL
25-01-16, 17:19
خب درسته نظرتون ولی الان که هم بوت هم اکتیو هم سیستم به درایو c تعلق گرفته و h آیا با این حال باز هم رزرو هست

پاک کنید ونیدوزتون بالا نمیاد . دیگه خود دانید .

devilcracksman
25-01-16, 17:22
ممنون بابت راهنماییتون

AMD>INTEL
25-01-16, 19:03
ممنون بابت راهنماییتون

خواهش میشه عزیز :11():

devilcracksman
29-01-16, 16:26
با سلام
دوستان خواهشا کمک کنین من از اون روز تا حالا سیستمم این مشکل رو داره و من اومدم کلیه اطلاعاتمو بکاپ گرفتم و یکبار درست پارتیشن بندی کردم ولی باز دیدم این مشکل رو داره و هیچ هاردی روشناسایی نمیکنه اومدم گفتم تک تک هارد ها رو تست کنم شاید ایراد از هارد ها باشه تست کردم ولی هارد شناسایی نمیشه ینی چندین بار پیاپی باید سیستممو ریست کنم تا بشناسه و میدونم مشکلی از جفت هارد های موجود رو سیستمم نیس چون تک تک تست کردم ینی ویندوز نصب کردم ولی باید چندین بار سیستمم رو ریست کنم تا بشناسه وبالا بیاد اگر همون قبل دوباره پست نگذاشتم گفتم بکاپ بگیرم و پارتیشن بندی کنم حتما درست میشه ولی بعد چند روز ک این کارو کردم درست نشد که نشد و این که clear cmos هم زدم درست نشد بایوس رو هم آپدیت کردم درست نشد الان مشکل من اینه که وقتی کامپیوترمو روشن میکنم ی صفحه سیاه رنگ میاد و از من میخاد ctrl+alt+delete رو بزنم چندین بار باید بزنم تا یدفعه بشناسه هادمو و سیستمم جواب بده
:1. (28):

AMD>INTEL
29-01-16, 16:42
1-کابل های ساتا رو تعویض کنید
2-محل نصب سوکت ساتا را روی برد عوض کنید . از پورت دیگه استفاده کنید
3-با پاور دیگه تست کنید .

devilcracksman
14-04-16, 15:42
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید چند وقت پیش من مشکل شناسایی نکردن هارد رو داشتم که با راهنمایی شما در فسمت بوت بایوس گزینه fast boot رو زدم که باز مشکل رو داشتم یه گزینه دیگه دیدم به اسم after power on که بر روی fast boot گذاشتم و مشکلم حل شد تا چند وقتی ولی الان ویندوزم رو که عوض کردم دوباره همونجوری شده و با کار های قبلی هم جواب دیگه نمیده ... وقتی سیستم بالا میاد f12 میزنم و بر روی هارد دوم که فقط اطلاعاتم هست بوت رو قرار میدم گاهی اوقات جواب میده و سیستمم ویندوز رو میشناسه و بالا میاد ولی گاهی اوقات بوت رو روی هارد دوم هم ک بزارم بالا نمیاد ( پیغام error disk not found میده توی صفحه مشکی رنگ وپایینش alt +ctrl + delete میده )

AMD>INTEL
14-04-16, 15:45
هارد دوم را تنها وصل کنید ببینید بوت میشه یا نه ؟

devilcracksman
14-04-16, 15:50
خیر تک تک امتحان کردم این مشکل همچنان وجود داشت کابل ها رو هم تعویض کردم دیگه توی تنظیمات دستکاری کردم باز تغییری نکرد بایوس رو آیدیت کردم مشکل حل نشد ببینید قبلا ultra fast زده بودم دیگه مشکلم حل شده بود تا اینکه اومدم ویندوز رو عوض کردم کامل مشکلم برگشت سر جای اولش

AMD>INTEL
14-04-16, 16:35
خیر تک تک امتحان کردم این مشکل همچنان وجود داشت کابل ها رو هم تعویض کردم دیگه توی تنظیمات دستکاری کردم باز تغییری نکرد بایوس رو آیدیت کردم مشکل حل نشد ببینید قبلا ultra fast زده بودم دیگه مشکلم حل شده بود تا اینکه اومدم ویندوز رو عوض کردم کامل مشکلم برگشت سر جای اولش

با هارد دوم
با یک دیسک بوت ویندوز . باید به کامند پرامت برید
دستورات bootrec را باید بزنید .
bootrec/fix mbr
boorec/fixboot
bootrec/scanos
bootrec/rebuildbcd

AMD>INTEL
14-04-16, 16:43
با هارد دوم
bootrec/fix mbr
boorec/fixboot
bootrec/scanos
bootrec/rebuildbcd

این دیسک بوت هم میتونه مشکل را رفع کنه
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 4.1.0.1 بازیابی و تعمیر ویندوز (Only the registered members can see the link)
مشکل شما به خاطر اینکه که پارتشین سیستم رزو روی هارد اول هست .

