PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا برند esonic قابل اعتماد است؟

Waylander
17-01-16, 00:40
سلام
قصد خرید 1 کارت گرافیک رو با قیمت ماکسیمم 400 تومن دارم
در جستجوهایی که داشتم به برند esonic برخوردم که کارت gtx750 رو در این برند میشه حدود 190 خرید
اما هرچی گشتم حتی وب سایت سازنده رو برای درایورها و ... پیدا نکردم !!
آیا واقعا خرید این برند رو توصیه میکنید؟
بشخصه تا بحال تجربه کار با محصولات این برند رو نداشتم

AMD>INTEL
17-01-16, 10:17
خیر قابل اطمینان نیست . بهتره از برندهای معتبر تهیه کنید .

RAVYY
17-01-16, 10:24
سلام
قصد خرید 1 کارت گرافیک رو با قیمت ماکسیمم 400 تومن دارم
در جستجوهایی که داشتم به برند esonic برخوردم که کارت gtx750 رو در این برند میشه حدود 190 خرید
اما هرچی گشتم حتی وب سایت سازنده رو برای درایورها و ... پیدا نکردم !!
آیا واقعا خرید این برند رو توصیه میکنید؟
بشخصه تا بحال تجربه کار با محصولات این برند رو نداشتم

دوست من به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه چون این اسم نه برند هست نه پشتیبانی برای این محصول وجود داره شما سعی کنید جنسی که تهیه میکنید از برندهای مطرح بازار باشه که اگه به مشکلی خورد پشتیبانی و پاسخگویی وجود داشته باشه این ارزون بودن این محصول هم بی دلیل نیست و دلیلش هم استفاده از المانها و قطعات بی کیفیت هست هر ارزونی بی دلیل نیست دوست عزیز.

AMD>INTEL
17-01-16, 11:42
esonic
یک برند هندی هست . که به تازگی شروع به ساخت مادربرد و گرافیک کرده . به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه
Esonic India (Only the registered members can see the link)

RAVYY
17-01-16, 12:36
esonicیک برند هندی هست . که به تازگی شروع به ساخت مادربرد و گرافیک کرده . به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشهEsonic India (Only the registered members can see the link)دوست من منظوره من از اینکه برند نیست اعتبار و شرکت از نظر کیفیت کار هست چون این اسم نزدیک 6سال هست در ایران داره قطعه میفروشه و تحقیقی که من انجام دادم این رو نشون میده که این Esonic فقط یه اسم هست که در ایران هست و در بعضی مواقع با سفارشات جنس با کیفیت درجه 3 و 4 فقط هدف این رو داره که در مقطع زمانی اون قطعه رو به صورت عمده ای وارد بازار کنه و در میون قطعات معتبر برندها با تفاوت قیمت بالا بفروشه و به سودی مقطعی در اون زمان برسه و چیزی به نا پشتیبانی وجود نخواهد داشت

AMD>INTEL
17-01-16, 12:39
دوست من منظوره من از اینکه برند نیست اعتبار و شرکت از نظر کیفیت کار هست چون این اسم نزدیک 6سال هست در ایران داره قطعه میفروشه و تحقیقی که من انجام دادم این رو نشون میده که این Esonic فقط یه اسم هست که در ایران هست و در بعضی مواقع با سفارشات جنس با کیفیت درجه 3 و 4 فقط هدف این رو داره که در مقطع زمانی اون قطعه رو به صورت عمده ای وارد بازار کنه و در میون قطعات معتبر برندها با تفاوت قیمت بالا بفروشه و به سودی مقطعی در اون زمان برسه و چیزی به نا پشتیبانی وجود نخواهد داشت
غیر قابل اطمینان هست . مشخصا هیچ پشتیبانی هم نخواهد داشت . نکته جالب توهیچ سایت خارجی اثری از این شرکت نیست . قبلا هم یکسری کارت با برندهایی مثل شاتل تک و maserati هم تو بازار بود که توسط وارد کننده ایرانی ریمارک شده بود .

