سلام دوستان
من این مشکل رو خیلی جاها گفتم اما مثل اینکه راه حلی نداره !!!!!!!!
بازم اینجا میگم شاید کسی بدونه
به نت وصلم یهویی نت قطع میشه ، خب اینو همه تجربه کردیم
حالا میخوام وقتی نت قطع شد به اون یکی دیگه مودم سوییچ کنه و سریع وصل بشه
حالا هردو مودمک با کابل لن باشن
یکی لن باشه اون یکی نه
خلاصه هرطور میشه
من از سی پی کار میکنم
لطفا راهنمایی
ممنون
javadshahvand
13-01-16, 10:44
سلام دوستان
من این مشکل رو خیلی جاها گفتم اما مثل اینکه راه حلی نداره !!!!!!!!
بازم اینجا میگم شاید کسی بدونه
به نت وصلم یهویی نت قطع میشه ، خب اینو همه تجربه کردیم
حالا میخوام وقتی نت قطع شد به اون یکی دیگه مودم سوییچ کنه و سریع وصل بشه
حالا هردو مودمک با کابل لن باشن
یکی لن باشه اون یکی نه
خلاصه هرطور میشه
من از سی پی کار میکنم
لطفا راهنمایی
ممنون
یعنی از 2تا جایمختلف میخواهی سرویس بگیرید؟
nimant
13-01-16, 12:58
منظور از قطع شدن چیه ایا قطعی دارید ؟
یا پس از پایان سرویس میخواهید روی سرویس دیگه برید ؟
یا میخواهید که سرعت رو دوبرابر کنید ؟
برای چه فعالیتی میخواهید؟
به سوالات پاسخ دهید تا مشکل واضع تر شود
AMD>INTEL
13-01-16, 13:35
اون موقع قطع شدن و دوباره وصل شدن به علت دو سرویس دهنده ایپی ها فرق میکنه . پس بعید میدونم تو کار شما تاثیر داشته باشه.
ace pick
14-01-16, 04:36
یعنی از 2تا جایمختلف میخواهی سرویس بگیرید؟
داداش گلم ، مثلا یدونه مبین دارم و یدونه شاتل
خب دیدید که خیلی وقتها نت قطع میشه
من میخوام اگر مثلا نت مبینم قطع شدش ، سیستم سریع سوییچ کنه روی اون یکی مثلا شاتل
ایا تونستم منظورمو بگم؟
بازم تشکر
- - - Updated - - -
منظور از قطع شدن چیه ایا قطعی دارید ؟
یا پس از پایان سرویس میخواهید روی سرویس دیگه برید ؟
یا میخواهید که سرعت رو دوبرابر کنید ؟
برای چه فعالیتی میخواهید؟
به سوالات پاسخ دهید تا مشکل واضع تر شود
سلام داداش گلم ،
نه عزیز ، من چون توی نت کار میکنم و وقتی نت قطع میشه کلی ضرر میکنم
میخوام طبق تعریفی که برای دوستمون کردم
انجام بشه
خیلی ممنون
ace pick
14-01-16, 04:37
اون موقع قطع شدن و دوباره وصل شدن به علت دو سرویس دهنده ایپی ها فرق میکنه . پس بعید میدونم تو کار شما تاثیر داشته باشه.
سلام داداشی، خوبی؟
دادا اصلا مهم نیستش که ای پی عوض بشه
مهم اینه که سریعا سوییچ کنه روی دیگری
AMD>INTEL
14-01-16, 09:18
وقتی این نت قطع بشه . در اصل ارتباط با اون سایت قطع میشه . حتی اگر نت دوم هم به سرعت هم وصل بشه از نظر تکنیکی ارتباط شما با اون سایت قطع شده چون ایپی شما هم تغییر میکنه .
javadshahvand
14-01-16, 16:46
دو تا مودم رو کانفیگ کن ارتباط بده به سوئیچ هر چی سیستم که به سوئیچ وصل باشه نت باید داشته باشه هر دو مودم هم سعی در برقراری ارتباط می کنند یکی وصل بشه اون یکی مودم باید قطع بشه اینو تست کن اگر جواب نده که باید سوئیچ منیج استفاده کنی
amirpcp30
14-01-16, 17:18
دو تا مودم رو کانفیگ کن ارتباط بده به سوئیچ هر چی سیستم که به سوئیچ وصل باشه نت باید داشته باشه هر دو مودم هم سعی در برقراری ارتباط می کنند یکی وصل بشه اون یکی مودم باید قطع بشه اینو تست کن اگر جواب نده که باید سوئیچ منیج استفاده کنی
سلام
برای این مورد بنده که دارم فکر میکنم زمانی مودم دوم اینترنت به سیستم میده که کلا مودم اول قطع شده باشه چون سیستم یا داره از مودم اول ای پی میگیره یا دوم
اگه کانفیگ خاصی مدنظر شما هست که چنین موردی رو پیش میاره بفرمایید
با سپاس :give_rose:
javadshahvand
16-01-16, 08:07
سلام
برای این مورد بنده که دارم فکر میکنم زمانی مودم دوم اینترنت به سیستم میده که کلا مودم اول قطع شده باشه چون سیستم یا داره از مودم اول ای پی میگیره یا دوم
اگه کانفیگ خاصی مدنظر شما هست که چنین موردی رو پیش میاره بفرمایید
با سپاس :give_rose:
کانفیگ 2 تا مودم و آپی آنها باید یکی باشه
amirpcp30
16-01-16, 12:31
کانفیگ 2 تا مودم و آپی آنها باید یکی باشه
سلام بنده همین مورد رو عرض کردم ، ip conflict میشه و اگه مودم اول کاملا قطع شه مودم دوم فعال میشه
:give_rose:
vandelin
16-01-16, 21:16
درود
اصولاً برای استفاده از یک کانکشن (یا بیشتر) به صورت بک آپ، راه حل اصولیش استفاده از روتربورد و متالوژی لود بالانسینگ هست (که میکروتیک حدوداً از 250 تومن شروع میشه). در واقع یک روتر ساده هست با سیستم عامل میکروتیک که میتونید از قابلیت بالانسینگ برای این منظور استفاده کنید
از اونجایی هم که فکر نکنم لود 100% رو شبکه داشته باشید مدلای 250 تومنی mikrotik کارتونو راه میندازه.
ولی اگه قصد هزینه کردن ندارید، میتونید با یک شبیه ساز مثلاً oracle virtual box یک میکروتیک os به صورت مجازی نصب کنید، که همین قابلیت هایی که توصیح دادم رو داره منتهی بعدش باید از طریق همین سیستم مجازی، یک سا.کس بدید به سیستم و از برنامه ایی مثلاً pro.xifier برای روت کردن نرم افزارهای دلخواه استفاده کنید. البته برنامه هایی مثل بروسر های فایرفاکس، یا IDM از تنظیمات میتونید پر.اکسی رو اعمال کنید.
سرچ هم کنید آموزش زیاد هست برای میکرو.تیک(فکر میکنم خلاف قوانین باشه واسه همین بیشتر نمیتونم توضیح بدم) و کافیه برای سیستم مجازی چند gateway (در واقع به تعداد مودم ها) به صورت fail over تعریف کنید. حتی میتونید چند gateway به صورت لود بالانسر هم تعریف کنید، کافیه سرچ کنید در این رابطه، مطلب زیاد هست ....