devilcracksman
14-04-16, 17:47
با هارد دوم
bootrec/fix mbr
boorec/fixboot
bootrec/scanos
bootrec/rebuildbcd
انجام دادم ولی اثری نداشت الانم چندین بار بوت رو این هارد اون هارد کردم تا بالا اومد دوتا هاردما روی یه سیستم دیگه وصل کردم فقط کابل ها رو نصب و سیستم رو روشن کردم بدون هیچ مشکلی بالا اومد ولی وصل میکنم به سیستم خودم اینجور میشه

AMD>INTEL
14-04-16, 18:02
اگر بخواهید روی این سیستم بالا بیان . باید پارتشین سیستم رزو هارد اول را دیلیت کنید . دوباره روی هارد دوم ویندوز بزیزید و پارتشین سیستم رزو ساخته بشه .

devilcracksman
14-04-16, 18:11
ببینید من یسری جفت هاردای روی سیستمم رو پارتیشناشو پاک کردم و پارتیشن بندی کردم حالا منظور شما همینه یا چیز دیگس ؟

AMD>INTEL
14-04-16, 18:17
ببینید من یسری جفت هاردای روی سیستمم رو پارتیشناشو پاک کردم و پارتیشن بندی کردم حالا منظور شما همینه یا چیز دیگس ؟

باید اون هارد اول سیستم رزوش پاک بشه و روی هارد دوم سیستم رزو ایجاد بشه و ویندوز ریخته بشه روی همین سیستمتون
چون اگر ایراد چیز دیگه بود با دستورات bootrec که دادم درست میشد .

AMD>INTEL
15-04-16, 18:27
این لینک هم یک مروری داشته باش :
How to Manually Repair Windows 7 Boot Loader Problems (Only the registered members can see the link)

devilcracksman
23-04-16, 12:04
سلام و خسته نباشید
دوستان من این کارهایی رو که گفتین چک کردم از بوت ولی اصلا معلوم نیس مشکلش از کجاست دوستان متخصص اگر میشه با teamviewer بیان روی سیستم و اگر موردی هست ک نیار به بررسی داره رو چک کنن ممنون میشم

AMD>INTEL
23-04-16, 12:19
محل هارد اول و هارد دوم روی کدام پورت ساتا شما هست ؟
تو بایوس بوت هارد را تغییر میدید یا نه . مشخص میکنید از کدام هارد بوت بشه .

devilcracksman
23-04-16, 12:27
بله تغییر میدم و بر روی ssd قرار میدم و کابل ها رو هم به درستی وصل کردم الان مشکل من اینه که زمانی که میخوام سیستممو روشن کنم چندین بار پیغام ctrl+alt+detele که در هر بار که با این پیغام سیستمم راهاندازی مجدد میشود رو باید بزنم تا یه دفعه توی این خاموش و روشن شدن ها بعد از زدن این کلید ها یدفعه میبینم لوگوی ویندوز میاد و سیستمم بالا میاد من خیلی موارد رو بررسی کردم اولی باطری بایوس رو تعویض و بعد کابل های ساتا را تعویض و بعد کابل برق رسانی رو جابجا و این که در هر بار بوت رو از بایوس مشخص میکردم

AMD>INTEL
23-04-16, 12:46
در حال حاضر پارتشین سیستم رزو روی SSD هست یا روی هارد .

devilcracksman
23-04-16, 14:35
بله بر روی ssd پارتیشن رزرو ساخته شده

AMD>INTEL
23-04-16, 15:01
سیستم روی legacy هست یا روی uefi

devilcracksman
23-04-16, 15:14
حالت پیشفرضه بر روی هر دو

AMD>INTEL
23-04-16, 15:46
روی legacy بگذاریذ و فست بوت و بقیه موارد را غیر فعال کنید .

devilcracksman
23-04-16, 21:28
ببخشید اگر زحمت نیس با تیم ویور یه لحظه بیاین یه نگاه به سیستم بنده بندازین ممنون میشم اطلاعات ارسالی رو وارد کنین

AMD>INTEL
23-04-16, 21:30
ببخشید اگر زحمت نیس با تیم ویور یه لحظه بیاین یه نگاه به سیستم بنده بندازین ممنون میشم اطلاعات ارسالی رو وارد کنین

دوست من با team viewer کاری نمیشه کرد .

devilcracksman
23-04-16, 21:36
ببینید الان دقیقا مشکل من اینه که سیستممو که میخوام روشن کنم صفحه سیاه رنگی میاد و بعد ctrl+alt+delete میاد و با زدن این کلید ها سیستمم ریست میشه و دوباره وقتی روشن میشه یا شناسایی میکنه و ویندوز بالا میاد یا این که چندین بار با بالا اومدن و زدن این کلید ها وریست شدن یدفعه میبینم ویندوز رو شناخته و بالا میاد

