ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید هارددیسک اکسترنال (انتخاب بین 2.5 و 3.5 اینچی)

Mehrdad092000
12-01-16, 01:20
سلام
دوستان من قصد خرید دارم برای دخیره سازی
بین 3.5 اینچ و 2.5 اینچ موندم بیشتر برام عمر مهمه میدونم فرق دارن کاربری اما نمیخوام زیاد حمل نقل کنم -اینترنالم بیخیال شذم کلا گیج شدم برای خرید :D
راستی این هارد 3.5 جدید adata چطوره؟؟hm900

AMD>INTEL
12-01-16, 12:51
wd my book بگیرید .

Mehrdad092000
12-01-16, 15:51
wd my book بگیرید .
اصلا با وسترن حال نمیکنم :D
خاطره خوشی ندارم هرچی وسترن داشتم داغون شد البته میدونم به نگهداری اینا ربط داره(فکر کنم پاور قبلیم مشکل داشت) اما کلا با برندش حال نمیکنم سعی میکنم دوری کنم
هارد های سیگیت بهتره
راستی نمیدونید مدل جدید Adata توش چه هاردیه؟

AMD>INTEL
12-01-16, 15:56
adata اصلا در خد و اندازه های سیگیت و وسترن نیست .

Mehrdad092000
13-01-16, 03:21
adata اصلا در خد و اندازه های سیگیت و وسترن نیست .
هارد داخلی که از همین برنداس :/
تازه کیفیتشون که خوبه اما قیمتاش بالاتره

AMD>INTEL
13-01-16, 13:37
هارد داخلی که از همین برنداس :/
تازه کیفیتشون که خوبه اما قیمتاش بالاتره

همون قسمت مبدلشون مشکل اصلی هست .

Mehrdad092000
15-01-16, 04:21
همون قسمت مبدلشون مشکل اصلی هست .
نمیدونم والا
یه سلیکون دارم خیلی خوبه کیفیتش -هارد داخلیش سامسونگه فقط دادم به یه ادمی فایل بریزه نمیدونم چیکار کرد عقده ای :D یه سکتور زرد داده توش اما خیلی وقته همینجوری ثابت مونده
حالا موندم داخلی بگیرم
یا 3.5 یا 2.5 اکسترنال

AMD>INTEL
15-01-16, 14:13
من دوستانی دارم که آرشیوهای زیادی دارند . به همشون هم وسترن مای بوک رو توصیه کردم . خودم هم سه عدد هارد مای پاسپورت الترا دارم . تا به حال مشکلی به من گزارش ندادند . روی تمام هاردها اطلاعات دقیق دارم از قسمت مکانیکال گرفته تا برد دستگاه . به خاطر همین پیشنهادم وسترن هست .

Mehrdad092000
17-01-16, 02:12
من دوستانی دارم که آرشیوهای زیادی دارند . به همشون هم وسترن مای بوک رو توصیه کردم . خودم هم سه عدد هارد مای پاسپورت الترا دارم . تا به حال مشکلی به من گزارش ندادند . روی تمام هاردها اطلاعات دقیق دارم از قسمت مکانیکال گرفته تا برد دستگاه . به خاطر همین پیشنهادم وسترن هست .
ممنون
نمیدونم پاور کامپیوتر قبلیم مشکل داشت یا چی هارد وسترن خرابی زاد دادم اما یه سلیکون پاور دارم هارد داخلیش سامسونگ اون به مشکل نخورد
واسه همین وسترن اصلا علاقه ای ندارمم
HM900 adataیه نگاه بندار ببین چطوره
البته موندم 2.5 یا 3.5 بگیرم
هارد داخلیم بیخیال شدم نمیخوام همیشه روشن باشه

AMD>INTEL
17-01-16, 10:27
ممنون
نمیدونم پاور کامپیوتر قبلیم مشکل داشت یا چی هارد وسترن خرابی زاد دادم اما یه سلیکون پاور دارم هارد داخلیش سامسونگ اون به مشکل نخورد
واسه همین وسترن اصلا علاقه ای ندارمم
HM900 adataیه نگاه بندار ببین چطوره
البته موندم 2.5 یا 3.5 بگیرم
هارد داخلیم بیخیال شدم نمیخوام همیشه روشن باشه

ADATA مشکل خرابی برد و شکستگی سوکت USB برد رو دارد .وسترن هم نمیگیرید سیگیت بگیرید

AMD>INTEL
17-01-16, 11:52
Seagate Central External Hard Drive - 3TB
پیشنهادم بعد از وسترن این هست .
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive - 3TB
هاردهای lacie هم یکی از پر فروش ها تو امریکا و اروپا هستند .

