سلام یه سوالی همیشه برام مطرح بوده اینه که در مادربورد هایی که قابلیت وای فای دارند یا کسانی که ار دانگل وای فای استفاده میکنند یا لب تاپ ها آیا احتمال نفوذ به این سیستم ها و خرابکاری و دزدی اطلاعات امکان پذیراست یا خیر .راههای جلوگیری از آن چیست در ویندوز ممنون میشم کمکم کنید
AMD>INTEL
28-12-15, 23:53
هر سیستمی که به اینترنت متصل باشه . خطر هک شدن براش وجود دارد . با استفاده از نرم افزار اینترنت سکوریتی ارجینال این امکان به حداقل میرسه .
DOOM999
29-12-15, 00:00
هر سیستمی که به اینترنت متصل باشه . خطر هک شدن براش وجود دارد . با استفاده از نرم افزار اینترنت سکوریتی ارجینال این امکان به حداقل میرسه .
امید خان منظورت اینه که چه از طریق وای فای چه طریق lan تنها راه هک کردن آی پی کامپیوتر ؟
من تو زمینه نت و امنیت خیلی ضعیفم الان مثلا در این عکس سرعت سند کردن رو نشون میده در حالی من آپلودی ندارم.
Only the registered members can see the linkامنیت-گیرنده-وای-فای-untitled-png
- - - Updated - - -
[
AMD>INTEL
29-12-15, 00:06
خیلی برنامه متصل میشن به اینترنت . از اپدیت ویندوز تا یکسری برنامه . بهترین راه استفاده از اینترنت سکوریتی مثل بیت دفندر هست .
DOOM999
02-01-16, 21:12
خیلی برنامه متصل میشن به اینترنت . از اپدیت ویندوز تا یکسری برنامه . بهترین راه استفاده از اینترنت سکوریتی مثل بیت دفندر هست .
امید خان شرمنده تایپیک قدیمی یه سوال داشتم خدمتتت راجع به بیت دفندر چون خیلی تعریفشو شنیدم.من چند ترابایت نرم افزار موسیقی و گیم دارم همه هم کرک شده اند .آیا bitdefender نسخه Internet Security بلایی سر فایلای کیجنم میاره یا نه(مثلا بدون اجازه فایلامو پاک کنه یا جلوی نصب بازی روبگیره)
با تشکر
AMD>INTEL
02-01-16, 21:27
امید خان شرمنده تایپیک قدیمی یه سوال داشتم خدمتتت راجع به بیت دفندر چون خیلی تعریفشو شنیدم.من چند ترابایت نرم افزار موسیقی و گیم دارم همه هم کرک شده اند .آیا bitdefender نسخه Internet Security بلایی سر فایلای کیجنم میاره یا نه(مثلا بدون اجازه فایلامو پاک کنه یا جلوی نصب بازی روبگیره)
با تشکر
برای شما بیت دفندر مناسب نیست . چون به شدت درگیری پیدا میکنه با برنامه های مشکوک . یک آنتی ویروس تهیه کن در کنارش فایروال کومودو که رایگان هم هست نصب کن .
DOOM999
02-01-16, 22:24
برای شما بیت دفندر مناسب نیست . چون به شدت درگیری پیدا میکنه با برنامه های مشکوک . یک آنتی ویروس تهیه کن در کنارش فایروال کومودو که رایگان هم هست نصب کن .
اتفاقا COMODO رو داشتم دانلود میکردم.به نظرت واسه هک نشدن و ایجاد فایروال COMODO کافی یا نه حتما باید یه آنتی ویروس نصب کنم.چون همیشه آنتی ویروسا مشکل ساز میشن واه من
شرمنده ما مزاحم وقتت میشیم
AMD>INTEL
02-01-16, 22:27
اتفاقا COMODO رو داشتم دانلود میکردم.به نظرت واسه هک نشدن و ایجاد فایروال COMODO کافی یا نه حتما باید یه آنتی ویروس نصب کنم.چون همیشه آنتی ویروسا مشکل ساز میشن واه من
شرمنده ما مزاحم وقتت میشیم
یک آنتی ویروس رایگان کنارش کافیه مثل avast
DOOM999
02-01-16, 22:33
یک آنتی ویروس رایگان کنارش کافیه مثل avast
الان این COMODO خودش آنتی ویروسم داره با avast به مشکل نمیخورن
AMD>INTEL
02-01-16, 22:59
الان این COMODO خودش آنتی ویروسم داره با avast به مشکل نمیخورن
اینترنت سکوریتیش رو نصب کنید به آنتی ویروس نیاز نیست .فایروالش رو اگر تنها بگیرید نیاز هست .