PDA

مشاهده نسخه کامل : نداشتن تصویر در لپ تاپ asus x42

hossain24
13-01-16, 21:53
سلام دوستان
در حین کار با لپ تاپ سیستم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش کنمش، ولی بعده اینکه لپ تاپ رو روشن کردم دیگه هیچ گونه تصویری نداشت، حتی آرم مادربرد. با پورت VGA به یه مانیتور دیگه وصل کردم تصویر داشتم.
چون ویندوز هم درست بالا نمی اومد، در اولین اقدام ویندوز 10 نصب کردم ولی باز هم تصویر نبود تا اینکه درایور گرافیک رو نصب کردم و ریستارت کردم و در حین این کارها تصویر اومد و مشکل حل شد.
اما بعد یکی دو روز استفاده از لپ تاپ با ارور زیر مواجه شدم:
Only the registered members can see the linkنداشتن-تصویر-در-لپ-تاپ-asus-x42-photo_2016-01-13_22-07-06-jpg
و بعد از ریستارت شدن لپ تاپ باز تصویر نداشتم!!!!!! و فقط روی پورت VGA و مانیتور دیگه تصویر دارم. میشه راهنمایی بفرماییییییییییید؟؟؟؟
آیا امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟ چطور بایدچک کنم؟
این رو هم بگم من در اون با یکی دوبار استفاده ام هیچ کار گرافیکی انجام ندادم و فقط یه ایمیل چک کردم.

AMD>INTEL
13-01-16, 22:06
مشکل چیپ گرافیکی میتونه باشه . اگر با پورت خروجی درایور نصب میشه . احتمال خرابی led panel هم هست .

- - - Updated - - -

مشکل چیپ گرافیکی میتونه باشه . اگر با پورت خروجی درایور نصب میشه . احتمال خرابی led panel هم هست .

hossain24
13-01-16, 22:22
آخه من تعجب ام از این هست چرا تصویر اومد باز رفت با تعویض ویندوز و درایور.
یعنی قطعا سخت افزاری ه مشکل؟

AMD>INTEL
13-01-16, 22:24
احتمالش هست . باید لپتاپ توسط تعمیرکار بررسی بشه .

hossain24
13-01-16, 22:28
احتمالش هست . باید لپتاپ توسط تعمیرکار بررسی بشه .

من خودم ال سی دی و فلت رو چک کردم مشکلی نداست! یعنی با یه مدل مشابه جا به جا کردم، ولی مسکل حل نشد! :1. (28):

AMD>INTEL
13-01-16, 22:29
من خودم ال سی دی و فلت رو چک کردم مشکلی نداست! یعنی با یه مدل مشابه جا به جا کردم، ولی مسکل حل نشد! :1. (28):

مسئله فلت نیست . مشکل از سمت چیپ گرافیکی هست .

hossain24
13-01-16, 22:37
مسئله فلت نیست . مشکل از سمت چیپ گرافیکی هست .

قابل تعمیر که هست؟ پس باید لپ تاپ باز بشه :1. (27)::1. (27):

AMD>INTEL
13-01-16, 23:27
قابل تعمیر که هست؟ پس باید لپ تاپ باز بشه :1. (27)::1. (27):

بله تعمیرکار خوب ببری برات راش میندازه .

gzendebod
01-03-16, 21:11
سلام دوستان
در حین کار با لپ تاپ سیستم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش کنمش، ولی بعده اینکه لپ تاپ رو روشن کردم دیگه هیچ گونه تصویری نداشت، حتی آرم مادربرد. با پورت VGA به یه مانیتور دیگه وصل کردم تصویر داشتم.
چون ویندوز هم درست بالا نمی اومد، در اولین اقدام ویندوز 10 نصب کردم ولی باز هم تصویر نبود تا اینکه درایور گرافیک رو نصب کردم و ریستارت کردم و در حین این کارها تصویر اومد و مشکل حل شد.
اما بعد یکی دو روز استفاده از لپ تاپ با ارور زیر مواجه شدم:
Only the registered members can see the linkنداشتن-تصویر-در-لپ-تاپ-asus-x42-photo_2016-01-13_22-07-06-jpg
و بعد از ریستارت شدن لپ تاپ باز تصویر نداشتم!!!!!! و فقط روی پورت VGA و مانیتور دیگه تصویر دارم. میشه راهنمایی بفرماییییییییییید؟؟؟؟
آیا امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟ چطور بایدچک کنم؟
این رو هم بگم من در اون با یکی دوبار استفاده ام هیچ کار گرافیکی انجام ندادم و فقط یه ایمیل چک کردم.
سلام دوست عزیز
منم به همچین مشکلی برخوردم لپتاپم ایسوز x42jr
بردم تعمیر اول گفتن مانیتوره اونو تست کرد مشکلی نداشت به یه مانیتور دیگه وصل کرد بالا میومد الان میگه مشکل از کارت گرافیکته و باید ببری نمایندگی فلان شهر.اونجام که ازمن دوره جدای ازاین هزینشم گفت دوروبر سیصدچهارصد میشه الان میخام بدونم مشکل شما حل شده؟اگه حل شده از چیش بوده و اکه کسی دیگم نظری داره راهنمایی کنه لطفا.

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk