سلام و درود به همه ی دوستان عزیز
عرض کنم قصد تهیه ی قطعات زیر رو دارم:
mb asus z170 ranger
cpu i7 6700k
ram 2×8 16gig trident z 3200
case deepcool kendoman rd
و در اینده ای نزدیک graphic 390 یا 390x و همچنین ssd (هارد هم دارم خیالتون جمع:1. (26):)
ولی مشکل اصلی بنده انتخاب کولینگ و همچنین پاور مناسب هست با بودجه ی مجموعا 650 تومن حداکثر
کاربری این سیستم هم گیم در کنار نرم افزار های مرتبط با برق و کمی هم فتوشاپ ... خواهد بود
همچنین یسری سایت هم برای تهیه ی این قطعات با حداقل قیمت معرفی کنین
در آخر ضمن تشکر ,از همه d دوستان میخام که نظرات و پیشنهاداتشونو بصورت عمومی یا خصوصی با بنده در میان بگذارند:give_rose:
AMD>INTEL
02-01-16, 16:34
Cooler Master Hyper 212 EVO
خنک کننده بالا به دلیل وزن مناسب و نحوه بستن کمترین فشار را روی این سری پردازنده میاره .
پاور هم
Cooler Master Vanguard 750W Gold
--------
قطعات رو میتونی از آریا کامپیوتر تهیه کنی .
etzioesi
02-01-16, 18:06
ممنون بابت پاسختون
نظرتون رو برای واتر کولر گرین 240 GLACIER 240 GLC240-A هم میخام بدونم
در مورد پاور هم لطفن اگر گزینه ی ارزونتری دارید معرفی کنین
AMD>INTEL
02-01-16, 18:44
ممنون بابت پاسختون
نظرتون رو برای واتر کولر گرین 240 GLACIER 240 GLC240-A هم میخام بدونم
در مورد پاور هم لطفن اگر گزینه ی ارزونتری دارید معرفی کنین
این محصول تازه به بازار اومده نظر خاصی دربارش ندارم . چون نه شرکت سازنده اصلی این قطعه اعلام شده نه بررسی تخصصی از این محصول
با گرافیک r390x و هزینه های برای سیستم کردید . این هزینه برای پاور نه تنها زیاد نیست کاملا منطقی هست . مینیم پیشنهاد 650 وات از همین سری ونگارد هست .
پاور مناسب نباشه بازدهی و طول عمر قطعات رو به شدت کاهش میده .
etzioesi
03-01-16, 18:56
این محصول تازه به بازار اومده نظر خاصی دربارش ندارم . چون نه شرکت سازنده اصلی این قطعه اعلام شده نه بررسی تخصصی از این محصول
با گرافیک r390x و هزینه های برای سیستم کردید . این هزینه برای پاور نه تنها زیاد نیست کاملا منطقی هست . مینیم پیشنهاد 650 وات از همین سری ونگارد هست .
پاور مناسب نباشه بازدهی و طول عمر قطعات رو به شدت کاهش میده .
من واقع بابت جواب هاتون سپاسگذارم
یسوال دیگه دارم میخاستم بدونم ک ایا evga supernova 750 g هم توی این کیس جا میگیره و در کل نظرتون در اون مورد چی هست
AMD>INTEL
03-01-16, 18:58
من واقع بابت جواب هاتون سپاسگذارم
یسوال دیگه دارم میخاستم بدونم ک ایا evga supernova 750 g هم توی این کیس جا میگیره و در کل نظرتون در اون مورد چی هست
تولید کننده اصلی این پاور fsp group هست که سابقه خوبی در تولید پاور نداره .باز میل خودتون هست . چند مورد خرابی در خارج از ایران هم دیدم از این سری .
mfirouzi1989
22-01-16, 12:36
سلام و درود به همه ی دوستان عزیز
عرض کنم قصد تهیه ی قطعات زیر رو دارم:
mb asus z170 ranger
cpu i7 6700k
ram 2×8 16gig trident z 3200
case deepcool kendoman rd
و در اینده ای نزدیک graphic 390 یا 390x و همچنین ssd (هارد هم دارم خیالتون جمع:1. (26):)
ولی مشکل اصلی بنده انتخاب کولینگ و همچنین پاور مناسب هست با بودجه ی مجموعا 650 تومن حداکثر
کاربری این سیستم هم گیم در کنار نرم افزار های مرتبط با برق و کمی هم فتوشاپ ... خواهد بود
همچنین یسری سایت هم برای تهیه ی این قطعات با حداقل قیمت معرفی کنین
در آخر ضمن تشکر ,از همه d دوستان میخام که نظرات و پیشنهاداتشونو بصورت عمومی یا خصوصی با بنده در میان بگذارند:give_rose:
سلام
گرافیک رو پیشنهاد می کنم ۹۸۰ یا ۹۷۰ بگیرید پاور هم evga 750 g2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
etzioesi
16-03-16, 14:35
سلام مجدد
من بغیر از کارت گرافیک، باقی قطعات رو خریداری کردم و خرید گرافیک رو فعلن گذاشتم تا اردیبهشت
حالا سوالم اینه ک میتونم با گرافیک انبرد یسری بازی های مربوط ب سه چهار سال گذشته رو اجرا کنم
سواله دیگه اینکه من یک گرافیک geforce 9400gt msi رو از کیس قدیمم دارم و میخام موقتن این رو نصب کنم آیا مشکلی ایجاد میکنه، یعنی از لحاظ ولتاژ و... ممکنه به باقی قطعات خطری برسونه؟
AMD>INTEL
16-03-16, 15:08
سلام مجدد
من بغیر از کارت گرافیک، باقی قطعات رو خریداری کردم و خرید گرافیک رو فعلن گذاشتم تا اردیبهشت
حالا سوالم اینه ک میتونم با گرافیک انبرد یسری بازی های مربوط ب سه چهار سال گذشته رو اجرا کنم
سواله دیگه اینکه من یک گرافیک geforce 9400gt msi رو از کیس قدیمم دارم و میخام موقتن این رو نصب کنم آیا مشکلی ایجاد میکنه، یعنی از لحاظ ولتاژ و... ممکنه به باقی قطعات خطری برسونه؟
از کارت گرافیک خود پردازنده استفاده کنید . خیلی قویتر از 9400gt هست . بازیهای قدیمی هم به راحتی اجرا میکنه .توصیه نمیکنم نصب این کارت گرافیک رو فقط مصرف سیستم رو بالا میبره و بهبودی رو عملکرد نمیگذاره
etzioesi
17-03-16, 10:54
من موقع نصب واتر کولر سیم پمپ رو به cpufan1 زدم و سیم فنش رو بهcpufan2 میخاستم ببینم درست وصل کردم؟
کولرم هم glacier 120 هست
مادربرد هم z170 gaming m3 هست
ممنون
اپدیت و راه حل : باید سیم سه پین رو به sysfan و سیم چهار پین دارای pwm رو به cpufan وصل میکردم.
:1. (31):
AMD>INTEL
17-03-16, 20:19
من موقع نصب واتر کولر سیم پمپ رو به cpufan1 زدم و سیم فنش رو بهcpufan2 میخاستم ببینم درست وصل کردم؟
کولرم هم glacier 120 هست
مادربرد هم z170 gaming m3 هست
ممنون
اپدیت و راه حل : باید سیم سه پین رو به sysfan و سیم چهار پین دارای pwm رو به cpufan وصل میکردم.
:1. (31):
یک فیش فن کنار cpu دیگه هم دارد . باید به اون وصل کنید برای واترکولینگ ها
cpu_pot