به ترکه می گن چطور شد تو سید شدی؟ هیچ امامی که ترک نبوده! میگه ما نسب امون میرسه به اسب آقام علیOnly the registered members can see the link
دنیا <------
---------> تو
اگه گفتی این بعنی چی؟
یعنی تماام دنیا یک طرف، تو یک طرف!Only the registered members can see the link
black_night
22-01-08, 19:00
ميدوني بزرگ ترين درد دنيا چيه؟ اينه كه بفهمي پناه لحظه هات يه پناه گاه ديگه داره . . .Only the registered members can see the link
دوست دخترآدم مثل آدامسه 1:داشتن يه بسته آدامس بهتر از يه دونه ادامسه 2:فراموش نکن پايان هر آدامسي سطل زباله است پس براي هيچ آدامسي قيمت زيادي نده 3: آدامسه نيمه خورده کسي رو نخور 4: جويدن طولاني مدت آدامس جز بي مزه شدنش حاصلي نداره 5: حسرت آدامسي که دور انداختي نخور 6: ازدواج مثل قورت دادن آدامس ميمونه هيچ آدم عاقلي آدامسشو قورت نميده Only the registered members can see the link
black_night
22-01-08, 19:00
وقتي كه بچه بودم هر شب دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد. بعد فهميدم كه اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد
مرام فقط مرام گاو چون نگفت من گفت ما 2- صفا فقط صفاي مورچه كه هر وقت گريه كرد هيچكس اشكش نديد 3- رفيق فقط كلاغ نه بخاطر سياهيش به خاطر يه رنگيش 4- معرفت فقط معرفت كرم نه به خاطر كرم بودنش به خاطر خاكي بودنش 5- يه رنگي فقط يه رنگي ديوار كه هرچي مردو نا مرده بهش تكيه ميدن جاخالي نميده
black_night
22-01-08, 19:01
تسهاي کنکور تربيت بدني: مربي و بازيکن اسبق پرسپوليس؟ 1 -علي پروين 2-علي شهين 3-علي مهين 4-علي دمبه . کشتي گير گردن کلفت ايران؟ 1-عباس جديدي 2-عباس قديمي 3-عباس نيو 4-عباس آب توديت. باشگاه انگليسي؟ 1- ميدلزبرو 2- ميدلز بيا 3- ميدلز بودي حالا 4- ميدلز پا شو برو گمشو. مهاجم سابق منچستر؟ 1 - اندي کول 2- اندي سر شانه 3- اندي پشت بازو 4- اندي مرسي هيکلOnly the registered members can see the link
نه گلايه دارم از تو نه ديگه شكايتي نه يه قصه رو لبامه نه ديگه حكايتي شب تا صبح تو خلوتم به يادِ تو سر مي كنم دارم انگار كه ديگه خالي تو باور مي كنم چه جوري به دل بگم از سر راه تو بره دلي كه شكسته و هنوز برات منتظره كاش مي شد كه از گذشته ها برات حرف بزنم بعدِ سال ها نتونستم كه ازت دل بكنم يه اتاق قدِ قفس براي گريه هام بسه آيينه بي تاب و قراره واسه تو دل واپسه نه غزل مونده تو شعرم نه ديگه ترانه اي كه برات بسازم از نو شب عاشقانه اي يادگار
black_night
بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیا تا چشم کار می کند دیوار است، دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است و قحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است ........ تنها ترین تنها
تنها ترين تنها منم سرگشته و رسوا منم آه اي فلك اي آسمان تا كي ستم بر عاشقان بشنو تو فرياد مرا آه اي خداي مهربان عشق تو خوابي بود و بس نقش سرابي بود و بس اين آمدن اين رفتنم رنج و عذابي بود و بس اي فلك بازي چرخ تو نازم بي گمان آمدم تا كه ببازم اي دريغا كه شد دو چشم سياهي قبله گاه من و روي نمازم تو اي ساغر هستي، به كامم ننشستي .ندانم كه چه بودي ندانم كه چه هستي
black_night
از يك قزويني مي پرسند چرا هنوز ازدواج نكردي؟ميگه چون هنوز برادر زن مورد علاقمو پيدا نكردمOnly the registered members can see the link
دعاهای بنزینی: 1-الهی بنزین بگیری. 2-بنزین به قبرت بباره. 3التماس بنزین. 4-دست به هر چی میزنی بنزین بشه . 5- خدا بنزینت بده ،یک لیتر در دنیا صد لیتر در آخرت Only the registered members can see the link
black_night
زوج هاي گرامي ! تا وقتي بوسه هست ، چرا گاز ؟؟؟ لطفا در مصرف گاز صرفه جويي کنيدOnly the registered members can see the link
کلاغ روی یه درخت نشسته بود و تمام روز بیکار بود و هیچ کاری نمی کرد... یه خرگوش از کلاغ پرسید: منم می تونم مثل تو تمام روز بیکار بشینم و هیچ کاری نکنم؟ کلاغ جواب داد: البته که می تونی!... خرگوش روی زمین کنار درخت نشست و مشغول استراحت شد... یهو روباه پرید خرگوش رو گرفت و خورد! نتیجهء اخلاقی: برای اینکه بیکار بشینید و هیچ کاری نکنید ، باید اون بالا بالاها نشسته باشید!!!!!Only the registered members can see the link
black_night
اگر خداونـد يک آرزوی انسان را برآورده ميکرد ٬ من بيگمان ٬ ديدن تـو را آرزو می کردم ....
تركه شلوارشو برعكس ميپوشه، ننهاش بهش ميگه: الهي قربونت برم، وقتي ميري انگار داري ميايي Only the registered members can see the link
عشق مثل قمار مي مونه، دل نداري بازي نکن
black_night
هيچ وقت قول يک پسر بچه را جدي نگير اما هميشه از تهديدات يک دختر بچه بترس
زن به شوهر: عزيزم از ايتاليا برات چي بيارم؟ شوهر باتمسخر: يك دختر موبور و نازايتاليايي! .. بعد از برگشت از سفر، شوهر به زن: سوغاتي من چي شُد؟ زن به شوهر: بايد 9 ماه صبر كني ، تا به دنيا بيارمش
black_night
22-01-08, 19:02
روزي لپ يار کردم بوس؛گفت هم بي ادبي هم لوس؛گفتم گناهم چيست که کردم بوسي؛گفت لب رو ول کردي لپ رو مي بوسي Only the registered members can see the link
تركها براي همدردي با مناطق بدون گاز نه تنها بخاريها را خاموش كردند بلكه كولرها را نيز روشن كردند Only the registered members can see the link
black_night
دعاي پاس کردن درس: الهي ادرکني پاسا ترمي به نمرتي دهي و دوازدهي و حفظا من مشروطي و فلجا استادي و لغوا امتحاني بحق برفا و آلودگي جوا
هیچ می دونی چقدر گلی...... واسه دستهات ضرر داره؟ فقط از مایع ظرفشویی جام استفاده کن!Only the registered members can see the link
امروز قلبم درد گرفته بود. فکر کنم یه کمی تپل شدی و جات تنگ شده.
black_night
تازگی ها چقدر چاق شدی! می دونی از کجا فهمیدم؟ چون هر روز جای بیشتری تو قلم باز می کنی.
ديگه به اين شماره SMS نده، زنگ هم نزن. شوخي هم ندارم مي خوام سيم كارتمو بفروشم با پولش نازتو بخرم!Only the registered members can see the link
black_night
زندگی زیباست - زشتی های آن تقصیر ماست - در مسیرش هرچه نازیباست - آن تدبیر ماست - زندگی آب روانیست روان میگذرد - هرچه تقدیر من و توست همان میگذرد
سال ها پرسيدم از خود كيستم؟ آتشم؟ شورم؟ شرارم؟ چيستم؟ ديدمش امروز و دانستم كنون او به جز من ، من به جز او نيستم
black_night
فکر مي کرديم عاشقي هم بچگيست... اما حيف اين تازه اول يک زندگيست... زندگي چيزيست شبيه يک حباب.. عشق آباديه زيبايي در سراب... فاصله با آرزو هاي ما چه کرد... کاش مي شد در عاشقي هم توبه کرد
قصه نیستم، که بگویی... نغمه نیستم، که بخوانی... صدا نیستم، که بشنوی... یا چیزی چنان که ببینی... یا چیزی چنان که بدانی ... من درد مشترکم.. مرا فریاد کن..
black_night
22-01-08, 19:04
خوب اينم smsهاي اين دفعه
منتظر دفعه ي بعدي باشيد
راستي تشكر هم يادتون نره
black_night
27-01-08, 16:11
خوب من دوباره اومدم با يه سريه جديد sms
black_night
27-01-08, 16:12
تركه رفت تعليم رانندگي رفيقش پرسيد چطور بود ؟ گفت : گفت خوب بود ولي مربيه خيلي مذهبي بود . هر طرف من مي پيچيدم مي گفت يا امام رضا يا ابوالفضل Only the registered members can see the link
سلامم به گرمای قلب تو دوست دلم لحظه ای با دلت روبروست بگو عاشقی تا سلامت کنم تمام دلم را بنامت کنم
black_night
قصه نیستم، که بگویی... نغمه نیستم، که بخوانی... صدا نیستم، که بشنوی... یا چیزی چنان که ببینی... یا چیزی چنان که بدانی ... من درد مشترکم.. مرا فریاد کن..
فکر مي کرديم عاشقي هم بچگيست... اما حيف اين تازه اول يک زندگيست... زندگي چيزيست شبيه يک حباب.. عشق آباديه زيبايي در سراب... فاصله با آرزو هاي ما چه کرد... کاش مي شد در عاشقي هم توبه کردOnly the registered members can see the link
black_night
وفاي شمع را نازم كه بعد از سوختن ...به صد خاكستري در دامن پروانه ميريزد...نه چون انسان كه بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد
جذابيتهاي تهران.....- تهران تنها شهري است که در آن ميتوانيد وسط خيابانهاي آن نماز بخوانيد، وسط پارک شام بخوريد، در رستوران به ديدن مانکنهاي لباسهاي مدل جديد برويد، در تاکسي نظرات سياسيتان را بگوييد، در کوه برقصيد،.در تهران از همه جاي ماشينها صدا در ميآيد، جز از ضبط صوت آن..در شمال شهر تهران مردم در سال 2020 ميلادي زندگي ميکنند و در جنوب شهر در سال 94 هجري قمري Only the registered members can see the link
black_night
افغانيه رو مي خوان اعدام كنن ميگن حرف آخرت چيه ميگه كارگر نمي خواي
ترکه همش دعا می کرده بچه دار شه یه شب جبرئیل میاد تو خوابش میگه عوض اینهمه دعا برو زن بگیر Only the registered members can see the link
من در این تنهایی فکر یک بره روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد
black_night
27-01-08, 16:13
یک کشاورز نمونه در اقدامی بی نظیر توانست با پیوند درخت پسته و زیتون درخت پستون به عمل آورد.
نگاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغزد ولي باران نمي داند که من دريايي از دردم به ظاهر گر چه مي خندم ولي اندر سکوتي تلخ مي گريم
black_night
ترکه جبهه بوده از هر طرف خمپاره می یومده .یکی داد می زنه می گه : سنکر بگیرید .ترکه از اون ور می گه : واسه من بربری بگیریدOnly the registered members can see the link
تکيه بر ديوار کردم خاک بر پشتم نشست/دوستي با هر که کردم عاقبت قلبم شکست /آن قدر رنجي که دنيا بر دل ما مي کند/بر دل هر کس کند او ترک دنيا مي کند
black_night
نمي دانم تو مي خواني ز چشمم حرفهايم را نمي دانم تو مي بيني نگاه بي صدايم را كه مي گويد بدون مهربانيهاي بي حدت... بدون عشق تو، هيچم...Only the registered members can see the link
خواستم خودمو گول بزنم ؛ همه ي خاطراتم رو انداختم يه گوشه اي و گفتم : فراموش. يه چيزي ته قلبم خنديد و گفت : يادمه
black_night
وقتی «قدرت عشق» بر «عشق به قدرت» غلبه کند، دنیا طعم صلح را می چشدOnly the registered members can see the link
مومنان گرامی به علت سرمای شدید و صادرات گاز به بهشت؛ تا 1 هفته جهنم تعطیل میباشد؛ تا اطلاع ثانوی هر غلطی میخواهید بکنیدOnly the registered members can see the link
رشتیه█████████████ ██████ مشترک گرامی دسترسی به این جوک امکان پذیر نمی باشد
black_night
27-01-08, 16:14
مشخصات يک پسر خوب: 1- پسره خوب تنهايي ميره سينما وپارک - 2. يه پسره خوب بعد از تک زنگ سراغه تلفن نميره - 3. يه پسره خوب وقته برگشتن به خونه ماشينش بوي اُدکلنه زنونه نميده- 4. يه پسره خوب تو کلاسّه دانشگاه تا شعاع 3 متري هيچ خانومي نميشينه - 5. يه پسره خوب پس از اتمام صحبت گوشي تلفنو بوس نميکنه - 6. يه پسره خوب وقتي مياد خونه قرمزيه رُژه لب رو صورتش ديده نميشه - 7. يه پسره خوب بعد از شنيدن اسم جنّيفر لپز استغفرالله ميگه Only the registered members can see the link
پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خرابOnly the registered members can see the link
black_night
يه دوست خوب توي اين دنياي بد مثل يه فنجون قهوه مي مونه نمي تونه فضا رو گرم كنه ولي دلت رو گرم مي كنه
كدام عضو مرد است كه هيچ استخواني ندارد، پررنگ است، دوست دارد تلمبه بزند و در عشق بازي نقش مهمي دارد؟............ . اون عضو، «قلب» است، البته نظر شما هم محترم است
black_night
تشخيص دختر ايراني !: هرگز بيني هايشان عمل کرده نيست . - موهايشان خدادادي طلائي است و مادر زادي مش داره . - وقتي از کنار هم رد ميشن هرگز به هم چپ چپ نگاه نمي کنند. - تمام زيور آلاتشان طلاوجواهرات اصل است. - تا قبل از ازدواج هر گز ابروهايشان را بر نمي دارند. - بدون اجازه خانواده شان هيچ جا نميرن . - وقتي باهاشون دوست شدي هفته دوم بايد بري خواستگاري . - هميشه سر به زير هستن و به هيچ غريبه اي نگاه نمي کنند Only the registered members can see the link
دوست داری تغییر کنی؟ خوشگل بشی؟ عوض بشی؟ مامان بشی؟ اصلا یه چیزه دیگه بشی؟ پس با ما تماس بگیر سازمان بازیافت زباله
black_night
به ترکه میگن یه موجود نام ببر.....میگه یخ! میگن یخ که موجود نیست؟ میگه چرا چون همه جا نوشته یخ موجود است
استاد دختررو ميبره پاي تخته ميگه دستگاه تناسلي زن رابكش دختره خجالت ميكشه سرشو ميندازه پايين پسره ميگه ببخشيد استاد داره تقلب ميكنهOnly the registered members can see the link
black_night
27-01-08, 16:18
شرمنده از تمام دوستاني كه به اينجا سر ميزنند به خاطر اينكه ايندفعه كم بود
نه خیر!
از غم دوریت نمردم،دارم آفتاب میگیرم برنزه شم!!!
وقتی تو رو دیدم کارگردان قلبم گفت نور صدا حرکت و من برای بدست اوردنت چه نقش ها که بازی نکردم!
اگه کسی در قلبت رو زده و فرار کرد
فحش نده،شاید روش نمیشه بگه عاشقتم!!!
نمیگم دوستت دارم،نمیگم عاشقتم،میگم دیوونتم
که اگه یه وقت اذییت کردم بگی بیخیال بابا دیوونه است.
برداشتن گامهای بلند در زندگی باعث پاره
شدن خشتک شما می شود!
کلاغ وطوطی هر دو زشت آفریده شدند.
طوطی شکایت کرد و خداوند او را زیبا کرد
ولی کلاغ گفت:هر چه از دوست رسد نیکوست،و نتیجه آن شد که میبینی طوطی همیشه در قفس و کلاغ همیشه آزاد
یارو میره قبرستون میبینه همه رو قبرها نشستن
میگه:چه خبره؟
میگن:سوالهای شب اول قبل لو رفته گفتن فعلا بیرون باشید.
میدونی چطور میشه یه خنگ رو
گذاشت سر کار (پایین رو بخون)
.
.
.
.
.
میدونی چطور میشه یه خنگ رو
گذاشت سر کار (بالا رو بخون)
توف!
توف!!
توف!!!
توف!!!!
توف!!!!!
توف!!!!!!
توف!!!!!!!
تو فکر میکنی من میتونم به
تو فکر نکنم!!!!!!!
اگه گفتی یعنی چی؟
.
.
یعنی:
از اون بالا کفتر میایه!
1دانه دختر میایه!!!
تا حالا شده یکی تو رو ،
یا تو یکی رو،یا یکی یکی دیگرو
یا دو تا یکی دیگرو،یا یکی دو تا رو
یا تو دو تا رو،یا دو تا تو رو،
اینقدر که من اسکلت کردم،اسکلت کنن؟
توی دنیا عاشقا چه بی کس اند!
عاشقا عاقبتش خارو خس اند!
اینا رو میگم برات تا بدونی!
عاشقی خیلی خطر ناک حسن!!!
آقاخروسه سركلاس به خانم مرغه ميگه :
نوك ميدي؟
خانم مرغه ميگه : اينجا پيش همه
نه !
خروسه ميگه به جهنم با خودكار مينويسم !!!
آیا فکر میکنید بی عرضه هستید؟
آیا فکر میکنید بی مصرف هستید؟
آیا فکر میکنید به هیچ دردی نمی خورید؟
.
.
.
به خدا درست فکر میکنید...
ای اس ام اس برو پیش اونی که
بهش فکر می کنم
.
.
.
.
یکی بزن تو سرش،برگرد بیا
با هم بخندیم.
این توئی:
0-----<----<
این هم منم:
o---<---<
گرفتی مطلب رو؟
.
.
بابا می گم:
(کوچیکتم)
تمام جاده ها رو پشت سر گذاشتم ، عمیق ترین دریا ها رو شنا کردم تا
بهت بگم:
چطور هستی؟خوب هستی؟
در سلامتی کامل به سر میبری؟هوو!
برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید.
این جهان،جهان تغییر است نه تقدیر.
(تولستوی)
152+25-51+6........236-92+.....
7-74.....+3+4+1-15+9...........6
+45-88 نه ، نمیشه!!!!!
هر جور حساب میکنم تو آدم بشو نیستی!!!
fanoosedaryaee
28-01-08, 20:17
دستم بوي گل ميداد ، مرا به جرم چيدن گل محکوم کردند
ولي هيچ کسي فکر نکرد شايد گلي کاشته باشم
------------------------------------------
تحمل تنهايي از گدايي دوست داشتن آسان تر است. تحمل اندوه از گدايي همه ي شادي ها آسان تر است
----------------------------------------------
هنگامي که محبت به شما اشاره مي کند،
به دنبالش برويد،
اگر چه داراي راههاي دشوار و پر فراز و نشيب بوده باشد
------------------------------------
دنبال نگاهها نرو، چون ميتونن گولت بزنن، دنبال
دارايي نرو چون كمكم افول ميكنه دنبال كسي برو كه
باعث بشه لبخند بزني چون فقط با يك لبخند ميشه يه روز
تيره را روشن كرد. كسي را پيدا كن كه تو را شاد كنه.
--------------------------------
دقايقي توي زندگي هستن كه دلت براي كسي اونقدر تنگ
ميشه كه ميخواي اونو را از رويات بيرون بكشي و توي
دنياي واقعي بغلش كني.
----------------------------------------
رويايي رو ببين كه ميخواي. جايي برو كه دوست داري.
