ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست نرم افزار

javaheri69
17-01-16, 20:26
با سلام.ممنون از جواب دهی عالی تون.خواستم بگم آیا نرم افزاری یا برنامه ای هست.که بشه باهاش با خارج کشور مثل آلمان تماس رایگان یا ارزانتر گرفت.برنامه‌ هم فرقی نداره برای کامپیوتر باشه یا اندروید,سپاس

فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk

AMD>INTEL
17-01-16, 20:46
الان همه از SKYPE استفاده میکنند . نیازی به تلفن هم نیست .

javaheri69
17-01-16, 21:19
الان همه از SKYPE استفاده میکنند . نیازی به تلفن هم نیست .
ببخشید اسکایپ برای اندرویدم هست??هزینه تماس چقدر هست با آلمان.اخه با خط ثابت خونه خیلی گرونه

AMD>INTEL
17-01-16, 21:31
بله هست . اگر طرف مقابل اسکایپ داشته باشه . هزینه ای ندارد . اگر تلفنی انجام بشه باید اکانت اسکایپ بگیرید و شارج کنید . در حالت چت تصویری رایگان هست .

javaheri69
17-01-16, 21:33
امید جان طرف اسکایپ نداره.من با شماره تماس میخام بگیرم.کد کشور 00237.به چه روشی تماس بگیرم رایگان یا ارزانتر باشه

AMD>INTEL
17-01-16, 21:43
امید جان طرف اسکایپ نداره.من با شماره تماس میخام بگیرم.کد کشور 00237.به چه روشی تماس بگیرم رایگان یا ارزانتر باشه

کارت تلفن بین المللی اقتصادی ترین راه هست .
نرم افزار رایگان تلفنی نمیشناسم .

javaheri69
17-01-16, 21:46
کارت تلفن بین المللی اقتصادی ترین راه هست .
نرم افزار رایگان تلفنی نمیشناسم .
کارت تلفن که گفتید هزینه ش چقدر??چ جوری باید ازش استفاده کرد??از طریق خط ثابت هست ??

AMD>INTEL
17-01-16, 21:59
کارت تلفن که گفتید هزینه ش چقدر??چ جوری باید ازش استفاده کرد??از طریق خط ثابت هست ??

مثل کارت تلفن داخلی میزانی شارژ دارد . معمولا هر کشوری تعرفه خاصی دارد و دقیقه ای محاسبه میشود . اکثر دکه های روزنامه فروشی هم موجود دارند .
نمونش هم
خرید آنلاین کارت تلفن خارج از کشور و بین المللی الو کارت (Only the registered members can see the link)

javaheri69
17-01-16, 22:02
مثل کارت تلفن داخلی میزانی شارژ دارد . معمولا هر کشوری تعرفه خاصی دارد و دقیقه ای محاسبه میشود . اکثر دکه های روزنامه فروشی هم موجود دارند .
امید جان.هزینه دقیقا نمیدونی با آلمان چقدر هست با کارتی که گفتی??من خیلی لازم دارم اخه..با خط ثابت دقیقه ی فک کنم هزار هست

AMD>INTEL
17-01-16, 22:09
امید جان.هزینه دقیقا نمیدونی با آلمان چقدر هست با کارتی که گفتی??من خیلی لازم دارم اخه..با خط ثابت دقیقه ی فک کنم هزار هست

تو اون لینکی که دادم باید نوشته شده باشه .