RAVYY
17-01-16, 12:55
غیر قابل اطمینان هست . مشخصا هیچ پشتیبانی هم نخواهد داشت .بله مشخصا هیچ پشتیبانی نخواهند داشت و مصرف کننده باید این رو در نظر بگیره که چگونه ممکنه هست این وارد کننده ی اسمی قطعاتی رو وارد بازار کنه با تفاوت قیمت زیاد با برندهای دیگه ی بازار چون دلیل اسلیش همون قطعات و المانهای درجه 3و 4 هست که تو محصولاتش به کار میبره و خبری هم از کیفیت نیست و برای همین در ایران هیچ نشانی به غیر از اسم ازش وجود نداره.

AMD>INTEL
17-01-16, 13:05
در کل این محصولات در شهرستان ها و یا در لایه های پایین بازار به فروش میرسه . خیلی از همکاران به دلیل سودی که این قطعه داره براشون چنین محصولاتی رو میبنند .
از نظر شکل ظاهری هم خیلی توجه کردند و همچنین کل برد رو به دلیل عدم مشخص شدن برد کارت زیر پوشش فن وهیت سینک قرار گرفته
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Reza_It93
17-01-16, 13:16
سلام اقا امید
ولی خدایی این کارت گرفیک شاتل تک 550 من مثل ساعت داره کار میکنه از سال 91 تا الان 3 سال هست که تمام گیم ها رو توش اجرا کردم از جمله ویچر 3 و کرایسیس 3 فوق العاده هست من از کیفیتش فوق العاده راضی هستم فنش هنوز مثل ساعت کار میکنه اصلا صدای اضافی نداره!!! دلیل نمیشه شرکتی که با اسم ریمارک وارد میشه بی کیفیت باشه!!!

RAVYY
17-01-16, 13:19
خیلی از فروشندها رو دیدم که در کمال تعجب حتی کیفیت این محصولات فیک رو با محصولات برندها مطرح هم مقایسه میکنند و فقط سود براشون مهم هست تو این بازار خراب .

Reza_It93
17-01-16, 13:29
خیلی از فروشندها رو دیدم که در کمال تعجب حتی کیفیت این محصولات فیک رو با محصولات برندها مطرح هم مقایسه میکنند و فقط سود براشون مهم هست تو این بازار خراب .

ولی من از برند شاتل تک چیزهایی دیدم که با برندهای مطرح بازار فقط میشه تجربه کرد!!

RAVYY
17-01-16, 14:04
ولی من از برند شاتل تک چیزهایی دیدم که با برندهای مطرح بازار فقط میشه تجربه کرد!!مسئله 1 دونه یا 100 دونه نیست دوست من مسئله نوع برند و کیفیت و اعتبار و تجربه و استفاده از المانهای باکیفیت است کدامیک ازاین محصولات فیک در محافل و سایتهای معتبر که در زمینه بررسی و تست قطعات معتبر فعالیت میکنن از خودشون اطلاعات و مشخصه هایی قراردادن و به طور ریز و موشکافانه مورد بررسی قرار گرفتن چون اینها خودشون میدونند یک برند نیستند و فقط یک اسم هستند و فعالیتشون دوره ای هس چه بسا بعدا دست به واردکردن کالاهای دیگه ای بزنند که براشون سود داره دوست من

Reza_It93
17-01-16, 14:13
مسئله 1 دونه یا 100 دونه نیست دوست من مسئله نوع برند و کیفیت و اعتبار و تجربه و استفاده از المانهای باکیفیت است کدامیک ازاین محصولات فیک در محافل و سایتهای معتبر که در زمینه بررسی و تست قطعات معتبر فعالیت میکنن از خودشون اطلاعات و مشخصه هایی قراردادن و به طور ریز و موشکافانه مورد بررسی قرار گرفتن چون اینها خودشون میدونند یک برند نیستند و فقط یک اسم هستند و فعالیتشون دوره ای هس چه بسا بعدا دست به واردکردن کالاهای دیگه ای بزنند که براشون سود داره دوست من