چيزي باش كه ميخواي باشي. چون فقط يك جون داري و يك
شانس براي اينكه هر چي دوست داري انجام بدي.
--------------------------------------
اي همزبان بي صداترين فريادهايم
حتي وقتي سکوت تنها حرفي است که براي گفتن دارم
fanoosedaryaee
29-01-08, 01:57
اگه از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه؟ انگشتمو به طرفت دراز می کنم و می گم این نمی تونه باشه .
Only the registered members can see the link
صدای پایت خوش آهنگی بود برایم عمیقتر از مثنوی سکوتت گویاترین نجواهای عاشقانه و نگاهت صمیمی ترین پیوند
اگر بیکار شدی ستاره های اسمون رو بشمار اگر کم اومد قطره های بارون رو بشمار اگر بند اومد روی رفاقت من حساب کن نه کم میاد نه بند میاد .
اگر عشق تو نبودم اینجا نبودم ، گرفته عشق تو کل وجودم، تو که از دل ربا دل ربودی، در عشقت چرا بر من گشودی
خواستم از عشق برات بگم گفتم : میدونی. خواستم از غم برات بگم گفتم میدونی حالا ازته قلبم میخوام بگم : دوستت دارم چون نمی دونی
پلکهاي مرطوب مرا باور کن ، اين باران نيست که ميبارد ، صداي خسته ی من استکه از چشمانم بيرون ميريزند
عاشقانت همه نامی و نشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام و نشان است"منم"
fanoosedaryaee
29-01-08, 01:58
از عشق تو به کوچه پس کوچه ها زدم اصلا عشق رو ولش کن من گم شدم
در دیاری كه در او نیست كسی یار كسی ، كاش یا رب كه نیفتد به كسی كار كسی
هر كس آزار من زار پسندید ولی ، نپسندید دل زار من آزار كسی
همیشه کمرنگ ترین یادداشتها از قوی ترین حافظه ها ماندگار ترند
بزرگترین متهم تاریخ کسی است که نمی دونه قلبش واسه کی می تپه
عمریست که ویران شده ام ساکت سرد پریشون شده ام تا تو ایی و مرا در یا بی من اسیر شب طو فان شده ام
انقدر دوستت دارم که خدا داند این اسرار فقط باد صبا داند نخوا هم گل که گل بی اعتبار است تمام عمر گل فصل بهار است تو را خواهم از گلها ی عالم که عطر تو همیشه موندگار است
شب را دوست دارم چون تو دلش یک ما ه داره روز را دوست دارم چون تو دلش یه افتاب داره خودم دوست دارم چون تو دلم تو را دارم
fanoosedaryaee
29-01-08, 15:05
ترکه قاشق قاشق ماست می ریخته تو رودخونه بعد یه لره می یاد می گه چی کار می کنی؟ترکه می گه دارم دوغ درست می کنم!لره بهش می گه همینه که می گن خرین دیگه،آخه این همه دوغ رو کی می خواد بخوره؟Only the registered members can see the link
تركه میره جهنم بهش میگن ۵۳/۴۸۳ رکعت نماز بدهکاری! میگه : ۴۸۳ رکعت قبول ولی اون ۵۳صدم واسه چیه ؟ میگن به خاطر کوسینوس زاویه انحراف از قبله هستOnly the registered members can see the link
تركه رو برق می گیره مامانش می گه ننه جون ولش نکن همین بود که باباتو کشتOnly the registered members can see the link
آنكه مست آمد و دستي به دل ما زد و رفت در اين خانه ندانم به چه سودا زد و رفت خواست تنهايي ما را به رخ ما بكشد تنه اي بر در اين خانه تنها زد و رفت
موسی با عیسی سر یه دختر تاس میندازن ؛ عیسی تاس را میندازه و جفت 6 میاره بعد موسی تاس میندازه و جفت 8 میاره ! عیسی میگه : آخه بی جنبه ! یه دختر ارزش معجزه داشت
چشم هايت وقتي دروغ مي گويي زيبا تر مي شوند اگر مي خواهي زيباترين باشي هميشه به من بگو دوستت دارم Only the registered members can see the link
از لره ميپرسند: توي طايفه شما آدم مشهور هم هست؟ ميگه:آره بابا، «لره و هاردي»، «سوفيا لره»، «اليزابت تاي لور»، تازه يه شيميدان لر يه چيزي كشف كرده كه اسمشو گذاشته «كلر»!
خدايا گر تو درد عاشقي مي کشيدي؛تو هم زهر جدايي را به تلخي مي چشيدي؛تو هم چون من به مرگ آرزوها مي رسيدي؛پشيمون مي شدي از اين که عشق رو آفريدي
عشق با روح شقايق زيباست ، عشق با حسرت عاشق زيباست ، عشق با نبض دقايق زيباست ، عشق در حسرت ديدار تو زيباست ؛ به اميد ديدار Only the registered members can see the link
روزگاريست در اين کوچه گرفتار توام باخبر باش که در حسرت ديدار توام گفته بودي که طبيب دل هر بيماري پس طبيب دل من باش که بيمار توام
عاشقی را شرط اول ناله وفریاد نیست
تا کسی از جان شیرین نگذرد فرهاد نیست
عاشقی مقدورهر عیاش نیست
غم کشیدن صنعت نقاش نیست
fanoosedaryaee
29-01-08, 15:05
اگه قرار بود لیلی و مجنون به هم ميرسيدن كه ديگه نه ليلي ليلي بود نه مجنون مجنون عشق واسه رسيدن نيست . عشق حسرت رسيدنه Only the registered members can see the link
چند تا ترک میرن سینما . فیلم راز بقا رو داشته پخش می کرده . تمساحه آروم آروم میاد و آهو رو می خوره.همه ناراحت میشن . تمساحه میره پای خر رو بخوره با یه جفتک پوز تمساحه رو داغون میکنه . یه دفعه ترکه بلند میشه میگه محمدیاش صلوات Only the registered members can see the link
چه زيباست بخاطر تو زيستن و برای تو ماندن و به پاي تو سوختن و چه تلخ و غم انگيز است دور از تو بودن برای تو گريستن و به عشق و دنيای تو نرسيدن ... ای كاش ميدانستی بدون تو و به دور از دستهای مهربانت زندگی چه ناشكيباست ...
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست...
هيچ كس نمي تواند به عقب برگردد و از نو شروع كند، اما همه مي توانند از همين حالا شروع كنند و پايان تازه اي بسازند
ای مهربانم، ازین پس هرشب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه غم گرفتار شویOnly the registered members can see the link
پليس به تركه: اينجا ماهيگيري قدغنه!!! تركه: ولي اينجا تابلو نزدين!!! پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين
تركه آزمايش ايدز ميده، جواب مثبت بوده، ميگه: عجب دوره و زمونهاي شده، آدم به دستاي خودش هم نميتونه اعتماد كن
کره الاغی با حسرت از باباش میپرسه:بابایی الاغا هم زن میگیرن؟باباش میگه آره پسرم اتفاقا تو دنیا فقط الاغا زن میگیرن
یارو ميگن اگه بخواي دوست دخترت رو ببري بيرون کجا مي بري ؟؟ یارو ميگه:ميبرم سينما فيلم ترسناک ميگن حالا چرا فيلم ترسناک؟؟ ميگه آخه هي بترسه بياد تو بغل منOnly the registered members can see the link
تركه بلند پروازی میکنه با ضد هوایی میزنندشOnly the registered members can see the link
نه خطّی گوشه ی چشمم! نه رنگی بر لب و گونه ... اتاق خواب من خالی ... ز عطر وحشی پونه !... ... دوباره روی تخت من ... کتاب شعر و خودکارم! و تعدادی ورق پاره ... برو!...از عشق بیزارم !
fanoosedaryaee
29-01-08, 15:06
چندين ساله که دوستت دارم و هميشه دوستت داشتم. ولي هر وقت خواستم به لب هات نزديک بشم منو با نفرت زمين زدي! . . . . . . . . . . . . . . . امضا:آب دماغOnly the registered members can see the link
گل را براي مکاني عشق را براي زماني و تو را براي هميشه دوست دارامOnly the registered members can see the link
يك لر ميره جهنم دمپايشو پرت ميكنه تويبهشت به خدا ميگه برم دمپايمو بيارم Only the registered members can see the link
تركه مي خواسته مين خنثي كنه، گوشاش رو مي گيره پاش رو ميذاره رو مين!Only the registered members can see the link
black_night
29-01-08, 15:12
سلام fanoosedaryaee
خوبي؟
black_night
چه عجب يه نفر اومد اينجا به من كمك كنه
black_night
تركه تو خيابون يه زنه رو ماچ مي كرده پليس مياد ميگه چه غلطي ميكني؟
ميگه :معلم كلاس اولمه!
شما مذكر هستيد يا مونث؟ براي دانستن جواب پايين رو نگاه كنيد
.
.
.
اين پايين رو كه نميگم Iq
-سلام اگه جك نداري عكستو بفرست بخنديم!!!
-سلام كبري جون خوبي عزيزم؟ دارم ميتركم از دل تنگي الان نزديك خونتون هستم اگه تنهاي و محمدوبچه هات نيستن بيام پيشت نه نيار بوس بوس
.
.
.
.خيلي زشته اس ام اسي كه مال خودت نيست بخوني اونم تا آخر
-3 مدل ميكنمت
.
.
.
نمبدوني چطوري؟؟
.
.
1-دركت ميكنم !
2-عاشقت ميكنم!
3-يه فكري براي ذهن خرابت ميكنم!!!!!!
black_night
29-01-08, 15:13
يارو 6 ماه دنيا مياد ميگن : چه جوري 6 ماه به دنيا اومدي ؟ ميگه 3 ماه سابقه بسيجي داشتم!!!
از 3 چیز پرهیز کن ........... دم شیر ، سر --- ، کس پیر . به 3 چیز دست نزن سیم لخت ، پستان زمخت ، --- کلفت ! به 3 چیز دل نبند ، کون --- دیده ، کوس چروکیده ، Sms پوکیده .!!!!!!!
پلیس 110 اعلام کرد جسدی با کون پاره و صورتی ناشناس پیدا شده ، نگرانت شدم ......... !!!!
تاراج تنت می آیم امشب . به قصد کردنت می آیم امشب . رسید از آب ---م کون کالت . برو خوش باش من ریدم به حالت !!!!
شب بود ، من و تو تنها بودیم ، چشمهایت برق میزد ، پاهایت را باز کردم ، سینه هایت را میمالیدم و ............... آن شب را هرگز فراموش نمیکنم . چون برای اولین بار بود که یک گاو را می دوشیدم . !!!
black_night
میگن تو ورودی قزوین نوشتن: با شورت آهنی وارد شوید!! تو خروجیش نوشتن: آهن قراضه خریداریم!!!
یه روز یه رشتیه بود............................هنوزم هست:هرهرهرهر!!!!
ترکه یه هزاری ور میداره بره عرق بخره و تو راه کمیته رو می بینه , یهو هول میشه و هزاری رو میندازه تو جوب!!!!!!!!!!
از ترکه میپرسن: زنتو چقدر مهر کردی؟! میگه: والله مهر رویادم نمیاد ولی آبان و آذر زیاد کردم!!!
به ترکه میگن اسمت چیه؟ میگه اسمم حمزه است ولی بچه ها به من میگن شیش کوچولو!!!!
به ترکه میگن: میدونی امام حسین کجا دفن شده؟ میگه: نه. میگن: کربلا. میگه: ای خوشا به سعادتش!!!
یه عربه پاهاش پرانتزی بوده، بهش میگن چرا این جوریه؟ میگه حتماً موضوع مهمی بینشه !!!!
بچه گربه از مامانش می پرسه : مامان بابای من کیه ؟ مامان : نمی دونم . من سرم تو آشغالا بود!!!!
به ترکه میگن چی شد که زن گرفتی؟ میگه راستش ما دیدیم تو زندگی هیچی نشدیم، گفتیم لااقل داماد بشیم!!!!!!!!!!!
مورچه داشتـه دونه میبرد ازش میپرسند دونه را از کجا اوردی میگه حمید .....!!!!
black_night
میدونی فرق هویج با ماشین چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اخه بچه کونی مگه این پایین چه خبره که تا چیزی ازت می پرسن میای پایین
خب کون گشاد خودت یه ذره فکر کن!!!!!
می دونید قزوینی ها به ناف چی میگن؟ سوراخ بی مصرف!!!!!!
ترکه ایدز میگیره . می گه بابا آدم به کف دستشم دیگه نمی تونه اعتماد کنه !!!!!!
اون چیه که درازه............ آویزونه.......... تف هم میکنه؟ . . . . . آفرین. علی دایی!!!!!
پلیس آلمان علی دایی را به جرم ولگردی در زمین فوتبال دستگیر کرد!!!!!!
به احمدی نژاد میگن نمیخوای تغییری در چهرهات ایجاد کنی؟ میگه: نه آخه هنوز دوسال قراردادم با چیتوز مونده!!!!!!!!!
احمدی نژاد: من ورزشکار نیستم... ولی شبها با شلوار ورزشی میخوابم !!!
دخترها مثل چی هستن؟ 1- دخترها مثل رادیو هستن. هرچی میخوان میگن ولی هرچی بگی
نمیشنون. 2- دخترها مثل لیمو شیرین هستن. اولش شیرینن ولی بعد تلخ میشن. 3- دخترها مثل کنتور برق هر چند وقت یکبار سنشون صفر میشه. 4- دخترها مثل فلزیابن. هر وقت از جلوی طلافروشی رد میشن عکس العمل نشون میدن.
black_night
از لره می پرسن خدا کجاست ؟ می گه نمی دونم ولی هر جا هست ابوالفضل نگهدارش باشه!!!!
موقعی که خدا پنجره ی بهشتو باز کرد منو دید ازم پرسید امروز چه آرزویی داری؟؟ گفتم خدایا همیشه مواظب اونی که الان داره این نوشته رو میخونه باش چون برام خیلی عزیزه
غربت دیرینه ام را با تو قسمت می کنم تا ابد با درد و رنج خویش خلوت می کنم رفتی و با رفتنت کاخ دلم ویرانه شد من در این ویرانه ها احساس غربت میکنم
تو این زمونه ....... سیستم گرونه ........ همه میخوان کانکت بشن ، اما چگونه ؟ ........ رفته محبت ، هک شده عادت ، کجا "بی اف" ، کجا "جی اف" ، کجا یه همدم ؟ .......... گلی تو دنیا ، لگین نمیشه ، دنیا رو سرچش بکنی ، پیدا نمیشه ........ حالا وای وای ، وای وای وای
-آنکس که می گفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من امده باشد رهگذری بود که روی برگهای خشک پاییزی راه می رفت صدای خش خش برگها همان اوازی بود که من گمان می کردم میگوید: دوستت دارم
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ...... چنین گفت زرتشت
معلم پرسید عشق چند بخشه؟ زود دستم رو بالا گرفتم گفتم: یک بخش. اما از وقتی که تو رو شناختم فهمیدم عشق 3 بخشه: عطش دیدن تو.....شوق با تو بودن.....و اندوه بی تو بودن
شکست عهد من وگفت هر چه بود گذشت به گریه گفتمش آری وچه زود گذشت بهار بود وتو بودی وعشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت
هفت شهر عشق :شهر اول : نگاه و دلربایی شهر دوم : دیدار و آشنایی شهر سوم : روزهای شیرین و طلایی شهر چهارم : بهانه،فکر،جدایی شهر پنجم : بی وفایی شهر ششم : دوری و بی اعتنایی شهر هفتم : اشک،آه،تنهایی
کاش می دانستی انتظار دیدنت چه مجازاتی است ... شاید دیگر چشم براهم نمی گذاشتی
black_night
29-01-08, 15:26
دنیا را بد ساخته اند......... کسی را که دوست داری،تورادوست نمی دارد. کسی که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است . زندگی یعنی این.
متین ترین کلمه "عشق" است. جذاب ترین کلمه "آشنایی" است. پاکترین کلمه "وجدان" است. تلخترین کلمه "جدایی" است. زشترین کلمه "خیانت" است. سخت ترین کلمه "تنهایی"بد ترین کلمه "بی وفایی " است
دو تا خجالتی با هم ازدواج میکنند.بچه شون آب میشه !!!!
ترکه جلوی دوست دخترش میخوره زمین بعد بلند میشه میگه حرکتو داشتی !!!!!!
اگه قرار باشه ظرف 24 ساعت دنیا به پایان برسه تموم خطهای تلفن و تالارهای گفتگو و ای میل ها اشغال میشه ..پر میشه از : ? از اینکه رنجوندمت پشیمونم من رو ببخش ? ? تو را عاشقانه می پرستم ? ? مراقب خودت باش ? اما بین این همه پیام یکی از همه تکون دهنده تره ? همیشه عاشقت بودم ولی هیچوقت بهت نگفتم ? پس عشق و محبت را تقدیم انکه دوستش داریم کنیم شاید فردایی نباشد
یه روز عشقت رو دزدیدم و برای اینکه جاش مطمئن باشه اون رو تو قلبم قایم کردم اما نمی دونستم که یه روز برای اینکه اون رو پس بگیری قلبم رو می شکنی
می دونی سیگار با اینکه می دونه یه روزی زیر پاهات له می شه تا اخر باهات می سوزه ؟؟؟؟ سیگارتم رفیق!!!!
black_night
29-01-08, 15:27
یه روز یه مرد رشتی که اسمش فری بودو دیگه آخر عمرش بود به زنش میگه آگه بازم به مردم بدی تن من تو گور میلرزه بعد ?? روز تو بهشت بهمرده میگفتن فری ویبره
گفتگوی ماه و نابینا: نابینا گفت : دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمی بینی چطوری دوستم داری نابینا گفت اگه می دیدمت عاشق زیباییت می شدم اما الان که نمی بینمت عاشق خودت هستم
طبق تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تربیت بدنی قرار شد از این پس کلیه زمینهای ورزشی برای کاشت سیب زمینی در اختیار کشاورزان عزیز قرار گیرد در این تفاهم نامه قید گردیده از علی دایی نیز به عنوان مترسک استفاده شود البته برای کود پاشی و آب پاشی هم بد نیست!!!!
خواستی قاتل بشی همه رو بکش، چون اگه یه نفرم زنده بگذاری می آد و انتقام بقیه رو ازت می گیره... اگه خواستی عاشق بشی، صبر کن تا خود طرف اینو بفهمه چون اگه تو بهش بگی بهت می گه لوس احمق نفهم... اگه خواستی پولدار بشی حتما از راه خلاف وارد شو چون اینجوری هیچ چی بهت نمیدن... اگه خواستی دوست دختر پیدا کنی یه کم خوشتیپ باش، یه کم خرج کن یه کم خر شو!!! یه کم بوس کن!!!... و بالاخره اگه خواستی علاف بشی یه بار دیگه از اول بخون
قزوینیه با پسرش تو قبرستون میرفتن یه چیزیو می بینه ماچ می کنه میذاره کنار! پسره میگه بابا نان بود؟ میگه نه استخوان کان بود!!!!!
ترکه همیشه لباس مشکی می پوشیده. دوستاش میگن چرا همیشه مشکی می پوشی؟ مرد میگه : آخه من ختم روزگارم!!!
black_night
29-01-08, 15:28
ترکه سرش رو کرده بوده تو کون خر. ملت میان میگن آقا چرا اینطور میکنی ؟ مرد میگه : برید بزارید تو خودم باشم.
نم یک شعر در وصف دختران امروزی:::: اخر یه روز تیک می گیری/ لباسای شیک می گیری / بابا تو می کنی کچل / تا دماغ تو کنی عمل / با همراهت زنگ می زنی / عینک رنگ رنگ می زنی / این دل و اون دل می زنی / تا به موهات زل بزنی / جنس لباست تریکو/ موزیک الکس و انریکو / جورابای فسقلکی / روسری های الکی / خوشی با این تیپ خفن / الان قشنگی مثلا
ترکه توالت میساخته. آجر کم میاره. اوپن میسازه !!!