Mehrdad092000
18-01-16, 01:19
ADATA مشکل خرابی برد و شکستگی سوکت USB برد رو دارد .وسترن هم نمیگیرید سیگیت بگیرید
مرسی ممنون
adata توی 3.5 اینچ هم همینطوره؟
به نظر توی هارد اطلاعاتتون زیاده اگه میشه یه امار دراری ببیید هارد داخلی این 3ه مدل چیه خیلی ممنون میشم
segate back up plus
segeat expanchen
adata hm900
همشون 3.5 اینچ
مرسی ممنون
راستی از لحاظ عمر 3.5 بهتر از 2.5 اینچه؟

AMD>INTEL
18-01-16, 01:28
مرسی ممنون
adata توی 3.5 اینچ هم همینطوره؟
به نظر توی هارد اطلاعاتتون زیاده اگه میشه یه امار دراری ببیید هارد داخلی این 3ه مدل چیه خیلی ممنون میشم
segate back up plus
segeat expanchen
adata hm900
همشون 3.5 اینچ
مرسی ممنون
راستی از لحاظ عمر 3.5 بهتر از 2.5 اینچه؟
بررسی هاشون تو اینترنت هست . اون دو مدلی گفتم بر اساس همین بررسی ها معرفی کردم . 3.5 عمرش بیشتره

Mehrdad092000
18-01-16, 02:38
بررسی هاشون تو اینترنت هست . اون دو مدلی گفتم بر اساس همین بررسی ها معرفی کردم . 3.5 عمرش بیشتره
باشه پس انتخابم تایین شد
چون جابجایی اینا برام مهم نیست از این ورم نمیخوام 3.5 اینترنال باشه بنا به دلایلی
پس میرم همون سراغ 3.5 اداپتوری
برسیاشو پیدا نکردم باز برم بخونم
این سیگیت ها 2 مدل که داره فقط فرقشون توی رمز گذاری و بک اپ هستش بقیش یکیه؟از لحاظ کیفیت
حالا وسترن هارم نگاه میندازم اما اضلا از وسترن خاطره خوشی ندارم دوستم که کامپیوتر میفرشوه گفت عمر سری بنفش جالبه و خوبه

AMD>INTEL
18-01-16, 03:50
باشه پس انتخابم تایین شد
چون جابجایی اینا برام مهم نیست از این ورم نمیخوام 3.5 اینترنال باشه بنا به دلایلی
پس میرم همون سراغ 3.5 اداپتوری
برسیاشو پیدا نکردم باز برم بخونم
این سیگیت ها 2 مدل که داره فقط فرقشون توی رمز گذاری و بک اپ هستش بقیش یکیه؟از لحاظ کیفیت
حالا وسترن هارم نگاه میندازم اما اضلا از وسترن خاطره خوشی ندارم دوستم که کامپیوتر میفرشوه گفت عمر سری بنفش جالبه و خوبه
دیسک‌های سری بنفش وسترن دیجیتال برای ذخیره‌سازی تصاویر دوربین و مطابق با استانداردهای نظارت تصویری طراحی و تولید شده‌اند. این سری از هارد دیسک‌ها پایداری بسیار خوبی دارند و عمر بسیار بالایی نسبت به هارد دیسک داخلی معمولی دارند. یکی از تکنولوژی‌های به کار رفته در این سری از هارد دیسک‌ها AllFrame نام دارد که باعث می‌شود میزان فریم‌های از دست رفته در هنگام ضبط تصاویر، به صفر برسد، بنابراین شما دیگر هیچ فریمی را از دست نخواهید داد. از دیگر تکنولوژی‌های به کار رفته در این هارد دیسک می‌توان به Intelliseek اشاره کرد که برای ارائه تعادل میان عملکرد و قدرت در هارد دیسک به کار می‌رود و باعث کاهش لرزش، صدا و مصرف برق هارد دیسک می‌شود. این هارد دیسک به رابط SATA III با سرعت انتقال اطلاعات 6 گیگابایت بر ثانیه مجهز شده است و سرعت گردش آن 7200 دور در دقیقه است، همچنین قابلیت ثبت همزمان تصاویر گرفته شده توسط 32 دوربین مختلف را دارد که قابلیت بسیار مهمی در استفاده‌های نظارتی محسوب می‌شود. این هارد دیسک در ظرفیت‌های مختلفی تولید شده و انتخاب مناسبی برای استفاده در دستگاه‌های ضبط تصاویر دیجیتال یا همان دستگاه‌های DVR است.
سری بنفش برای دستگاه های ذخیره سازی DVR هست . اصلا برای PC مناسب نیستند . مطمئن هستید کارشون کامپیوتره چون الان بچه های دبیرستانی هم بره سایت وسترن متوجه میشه این هارد مناسب PC نیست ولی برای دستگاه های دوربین مدار بسته و ذخیره سازی انلاین از دوربین بکار میره .