خب فرمایش شما قبول ولی من از کارت شاتل تک بسیار راضی هستم نظرم رو ی دیگر برندها نیست بلکه دارم از کیفیت بالای این کارت تعریف میکنم

RAVYY
17-01-16, 14:19
خب فرمایش شما قبول ولی من از کارت شاتل تک بسیار راضی هستم نظرم رو ی دیگر برندها نیست بلکه دارم از کیفیت بالای این کارت تعریف میکنمدوست من شاتل تک که شما میگید مال کجاست گارانتیش چی هست آیا تا بحال از گارانتیش استفاده کردین ایا در سایتهایی که تو پست قبل گفتم اثری از اون دیدین ؟

Reza_It93
17-01-16, 14:21
دوست من شاتل تک که شما میگید مال کجاست گارانتیش چی هست آیا تا بحال از گارانتیش استفاده کردین ایا در سایتهایی که تو پست قبل گفتم اثری از اون دیدین ؟

از گارنتیش هنوز استفاده نکردم ولی دو سال ضمانت تعویض مت کامپیوتر داشته ضمنا این شرکت مودم-گیرنده دیجیتال-کارت تی وی و دیگر محصولات رو عرضه میکنه

RAVYY
17-01-16, 14:23
از گارنتیش هنوز استفاده نکردم ولی دو سال ضمانت تعویض مت کامپیوتر داشته ضمنا این شرکت مودم-گیرنده دیجیتال-کارت تی وی و دیگر محصولات رو عرضه میکنهدوست من شما جواب سوال من رو کامل ندادین این برند مال کجا هست

Reza_It93
17-01-16, 14:48
دوست من شما جواب سوال من رو کامل ندادین این برند مال کجا هست

ساخت چین تحت لیسانس شاتل تک انگلستان

RAVYY
17-01-16, 14:50
ساخت چین تحت لیسانس شاتل تک انگلستانلینک سایتش رو بذارید تا من هم ببینمش

Reza_It93
17-01-16, 14:52
به سایت شرکت ام ای تی خوش آمدید (Only the registered members can see the link)

RAVYY
17-01-16, 15:08
به سایت شرکت ام ای تی خوش آمدید (Only the registered members can see the link)دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .

Reza_It93
17-01-16, 15:15
[QUOTE=RAVYY;343623]دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .[/Q

دوست من سایت خاجیش رو گیر نیاوردم ولی از اونجایی که قعاتش از جمله فن-هیت سینک -چوک فریت-خازن جامد- از جمله قطعات با کیفیت این کارت هست دلیل نداره بگم که کارتم بی کیفیت هست الان 3 ال داره کار میکنه هنوز صدای فنش عوض نشده در صورتی که اکثر کارتها بعد از 2 سال به خاطر گرد و خاک صدای فنشون عوض میشه و مستحلک میشوند ضمنا کارت من از پس تمام بازیهای روز از جمله ویچر سه بر اومد با اینکه پردازنده من پنتیوم جی 645 هست و رمم 4 گیگ هست ولی از پس ویچر 3 بر اومد این دلیل بر اثبات کیفیت بالای قطعات کارت من هست

RAVYY
17-01-16, 15:30
[QUOTE=RAVYY;343623]دوست عزیز لینک این شرکت فیک رو نمیخوم لینک سایت که این شرکت تحت لیسانسش هست رو شما بدین من هم میتونم بدون هیچ مدرکی ادعا کنم قطعاتم از یه لیسانس معتبر هست شما مسئله رو به شخص خودتون گرفتین دوست عزیز شما مختاری هر قطعه ای که دوست دارید چه اصلی و چه فیک رو استفاده کنید نه اینکه بیاید اینجا از قطعه ای که فیک هست دفاع کنید و چون برای شما مشکل ایجاد نشده من هم بگم به به چه برندیه .[/Q