ترکه میخواسته با دختر اسراییلی ازدواج کنه، به علامت اعتراض، سر سفره عقد حاضر نمیشه!!!!!!!1
ترکه میره بهشت، زیر پای مادر ها له میشه!!!!!!!
ترکه تو چشمش آشغال میره، ساعت 9 شب وای میسته دم در !!!!!
مرد با دوست دخترش رفته بوده پارک. همینطور که دست همو گرفته بودن و راه میرفتن، دختره حالی به حالی میشه، یک چشمک به مرد میزنه، میگه: قاسم جون، بریم اون پشت مشتها ازون کار بدا بکنیم؟! مرد میگه: آی گفتی عزیزم... اتفاقاً منم بدجور شاش دارم!
ترکه رو بوس میکنن، جو میگیردش، حامله میشه!!!!!
ترکه نذر کرده بود که هزارتا صلوات بفرسه میره دم ورزشگاه آزادی می گه جمیعن صلوات !!!!!!!
یک روز یک ترکه فیلم جنگی میبینه جو میگیرتش سینه خیز میره تلویزیونو خاموش میکنه !!!!!!!
قد 1000 تا قابلمه .. با هر چی لب تو عالمه .. میبوسمت قبل همه .. به شرطی که بهم بگی : دوست دارم یه عالمه
black_night
29-01-08, 15:29
یه شعر با حال دیگه در مدح جناب پرزیدنت میمون:
ای قشنگ تر از هيولا
تنها تو کوچه نريا
اصلاح طلبا دزدن
عشق ملتو ميدزدن ...!!!!(یا به عباراتی :کاپشنتو می دزدن!!!)
اینم یه شعر با حال دیگه در مدح جناب پرزیدنت میمون
من یار احمقانم
هم زشت و هم جوادم
گويم سخن فراوان
با آن كه بي سوادم
تيغ ژيلت ندارم
رفته حموم ز يادم
پايم دهد كمي بو
آخه احمدي نژادم!!!!!
اصفهانیه کارت اینترنتش تموم میشه، میندازش تو آبجوش!(قابل توجهA-Sexعزیز)!!!!!!!!
ازلره می پرسن نظرت راجع به 4 مقوله فکر،شعور،عقل و درک چیه ؟می گه ما به اینا میگیم چهارمحال بختیاری!!!!!!
لره شب عروسی به پسرش میگه : پسرم سفت ترين جای بدنتو بکن جايی که دخترا میشاشن
صبح میبينه : کله پسره تو چاه فاضلاب گير کرده!!!!!
تركه به برنامه راه شب تلفن میزند و میگوید: ببخشید، آن جا رادیوست؟ میگویند: بله، بفرمائید. صدایم پخش میشود؟ بله. در نانوایی هم پخش میشود؟ بله. پرویز! نمیخواهد نان بگیری، ننت گرفته!!!!!!
داشتن آمار میگرفتن كه مردم ایران چقدر روزنامه میخونن، گزارشگر یكی رو توی میدون ونك خفت میكنه و میگه: شما از روزنامه استفاده میكنید؟ طرف میگه: بله، خیلی هم زیاد. گزارشگر: همشهری؟ تا حدی! گزارشگر: جام جم؟ خیلی زیاد! گزارشگر: كیهان و اطلاعات؟ طرف: نه، آخه اونا خیلی زبره!!!!!!!!!
پسره میره خواستگاری بابای دختره میگه مهریه دخترم صد بشكه بنزینه بابای پسره میگه پسرم پاشو بریم یه دختر گازسوز پیدا كنیم !!!!!!!!
black_night
29-01-08, 15:29
**گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم!
یه ترکه می خواسته خود کشی کنه یه گوله تو مغزش می زنه نیم ساعت بعد می میره دکترا علت رو بررسی می کنن می بینند گوله داشته دنبال مغز می گشته!
یه روز شیطون اکس می ترکونه می ره مردمو به راه راست هدایت می کنه!
تركه عينكش را دور دستش چرخاند و بعد به چشمش زد، سرش گيج رفت!!!!!!!!
يکی از مراسمات بررهای عروس کنون بيده
رو تحت کشون
شرت در کنون
لا پا بينون
کس ليسون
کير اندرون
آب پاشون
ترکه عقب عقب راه ميرفته، ازش ميپرسند: چرا اينجوري راه ميري؟ ميگه:آخه بچهها ميگن از پشت شبيه آلن دلوني!!!!!
black_night
29-01-08, 15:30
جورج بوش گفته بطور حتم 3 نقطه از قم هدف حمله موشکي ما قرار خواهد گرفت............لره ميگه: چرت ميگه چون قم 2 تا نقطه بيشتر نداره....ترکه ميگه جفتتون زر ميزنيد چون "گم" اصلا نقطه نداره!!!!!!!
فیلم جاده خاکی رو دیدی
.
.
.
.
ندیدی ؟
.
.
.
.
خب تا اسفالت نکردن برو ببین!!!!!!!
ترکه سرطان میگیره ، هر کی میاد خونشون میگه من ایدز دارم
زنش میگه چرا دروغ میگی
میگه آخه نمی خام بعد از مرگم کسی با تو ازدواج کنه!!!!!!
سلام
بیداری
اگه بیدار هم نبودی ، بیدارت کردم
به هر حال می خواستم بیدارت کنم
حالا بیدار بودی یا خواب
بگو که بیدار بودی
بیدار بودی تازه داشتی خواب می رفتی
یا خواب بودی کم کم داشتی بیدار میشدی
خلاصه مزاحمت نمیشم
شب بخیر
لال از دنيانري يك اس ام اس بفرست نداري بي خيال بلند صلوات بفرست
سلام
من اپراتور شركت مخابرات هستم
ظاهرا گوشي شما دچار مشكل شده است .
براي حل اين مشكل ابتدا :
گوشي را آرام بر روي زمين بگذاريد
سپس با هر دو پا بر روي آن بپريد
موفق باشيد
black_night
29-01-08, 15:31
به يه ترکه ميگن تو چرا ريش نداري ميگه اخه من به مامانم رفتم!!!!!!!!!!
یه ترکه دو تا هندوانه زیر بغلش بود که یهو هردو از دستش می فته
میگه:
ای خاک بر سرتون ، اینو اگه ژاپن درست کرده بود ، یه دسته براش درست کرده بود!!!!!!!!!!
رشتیه شب به ترکه که خونه شون بوده میگه برو پیش نازی بخواب
اونم نمیدونه منظورش چیه
صبح ترکه سر صبحانه زن دوستشو که می بینه می پرسه ببخشید اسم شما چیه؟
میگه نازی ، و اسم شما چیه؟
من اسمم خر ،الاغ، دیوانه، بی عقل!!!!!!!!
black_night
29-01-08, 15:31
روزی بود روزگاری نداشت !
جنگلی بود که درختی نداشت!
شکارچی بود که تفنگی نداشت !
روزی این شکارچی با تفنگی که فشنگی نداشت آهویی شکار کرد که سر نداشت!
انداختش توی کیسه ای که ته نداشت!
این شعر شاعری است که اسم نداشت !
اگرچه این شعر سر و ته نداشت ! ولی ارزش تو رو سر کار گذاشتن که داشت !!!!
black_night
29-01-08, 15:32
ترکه دم یه گربه رو گرفته بوده و می کشیده.بهش میگن گناه داره چرا دم گربه رو می کشی؟ میگه بابا من فقط دمش رو گرفتم...خودش می کشه!!!
اقای دکتر شوهرم فکر میکنه ماشینه ، میگه بنزین ندارم باتریم خرابه و...
دکتر میگه حالا چرا نیاوردیش
خانمه میگه: آخه هر چی استارت زدم روشن نشد!!!!!!!!
ترکه شب خواب میبینه یکی رو کشته
فرداش میره کلانتری همه چیزو تعریف می کنه!!!!!!!!
ترکه به زور می خواد سوار اتوبوس واحد بشه ، یکی میگه نیا بالا جا نیست بشینی یا وایسی
ترکه میگه اشکال نداره دراز می کشم!!!!!!!!!!!
ترکه پدرش فوت می کنه، تو مراسم نمیدونه به مردم چی بگه
میگه انشا الله تو فوت پدرتون جبران می کنم!!!!!!!
ترکه به دکتر میگه : آقای دکتر این اون دندونی نبود که باید میکشیدی
دکتر میگه عجله نکن ، کم کم به اون هم میرسیم!!!!!!!!
black_night
29-01-08, 15:32
رییس کمیته ملی المپیک میگه:
ما تو مسابقات فوتبال جودو دومیدانی و کشتی به حریفان باختیم
ولی در مسابقات تکواندو والیبال و بسکتبال اونا توانستند ما را شکست دهند!!!!!!!
ترکه : چه کار میکنی ؟؟
ترکه2: دارم ماهی میگیرم
ترکه: فکر کردم داری ماهی میگیری
میدونی چرا؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
چون هردوشون کر بودند و هیچ ربطی به ترک بودن اونا نداره
به ترکه میگن : اومدی ماه عسل پس زنت کو
میگه چون اون قبلا 3 بار رفته بود دیگه نیومد!!!!!!
به ترکه ميگن نظرت در مورد گل چيه؟ ميگه : خيلي خوبه... خوش بو... قشنگه... همانظور که خدا در قرآن مي فرمايد : گل هوالله احد!!!!!!!!!!!
لرزیدن دستات, از برق نگات, از لرزش صدات, از تندیه ضربان قلبت, از گرمیه بدنت معلومه که... پر کاریه تیروئید داری
دوستاي ترکه دلشتن براش پز ماهواره ميدادن
اولي ميگه " ما star sat داريم
دومي ميگه " ما Asia sat داريم
ترکه ميگه : ماهم YUBUSAT داريم
فرانسواي ها هم زن دارن هم معشوقه اما زنشون رو بيشتر دوست دارن
امريكايها هم زن دارن هم معشوقه اما معشوقه شون رو بيشتر دوست دارن
ايرانيها هم زن دارن هم معشوقه ولي مامانشون رو از همه بيشتر دوست دارن
یه ضرب المثل كه میگه آمریكاییا كیرشون تو كسه فكرشون تو كار.....ایرانیا فكرشون تو كسه كیرشون تو كار!!!!!!!!!
fanoosedaryaee
29-01-08, 22:42
زغال قلیونتم رفیق !
میسوزم تا بسازمت !
اون بالا نشستی تحویل نمی گیری ،یه اس ام اس نمیدی زنگ نمی زنی ،
حداقل یه نارگیل بنداز!
یارو تو مسابقه ی دو دوپینگ میکنه، از قضا آخر میشه ،
رفقاش میپرسن بابا چرا آخر شدی؟
میگه:آخه نمی خواستم بهم مشکوک بشن!
از یه نی نی میپرسن عشق یعنی چی؟
میگه:عخش یعنی بزالی اونم از پفکت بوخوله،اما فقط توتا دونه هاااااا
من تو دنیا چهار چیز رو دوست دارم :
تو آسمون خدا رو،تو زمین خودمو تو خودم قلبمو،تو قلبم تو رو
اگه یه روز بفهمم دوستم نداری گریه نمی کنم بلکه دعا می کنم کسی رو که دوستش داری، دوستت نداشته باشه!!!
\\**!! SMS#SMS#SMS#SMS
!!!!! SMS#SMS#SMS#SMS
-- (O O)-----(O O) ----(O)
اینم یه کامیون اس ام اس...!!
هی بگو اس ام اس نمیدی..!!
فهمیدی بابا نوئل امسال نیومده؟
شلوارش تو چکمش بود گرفتنش!!!
(مواظب خودت باش)
جاده عشق به مقصد زندگی تا اطلاع ثانوی
برفی و لغزنده است،
از عاشقانی که قصد سفر در این جاده را دارند ،خواهشمندیم خود را به زنجیر محبت و صمیمت مجهز کنند!!! (پلیس راه زندگی)
لیز خوردن بهانست ، تا دستهایی رو که دوست داری محکم تر فشار بدی!!!
روز برفیت مبارک
ببین دیگه نه به این شماره زنگ بزن ،نه اس ام اس بده،شوخی هم ندارم، میخوام این خط رو بفروشم تا دل تو رو بخرم!!!
در بازي دل نگاه من مست تو بود
هربرگ دلم شكسته با بست تو بود
من شاه دلم را به زمين انداختم
اما چه كنم كه تك دل دست تو بود ...
سرمایه عمر یک نفس است...
آن نفس برای یک همنفس بس است...
وقتی نفسی با نفسی هم نفس است...
آن نفس برای یک عمر بس است...
--o-o-o-o
--o-o-o-o
--o-o-o-o
میدونی این چیه؟
.
.
این سه تا سیخ گوجه ست که می خوام با جیگرت بخورم!!
رازدل باكس نگفتم چون ندارم محرمي
هر كه رامحرم شمردم عاقبت رسوا شدم
راز دل باآب گفتم تانگويد باكس
عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم
مارک توان:
وقتی که مردی میمره ، آخرین عضوی که از کار باز میماند ، گوش اوست...
ولی اگر دیدید زنی زبانش از کار افتاده ، بدانید که مدتهاست مرده!!!!
اگه اهل حالی.............اگه خیلی باحالی
یه اس ام اس بفرست...ببینم در چه حالی
فرق تو با کشتی میدونی چیه؟
کشتی به گل میشینه ولی تو به دل !
سه ستاره تقدیم به تو :
1)ستاره پر بوسه،که دلم بی تو نپوسه
2)ستاره پر امیده،واسه هر کی تو رو دیده
3)ستاره پر رویا،چه قشنگه با تو دنیا
دوستت ندارم به اندازه ی اقیانوس چون یه روز تموم میشه!!!
دوستت ندارم به اندازه خورشید چون یه روز غروب می کنه!!!
دوستت دارم به اندازه روت چون هیچ وقت کم نمیشه!!!!!!!!!!
این اس ام اس رو به 4دلیل برات می فرستم
1-دوستت دارم
2-به یادتم
3-خیلی باحالی
4-ارزش زنگ زدن نداری!!!
fanoosedaryaee
29-01-08, 22:44
90% دیوانگان اس ام اس را با انگشت شصتشان می خوانند!!!!
نه دیگه دیر شده انگشتتو بر ندار؟!!!
آدمک آخر دنیاست بخند...
آدمک مرگ همین جاست بخند...
دست،خطی که تو را عاشق کرد...
شوخی کاغذی ماست بخند....
آدمک،خر نشی گریه کنی....
گل دنیا سرابه،بخند....
هرگز برای عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش ،
گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس به غنچه ای میرسی که ماه را بر لبانت می نشاند.
هر وقت تونستی قطرات بارون رو بشمری ،انوقت میتونی بفهمی چقدر دوستت دارم!!!
اگر حلقه ی ازدواج از طلاست ،حلقه ی دوستی از وفاست
دوستت دارم با وفا....
اگر صد آسمان دل را به قصد عشق بردارم،
میان عشق و زیبایی تو را من دوست دارم،
تو را من قبله میدانم،به سویت هرکجا باشی
نماز عشق می خوانم...
فکر میکردم همه چیز بی رنگ شده.....
احساس میکردم مخم هنگ شده.....
فهمیدم دلم برات تنگ شده......
میگم مراقب گرمی دلت باش که کاری که زمستون با زمین کرد زندگی با دلت نکنه!!!
میدونی فرق دیاسپام با چشمات چیه؟
دیاسپام آرومم میکنه ولی چشمات داغونم می کنه!!!
اس ام اس برو پیش اونی که همیشه به فکرشم ، اگه کار داشت مزاحمش نشو ،
اگه خواب بود آروم ببوسش ،اگه تو رو خوند بهش بگو خیلی دوستت دارم!!!!
اگه این روزا یه پیر مرد ریش سفید انداختت تو یه کیسه، نترس اون بابا نوئله !
شاید یکی تو رو آرزو کرده باشه ...
د
.
.
دو
.
.
دوس
.
.
دوست
.
.
2 سه تا = 6 تا
تا خشک شدن آخرین گل مصنوعی ،دوستت دارم !
بیداری
.
.
.
.
.
با تو نیستم خواستم یاد آوری کنم ،4 شنبه سریال بیداری یادت نره!!!
یه یارو داشته یه نفر رو میزده بعد خودش داد
میزده:کمک کمک!!!
بهش میگن تو که داری میزنیش چرا داد میزنی میگی:کمک کمک!!!
میگه:آخه میگه وقتی بلند شم میزنم لهت میکنم!!!!
مواظب قلبم باش! از دستت نيفته !
نه بخاطرقلبم . بخاطر خودت كه داخل قلبمي !؟
fanoosedaryaee
29-01-08, 22:44
از یارو میپرسن دوست داری تو تاکسی با کی یشینی؟
میگه:با یه دختر خوش قد و بالا و خوشکل و قد بلند با نامزدش!!!
میگن:وااااااا واسه چی با نامزدش؟
میگه:آخه میچسبن به هم جا برای من باز میشه!!!
بهش گفتم غمگین ترین ترانه ات رو بخون..
چشماشو رو بست آروم گریست...
A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V W
Y X Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
/ * \\ & ^ $ % # ! ? + . = ;
خدایا شکرت همه ی دکمه های گوشیم کار می کنه.
آسمان می بارد ، گل می میرد ،
تو نه گل باش و نه آسمان...زمین باش تا گل برای تو بمیرد و آسمان برای تو ببارد....
یه یارو به البرادعی میگه: شما واقعا دکترا دارین؟ میگه: بله جانم!
یارو میگه:خاک تو سرت،پس چرا تو آژانس کار میکنی؟!
مشترک گرامی این پیام صرفا جهت بیدار کردن شما ارسال شده است،لطفا لبخند زده و سعی کنید دوباره بخوابید.
(انجمن شب بیداران مردم آزار)
فردا صبح که چشمهای قشنگ رو باز میکنی یادت باشه،که شب قبل یکی به یاد تو چشمهاشو بسته!!!
1000تا لبخند برات میفرستم یکیشو الان داشته باش و 999تای دیگشو زیر بالشت نگه دار که هر وقت به من فکر کردی یدونشو بر دار چون دلم میخواد همیشه بخندی!
موقعی که داری واسه بدست آوردن کسی میدویی،آروم بدو ،چون شاید یکی هم داره واسه به دست آوردن تو میدوه........
اگر به اندازه دل گنجشک دوستت داشته باشم یا به اندازه ی دل یه فیل،فرقی نمی کنه
مهم اینه که به اندازه ی یه دل دوستت دارم!
fanoosedaryaee
29-01-08, 22:45
جیگرم.....نفسم......قلبم
هم دلم
.
هم دستم
.
هم پام
.
درد میکنه،دکتر خوب سراغ نداری؟
اگه من شیرین باشم تو فرهاد بشی،
اگه من لیلی باشم تو مجنون بشی،
اگه من نرگس باشم تو سام بشی،
اگه من حوا باشم تو عمرا آدم بشو نیستی!!
آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت
عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت
توف توف
توف
هااا هااا
هااا
کار خاصی نداشتم فقط میخواستم شیشه ی گوشیت رو تمیز کنم!!!
دنبالم بیا.....بیا.....بیا دیگه
به پیچ......حالا مستقیم....
وایسا...2زاری داری؟
مرسی 0..1..1
الو سلام 110
یه مونگل 5 دقیقه ست افتاده دنبالم!
یه نقطه ی قرمز تو آسمون حرکت میکنه ،
میدونی چیه؟
اون قلب من نیست که واسه تو پر کشیده ، یه مگس که روژه لب زده!!!