-------------------------------------------

یعنی الان که boot mode رو بر روی legacy only گذاشتم برم ویندوز رو مجدد نصب کنم

آیا با فلش مشکلی نداره که نصب کنم ؟

AMD>INTEL
23-04-16, 21:43
ببینید الان دقیقا مشکل من اینه که سیستممو که میخوام روشن کنم صفحه سیاه رنگی میاد و بعد ctrl+alt+delete میاد و با زدن این کلید ها سیستمم ریست میشه و دوباره وقتی روشن میشه یا شناسایی میکنه و ویندوز بالا میاد یا این که چندین بار با بالا اومدن و زدن این کلید ها وریست شدن یدفعه میبینم ویندوز رو شناخته و بالا میاد

این مورد چیز دیگری هست نشون میده . کنترلر همون چیپست نمیتونه از هارد بخونه . مادربردت چی بود ؟
این باید همون بار اول بوت بشه . مگر اینکه مشکلی در خوندن هارد پیش بیاد . روی همه پورتهای ساتا به همین شکل هست یا فقط روی یکی هم این شکل هست ؟

devilcracksman
23-04-16, 21:51
کابل ها رو بر روی تمامی پورت ها امتحان کردم
مین بردم z77-d3h هست
ببینید من هارد دوم رو که اضافه کردم مشکلی نداشت تا این که یه روز این پیغام ctrl+att+delete اومد و تا حالا دارم باش کنار میام

AMD>INTEL
23-04-16, 21:54
کابل ها رو بر روی تمامی پورت ها امتحان کردم
مین بردم z77-d3h هست
ببینید من هارد دوم رو که اضافه کردم مشکلی نداشت تا این که یه روز این پیغام ctrl+att+delete اومد و تا حالا دارم باش کنار میام

هارد و ssd که استفاده میکنی چی هست ؟ با درایو دیگه تست کردی ؟
همانطور که گفتم احتمالا بار اول مادربرد نمیتونه از روی این ssd بخونه . حالا باید با درایو دیگه تست کنی . ببینی مشکل از مادربرده یا ناسازگاری ssd با این مادربرد .حدسی که میزنم مشکل ناسازگاری ssd با مادربردته .
ssd چی داری ؟

devilcracksman
23-04-16, 21:57
samsung 850 evo 120g

AMD>INTEL
23-04-16, 21:59
samsung 850 evo 120g

با برنامش چک ببین اپدیت براش اومده . اگر اومده بود firmware را اپدیت کن .
این گزینه تو بایوس فعاله یا غیر فعال

intel rapid start technology
همچنین XHCI MODE
الان روی چه حالتی هست .

devilcracksman
23-04-16, 22:03
با برنامش چک ببین اپدیت براش اومده . اگر اومده بود firmware را اپدیت کن .
این گزینه تو بایوس فعاله یا غیر فعال
intel rapid start technology
غیر فعال هست

- - - Updated - - -

بله الان آخرین آپدیت هست

AMD>INTEL
23-04-16, 22:04
غیر فعال هست

- - - Updated - - -

بله الان آخرین آپدیت هست

فعالشو کن این رو
-------
همچنین XHCI MODE
الان روی چه حالتی هست .

devilcracksman
23-04-16, 22:06
فعالشو کن این رو
-------
همچنین XHCI MODE
الان روی چه حالتی هست .

گزینه ای با این
XHCI MODE
عنوان توی بایوسم نمیبینم

AMD>INTEL
23-04-16, 22:09
باید بعد از SATA Mode Selection باشه تو قسمت Peripherals
با اون تغییری که دادی تست گرفتی ؟

devilcracksman
23-04-16, 22:34
گزینه ای با این
XHCI MODE
عنوان توی بایوسم نمیبینم
بله گزینه رو دیدم و فعال کردم ولی تاثیری نداشت این گزینه ی
intel rapid start technology غیر فعاله و اجازه تغییر رو نداشتم رنگش از بقیه کمرنگ تر هم بود

AMD>INTEL
23-04-16, 22:36
بله گزینه رو دیدم و فعال کردم ولی تاثیری نداشت این گزینه ی
intel rapid start technology غیر فعاله و اجازه تغییر رو نداشتم رنگش از بقیه کمرنگ تر هم بود

XHCI MODE روی auto گذاشتید ؟
درضمن با هارد دیگه هم این شکل هست مثل ssd یا فقط این ssd روی این مادربرد به این شکل هست ؟

devilcracksman
23-04-16, 22:39
بر روی enable گذاشتم xhci mode رو و بله هارد دیگه هم که گذاشتم این مشکل رو مثل ssd داشتند

AMD>INTEL
23-04-16, 22:44
بر روی enable گذاشتم xhci mode رو و بله هارد دیگه هم که گذاشتم این مشکل رو مثل ssd داشتند

ویندوز را به صورت legacy نصب کردید یا نه ؟

devilcracksman
23-04-16, 22:45
ویندوز را به صورت legacy نصب کردید یا نه ؟
هنوز خیر نصب نکردم

AMD>INTEL
23-04-16, 22:48
هنوز خیر نصب نکردم

خوب قرار شد نصب کنید . فعلا این کار رو انجام بدید .