Mehrdad092000
18-01-16, 12:57
دیسک‌های سری بنفش وسترن دیجیتال برای ذخیره‌سازی تصاویر دوربین و مطابق با استانداردهای نظارت تصویری طراحی و تولید شده‌اند. این سری از هارد دیسک‌ها پایداری بسیار خوبی دارند و عمر بسیار بالایی نسبت به هارد دیسک داخلی معمولی دارند. یکی از تکنولوژی‌های به کار رفته در این سری از هارد دیسک‌ها AllFrame نام دارد که باعث می‌شود میزان فریم‌های از دست رفته در هنگام ضبط تصاویر، به صفر برسد، بنابراین شما دیگر هیچ فریمی را از دست نخواهید داد. از دیگر تکنولوژی‌های به کار رفته در این هارد دیسک می‌توان به Intelliseek اشاره کرد که برای ارائه تعادل میان عملکرد و قدرت در هارد دیسک به کار می‌رود و باعث کاهش لرزش، صدا و مصرف برق هارد دیسک می‌شود. این هارد دیسک به رابط SATA III با سرعت انتقال اطلاعات 6 گیگابایت بر ثانیه مجهز شده است و سرعت گردش آن 7200 دور در دقیقه است، همچنین قابلیت ثبت همزمان تصاویر گرفته شده توسط 32 دوربین مختلف را دارد که قابلیت بسیار مهمی در استفاده‌های نظارتی محسوب می‌شود. این هارد دیسک در ظرفیت‌های مختلفی تولید شده و انتخاب مناسبی برای استفاده در دستگاه‌های ضبط تصاویر دیجیتال یا همان دستگاه‌های DVR است.
سری بنفش برای دستگاه های ذخیره سازی DVR هست . اصلا برای PC مناسب نیستند . مطمئن هستید کارشون کامپیوتره چون الان بچه های دبیرستانی هم بره سایت وسترن متوجه میشه این هارد مناسب PC نیست ولی برای دستگاه های دوربین مدار بسته و ذخیره سازی انلاین از دوربین بکار میره .
اره کارش کامپیوتره
خودمم دیده بودم توی سایت برای دوربین هستش
من گفتم از لحاظ عمر گفت اینا بالاتره شاید بخاطر اون گفته
مرسی بازم
برم ریویو بخونم راجب اون سیگیت ها ببینم چی میشه همون اکسترنال 3.5 میگیرم

AMD>INTEL
18-01-16, 12:58
اره کارش کامپیوتره
خودمم دیده بودم توی سایت برای دوربین هستش
من گفتم از لحاظ عمر گفت اینا بالاتره شاید بخاطر اون گفته
مرسی بازم
برم ریویو بخونم راجب اون سیگیت ها ببینم چی میشه همون اکسترنال 3.5 میگیرم

اگر دیدی lacie گارانتیش خوبه . همون laice بگیر .

Mehrdad092000
19-01-16, 01:10
اگر دیدی lacie گارانتیش خوبه . همون laice بگیر .
جان؟
متوجه نشدم

AMD>INTEL
19-01-16, 09:48
جان؟
متوجه نشدم

:1. (27):
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive

Mehrdad092000
20-01-16, 00:50
:1. (27):
LaCie Porsche Design P9230 External Hard Drive
اخه به اونا ربطی نداشت هنگ کردم یه لحظه خخخ
باو LaCie خیلی گرونه 1tb اندازه قیمت 3 ترا یا 4 ترا معمولیاس :D

AMD>INTEL
20-01-16, 01:16
من انتخابم وسترن هست این رو اول هم گفتم . چون برترین تکنولوژی هارد دست وسترن هست . حتی از سیگیت هم از نظر تکنیکال جلوتر هست .
این حرف من رو کسی که آشنایی با طراحی مدارات الکترونیک داشته باشه میتونه تایید کنه .
کافیه دو برد هارد مقایسه بشن . تو قسمت مکانیکال نوع هد و .... هم وسترن خیلی جلوتره

Mehrdad092000
20-01-16, 04:47
من انتخابم وسترن هست این رو اول هم گفتم . چون برترین تکنولوژی هارد دست وسترن هست . حتی از سیگیت هم از نظر تکنیکال جلوتر هست .
این حرف من رو کسی که آشنایی با طراحی مدارات الکترونیک داشته باشه میتونه تایید کنه .
کافیه دو برد هارد مقایسه بشن . تو قسمت مکانیکال نوع هد و .... هم وسترن خیلی جلوتره
حرف شما کاملا سند هستش از ولی من روی وسترن اصلا تجربه خوبی ندارم البته راجب mybook اینام خوندم اونجور که فهمیدم هارد داخلیشون گرین هستش
سیگین خیلی خوش قیمته فقط نفهمیدم هارد داخلیش چیه-سری باراکودا هستش؟

بعدش یه سایت بود امار خرابی هارد میزاشت میدونین چیه؟

AMD>INTEL
20-01-16, 11:47
حرف شما کاملا سند هستش از ولی من روی وسترن اصلا تجربه خوبی ندارم البته راجب mybook اینام خوندم اونجور که فهمیدم هارد داخلیشون گرین هستش
سیگین خیلی خوش قیمته فقط نفهمیدم هارد داخلیش چیه-سری باراکودا هستش؟

بعدش یه سایت بود امار خرابی هارد میزاشت میدونین چیه؟
هاردهای اکسترنال اکثرا از هاردهای کم مصرف استفاده میشه . اون هم مبنای علمی داره . حرارت کمتری تولید میکنند و دیرتر به مشکل میخورن.