همه ی دلتنگی هامو روی یه تیکه سنگ می نویسم ،بعد اون سنگ رو میزنم تو سرت،تا بفهمی دلتنگی چه دردی داره؟ (اس ام اس بزن)
اولین چیزی که بهش دل بستم تو بودی ،بی تو آروم و قرار نداشتم...
گریه میکردم تو رو میخواستم....
میدونستم تو نباشی نمیخوابم
(دوستت دارم پستونک)
اگه يه روز يكي دستت رو گرفت و دلت لرزيد:عجله نكن.
ممكنه يه رز يه كاري با قلبت بكنه كه دستات بلرزن...
30-01-08, 01:49
ميشه مثل يه قطره اشك بعضيا رو از چشمت بندازي .... ولي هيچ وقت نمي توني جلوي اشكي رو بگيري كه با رفتن بازيا از چشمت جاري ميشه
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
بعضي ها وقتي كاري داشته باشند دوستت هستند بعضي ها وقتي گير مي كنند دوستت هستند بعضي ها نيستند و وقتي هم هستند بهتر است نباشند بعضي ها نيستند و اداي بودن در مي آورند بعضي ها در عين بودن هرگز نيستند بعضي هاي ديگر هم به طور كلي هستند ولي آدم نيستند آنهاي ديگري هم كه آدم هستند نيستند
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
خسته شدم مي خواهم در آغوش گرمت آرام گيرم.خسته شدم بس كه از سرما لرزيدم... بس كه اين كوره راه ترس آور زندگي را هراسان پيمودم زخم پاهايم به من ميخندد... خسته شدم بس كه تنها دويدم... اشك گونه هايم را پاك كن و بر پيشانيم بوسه بزن... مي خواهم با تو گريه كنم ... خسته شدم بس كه... تنها گريه كردم... مي خواهم دستهايم را به گردنت بياويزم و شانه هايت را ببوسم...خسته شدم بس كه تنها ايستادم
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
عشق با حسرت ديدار تو بودن زيباست
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
خدا به تو دو تا پا داد تا با آنها راه بروي. دو تا دست داد تا نگه داري. دو گوش براي شنيدن و دو چشم براي ديدن داد ولي چرا فقط يک قلب به تو داد؟ چون قلب دوم تو رو به کس ديگري داد تا تو آن را پيدا کني
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
باز هم غم عشق و ناله جدايي در من فغان كرد
نمي دانم آيا آب عشقي پيدا خواهد شدكه اين آتش را در من خاموش كند
گر اين آب پيدا نشد اين آتش در من چه خواهد كرد
مرا خواهد سوزاند
ولي من از خدا مي خواهم که اين آتش آتش عشق تو باشد
خدايا! ما اگر بد کنيم،تو را بنده هاي خوب بسيار است، تو اگر مدارا
نکني ما را خداي ديگر کجاست ؟
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
مهم اين نيست که قطره باشي يا اقيانوس، مهم اين است که آسمان در تو
منعکس شود.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
لازمه ي خوشبختي جذب کردن چيزهاي تازه نيست، بلکه حذف کردن افکار کهنه
است، افکاري که به هيچ دردي نمي خورند.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
زندگي هنر نقاشي كردن است بدون استفاده از پاك كن سعي كن هميشه طوري زندگي كني كه وقتي به گذشته برميگردي نيازي به پاك كن نداشته باشي.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
اگه تو خدا را فراموش كردي اين رو بدون اون هرگز تو رو فرا موش نمي كنه چون دوست داره
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
خوشبختي و بدبختي براي يه مرد شجاع مثل دست راست و چپش مي مونه . اون هر دوشونو به كار ميبره
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
مردم به همان اندازه خوشبخت اند كه خودشان تصميم ميگيرند. خوشبختي به سراغ كسي ميرود كه فرصت انديشيدن در مورد بدبختي را نداشته باشد. دريا باش كه اگر كسي سنگي به سويت پرتاب كرد سنگ غرق شود نه آنكه تو متلاطم شوي
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
اگر نماز گزار بداند كه چقدر از رحمت الهي او را فرا گرفته هرگز سر از سجده بر نمي دارد... بسيج قزوين
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
چه بسا اشخاصي که تنها با طنين کلنگ گورکن از خواب غفلت بيدار مي شوند. ناپلون بناپارت
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
عشق را دوست دارم ولي نه در قفس
بوس را دوست دارم نه در هوس
تو را دوست دارم تا آخرين نفس
fanoosedaryaee
30-01-08, 02:12
قانون 20 نيوتون ميگه : اگهتو خيابون راه ميرين يه دفعه يه چيز گرم و نرم رو سرتون احساس كردين مطمئن باشين كهاز اون بالا كفتر مي آيد
±±±±±±±±±±±±±±±±
ترکه با يه دختره دوست ميشه. دختره ميگه من ايدزيم! ترکه ميگه عيب نداره منم تبريزي امچند دسته آدم هستند كه تنشون مي خاره!
اونايي كه چشمك ميزنن ولي شماره نميدن
اونايي كه شماره مي گيرن ولي زنگ نمي زنن
اونايي كه حموم نمي رن
اونايي كه اس ام اس خودت رو واسه خودت مي فرستن!
به تركه مي گن سفره حج چطور بود مي گه عالي ،خيابوناش تميز ، برجاش بلند ، ماشينا همه اخرين مدل يه جاي ديدني هم داشت كه خيلي شلوغ بود من نرفتم
ترکه داشته با اخم پولکي ميخورده بهش ميگن چته؟ ميگه :والا ما هرچي بگيم شماها ميگين ترکا خرند ولي به خدا اين چيپسا شيرينند
یارو میره بازار کدو بخره در مغازه که میرسه اسم کدو رو یادش میره میگه: ببخشید اقا گلابی خانواده دارید؟؟؟
ایران خودرو با شعار " فردای بهتر " اعلام کرد : پژو ۴۰۵ ، بدون ایر بگ ، بدون ایمنی ،آماده برای آتش سوزی بی دلیل .....بهترین هدیه سال نو برای همسر دلبندتان !!!
گر بميرد پسري از قبر او رويد گلي گر بميرند پسران دنيا گلستان مي شود گر بميرد دختري يک بي وفا کم ميشود گر بميرنددختران دنيا وفادار مي شود
لره با هواپيما مياد تهران، تو فرودگاه به رفيقش ميگه: اگه ميدونستم اينقدر نزديكه با ماشين ميومدم!!
هزينه مکالمات بين شهري تو همه جاي کشور 499 ريال شده !! از کي تاحالا؟؟ الف)از وقتي ايران سل اومده. ب)از وقتي ايران وبا اومده . ج)از وقتي ايرانطاعون اومده. د) اصلا به تو چه تو شمارتو بگیر !
مي دونيد چرا افغاني ها رو تو زمين فوتبال راه نمي دن؟چون هرجا خط كشي ميبينن شروع ميكنن به كندن !
fanoosedaryaee
30-01-08, 02:26
هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او راميشکني واورا نارحت ميکني ولي از انتظار نجاتش ميدهي٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭ ٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭ ٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭٭
سيب ميافته فقط به خاطره تو چون تو تنها جاذبه ي زمين هستي
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار وبابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را برلبانت مي نشاند
fanoosedaryaee
31-01-08, 02:06
امروز روز خوشتیپ ترین دوسته ، تو هم مثل من این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئنی هیچ این روز رو بهش تبریک نمی گه!ثواب داره
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته
اگه اين اس ام اس و خوندي يعني دوسم داري ....اگه پاک کني عاشقمي ......اگه جواب بدي ديوونمي....اگه جواب ندي يعني من و ميخواي....
حا لا چي کار مي کني؟
اگر آسمون بيفته. اگر زمين بلرزه. اگر خورشيد سياه شه. اگر ماه به دو نيم شه. اگر دريا صحرا شه. . . . . . . . بدبخت داره قيامت ميشه. نشستي اس ام اس مي خوني!!؟
امروز پليس در طرح مبارزه با بد حجابي خوشگلا را هم ميگيره.اس ام اس زدم بگم نري بيرون.
نميگيرنت ضاييع ميشي.
اس ام اسات شده مثل دارو.
يکی صبح يکی شب.
اما حال من خيلی بده.
هر لحظه به دارو احتياج دارم هر لحظه
به سنگ ها گفتند لحظه اي انسان باشيد گفتند هنوز به قدر کفايت سخت نشده ايم
شرکت گاز ازمشترکین تلفن همراه درخواست کرد ازفرستادن اس ام اس های خنک جدأ خودداری کنند، تا در مصرف گاز صرفه جویی شود!
می دونی فرق تو با موهات چیه؟
اونارو می شه اصلاح کرد، ولی تورو هرگز!
گریه هامو تو ندیدی ... هر چی گفتم نشنیدی
من کدوم عهدو شکستم ... که تو اس ام اس نمیدی؟
: هیچ می دونی چقدر گلی...
...
واسه دستهات ضرر داره؟ فقط از مایع ظرفشویی جام استفاده کن!
گه يه روز فكر كردي نبودن يه نفر بهتر از
بودنشه چشماتو ببند و به نبودنش فكر كن
اگه چشمات خيس شد بدون داشتي به
خودت دروغ مي گفتي...!
يه حلقه ی طلايی اسمتو روش نوشتم
طلا نبود حلب بود سرت كلاه گذاشتم !
آسمون به ماه میگه:عشق یعنی چی؟
ماه میگه: یعنی بودن در آغوش تو ،
ماه میگه: تو بگو عشق یعنی چی؟
آسمون میگه: یعنی انتظار دیدن تو...!
خداوندا.....
تقدیرم را زیبا بنویس
کمکم کن آنچه تو زود میخواهی
من دیر نخواهم
و آنچه تو دیر میخواهی من زود نخواهم!
(دکتر علی شریعتی)
از فرش فروشی مزاحمتون میشم
اجازه میدین دلمو فرش زیر پاتون کنم
تا هیچ جا جز دل من پا نذارین؟
اگه من و تو دوتا برگ باشیم،
هنگام خزان من زودتر از تو میشكنم
تا زمانی كه میافتی در آغوشم بگیرمت!!!
صدای شکستن قلبم را نشنیدی چون
غرورت بیداد میکرد اشکهایم را ندیدی چون
محو تماشای باران بودی ولی امیدوارم آنقدر
در آیینه مجذوب زیباییت نشده باشی که
حداقل زشتی دیو خود خواهیت را ببینی
باشد که با دیگران چنان نکنی که با من کردی
شماره ی کفشتو بده تا بزنم رو پیشونیم
تا همه بدونن خاک پاتیم!!!
fanoosedaryaee
31-01-08, 18:54
کوچیک که بودیم تنها کفش هامون رو اشتباه
می پوشیدیم اما حالا چی؟
تنها کاره درستمون پوشیدن کفش هامونه!!!
زندگی مثل بازی حکم میمونه
مهم نیست که دست خوبی نداری ، مهم اینه که یار خوبی داشته باشی
اینطوری شاید حتی بتونی بازی باخته رو برنده شی!!!
يه روز سه تا ديوونه رو ميندازن تو يه اتاق
دوتاشون ميرقصن يكيشون هم ميگه:
سبز ، قرمز ،آبي
بهش مي گن: چرا اينجوري مي گي؟
مي گه: من رقص نورم.
یارو همش دعا می کرده بچه دار شه
یه شب جبرئیل میاد تو خوابش میگه:
عوض اینهمه دعا برو زن بگیر!!!
در این دنیا که حتی ابرها هم نمی گریند
به حال من،
همه از من گریزانند تو هم بگذر از این تنها!
اگه یه روز رفتی کنار پرنده ها دیدی
فرار نکردن فکر نکن ازت نترسیدن،
اونا تو رو جز آدم حساب نکردن!!!
من از عمرم چه فهمیدم؟
نفهمیدم چه فهمیدم ،
همین اندازه فهمیدم که فهمیدم نفهمیدم!
دنیا دیگه مثل تو نداره
.
.
.
آخه نسل دایناسورها منقرض شده!!!
هرگز ندیدم بر لبی، لبخند زیبای تو را
هرگز نمی گیرد کسی، در قلب من جای تو را
.
.
هیجان زده نشو پشت وانت نوشته بود !!!
fanoosedaryaee
يه معتاد تو پيغام گير تلفن اينجوري ميگه:
من هشتم ولي خشتم !!!
يه روز سرد زمستون یکی اسب ميبينه كه بخار از دهنش در مياد نزديك ميره ميگه :
جل الخالق اسب بخار که میگن اینه؟؟؟؟
از برگ گل نازک تری
از هرچه گویم بهتری
خوبان فراوان دیده ام
اما تو چیز دیگری ...
دكتر شريعتي ميگه :
وقتي نميتوني فرياد بزني ناله نكن!!
خاموش باش، قرن ها ناليدن به كجا انجاميد؟؟
تو محكومي به زندگي كردن تا شاهد مرگ آرزوهاي خودت باشي ...
يه یارو راديولوژيست مي شه يه مريض مياد جواب عكسشو بگيره بهش مي گه يه دنده سمت راست قفسه سينتون شكسته كه من تو فتو شاپ واستون درستش كردم !!!
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود....
دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است
(دكتر علي شريعتي)
بده ای دوست شرابی که خدایست خدایی
نه درو رنج خماری نه درو خوف جدایی
چو دهان نیست مکانش همه اجزا دهانش
ز زمین نیست نباتش که سماییست سمایی
بعضی فکر میکنن که منصفانه نیست که خدا کنار گل سرخ خار گذاشته است بعضی دیگر خدا را ستایش میکنن که کنار خارها گل سرخ گذاشته است!!!
بعضی وقتها از نردبان بالا میرویم تا دست خدا را بگیریم ، غافل از اینکه خدا پایین ایستاده و نردبون رو محکم گرفته که ما نیفتیم!!!
دنیای بچگی هر کی زودتر بگه: دوست دارم برنده ست. ولی توی دنیای واقعی هر کی زودتر بگه: دوست دارم بازنده ست!
به یارو ميگن از چه گلي خوشت مياد ؟
ميگه اقاقيا ...
ميگن هميني روكه گفتي بنويس...
ميگه غلط كردم رز !!!
لذت داشتن یک دوست خوب توی یه دنیای بد مثل خوردن یک قهوه گرم زیر برفه!
درسته که هوا رو گرم نمی کنه ولی آدم رو دلگرم می کنه!
fanoosedaryaee
سلطان كائنات كه چنين كائنات ساخت
مقصود عشق بود جهان را بهانه ساخت.
بوسه تنهاتصادفي است كه خسارتي ندارد
آغوش تنها پاركينگي است كه جريمه ندارد
محبت تنهاهديه اي است كه كادو ندارد
وتو تنهاكسي هستي كه همتا نداري
دوست داري بهت بگم صبح مي خوام با صداي تو بيدار بشم بعد بفهمي با ساعتم بودم.
دوست داري بهت بگم چرا رفتي؟ بعد بفهمي با برق بودم .
دوست داري بهت بگم وقتي گم شدي پيدات كردم بعد بفهمي با دسته كليدم بودم .
دوست داري بهت بگم دوست دارم بعدبفهمي................................. �ه!!! عزيزدلم،ايندفعه با خودت بودم.
زندگي بايد كرد در انزوا پاك بودن نه سخت است نه هنرمندانه
مهم اين است كه در اوج كجيها راست بود و در بطن مردابها صدف.
آن دم كه باتوباشم يكسال هست روزي
وان دم كه بي تو باشم يك لحظه هست سالي
اگر براي دنيا يك نفري براي من يك دنيايي !
بي تو نه كاردنيا لنگ مي شه نه بين اسمون وزمين جنگ مي شه
نه كوه اب ميشه نه اب سنگ ميشه اما من دلم برات تنگ ميشه.
تاحالا كفشهات رونگاه كردي؟
2تاعاشق , 2تاهمراه , كه بي هم ميميرن , باهم خاكي ميشن , بدون هم زيربارون نميرن.
كاش آدما هم يكم ازکفشاشون ياد بگيرن.
ان کس که مي گفت دوستم دارد عاشقي نبود که به شوق من امده باشد
رهگذري بود که روي برگهاي خشک پاييزي راه مي رفت
صداي خش خش برگها همان اوازي بود که من گمان مي کردم ميگويد:
دوستت دارم
شصت و شاهد هر دو
دعواي بزرگي مي كنند
پس چرا انگشت كوچك لايق انگشتريست !!!?
واقعا چرا ?
در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی
کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی
بر چرخ فلک هیچ کسی چیره نشد
وز خوردن آدمی زمین سیر نشد
مغرور بدانی که نخوردست تو را
تعجیل مکن هم بخورد دیر نشد
کوزه گری بدیدم اندر بازار
بر پاره گلی لگد همی زد بسیار
وان گل به زبان حال با او میگفت
من همچو تو بوده ام مرا نیکودار
اين همه خوني که دنيا در دل ما مي کند
جاي ما هر کس که باشد ترک دنيا مي کند
هر زمان گويم که فردا ترک دنيا مي کنم
تا که فردا مي رسد امروز و فردا مي کنم
روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت
آمدم پاک کنم عشق تو را بدتر شد
............................... خلاصه ریدی به فرش.
خبر فوری: به علت سهمیه بندی شدن بنزین و خانه نشین شدن مردان جمعیت ایران تا 9 ماه آینده 10 برابر افزایش خواهد یافت.
همیشه در بازی گرگم به هوا از گرگ شدن فرار می کردیم
ولی اکنون نا خواسته در تمام بازی ها گرگیم بی آنکه از خودمان بترسیم.
اگه تو کوچه پس کوچه های دلم گم شدی دمبال کسی نگرد که آدرس بهت بده
چون غیره تو کسی اونجا نیست . . .
يارب مبادا که گدا معتبر شود.
گر معتبر شود ز خدا بيخبر شود ...
نمی دانم تا کدامین طلوع خواهم ماند و در کدامین طلوع خواهم رفت
اما دوست دارم تا آخرین لحظه بودنم تو را همیشه و در همه جا
............................... سر کار بزارم.
هركز اميد را ازكسي سلب نكن شايداين تنها جيزي باشدكه اودارد .
زنه دو قلو حامله بوده و زایمان نمی کرده
می برنش سنوگرافی می بینن پسره بند نافشو انداخته دور گردن خواهرش میگه :
جون آبجی اگه بزارم لوخت بری بیرون
افتخار در شکست نخوردن نیست
بلکه در شکست خوردن و دوباره به پا خواستن است .
۵ راه عزيزتر شدن :
.
.
.
.
.
تو که " عزيزترينی" دنبال چی می گردی !؟!
fanoosedaryaee
31-01-08, 18:55
ترکه دكتر چشم بوده, یکی مياد تو مطبش ميگه اقا من چشام دور رو خوب نميبينه ترکه میبردش دم پنجره ميگه بگو ببينم اون چيه؟ يارو با تعجب ميگه اون خورشيده دیگه!!ترکه ميگه: اخه جانم مگه از خورشيد دورتر هم داريم!؟؟
محکوم به اعدام: آخرین آرزوم اینه که پسرم را ببینم. دادستان: اشکال نداره، پسرت کجاست؟ محکوم: من هنوز ازدواج نکرده ام!
وقتی دیدمت دست و پامو گم کردم
بدون هیچ حرکتی به هم خیره شدیم . . .
تا اینکه اومدی طرف من . . .
با تمام وجود اسم تو را فریاد زدم . . .
. . . . . . . . . . .
مو مو موش !