دوست من سایت خاجیش رو گیر نیاوردم ولی از اونجایی که قعاتش از جمله فن-هیت سینک -چوک فریت-خازن جامد- از جمله قطعات با کیفیت این کارت هست دلیل نداره بگم که کارتم بی کیفیت هست الان 3 ال داره کار میکنه هنوز صدای فنش عوض نشده در صورتی که اکثر کارتها بعد از 2 سال به خاطر گرد و خاک صدای فنشون عوض میشه و مستحلک میشوند ضمنا کارت من از پس تمام بازیهای روز از جمله ویچر سه بر اومد با اینکه پردازنده من پنتیوم جی 645 هست و رمم 4 گیگ هست ولی از پس ویچر 3 بر اومد این دلیل بر اثبات کیفیت بالای قطعات کارت من هست

خوب عزیز مشکل شما همینه که بر اساس تجربه ی خودتون دارید از این جنس طرف داری میکنید تو کدوم سایت معتبرخارجی این قطعه شما هست یا تو کدوم سایت خارجی معتبر مخصوص خرید و فروش قطعات از این مدل شما کارت گرافیکی موجود هست ولی من تابه حال 3 عدد از این کارتی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید برام اوردن که مشکل چیپ و خازن پیدا کردن در صورتی که یکیشون فقط سه ماه کار کرده بود و دوتای دیگه بالای شش ماه و همشون هم گارانتی داشتن فقط کارت گارانتی ولی از گارانتی خبری نبود.اگر باز میخوایید بحث کنید پیام خصوصی بدین شما دارید تو پست یه کاربر دیگه سوال میپرسین .

Reza_It93
17-01-16, 15:36
[QUOTE=Reza_It93;343624]

خوب عزیز مشکل شما همینه که بر اساس تجربه ی خودتون دارید از این جنس طرف داری میکنید تو کدوم سایت معتبرخارجی این قطعه شما هست یا تو کدوم سایت خارجی معتبر مخصوص خرید و فروش قطعات از این مدل شما کارت گرافیکی موجود هست ولی من تابه حال 3 عدد از این کارتی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید برام اوردن که مشکل چیپ و خازن پیدا کردن در صورتی که یکیشون فقط سه ماه کار کرده بود و دوتای دیگه بالای شش ماه و همشون هم گارانتی داشتن فقط کارت گارانتی ولی از گارانتی خبری نبود.اگر باز میخوایید بحث کنید پیام خصوصی بدین شما دارید تو پست یه کاربر دیگه سوال میپرسین .

پس شرکت گرین چی؟! اونم پس فیک هست!!! این دلیل بر ادعای شما نیست شما برین تحقیق کنین ببنین اکثر کسانی که از محصولات شاتل تک استفاده میکنند راضی هستند برین تحقیق کنید!!ضمنا برند جی نت چی اونم فیک هست؟! کیفیت جی نت حتی از برندهای اصلی هم بالاتر هست

- - - Updated - - -

ضمنا طرح برد کارت من برابر با برند afox هست دقیقا چیدمان المانها و طرحاحی برد کاملا مشابه هم هست فقط طرح هیت سینک فرق داره!!

RAVYY
17-01-16, 15:37
[QUOTE=RAVYY;343625]

پس شرکت گرین چی؟! اونم پس فیک هست!!! این دلیل بر ادعای شما نیست شما برین تحقیق کنین ببنین اکثر کسانی که از محصولات شاتل تک استفاده میکنند راضی هستند برین تحقیق کنید!!ضمنا برند جی نت چی اونم فیک هست؟! کیفیت جی نت حتی از برندهای اصلی هم بالاتر هست
دوست عزیز یا برای خودتون تاپیک بزنید یا پست خصوصی بدین و الکی از این شاخه به اون شاخه تو تاپیک دیگران نپرید و بحث برندهای دیگرو اینجا باز نکنید

AMD>INTEL
17-01-16, 16:09
شرکتی به نام شاتل تک تو انگلیس وجود خارجی نداره . کافیه یه سرچ گوگل بزنید .