زوج هاي گرامي ! تا وقتي بوسه هست ، چرا گاز ؟؟؟ لطفا در مصرف گاز (Only the registered members can see the link) صرفه جويي کنيد
به دليل بارش سنگين برف، سرماي شديد و خارج نشدن مردان از خانه اداره ثبت احوال درباره افزايش شديد جمعيت هشدار داد
پسره ميره خاستگاري باباي دختره ميگه مهريه دخترم صد بشكه بنزينه باباي پسره ميگه پسرم پاشو بريم يه دختر (Only the registered members can see the link) گازسوز پيدا كنيم
دو تا اصفهاني دراز كشيده بودند يكيشون داشته خميازه ميكشيده اون يكي ميگه داداش تا دهنت بازه لطفا اين اصغر ما رو هم صدا كن
استاندار مازندران اعلام کرد در صورت تشديد سرما ادارات امدادي نيز تعطيل خواهند شد و کار را به امام زمان واگذار خواهيم کرد
زنها دو وقت گریه می کنن : ۱- وقتی فریب می خورن ! ۲- وقتی می خوان فریب بدن .
اگه به مشورت نیاز داری ، برایم نامه بنویس . اگه به یه دوست احتیاج داری بهم زنگ بزن ، اگه می خوای تنها نباشی بیا کنارم ، اگه پول نیاز داری
.
.
.
.
.
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد .
به خروسه میگن : چرا معتاد شدی؟ میگه اگه زنتو لخت کنن بزارن پشت ویترین معتاد (Only the registered members can see the link) نمی شی ؟
به ترکه ميگن
.
.
.
.
.
.
.
.
به تو چه که به ترکه چی ميگن؟
زندگی تاس خوب آوردن نیست
زندگی تاس بد را خوب بازی کردن است
میدونی شباهت قهوه با تو چیه ؟
رقیقه مثل قلبت , خوش رنگه مثل چشات , تلخه مثل دوریت
براي کشف اقيانوس هاي جديد بايد شهامت ترک ساحل را داشته باشي اين دنيا دنياي تغيير است نه دنياي تقدير
به غم کسي اسيرم که زمن خبر ندارد عجب از محبت من که در اواثرنداردغلط است هر که گويد دل به دل راه دارد دل (Only the registered members can see the link) من زغصه خون شد دل او خبر ندارد .
غربت را نبايد در شهری غريب يا در گم شدن لحظه آشنا جستجو کرد. هرگاه عزيزت نگاهش را به ديگری تعارف کرد،آنگاه تو غريبی.
سلام، اين چه اخلاق بديه که تو داری؟ چرا هر چی از آدم برميدری ديگه نميدی.نميگی من دلمو (Only the registered members can see the link) لازم دارم
ميدونی چرا قلب آدم دو بار پشته سر هم ميزنه؟چون يکی واسه زنده موندنه خودش ميزنه يکی هم واسه زنده بودنه اون کسی که دوسش داره.
اگرديدي گوشه اي ازقلبت سنگينه منوببخش گوشه نشين قلبتم.
آرزو دارم فقط يک بار سرت را به روي سينم بگذاری تا تپش نامنظمه قلبم را احساس کنی ولی از آن ميترسم که قلبم (Only the registered members can see the link) به احترمت بايستد..
fanoosedaryaee
احمدی نژاد (Only the registered members can see the link) گفته با برنامه ریزی های انجام شده انشاالله همه ایرانیان به زودی تحت پوشش کمیته امداد قرار می گیرند
جبرئیل میره بهشت می بینه همه بچه ها دارن در میرن ، میگه چرا در میرید ، میگن شهدای قزوین رو آوردن
/\-/\
(=^+^=)
(\--/)
ببخشید پیشی من پریده تو موبایل شما !! آخه تا بحال جیگری مثل تو رو ندیده
به اشتياق اولين دانه ي برف.....
به تحمل آخرين برگ پاييز.....
به گرماي تن خورشيد....
به زيبايي آسمان....
.
.
قسم ميخورم که سرکاري...!!!!
چند تا اس ام اس (Only the registered members can see the link) جديد اومده زنگ بزن برات بخونم ، هزينه ام زياد نشه
777 سه تا ۷ داره
زمستونا خیابونا برف داره
صابون که به دست بمالی کف داره
ایرانو اینجوری نبین نفت داره
نونوایی محلمون صف داره
آهنگای قدیمی توش دف داره
اي اس ام اس (Only the registered members can see the link) برو پيش اوني که بهش فکر مي کنم يکي بزن تو سرش برگرد بيا با هم بخنديم
راه نجات از تاریکی چشمانم تویی
دوستت دارم ای عینکم
از خدا ميخوام موانع رو از سر راهت برداره...
.
.
.
.
.
.
آخه خر نميتونه مثله اسب از روي موانع بپره...
حیف تو که تو ی این مملکت موندی
هیچ کس قَدرت رو نمی دونه
اگه بری هند اونجا می پرستنت
اگه يه غورباقه با يه جوجه عروسي کنن بچشون چي ميشه؟ ....................يه ذره فکر کن...............متاسفم اونا بچه دار نميشن براشون دعا کن!
اگه نميذاري بوست کنم اگه نميذاري نازت کنم اگه نميذاري بغلت کنم پس فقط بذار جيگرتو بخورم چون من جيگر گوسفند خيلي دوست دارم..........
ترکها (Only the registered members can see the link) برای همدردی با مناطق بدون گاز کشورنه تنها بخاریها را خاموش کردندبلکه کولرها را هم روشن کردند
اس ام اس های عاشقانه و جملات زیبا و عارفانه
3 ستاره دوست دارم
1ستاره پر بوسه که دلم بی تو نپوسه
1ستاره پر امید واسه هر کس که تو را دید
1ستاره پر رویا که قشنگه با تو دنیا
براي انسانهاي بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر اين باورند که: يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساخت
این رو من نباید بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری اونم اینه که :
.
.
.
.
.
نمیشه دوستت نداشت !
fanoosedaryaee
وزارت کشور از ملت شهيدپرور خواست با توجه به قطع گازدر زمستان، آب در تابستان و نبود بنزين در تمام طول سال، با شرکت در انتخابات (Only the registered members can see the link) مجلس خريت خود را به جهانيان اثبات نمايند
----
یه کار برات پیدا کردم تو مرغ داریه . کار سختی نیست فقط وقتی مرغ ها رو سر می برن تو جوجه (Only the registered members can see the link) ها رو دلداری می دی !
----
آدم از قورباغه دهن گشاد لب بگیره ، ولی اس ام اس (Only the registered members can see the link) تکراری نخونه !
----
نرو
..
.
.
.
نرو
.
.
.
.
تو هم مثل من نمي توني دوام بياري نرو
.
.
.
.
نه نرو...
.
.
.
.
به قزوين (Only the registered members can see the link) خوش آمديد
غضنفر چاق بوده میخواسته ماشین پژو 206 بخره. میره پشت فرمان بشینه ماشین رو امتحان کنه، میبینه جا نمیشه، میاد پایین به یارو فروشنده میگه: این ماشین که یک کمی تنگه، یک شماره بزرگتر، پژو 207 ندارین؟
از غضنفر می پرسن که برای بستن یک لامپ به چند نفر احتیاج داری؟ می گه 3 نفر. می گن چرا 3 نفر ؟ میگه: یه نفر میره بالا نردبون لامپ رو بگیره .. دو نفر هم از پایین، نردبون رو بچرخوونند
يه نقطه ي قرمز توي آسمون حركت مي كنه
ميدوني چيه ؟؟؟
اون قلب من كه واسه تو پر كشيده نيست !!!. . . يه مگسه كه ماتيك زده !!!
هواشناسي اعلام كرد از فردا موج جديدي از تعطيلات وارد كشور خواهد شد !!!
هديه ي بابا نوئل براي:
رشتي ها: يه جو غيرت
ترك ها: يه مثقال فهم
لرها: يه دونه مغز
قزويني ها: تحريم ! چون هنوز بابا نوئل پارسال بر نگشته !!!
بند تمبونتيم
ولمون كني هم ما ميريم هم آبروتو مي بريم
جديدترين و تهديد آميزترين اس ام اس (Only the registered members can see the link) عاشقانه
سفید رنگ آرامش است، اگر در اتاقی با رنگ سفید بمانی از فرط آرامش دیوانه می شوی. سیاه رنگ جدی است، اگر در اتاقی با رنگ سیاه بمانی از فرط ناامیدی دیوانه می شوی. قرمز رنگ جذاب و گرم است، اگر در اتاقی با رنگ قرمز بمانی از فرط هیجان دیوانه می شوي زرد رنگ زندگی است، اگر در اتاقی با رنگ زرد بمانی از فرط اضطراب دیوانه می شوی. .... اصولا اگر زیاد در اتاق بمانی دیوانه می شوی، زیاد هم ربطی به رنگها ندارد
چرا ترک ها با دو دست دست مي دهند؟ چون فرق راست و چپشونو بلد نيستند!
يک ترک چگونه يک پرنده رو مي کشد؟ آن را از بالاي يک صخره به پايين پرتاب مي کند!
به لره ميگن چندتا تن ماهي نام ببر، ميگه: تن شيلانه، تن جنوب، تن سيكارو، تن چابهار، تن پير، تن پيغمبر، تن هر كي دوست داري دست از سر ما بردار!
يه ترکه نوشابه گازدار ميخوره گازشو ميگيره ميره شمال!
ترکه میخواسته آب بخوره ، آب نبوده تیمم می کنه!
پسر تركه تو پارك با یه دختره قرار گذاشته بوده ، بعد همین که داشتن حرف میزدن یهو دختره میگه :
واي بابام از دور داره مياد
تركه : بابات تا حالا منو ديده ؟
دختره : نه
تركه: اينكه ترس نداره ، بهش بگو من داداشتم!
روزي يك آباداني با ماشيني تصادف كرد راننده مقابل باعجله پياده شد و بهش گفت: ببينم داداش تو سالمي؟
- نه والله من سالم نيستم, جاسم ام!
همه نابغه ها یکی یکی از بین ما رفتند
سعدی , حافظ , ابن سینا , منم حال خوشی ندارم
برات اون پایین یه SMS (Only the registered members can see the link) نوشتم. برو پایین بخونش
...
...
...
...
...
SMS
امیدوارم روزای زمستونیت مثل دل من که از عشق تو لبریزه گرم باشه
مساحت نوك سوزن رو تقسيم بر مساحت كره زمين كن
به جوابش كاري نداشته باش
مي خواستم بگم اينقدر دوستت دارم
ميدوني بزرگ ترين درد (Only the registered members can see the link) دنيا چيه؟
اينه كه بفهمي پناه لحظه هات يه پناه گاه ديگه داره . . .
يه نقطه ي امن ، يه گوشه ي دنج ، يه جاي پايدار تو دلت بذار كنار.
منو اونجا بايگاني كن
اما فراموشم نكن . . .
دوست داشتن رو بايد از برگ درخت آموخت
وقتي زرد ميشه
وقتي ميميره
وقتي از درخت جدا ميشه
باز هم پاي همون درخت مي افته . . .
برگتيم
روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت , هر کسی غصه اینکه چه می کرد نداشت
چشم سادگی از لطف زمین می جوشید , خودمانیم زمین این همه نامرد نداشت
fanoosedaryaee
31-01-08, 21:52
یه قورباغه با یه اردک ازدواج میکنه اگه گفتی بچّه شون چی میشه ؟
.
.
.
بچّه دار نمیشن ، واسشون دعا کن ، زندگیشون داره از هم می پاشه
برای چشم خاموشت بمیرم
کنار چشمه ی نوشت بمیرم
نمی خواهم در آغوشت بگیرم
که می خواهم در آغوشت بمیرم
لیز خوردن بهونه ایست تا دست هایی رو که دوست داری محکمتر فشار بدی.
مرا بنویس از اول...آخرین گریه های من در متن خیالی خاطره ها جایی که تمام دیوار ها پنجره می خواهند چشمانت را جا نگذار، دستانم اما جا مانده اند در امتداد این کوچه که بوی دستان تو را می دهند
اگه ديدي يه سوسک پشت و رو افتاده و دست و پا ميزنه فکر نکن يه نفر زده و چپش کرده . ديوونه داره به قيافت ميخنده
زن به شوهر: من پنج دقیقه میرم خونه اقدس خانم باهاش حرف بزنم .تو هر نیم ساعت یک سری به غذا بزن
میدونی صفای ما پابرهنه ها به چیه ؟
اینه که ریگی به کفشمون نیست !
چشم هايت به من آموخت که با آخرين نگاه اولين رنج آغاز ميشود
يکي ناز مي کنه يکي محبت مي کنه .. . . . اوني که ناز ميکنه هميشه محبت مي بينه اوني که محبت مي کنه هميشه تنهاي تنهاست
اگر روح ما ارزش چیزی را داشته دلیل بر آن است که سخت تر از دیگران سوخته
می دونی فرق دیازپام با چشات چیه ؟
.
.
.
.
دیازپام آرومم میکنه ولی چشات داغونم میکنه
زن خوب تو دنيا مثلا دايناسوره که نسلش منقرض شده ، ولي مرد خوب مثل سيمرغ ، که از اول هم افسانه بوده
به رشتيه ميگن تو به زندگي پس از مرگ اعتقاد داري ؟ ميگه 100% آخه من خودم 2 سال يعد از مرگ پدرم به دنيا اومدم
یه ضرب المثل رشتی میگه:
رسیدی خونه بزن تو گوش زنت!!!
تو نمیدونی واسه چی زدی...اما اون میدونه چرا خورده...!!!
دكتر به يارو ميگه: دوتا خبر بد دارم.
اوليش اينه كه تو فقط بيست و چهار ساعت زنده مي موني.
يارو ميگه دوميش چيه؟
دوميش اينه كه ديروز يادم رفت اينو بهت بگم
fanoosedaryaee
31-01-08, 21:52
حقیقت جالب زندگی:
1- تو می تونی همه دندوناتو با زبونت لمس کنی.
2- همه احمق ها بعد از خوندن حقیقت اول اونو امتحان می کنند.
3- حقیقت اول یه دروغه
4- الان تو لبخند زدی چون یه احمقی!
5- به زودی این اس ام اس رو برای یه احمق دیگه می فرستی.
ببینم...تو هنوز نیشت بازه؟
به <@> من تو ><( ( (:> ..........................نفهمیدی؟ میگم به چشم من تو ماهی!!
هواشناسي اعلام کرد: طي 24 ساعت گذشته اينجا يکي خيلي هواتو کرده
اين اس ام اس رو با احساس بخون : آتش زدي بر خرمنم.... واي خر منم... واي خر منم.... واي خر منم...... واي خر منم....... واي خر منم.......... . . . . . بابا فهميدم... اينقدر نگو!!!
وقتي از همه چي خسته شدي وقتي حس مي کني همه درها به روت بسته شده وقتي دلت پر از غم و غصه ست ، تا جايي که مي توني دستات رو به طرف آسمون بلند کن و با تمام توان بزن تو سرت !!!
پاي مورچه رو تصور كن ، فكر كن كه جوراب پاشه . حالا فرض كن كه جورابش سوراخه ، به اندازه ي اون سوراخه دلم برات تنگ شده. البته یادم رفت بگم که جورابش بو میداد
سلام ، امروز روز جهاني هواي پاكه براي يه روز هم شده سعي كن خودتو نگه داري
دیوونه ، ولگرد ، سنگ دل ، ترسو ، دروغگو ، احمق ، رذل ، مسخره چیه جا خوردی ؟حالا حروف اول این كلمات رو كنار هم بذار ببین چی میشه
غضنفر سوار خر میشه كلاه ایمنی میذاره
fanoosedaryaee
31-01-08, 21:53
این اس ام اس رو نخون
.....
.....
گفتم نخون عزیزم
.....
.....
نخون دیگه!
.....
.....
حالا که جنبه نداری اصلا نمی گم
صبح ها نمی تونم صبحونه بخورم چون دوستت دارم.
ظهرها نمی تونم ناهار بخورم چون دوستت دارم.
شبها نمی تونم شام بخورم چون دوستت دارم
شبها نمیتونم بخوابم...چون گرسنمه!!!
می دونی فرق تو با فرغون چیه؟
اون گل می بره، تو دل!
سرسبزترين سبزه ها تقديم تو باد . . . . . . .
( ستاد تامين علوفه دامي ) طرح ويژه جمع آوري سبزه هاي 13 به در!
می دونی که تا به حال در عمرم چیزی ازت نخواستم اما دوست دارم برای اینکه علاقه ات رو بهم ثابت کنی... یک دقیقه ... فقط یک دقیقه ی ناقابل به خاطر من نفس نکش تنها چیزی که از تو می خوام
ريزش موهاي خود را به دست خدا بسپاريد . . . شامپو يـــــد الله
می دونی اگه توی یک جیبت 80هزار تومان و توی جیب دیگرت یه چک پول باشه چی می شه؟
بابات داد می زنه می گه: پدرسوخته! چرا شلوار منو پوشیدی؟
دقت کردي که قشنگترين و عزيز ترين چيزاي دنيا هميشه يکين ؟ ماه يکيه ... خورشيد يکيه ... زمين يکيه ... خدا يکيه ... مادر يکيه ... پدر يکيه ... منم يکي هستم
من گلم تو منگلي... با هم ميشم گلمنگلي
آدم به شش دلیل شانس آورده! چون حوا نمی تونسته بهش بگه:
1.من ادمت کردم
2.برو از شوهر مردم یاد بگیر
3.دیشب کجا بودی
4.پولاتو دادی مامانت
5.مامانم اینا 6.چرا به اون زنیکه نگاه کردی؟
fanoosedaryaee
31-01-08, 21:54
خدايا به هر که دوست ميداری بياموز که اس ام اس 15 تومان بيشتر نيست و به هر که بيشتر دوست ميداری بياموز که ارزش يک دوست بيش از 15 تومان است...
(شريعتي 2007)
Wu da da wu dada ju o na ka
da la ka da la a ju ga na na na
ni da leyo do mok no na ni a ni
li a ni li a ni no ne he i ya di i
ya he i ya na la ni no o ni do
آهنگ تيتراژ سريال جواهری در قصر (یانگوم)
jooooooooooooo
oooooooooooooo
oooooooooooooo
oooooooooooooone man nafaso dashtii ?!!!
تو هديه الهي از سوي خداوندي براي سينه پر درد من...
عطر وجودت را براي شفا مي بويم...
اي شلغم!
من از عمرم چه فهميدم، نفهميدم چه فهميدم، همان اندازه فهميدم، كه فهميدم نفهميدم... (قسمتي از دفتر خاطرات يك همشهري!)
يادته يه روز تو رو از بابانوئل خواسته بودم؟
امروز اومد گفت من تو كار جنس بنجل نيستم!
...من تازه فهميدم که تو تنها کسي هستي که تو جاده ها ي پر پيچ و خم زندگيم تنهام نميزاري و ميشه بهت اعتماد کرد ازت ممنونم لاستيک دنا !
تو قندي...
نباتي...
شکلاتي...
عسلي...
يا که شيريني نداري بدي من با چاييم بخورم؟
...... . . الهی قربون اون چشمات برم که دنبال اس ام اس می گردد.
fanoosedaryaee
01-02-08, 19:32
من کنار تو یه کوهم ، تو کنار من یه دریا
ما رو با هم آرزو کن با تو من تموم دنیام!!!
این اس ام اس رو تا بحال برای هیچکس نفرستادم
.
.
.
.
.
خیال کردی برای تو میفرستم!!!
ای پیتزای قلبم ، همبرگر عشقم
پلوکباب زندگیم ، اسپاگتی وجودم
بی تو من فلافلم!!!
اگر من ميتونستم يه آرزو داشته باشم
من ميخواستم که اشک تو باشم زيرا در چشمت متولد ميشدم و روي لبهايت ميمردم اما اگه تو اشکهاي من بودی من هرگز گريه نميکردم چون نميخواستم از دستت بدم
روزی که بر آمدی به دنیا عریان
گروهی به تو خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای دوست وقت رفتن
گروهی به تو گریان و تو باشی خندان
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست
تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست
تنهايي را دوست دارم زيرا تجربه کردم
تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست
تنهايي را دوست دارم زيرا در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد
هیچ کس اشکی برای ما نریخت
هر که با ما بود از ما میگریخت
چند روزیست حال من از این و آن پرسیدنیس
گاه روی زمین زل میزنم
گاه بر حافظ تفاءل میزنم
حافظ دیوانه فالم را گرفت
ما ز یاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
عشق مثه پنیر می مونه:
زیادش آدمو خنگ می کنه !
اندازش به آدم تکامل میده !
و هیچکس هم تا حالا از بی پنیری نمرده!!!
یارو داشته با يه خره تخته نرد بازي ميکرده
بهش ميگن چرا داري با خر بازي ميکني
یارو ميگه :همچينم خر نيست , دو هيچ جلو!
یکی دلش به حال ماهی گیر میسوزه
یکی ماهی!
ولی هیچکس به حال تو که نوک قلابی نمیسوزه!!!
یه نقطه ی امن،یه گوشه ی دنج یه جای پایدار تو دلت کنار بذار منو اونجا بایگانی کن اما فراموشم نکن!
اگه 2+2=4
آب = h2+ o
ابر + رعد = باران
غم + چشم = اشک
تنهایی + تاریکی = من
عشق + مهر = تو
پس
من - تو = مرگ
بیل گیتس و ملیندا گیتس :
یک فرد ثروتمند باید برای فرزندانش آنقدر پول بگذارد که آنها بتواند هر کاری بکنند ولی این پول نباید آنقدر زیاد باشد که آنها هیچ کار نکنند!!!
روی هر پله که باشی خدا یه پله از تو بالتره.
نه به خاطر اینکه خداست.
به خاطره اینکه دستتو بگیره!
fanoosedaryaee
02-02-08, 03:26
خدا خیرت بده، شنیدم می ری بهزیستی برای اونایی که انگشت ندارن دست تو دماغشون می کنی
عزيز دلم اگه تمومه تمومه تمومه دنيا جمع بشن بخوان تورو از من بگيرن
ميگم چرا شما زحمت كشيدي
خودم مي آوردمش !
وقتی پير ميشی ممکنه موها ، دندون ها ، حافظه و خیلی چیزهای دیگه را از دست بدی ولی زيبايی هاتو هيچ وقت از دست نمیدی چون آدم چيزهايی را که نداره هيچ وقت از دست نمیده !
سعی کن تو زندگی مثل زودپز باشی, یعنی تو اوج زمانی که جوش میاری سوت بزنی !!!
اگه گفتی این چیه ؟
.
.
o-<-<
.
.
این تویی که از دوری من مردی !
حالا اگه گفتی این چیه ؟
.
.
>->-o
.
.
این منم که چون ازت دورم راحت خوابیدم
عذر مي خوام كه بد موقع مزاحم شدم يه سوال داشتم
.
مي خواستم ببينم كفن جيب داره ؟
روابط عمومي ناجا اعلام کرد بدنبال انباشته شدن بيش از حد چکمه هاي جمع آوري شده از پاهاي داف هاي محترم ، گشت ارشاد از فردا به مدت يک هفته فروش ويژه ي زمستانه ي چکمه را در جاي جاي اين مرزو بوم آغاز خواهد کرد .
__/??\__
'-O----O-' >-->¤
نگي به يادم نبودي... ببين تو فکرت بودم، ماشين زد بهم مُردم!
اگه گفتي Love is Your Face يعني چي؟
يعني جمالتو عشقه!
مي دوني نصف النهار چيه؟ شامي است كه از نهار باقي مانده.
آبشار رژيم مي گيره، تف مي شه!
پاشو یه بار بگو شببخیر و دوباره بخواب
.
.
..انجمن مردم آزاری شبانه روزی ..
وقتی خودم رو تو آینه می بینم می فهمم خوشگلی دردسرش زیاده،خوش به حالت دردسری نداری.
*
توی آسمون قلبم بهت گفتم ستاره/اینو به صدتا گفتم تو یکیش بیچاره !
fanoosedaryaee
05-02-08, 17:01
شکسپير: اگر تمام شب را براي از دست دادن خورشيد اشک بريزی،لذت ديدن ستاره ها را هم از دست ميدهی.
افسوس...آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهی ميکنيم،آن زمان که دوستمان دارند لج بازی ميکنيم و بعد براي آنچه از دست رفته آه ميکشيم!
چشم به راه آنچه ميخواهی نمان بلکه با تمام وجود آن را بجوی و بدان که در نيمه ي راه با تو ديدار خواهد کرد
اين اس ام اس رو براي 3 نفر بفرست، 1:بهترين دوستت 2:عزيزترين کست ..3:نفست. بعد بشين فکر کن ببين تو کدوم يکی بودی که من اين اس ام اس رو برات فرستادم.
چقدر سخته گل آرزوهاتو در باغ ديگری ببيني و هزار بار در خودت بشکني و اون وقت آروم زير لب بگی گل من باغچه نو مبارک !
عاشقا مثه 2 تا خط موازين.هيچ موقع به هم نمي رسن مگه اينکه يکی خودشو بشکنه.
اگه ميتونستم تو دنيا يه چيزه ديگه باشم ميخواستم اشک تو باشم که:1.تو چشت متولد شم 2.روی گونه ات زندگی کنم 3.و روی لبت بميرم
حياتم تا عمر دارم فداتم بعد مرگم خاك پاتم تاهستي خاطرخاتم
نميدونم خواب ديدم به تو اس ام اس دادم، خواب بودم به تو اس ام اس دادم، از خواب پا شدم به تو اس ام اس دادم، تو خواب بودی به تو اس ام اس دادم، کرم داشتم تو خواب به تو اس ام اس دادم، تو کرم داشتی نصفه شب اس ام اسو خوندی، الان خوابم دارم مينويسم، يا تو داری خواب ميبينی من به تو اس ام اس دادم، بي خيال بابا..
سلام من الان بالاي يه برج وايسادم شوخيم ندارم اگه بدونم دوسم نداری همين الان از همين بالا با آسانسور ميام پايين . !
تو خودت نمره ي بيستي تو خودت ميمون چيپسی، تو خودت نمره ي بيستي تو خودت هيچ خری نيستی، تو خودت نمره ي بيستي خر نشو هيچ ؟؟؟ نيستی . . ..
ندگی مثل امتحان املا ميمونه.هی مينويسيم و پاکش ميکنيم اما غافل از اينکه يه روز ميگن برگه ها بالا
وقتی گلدون خونمون شکست،پدرم گفت:قسمت بود، مادرم گفت:حيف شد، خواهرم گفت:قشنگ بود، دادشم گفت:کاشکی دوتا بود،اما وقتی دل من شکست،کسی حتي به فکرشم نبود!!
اگه خوابی بيدار شو اگه بيداری بشين اگه نشستی پاشو راه برو اگه راه ميری بدو اگه مي دوی يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرفه من يه اس ام اس اومده !!
فرقی نميکند دريا باشی يا برکه ، ذلال که باشی آسمان در توست ..
مهربانی رو وقتی ديدم که کودکی مي خواست آب شور دريا رو با آبنبات کوچکش شيرين کند.
fanoosedaryaee
05-02-08, 17:02
برادر تركه پشت در اتاق عمل بود
پرستار صدا مي زنه :
همراه مريض ...
تركه مي گه : .... 0912138 Only the registered members can see the link
عاشق آن نيست كه براي عشقش در سرما آتش روشن كند عاشق آن است كه كتش را بدهد به عشقش ، خودش سرما بخورد و 6 تا آمپول بزنه تا ديگه از اين غلط ها نكنه Only the registered members can see the link
يه كار برات پيدا كردم تو مرغ داريه . كار سختي نيست فقط وقتي مرغ ها رو سر مي برن تو جوجه ها رو دلداري مي دي !
امروز روز اختراع كبريته ، روزت مبارك آتيش پاره Only the registered members can see the link
يه دختره به يه پسره ميگه اگه منو بوس كني واسه هميشه براي تو ميمونم پسره ميگه: ممنونم از هشداري كه بهم دادي !!!Only the registered members can see the link
غضنفر قرص جلوگيري از حاملگي مي بينه ميگه:خوش به حال خانوما، چقدر قرصاشون كوچيكه قرص جلوگيري مردا هم خيلي بزرگه هم مزه ي پلاستيك ميده ! Only the registered members can see the link
شعر غضنفر براي دوست دخترش:
صبح كه دره پنجرمون وا ميشه
عصر كه در پنجرمون وا ميشه
شب كه در پنجرمون وا ميشه
واي كه چقدر پنجرمون وا ميشه !!! Only the registered members can see the link
خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد
ديد تشنه است آب را آفريد
ديد در تاريكي است نور را آفريد
ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد!!!!Only the registered members can see the link
دورت بگردم چيست؟ دايره اي فرضي ست كه تا اطلاع ثانوي از فرد مورد نظر حمايت مي كند
عشق مثل يك واژه ي گرم و روان جاري مي شود درسطرخاموش زندگي نقطه پاياني مي شودبرانتهاي خط
ترکه مي گن از چه گلي خوشت مي آد: ميگه اقاقيا . مي گن همينو که گفتي بنويس. مي گه غلط کردم ؛گل رز
از دشمني تا دوستي يک لبخند از جدايي تا پيوند يک قدم . از توقف تا پيشرفت يک حرکت از عداوت تا صميميت يک گذشت . از شکست تا پيروزي يک شهامت از عقب گرد تا جهش يک جرات . از نفرت تا علاقه يک محبت از خست تا سخاوت يک همت . از صلح تا جنگ يک جرقه از آزادي تا زندان يک غفلت
چند دقيقه بعد از مراسم خواستگاري .مادر داماد ببخشيد ميشه واسه پسرم زيرسيگا ري بيارين؟خوانواده ي عروس:مگه سيگار هم ميکشه .نه آخه ميدونيد بعد از مشروب ميچسبه . چي مشروب؟آره آخه پسرم توي قمار باخته ناراحته .چي قمار ؟آره بلد نبود توي زندان ياد گرفت . چي مگي زندان هم رفته؟ آره آخه معتاد بود… چي معتاد؟ آره زن قبليش لوش داد
چندين ساله که دوستت دارم و دوستت داشتم.ولي هر وقت خواستم به لبات نزديک بشم،منو با نفرت زمين زدي............ ......... امضا:آب دماغOnly the registered members can see the link
عاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجری* من سخاوت دیده ام دل را به هرکس می دهم *شرم دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده ام
عاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجری* من سخاوت دیده ام دل را به هرکس می دهم *شر م دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده امOnly the registered members can see the link
دوستت دارم کمتر از خدا و بیشتر از خودم چون به خدا ایمان دارم و به تو احتیاج!!
دستانم تشنه ی دستان توست شانه هایت تکیه گاه خستگی هایم با تو می مانم بی آنکه دغدغه های فردا داشته باشم زیرا می دانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت
روزي دروغ به حقيقت گفت : مــــيل داري باهم به دريـــا برويم و شنـــا کنيم ، حقيقــت ساده لــوح پذيرفت و گول خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند ، وقتي به ساحل رسيدند حقيقت لباسهايش را در آورد . دروغ حيلــــه گـــر لباسهاي او راپوشيد و رفت . از آن روز هميشه حقيقت عــــريان و زشت است ، اما دروغ در لبــــــاس حقيقت با ظاهري آراسته نمايان مي شود
مضرات امتحانات : افزايش بار علمي به طور نا خواسته ! كمبود شديد خواب و كاهش زمان لالا از هفت ساعت به هفت دقيقه ! رواج فرهنگ غلط پاچه خاري براي معلمان ! افزايش خشونت عليه حيوانات (خر زني !!!) چپ و چول شدن چشمها بر اثر روش هاي غلط تقلبي ! سردرد حاصل از تمركز Only the registered members can see the link
fanoosedaryaee
06-02-08, 17:21
اس ام اس های جدید مخصوص "روز ولنتاین"
عشق با روح شقایق زیباست عشق باحسرت عاشق زیباست عشق با نبض دقایق زیباست عشق با
زهر حقایق زیباست عشق با در حسرت دیدار تو بودن زیباست
عمري با غم عشقت نشستم
به تو پيوستم واز خود گسستم
وليکن سرنوشتم اين سه حرف بود
تو را ديدم. پرستيدم . شکستم
خودم عهد بستم بار دیگركه تورا دیدم،بگویم از تودلگیرم. ولی باز تو را دیدم و گفتم : بی تومیمیرم
زندگی عشق است افسانه نيست آنکه عشق راآفريد ديوانه نيست
-----------------------------------------------------------
عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی عشق آن است که پیوسته به يادش باشي
-------------------------------------------------------------
تقدیم به او که نبود ولی حس بودنش بر من شوق زیستن داد دلم برای کسی تنگ است که آفتاب صداقت را به میهمانی گلهای باغ می آورد و گیسوان بلندش را به باد می داد و دست های سپیدش را به آب می بخشید و شعر های خوشی چون پرنده ها می خواند
-------------------------------------------------------
اي کاش که معشوق ز عاشق طلب جان مي کرد، تا که هر بي سرو پايي نشود يار کسي !!!
-----------------------------------------------------
من و تو جرات پرواز همه پرنده هاییم / واسه تا ابد رهایی ما دو بال آشناییم
----------------------------------------------------
دوست داشته باش و زندگی کن!زمان برای همیشه از آن تو نیست
چقدر سخت است منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر آمدن نیست!
روحی که یک بار سایه خدا را دیده باشد ، هرگز از اشباح ابلیسان نخواهد ترسید
--------------------------------------------------------
زمانی که متولد شدم یکی تو گوشم گفت تا آخر عمر با تو هستم! خندیدم و گفتم:تو کی هستی؟ گفت: غم و تنهایی
fanoosedaryaee
06-02-08, 17:22
اگه مثل اشک تو چشمام بودی برای نگه داشتنت تا آخر عمر گریه نمیکردم
------------------------------------------------
می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی
-----------------------------------------
هر گاه دیدی در اوج قدرت هستی به حباب فکر کن!
-------------------------------------
نازم به ناز آن کی که ننازد به ناز خویش / ما را به ناز فروشان نیاز نیست / تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است!
اگر تمام شب را در حسرت از دست دادن خورشید سر کنی لذت دیدن ستاره ها رو هم از دست می دهی!
از اداره هواشناسی مزاحمتون می شم ، ببخشید اگه یه نفر دلش هوای تو رو کرده باشه باید چی کار کنه؟؟
---------------------------------------------
اگر روزي دشمن پيدا کردي بدون در رسيدن به هدفت موفق بودي.اگر روزي تهديدت کردن بدون در برابرت ناتوانند. اگر روزي خيانت ديدي بدون قيمتت بالاست. اگر روزي ترکت کردند بدون با تو بودن لياقت ميخواد
من به دو چيز عشق مي ورزم يكي تو و ديگري وجود تو، به دو چيزاعتقاد دارم يكي خدا وديگري تو، من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يكي تو وديگري خوشبختي تو.
---------------------------------------------
هيچ وقت راز دلت رو به چشمات نگوچون گريه ميکنه و راز نگهدار نيست!!!
زندگي آرام است، مثل آرامش يك خواب بلند.
زندگي شيرين است، مثل شيريني يك روز قشنگ.
زندگي رويايي است، مثل روياي ِيكي كودك ناز.
زندگي زيبايي است، مثل زيبايي يك غنچه ي باز.
زندگي تك تك اين ساعتهاست، زندگي چرخش اين عقربه هاست، زندگي راز دل مادر من ،زندگي پينه ي دست پدر است، زندگي مثل زمان در گذر...
---------------------------------------
هر كي اومد پيش من يه ذره جاتو نگرفت....هيچ ادايي جاي اون نازواداتو نگرفت....پيش هر نقاشي رفتم تورو نقاشي كنه،روي هر بومي زدم رنگ چشاتو نگرفت...
ميدوني آدما بين الف تا ي قرار دارند. بعضي ها مثل " ب " برات ميميرند، مثل " د " دوستت دارند، مثل " ع " عا شقت ميشوند، مثل " م " منتظر مي مونند تا يه روز مثل " ي " يارت بشن.
---------------------------------------------------
حرفهايي هست براي نگفتن و ارزش عميق هر كسي به اندازه ي حرفهايی است كه براي نگفتن دارد و كتاب هايی نيز هست براي ننوشتن و من اكنون رسيده ام به آغاز چنين كتابي...
fanoosedaryaee
08-02-08, 01:37
اگر روزی دشمن پیدا کردی بدون در رسیدن به هدفت موفق بودی.اگر روزی تهدیدت کردن بدون در برابرت ناتوانند. اگر روزی خیانت دیدی بدون قیمتت بالاست. اگر روزی ترکت کردند بدون با تو بودن لیاقت میخواد
من به دو چیز عشق می ورزم یكی تو و دیگری وجود تو، به دو چیزاعتقاد دارم یكی خدا ودیگری تو، من در این دنیا دو چیز میخواهم یكی تو ودیگری خوشبختی تو.
هیچ وقت راز دلت رو به چشمات نگوچون گریه میکنه و راز نگهدار نیست!!!
زندگی آرام است، مثل آرامش یك خواب بلند.
زندگی شیرین است، مثل شیرینی یك روز قشنگ.
زندگی رویایی است، مثل رویای ِیكی كودك ناز.
زندگی زیبایی است، مثل زیبایی یك غنچه ی باز.
زندگی تك تك این ساعتهاست، زندگی چرخش این عقربه هاست، زندگی راز دل مادر من ،زندگی پینه ی دست پدر است، زندگی مثل زمان در گذر...
هر كی اومد پیش من یه ذره جاتو نگرفت....هیچ ادایی جای اون نازواداتو نگرفت....پیش هر نقاشی رفتم تورو نقاشی كنه،روی هر بومی زدم رنگ چشاتو نگرفت...
فتوای جدید مراجع: به دلیل سرمای بی سابقه و کمبود گاز ، هر آغوش گرمی حلال است !
زندگی گل سرخی است که گلبرگهايش خيالی وخارهايش واقعی است...
به تركه ميگن چرا ريش نداری ميگه به مامانم رفتم!
تركه ميره ماشينشو بيمه كنه، آقاهه بهش ميگه ايشالا هيچوقت از بيمهتون استفاده نكنيد، تركه هم ميگه ايشالا تو هم از اين پوله خير نبينی!
عزیز دلم اگه تموم دنیا جمع بشن و بخوان تو رو از من بگیرن میگم : چرا زحمت کشیدین خودم می اوردمش!!!
شعر یک ترک برای دوست دخترش :
صبح که در پنچره مون وا میشه
عصر که در پنجره مون وا میشه
شب که در پنجره مون وا میشه
وای که چه قدر پنجره مون وا میشه
بوس
.
.
.
.
.
.
.
اس ام اسی نداشتم ، چون که دوستت می داشتم ، یه بوس برات گذاشتم .
این اس ام اس جهت بالا بردن کلاس شما در جمع است ، بعد از خواندن الکی بخند !!
ترکه پنج شنبه میره داروخونه نوار بهداشتی بخره ، فروشنده یه منچ هم بهش میده میگه : شب جمعه ات که ریده شد توش ، حداقل بشین منچ بازی کن !!
خداوند دید زن گرسنه است نان را آفرید ، دید تشنه است آب را آفرید ، دید در تاریکی است نور را آفرید، دید هیچ مشکل دیگه ای نداره مرد را آفرید !!!
شرکت گاز از مشترکین تلفن همراه درخواست کرد از فرستادن اس ام اس های خنک جداْ خودداری کنند تا در مصرف گاز صرفه جویی شود !
ترکه توی جبهه بی سیم چی بوده زنگ میزنه میگه : آقا ۵ تا عراقی دستگیر کردم بیایید ببرید ! میگن : چرا خودت نمیاری؟ میگه : نه شما بیایید اینا نمیزارن که من بیام !
شماره حساب دلم رو میدم تا هرچی غم داری بریزی توی حسابم !
ما آدمها بیشترین پولها رو واسه خرید لباس می دیم ، ولی بیشترین لذت رو بدون لباس می بریم !
اگه یه روز چشمات پر از اشک شد و نیاز به شونه ی کسی داشتی ، اصلاْ رو شونه ی من حساب نکن چون شونه هم مثل مسواک یه چیز شخصیه !!!
طرح ای ایرانسل :
با شرکت در این طرح و پرداخت ۱۰۰ هزار تومان ، هر گهی که می خواهید بخورید !!
میدونی فرق تو با موهات چیه ؟
.
.
.
.
.
.
اونا رو میشه اصلاح کرد ولی تو رو هرگز ...
ایرانسل : مشترک گرامی موجودی حساب شما رو به پایان نیست ، ولی خفمون کردی ، چه قدر اس ام اس میدی ؟! چه غلطی کردیم تو رو وارد طرح قرمز کردیم ؟
میدونی هر بار که پلک میزنی من نفس می کشم ؟ پس به کسی خیره نشو چون من خفه میشم!
هواشناسی اعلام کرد برف زود هنگام باعث یخ زدن گل های یاس شده ، اس ام اس دادم ببینم گل من حالش چه طوره ؟
fanoosedaryaee
08-02-08, 01:39
منبی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیمسرگردان؛ یک رویای ناتمام
آتشیکه عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد
و من هرگز نمی توانم کسی را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته
عشق با روح شقایق زیباست عشق باحسرت عاشق زیباست عشق با نبض دقایق زیباست عشق با
زهر حقایق زیباست عشق با در حسرت دیدار تو بودن زیباست
میدونی آدما بین الف تا ی قرار دارند. بعضی ها مثل " ب " برات میمیرند، مثل " د " دوستت دارند، مثل " ع " عا شقت میشوند، مثل " م " منتظر می مونند تا یه روز مثل " ی " یارت بشن.
ای کاش که معشوق ز عاشق طلب جان می کرد، تا که هر بی سرو پایی نشود یار کسی !!!
من و تو جرات پرواز همه پرنده هاییم / واسه تا ابد رهایی ما دو بال آشناییم
دوست داشته باش و زندگی کن!زمان برای همیشه از آن تو نیست
چقدر سخت است منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر آمدن نیست!
روحی که یک بار سایه خدا را دیده باشد ، هرگز از اشباح ابلیسان نخواهد ترسید
زمانی که متولد شدم یکی تو گوشم گفت تا آخر عمر با تو هستم! خندیدم و گفتم:تو کی هستی؟ گفت: غم و تنهایی
اگه مثل اشک تو چشمام بودی برای نگه داشتنت تا آخر عمر گریه نمیکردم
می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی
هر گاه دیدی در اوج قدرت هستی به حباب فکر کن!
نازم به ناز آن کی که ننازد به ناز خویش / ما را به ناز فروشان نیاز نیست / تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است!
اگر تمام شب را در حسرت از دست دادن خورشید سر کنی لذت دیدن ستاره ها رو هم از دست می دهی!
از اداره هواشناسی مزاحمتون می شم ، ببخشید اگه یه نفر دلش هوای تو رو کرده باشه باید چی کار کنه؟؟
fanoosedaryaee
08-02-08, 01:39
زندگي جدولي است كه هر كس به حل آن پي ببرد ، جايزه اش مرگ است
بهترين راه پيش بيني آينده ، ساختن آن است
توي زندگي 3 راه رو دنبال كن : 1- دوست داشتن براي يك تجربه 2- عاشق شدن براي يك هدف 3- فراموش كردن رو براي قبول واقعيت
قلب من در شهر چشمان شما جا مانده است ، قدر يك شب هم شده از آن پرستاري كنيد
مانده ام... که شب در کارنامه سیاهش چه دارد ؟!
.
.
.
.
.
که این همه ستاره از آن اوست !
خواستم زندگي کنم ، راهم را بستند ستايش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گريستم ، گفتند بهانه است خنديدم ، گفتند ديوانه است دنيا را نگه داريد ، مي خواهم پياده شوم ! « دکتر علي شريعتي
برای انسان های بزرگ ،بن بست وجود ندارد ،چون بر این باورند که:"یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت."
شبیاز شبها تو به من گفتی كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدیكه تو فانوس شب منباشی
مهریه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یهچیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیزدیگه
آسمونتممی توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها، فقط تو مالمن
همهزندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام کهباشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منممیرم
زندگیزیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آبروانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همانمیگذرد
مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آننهانباشد
گفتیکه دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوستداری
بازدر كلبه ی عشق عكس تو مرا ابری كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولی اشك چشم مرا جاریكرد
دبیرفارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهولتو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودمثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبمگذشت
روزاول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرماز دست دادنتو
M A H R A D
08-02-08, 21:22
ممنون دوست عزیز
خیلی خوبه:1. (26):
fanoosedaryaee
09-02-08, 02:00
ماهي شده بود باورش, تور اگه بندازن سرش ,ميشه عروس ماهيا,شاه ماهي ميشه همسرش,ماهيه باورش نبود ,تور اگه بندازن سرش ,نگاه گرم ماهيگير ميشه نگاه آخرش
--------------------------
چندين ساله که دوستت دارم و دوستت داشتم.ولي هر وقت خواستم به لبات نزديک بشم،منو با نفرت زمين زدي..................... امضا:آب دماغ
---------------------
عاشق هرکس شدم او شد نصيب ديگري *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجري* من سخاوت ديده ام دل را به هرکس مي دهم *شر م دارم پس بگيرم آنچه را بخشيده ام
دوستت دارم کمتر از خدا و بيشتر از خودم چون به خدا ايمان دارم و به تو احتياج!!
--------------------
دستانم تشنه ي دستان توست شانه هايت تکيه گاه خستگي هايم با تو مي مانم بي آنکه دغدغه هاي فردا داشته باشم زيرا مي دانم فردا بيش از امروز دوستت خواهم داشت
عشق مثل يك واژه ي گرم و روان جاري مي شود درسطرخاموش زندگي نقطه پاياني مي شودبرانتهاي خط
اولين دوره المپيك لر ها (لرمپيك)
در 7رشته برگزار مي شود:
1-شنا با مانع
2-كشتي با اسب
3-پرش روي نيزه
4-شيرجه روي چمن
5-اسب سواري با الاغ
6-دو در ميدان مين
7-تير اندازي با سنگ
**
بني آدم اعضا يكديگرند كه مثل سگ بهم مي پرند چو عضوي بدرد آورد روزگار كه پنچر شود چرخ آموزگار تو كز محنت ديگران بي غمي گمونم پسر عمه شلغمي
بهار آمد و شمشادها جوان شده اند ، پرندگان مهاجر ترانه خوان شده اند ( طرح تلقين گرما در سرما)
گويند مرگ سخت و سخت تر از مرگ
انتظار . . .
براي اس ام اس من
خيلي انتظار كشيدي آره ؟!
**
عشق نمي پرسه اهل كجايي
فقط ميگه توي قلب من زندگي كن
عشق نمي پرسه چرا دور هستي
فقط ميگه هميشه با من هستي
عشق نميگه دوستم داري؟
فقط ميگه دوستت دارم
.
.
.
.
.
.
عشق خيلي گه هاي ديگه هم مي خوره كه نبايد باور كني !!!!
fanoosedaryaee
09-02-08, 02:02
نميگم دوستت دارم
نميگم عاشقتم
ميگم ديونتم كه اگه يه روز ناراحتت كردم بگي بيخيال ديونست . . .
--
بهترين لحظه، لحظه ايست كه فكر كني فراموشت كردم، بعد 1 اس ام اس (Only the registered members can see the link) از طرف من بياد كه توش نوشته ميميرم برات !
ولنتاینت مبارک !
--
يادته بهت گفتم كه خشت ديوار دلتم، تو هم منو شكستي
ولي اشكالي نداره، حالا خاك زير پاتم !
--
قاب عكستو زدم جاي ساعت ديواري
از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام . . .
هرچه بيشتر انسان ها را مي شناسم، سگ (Only the registered members can see the link) ها را بيشتر ستايش مي کنم
--
لشكر گوسفندان كه توسط يك شير اداره ميشود، ميتواند لشكر شيران را كه توسط يك گوسفند (Only the registered members can see the link) اداره ميشود، شكست دهد
--
زندگي سه لحظه اش زيباست ديدن تو خنديدن تو بوسيدن (Only the registered members can see the link) تو ...
--
منتظر دیدار تو هستم، سهل است بگویم که گرفتار تو هستم، من در پی این حادثه غمخوار تو هستم، هر چند که دور از منی و من ز تو دورم، بر جان تو سوگند که دوستدار تو هستم
--
بازيچه دست يار بودن عشق است/ درپنجه غم شكاربودن عشق است/ در محاكمه اي كه يار باشد قاضي / محكوم طناب دار بودن عشق است
--
تست معرفت:
1-اگه دوسم داري يك جوك بفرست
2-اگه عاشقمي بهم زنگ بزن
3-اگه برات مهمم يك تك زنگ بزن
4-اگه دوست داري منوببيني يكsms (Only the registered members can see the link)خالي بفرست
5-اگه ازمن خوشت نميادهيچكاري نكن
--
امروز قلبم درد گرفته بود. فکر کنم یه کمی تپل (Only the registered members can see the link) شدی و جات تنگ شده
--
منتظر كسي باش كه اگه حتي در ساده ترين لباس بودي، حاضر باشه تو رو به همه دنيا نشون بده وبگه كه:
"اين دنياي منه
--
اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق (Only the registered members can see the link) شدن از بهر و رنج است اگر عاشق شدن يک گناه است پس دل عاشق شکستن صد گناه است
--
وقتي که خدا داشت منو بدرقه مي کرد بهم گفت: جايي که ميري مردمي داره که ميشکوننت ، نکنه غصه بخوري ، من همه جا باهاتم تو تنها نيستي تو کوله بارت عشق مي ذارم که بگذري، قلب ميذارم که جا بدي ، اشک (Only the registered members can see the link) ميدم که همراهيت کنه و مرگ که بدوني برمگردي پيشم
--
بر خاک بخواب نازنين،تختي نيست. آواره شدن ,حکايت سختي نيست. از پاکي اشکهاي خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختي نيس
--
اگه کسي رو دوست داشته باشي، نمي توني توي چشم هاي اون زل بزني... نمي توني دوريش را تحمل کني... نمي توني بهش بگي که چقدر دوستش داري... نمي توني بهش بگي چقدر بهش نياز داري ... واسه همينه که عاشق ها ديوونه ميشن
--
به چشمي اعتماد کن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
--
عشق با روح شقايق زيباست، عشق با حسرت عاشق زيباست، عشق با نبض دقايق زيباست، عشق در حسرت ديدار تو بودن زيباست
--
دیروز روز جهانی آوارگان بود. توقع داشتم یه تبریک خشک و خالی بهم می گفتی که یه عمره آوارتم
--
اگه گفتی Love is Your Face (Only the registered members can see the link) یعنی چی؟
یعنی جمالتو عشقه
--
پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون خيلي وقته تو رو نديدم
--
يک قطره اشک مى اندازم تو دريا
تا زمانى كه پيداش كنى دوستت دارم.
اگه پيدا كردي اون وقت تو رو فراموش مي كنم
--
برای مردن افتادن از ارتفاع لازم نیست، کافیه از چشم تو بیفتم.
fanoosedaryaee
کسی که میخواهد رازی را حفظ کند بايد اين واقعيت را که رازی دارد، کتمان کند. (گوته)
عشق به دست آوردن هرآنچه خواستي نيست، عشق هر آنچه است که براي او از دست مي دهي.
ازخدا پرسيدم خدايا چه چيزي تو را ناراحت مي کند؟ خداوند فرمود: هر وقت بنده اي با من سخن مي گويد، چنان به حرفهاي او گوش مي دهم که گويي به جز او بنده ديگري ندارم. ولي او چنان سخن مي گويد که انگار من خداي همه هستم الا او
کاش مي دانستم بعد از مرگم اولين اشک از چشمان چه کسي جاري مي شود، و آخرين سياهپوش که مرا به فراموشي مي سپارد چه کسي خواهد بود
تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم
در بن بست هم راه آسمان باز است، پرواز را بياموز
سی که تو رو دوست داشته باشه، 4 تا بیماری می گیره:
1- فراموشی
2- ...
3تای دیگه شو فراموش کردم!
اینو ترجمه کن:
** P/I> üw9> }
فارسی بخون. نوشته: دوست دارم
شمع مي سوزد و پروانه به دورش هر شب ... من كه مي سوزم و پروانه ندارم چه كنم؟
T I T A N I C
_ll__ .
_,-'::::::::'=._,/t__
'____________/
با تمام مسافراش فدای تو!
__>-->-o
o-<--<
__>-->-o
>-->-o
;Θ
< > ___این منم
;\ /
اون بالایی ها هم کسانی هستند که به تو چپ نگاه کردن!
/), ,/)
( ' ; ' )
;(,,)-(,,)
می بوسمت
/),, /)
('; ' )
(,,)-(,,)
یکی این ور
/) ,,/)
( ' ;')
(,,)-(,,)
یکی اون ور
fanoosedaryaee
(((((())))))
((( @) ( @ )))
(((( : <._.> : ))))
(((((((((( ,_, ))))))))))))
نترس بعضی وقت ها موبایل هم مثل آینه می شه
سلام .... تو رو خدا ببخش .... نميخواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش.... سعي كن دركم كني .... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمنده!!!
خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي
به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به
جوادترين اس ام اس لاو 2007: لاستيك دلمو را با ميخ نگاهت پنچر نكن!
میتونم یه چیزی بهت بگم؟ مطمین باش که از ته قلبم میگم… همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده.. . همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم… خدا یکیشو به من داد…. مال من نوکیاست… مال تو چیه؟
۱)مثل شقايق زندگي كن كوتاه اما زيبا ، مثل پرستو كوچ كن فصلي اما هدف مند ، مثل پروانه بمير دردناك اما با عشق، مثل خر عرعر كن بلند اما شمرده!...
۲)از ترکه ميپرسن :چرا محلتون آسفالت نشده؟ ترکه ميگه:بسم الله الرحمان الرحيم با سلام خدمت شما و بينندگان عزيز همچنيت پرسنل محترم شهرداري و مقام معظم رهبري و خانواده ي محترم شهداي دفاع مقدس و جانبازان و معلولين و ايثارگران عزيز ميهن اسلامي من مال اين محله نيستم.
۲)ترکه از يکي ميپرسه ساعت چنده ؟ ميگن:3 ميگه: واي خدا ديوانه شدم از صبح تا حالا هر کي يه چيزي ميگه
۳)لره قاضي ميشه بهش ميگن حكم كن، ميگه پيك!
۴)اصفهانيه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه
۵)غضنفر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجي پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است! غضنفر ميگه : «كوجي پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با چي
۶)بلوتوث قلبت رو روشن کن
مي خوام تمام وجودمو براتsend کنم
.
.
.
.
ها ها ها
ويروس داشت
الان مي ميري ....!
۷)پليس بين الملل اعلام کرد: نشان مخصوص حاکم بزرگ ميتي کومان توسط قزوينيان به سرقت رفته مراقب باشيد احترام نگزاريد
۸) شيشه گفتم 'دوستت دارم' شکست، به گل گفتم 'دوستت دارم' پژمرد. به دريا گفتم 'دوستت دارم' خشکيد. حالا به تو ميگم 'دوستت دارم'، هواي خودت رو داشته باش
۹)ترکه ميره بالاي پل عابر پياده داد مي زنه حالا من خر،من نفهم، آخه شما اين رودخانه مي بينيد که اومدين روش پل زدين
-->نگاهت همچون باران است و قلبم همچون كوير... و مي داني كه كوير بدون باران زنده است... پس برو بمير!
--> بد ترین درد این نیست که عشقت بمیره بد ترین درد این نیست که به اونی که دوستش داری نرسی بد ترین درد این نیست که عشقت ندونه دوسش داری بد ترین درد اینه که دستشویی داشته باشی اما دستشویی اون طرفا نباشه
-->اون روزها یادش بخیر, دو تا دستامو می گرفتی و تو خیابونها با هم می چرخیدیم, تموم عشقت من بودم, امضا – فرقون
fanoosedaryaee
09-02-08, 02:03
Torke tolidie ammameh mizane migiranesh azash miporsan chera gereftanet mige akhe rooye ammameh ha mark Adidas zade boodam;-)
torke gho*rse jelogiri mibine mige: khosh be hale khanoma!kash ghorsaye jelogirie aghayon ham be in kochiki bood,male ma ham bozorge ham mazeye pelastik mide!!!
Be torke migan age kare bad bokoni on donya joloto migiran mige begiran faghat fesharesh nadan.
Jasade 20 nafar az tork haye jazireye kish ke piyade be samte harame emam berah oftade budan emruz az abhaye khalije fars birun keshide shodan
Kar saze ma be fekr kare mast/fekre ma dar kare ma azare mast.
Mardom 2goroh hastan:
1goroh eynak mizanan ke khob bebinan.
1gorohe dige eynak mizanam ta khob dide nashan!
Dardam az yar ast va darman niz ham/
del fadaye oo shod va jan niz ham
fanoosedaryaee
09-02-08, 02:03
به غضنفر گفتن که با فردا یه جمله بساز گفت : بین شماره ها زوجا رو بیشتر دوست داری یا فردا رو
شعار جديد 22 بهمن: 22ليتر بنزين ريختيم تو موتور گازي رفتيم دختر بازي الله ياور ماست 110 دنبال ماست
ناف يعني چه؟ ناف نمره صفري است كه طبيعت به شكم بيهنر داده است
عشقي که توأم با حسادت نيست دروغ است. (آلماني)
عشق و سرفه را نمي توان پنهان کرد. ( انگليسي)
کسي نمي تواند در آن واحد هم عاشق باشد و هم عاقل. (انگليسي)
يک عشق عشق ديگر را از بين مي برد. (انگليسي)
__%”!””!\____
‘ -–@ - —-@–”-’
azizam tavaloet mobarak . In hadie man be toeh. Suichesh o ham badan barat mifrestam
fanoosedaryaee
09-02-08, 20:24
زن: عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا می خوای با من ازدواج کنی، چی گفتی؟
شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت کنم.
زن: خوب، پس چی شد؟
شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه.
زن: کیو خوشبخت کردی؟
شوهر: همون بیچاره ای رو که ممکن بود با تو ازدواج کنه!Only the registered members can see the link
اولی: امان از دست این زنها! زنم تمام دارائی ام را برداشت و رفت.
دومی: خوش به حالت! زن من تمام دارائی ام رو برداشت و نرفت!Only the registered members can see the link
مادر به پسرش: هیچ خجالت نکشیدی این همه کیک رو تنهایی خوردی، اصلاً هیچ به فکر خواهرت بودی؟
پسر بچه: آره مامان همه اش به فکرش بودم، که نکنه یک دفعه وسط خوردن کیک سر برسه!
ترکه می ره عیادت یکی از دوستانش، وقتی می خواد بره به اقوام دوستش که اونجا بودن، میگه: این دفعه مثل دفعه قبل نکنید، که مریضتون مُرد و منو خبر نکردیدها!Only the registered members can see the link
دو تا دروغگو داشتن از کنار یک کوه رد می شدن یکی به دیگری گفت: اون مورچه را می بینی که بالای اون کوهه؟ اون یکی هم گفت: کدوم یکی را می گی؟ اون یکی را گه چشمش بازه یا اون یکی که چشاش بسته است؟
از ترکه می پرسند: می دونی چرا غواص ها به پشت می پرن تو آب؟ می گه: چون اگه به جلو بپرن می افتن تو قایق!
از ترکه می پرسن چه جوری بستنی کیم می خوری؟ می گه می ذارمش لای نون، سیخشو می کشم بیرون!Only the registered members can see the link
می دونی مزایای مجرد بودن چیه؟
از هر طرف تخت که عشقت بکشه می تونی بیای پایین!Only the registered members can see the link
یه روز سه تا دیوونه رو می اندازن تو یه اتاق دو تاشون مى رقصن، یکیشون هم میگه:
سبز - آبى - قرمز
ازش می پرسن چرا این جورى می گى؟ میگه من راقص نورم!Only the registered members can see the link
ترکه با خدا قهر می کنه، صبح که از خونش میاد بیرون میگه: به امید بعضی ها!
fanoosedaryaee
تركه مي پرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز مي کنن ؟ ميگه : آخه من امتحان كردم..... پياده خيلي راهه
ترکه یه آخوندو می بینه بهش میگه: خدا وکیلی یعنی سرت اینهمه درد می کنهOnly the registered members can see the link
تركه شش قلو بچه دار ميشه ، هر كدوم از بچهها يه رنگ بودند، بعد از كلي تحقيق ميفهمند به جاي قرص جلوگيري از اسمارتيز استفاده ميكرده Only the registered members can see the link
قلب پسرها مثل پارکينگي است که هيچ وقت تابلوي ظرفيت تکميل بر در آن ديده نميشود و اما قلب دخترها مانند فرودگاهي است که مدت ماندن يک هواپيما در آن بستگي به فرود هواپيماي بعدي دارد
قلب براي زن مخلوقي است كه عميق تر ميبيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را ميبيند.عالم براي مرد يك قلب است و زن عالمي استOnly the registered members can see the link
اهل دانشگاهم رشته ام علافيست جيبهايم خالي ست پدري دارم حسرتش يك شب خواب! دوستاني همه از دم ناباب و خدايي كه مرا كرده جواب. اهل دانشگاهم قبلهام استاد است جانمازم نمره! خوب ميفهمم سهم آينده من بيكاريست من نميدانم كه چرا ميگويند مرد تاجر خوب است و مهندس بيكار وچرا در وسط سفره ما مدرك نيست! ((چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد)) بايد از آدم دانا ترسيد! بايد از قيمت دانش ناليد! وبه آنها فهماند كه من اينجا فهم را فهميدم
معتاده پیغام گیر می خره رو پیغامگیره می ذاره: هشتم........ولی خشتم !
یه بار میگی سرش پهنه،یه بار میگی درازه یه بار میگی از پشت اذیت میکنه، اصلا درش بیار یه کفش دیگه بپوش!!!
قزوينيه مي گن شما چرا اينقدر خوشبختين؟ ميگه: براي اينکه بخت مي ترسه به ما پشت کنه
عشق يعني کوچک کردن دنيا به اندازه يک نفر يا بزرگ کردن يک نفر به اندازه دنيا : آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
پروردگارا از عشق امروزمان چيزي براي فردايمان باقي بگذار....به اندازه يك نگاه...به اندازه يك لبخند....تا به ياد داشته باشيم كه روزي عاشق هم بوديم
کاش مــي شد بر جـــــدايي خشــــم کرد شاخه هاي نســترن را با تواضع پخش کرد کاش مي شد خانـــه اي از مهـــر ساخت مهـــــــرباني را در آن سر مشـق کرد روي دل هاي حقــــــيقي نقــــــش کرد
fanoosedaryaee
دوستي ..شوخي سرد آدمهاست ..بازي شيرين گرگم به هواست.. واسه كشتن غرور من و تو ..دوستي.. توطئه ثانيه هاست
نميدانم تا كدامين طلوع خواهم ماند و در كدامين غروب خواهم رفت اما دوست دارم تا آخرين لحظه ي بودنم همه ي شما را سر كار بزارمOnly the registered members can see the link
نخ شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من ميسوزم تو آب ميشي..؟شمع جواب داد مگه ميشه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم
ترکه ادعای پیغمبری میکنه , میگن خب کتابت کو ؟ میگه حالا فعلاً جزوه بنویسینOnly the registered members can see the link
شب عید فطر حاجی میره رو پشتبام که ماه رو ببینه شلوارش پاره بوده از پایین داد می زنند حاجی ما دیدیم میگه هر کی دیده بخوره ما که هنوز ندییدم
رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن ، ابتدای یک پریشانی است حرفش را نزن ، دوست داری بشکنی قلب پریشان مرا ، دل شکستن کار آسانی است حرفش را نزن
اي عشق مدد کن که به سامان برسيم، چون مزرعه تشنه به باران برسيم، يا من برسم به يار يا يار به من، يا هر دو بميريمو به پايان برسيم
ترکه می ره تماشای رقص باله از اول تا آخرش خواب بوده. بعد ازش می پرسن چه طور بود؟ میگه آدمای خیلی خوبی بودن. دیدن من خوابم، رو نوک انگشت راه می رفتن!
black_night
11-02-08, 14:11
fanoosedaryaee كارت عاليه ادامه بده
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:45
Ey sms boro pishe ooni ke in smso barash mifrestam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bad yeki bezan too saresh bargard biya ba ham bekhandim.
Tablighe nokia 5700:
Becharkhoon film begir.
Becharkhoon mp3 gosh kon.
Becharkhoon kerem biad.
Hala becharkhon bokon to ko**onet.
Dige dar nemiad chon be andazeye kaafi charkhoondi.
Ba tamame voojod saram ra roye shanehaye garmat migozaram va yavashaki damagham ra ba lebasat pak mikonam
Vaghti toye
Chashmat neghah mikonam
Zibaieye afarineshe
Khoda ra mibinam
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
Khodeto nagir
Tooye cheshmat
Khodamo didam
2ta tork dashtan to ye mashin bomb kar mizashtan yekishon mige: age in bomb monfajer beshe chi kar konim?On yeki mige: negaran nabash man yeki dige daram
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:46
Cheshm cheshm 2 abroo
negahe man be har soo
pas chera nisti pisham?
negahe khise to ko?
Goosh goosh 2 ta goosh
2 daste baz ye aghoosh
biya begir ghalbamo
yadam tora faramosh
Chob chob ye gardan
jayi nari to bi man
degh mikonam mimiram
age door beshi az man
Dast dast 2 ta pa
yade to monde in ja
yadet miyad ke gofti:
bi to nemiram hich ja
Man! Man! Ye ashegh
hamon majnoone sabegh
Goftamash del mikhare?porsid chand?goftamash del male to tanha bekhand ! Khandeie kardo del az dastam robod, ta be khod baz amadam rafte bod ! del ze dastash roy khak oftade bod ! jaye payash roye del ja mande bod…!!!
Midoni az koja mifahmi donya 2roze? Vaghti ke harkio ke dost dari behet mige ta akhare donya bahatam.
Zendege 2 chez be man amokht .Arezoye marg.Va marge arezo
Roye farshe dele man johari az eshghe to rikht/. . . . . . amadam pak konam eshghe to ra,badtar shod/. . . . . . . . Kholase ridi be farsh!
Age sms jadid nadri.
khob Khadamte Irancell chie?! ye AX az khodet bendaz befrest bebinim bekhandim.
(bar farze fa’al boodan MMS)
Lopeto biaaaaaaaaaaaar؟
.
.
00:03
.
.
00:02
.
.
00:01
.
.
.
Buuum……..In chako zadam ta begi montazere smse ki budi ke injuri paridi sare gushit
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:47
امروز رفتم برات یه ساعت بخرم ولی هرچی گشتم هیچ ساعتی به قشنگیه اون ساعتی که دیدمت پیدا نکردم
من صفرم (0) ، تو دو (2)با تو بيستم بي تو نيستم
مردن واسه زني كه عاشقشي خيلي آسون تر از زندگي با اونه
مردها ۳ تا آرزو دارند
۱.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن۲
۲.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
۳.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن
Age ye bar dige smsm bedi (J.E.R.E.T) midamJ: joonamo
E: eshghamo
R: roohamo
E: ehsasamo
T: tamame zendegimo behet midam
ناپلئون ميگه: حرفي رو بزن كه بتوني بنويسيش ، چيزي رو بنويس كه بتوني امضاش كنيچيزي رو امضا كن كه بتوني پاش وايسيپس : دوستت دارمامضا ...
به همان قدر كه چشم تو پر از زيباييست بي تو دنياي من اي دوست پر از تنهاييست
شب ها چراغ دلت رو روشن بذار تا فرشته ها راه پاكي رو گم نكننشب هاي بي فرشته سنگين ميگذرهمثل روز هاي بي تو . . .
مهم نيست كه اين اس ام اس رو مي خوني يا نهمهم نيست كه جواب ميدي يا نهمهم نيست كه برات مهمم يا نهمهم نيست كه دوستم داري يا نهمهم اينه كه تو مهمي...
آدما نمي تونن تغيير كننرابطه ها نمي تونن عوض بشندنيا نمي تونه ثابت بمونهولي يه دوست ميتونه تا ابد يه دوست بمونهدوستت دارم تا ابد
ما از آن عاشق دلانیم که ز کینه نداریم / یک شهر دشمن و یک دوست نداریم
برای انسانهای بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر این باورند که: یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
گه فکر میکنی میتونی با یک اس ام اس گل لبخندی گوشه لب یک غمگین بکاری٬ دریغ نکن. اگه فکر میکنی که آغوشت میتونه گرمای محبت رو به یک کودک یتیم ببخشه٬ دریغ نکن. اگه فکر میکنی... دریغ نکن
فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام که نمی توانم احساسم را انتخاب کنم، اما می توانم نحوه برخورد با آنرا انتخاب کنم
همه می خواهند روی قله کوه زندگی کنند، اما تمام شادی ها و پیشرفتها وقتی رخ می دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستید
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:48
عشق یعنی پاکی و صدق و صفا خود شناسی حق شناسی از وفا عشق یعنی دور بودن از خطا بنده بودن خلوت دل با خدا عشق یعنی نفس را گردن زدن پاک و طاهر گشتن روح و بدن عشق یعنی صیقل زنگار دل دیدن اسرار غیب در جام دل
اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي که تا به حال تجربه کرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد ...
هر گاه ديدي در اوج قدرت هستي به حباب فکر کن!
اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی.
بازنده ها در هرجوابی مشکلی را می بینند ولی برنده ها در هر مشکلی جوابی را می بینند . سعی کنید مثل برنده ها فکر کنید.
دیو کین و دیو سخن چینی گزنده است . سخن چین هرگز جز به دروغ لب نمی گشاید . گفتارش همیشه بی فروغ است .دو روی و سخن چین از مهر یزدان بی بهره اند و از او در هراسند
کوههای عظیم پر از چشمه اند و قلبهای بزرگ پر از اشک .
هميشه واسه گلي خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسيد يادش باشه ريشه اش کجاست
اشكي كه بي صداست ، پشتي كه بي پناست ، دستي كه بسته است ، پايي كه خسته است ، دل را كه عاشق است ، حرفي كه صادق است ، شعري كه بي بهاست ، شرمي كه آشناست دارايي من است
ميداني چه مي شود وقتي تمام احساساتت و عشقت را جمع كني و همه را به يك نفر هديه كني ..! مايه نشاطش باشي و تمام تلاشت شاد نگهداشتن او باشد . اما او بي اعتنا باشد و بي تفاوت . اينچنين است كه لحظه هاي خاموشي جان مي گيرد
زندگي دفتري از خاطرهاست ... يک نفر در دل شب ، يک نفر در دل خاک ... يک نفر همدم خوشبختي هاست ، يک نفر همسفر سختي هاست ،چشم تا باز کنيم عمرمان مي گذرد... ما همه همسفريم
مي دونستي اشک گاهي از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسي مي توني هديه کني اما اشک رو فقط براي کسي مي ريزي که نمي خواي از دستش بدي
سربلندی گر تو خواهی،با همه یک رنگ باش.قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:49
مرد، این موجود بیچاره!
وقتی به دنیا میاد، همه حال مامانشو می پرسن! وقتی ازدواج می کنه همه می گن چه عروس خوشگلی! وقتی می میره همه می گن بیچاره زنش!
از قصابي جبارخان به ليست مشتريها:
خدمات جديد قصابي جبارخان. جهت خريد گوشت گاو شماره 1، جهت خريد گوشت گوسفند شماره 2، جهت خريد دمبه شماره 3 را كنيد و سفارش خود را در منزل دريافت نماييد.
قصابي جبارخان، پيشگام در خدمات.
عربه پسرش کور به دنیا میاد... اسمشو میزاره حیدر مریمزاده
تنها راه مقابله با آمریکا اینه که ارتش رشت ، با زنهاشون سر اونها رو گرم کنن ، بعد قزوینی ها از پشت غافلگیرشون کنن !
اون دنیا خدا نمی پرسه : مدل ماشینت چیه ؟ می پرسه : چند تا پیاده رو سوار کردی ؟
قابل توجه دختر خانومایی که نمی دونن نیت پسرا خیره !
به غضنفر میگن : فلانی حافظ کل قرآنه . ترکه میگه : از این قرآن کوچیکا یا قرآن بزرگا؟؟
بنا به گفته هرودت مورخ یونانی ۳۸۵۱ سال پیش در چنین روزی هنگام طلوع آفتاب در یک روز گرم تابستانی مردی قوی هیکل سوار بر اسب سفید با توشه سنگین و ابزار جنگی پس از گذر از کوهها و دشتها نامه ی پادشاه خود را به پسر پادشاه که در حال نبرد با دشمن بود ، تحویل داد که سرنوشت آن جنگ را دگرگون ساخت . در نامه نوشته شده بود : پسرم هر دری وری که بهت میرسه نخون !!!
fanoosedaryaee
12-02-08, 02:55
شش شباهت پسرها به سوسک :
۱- سیاه هستند.
۲- کثیف هستند.
۳- موزی هستند.
۴- ترسو هستند.
۵- تو کوچه خیابون ول هستند.
۶- از سر و کول دخترها بالا میرن
پیغام گیر تلفن بابا طاهر :
تلیفون کرده ای ، جانم فدایت
الهی مو به قربون صدایت
چو از صحرا بیایم نازنینم
فرستم پاسخی از دل برایت
یه نفر میره جبهه می بینه چند نفر شل راه می رن ، میگن : ما رو شیمیایی کردن . میره جلوتر می بینه یکی داره شل می زنه می گه : تو چته ؟ یارو میگه : منو فیزیکی کردن !!!
اگه به مشورت نیاز داری ، برایم نامه بنویس . اگه به یه دوست احتیاج داری بهم زنگ بزن ، اگه می خوای تنها نباشی بیا کنارم ، اگه پول نیاز داری
.
.
.
.
.
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد .
خبرگزاری لندن اعلام کرد : بن لادن فردا سه جا رو میزند . ریش ، سبیل ، زیر بغل !
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست ، امتحان ریشه هاست !
دست دست
.
.
.
دستها شُله
.
.
.
آهان ... بیا
.
.
.
ماشااله ، دست دست
.
.
.
قر کمری
.
.
.
.
( طرح شاد سازی مشترکان ایرانسل ویژه زمستان )
زن مثل ویروسه ،
وقتی وارد زندگیت میشه ، جیبتو اسکن می کنه ، لبخند رو دیلیت می کنه ، مختو ادیت می کنه ، برنامه هاتو دانلود میکنه ، آخرش هنگ می کنی !!!
تا دولت اس ام اس رو سهمیه بندی نکرده
.
.
.
.
.
.
.
.
هر روزتان نوروز ، نوروزتان پیروز . آغاز سال ۱۳۸۷ مبارک باد!
زنها دو وقت گریه می کنن : ۱- وقتی فریب می خورن ! ۲- وقتی می خوان فریب بدن .
fanoosedaryaee
13-02-08, 15:26
valentine
v victor of love
a adoring u
l love u
e every thing 4u
n need u
t thinking of u
i i miss u
n nothing but u
به علت حضور گشت ارشاد در مراسم ولنتاین (Only the registered members can see the link) ، مراسم دیدار خواهران و برادران بصورت جدا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجا میگردد
عربستان و بسیاری از کشورهای عربی پس فردا را ولنتاین (Only the registered members can see the link) اعلام کردند
سلام درسته که نشد برات خرس و قلب بخرم اما این اس ام اس رو برات بفرستادم تا بدونی همیشه دوست دارم ولنتاین (Only the registered members can see the link) مبارک
اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی . اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی. اگه شمع بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیز ترینی ولنتاین (Only the registered members can see the link) مبارک
امیدوارم خرس زیبایی ها همیشه تو غار چشمات خونه کنه ولنتاینت مبارک (Only the registered members can see the link) عزیزم
میدونی ولنتاین (Only the registered members can see the link) یعنی چی؟ یعنی اینکه یه عاشق واقعی باید به یه نفر دل ببنده و تا آخر عمر هم عاشقانه عاشقش باشه
عاشقتم تا همیشه ولنتاین مبارک
ترکه از جلوی ساندویچی رد میشه ، میبینه نوشته هات داگ
میره یکی میخره ، بد لاشو باز میکنه ، میگه :
اه ، عجب بدشانسی ، ببین کجای سگ (Only the registered members can see the link) به ما افتاده
ترکه ماشینش پنچر میشه ، میره از لوله اگزوز فوت می کنه
لره رد میشده میگه : خره ، تا صبحم که فوت کنی لاستیک باد نمیشه ،
چون شیشه های ماشینت پائینه !!
اصفهانیه صبح بیدار میشه ، میبینه زنش مرده
داد میزنه به دخترش میگه : اکرم ، ننه ات مرده س
اندازه ۲ نفر چای دمکون .
هدف از آفرینش لر (Only the registered members can see the link)ها :
۱- ایجاد رعب و وحشت در بین حیوانات
۲- ایجاد شادی بین انسانها
۳- روحیه دادن به ترکها
تا حالا فکر کردی کی بیشتر از همه برات می میره ؟
برو پایین
.
.
.
دنبال چی می گردی ؟ من که این پایین جا نمیشم .
اگه گفتی دوست دارم چند حرفه ؟
دیدی اشتباه کردی .
دوست دارم حرف نیست یه زندگیه ،
اما زندگی ۲ حرف بیستر نیست : تو
تو مراسم ختم لره بلندگو میگه :
مرحوم وصیت کرده ، سیاه نپوشین .
یکی داد میزنه : مرحوم گه خورده ، ما به احترامش می پوشیم .
میگن خدا بهترین نعمت هاشو به بهترین بنده هاش میده .
ولی من بهترنین بندش نیستم ، پس چرا تو رو دارم ؟
آنقدر رسم وفا مرده ،
که ترسم لیلی روزی اگر زنده شود یادی ز مجنون نکند.
یه سلام آلبالویی ، به تو که خیلی هلو (Only the registered members can see the link)یی
یه سلام توت فرنگی ، به تو که خیلی قشنگی
یه سلام پرتقالی ، به تو که خیلی باحالی
اگه
۲+۲ = ۴
۲H +O = آب
ابر + رعد = باران
غم + چشم = اشک
تنهائی + تاریکی = من
عشق + مهر = تو
پس
من - تو = مرگ !
زیاد به ارتباطش فکر نکن ، جمله آخر بچسب
گلها جواب زمین اند به سلام آفتاب
نه زمستانی باش که بلرزانی
و نه تابستانی که بسوزانی
بهاری باش که برویانی
برای اداره کردن خودت از عقلت استفاده کن
و برای اداره کردن دیگران از قلبت
تکیه بر دیوار کردم ، خاک بر پشتم نشست ،
دوستی با هر که کردم ، عاقبت قلبم شکــست ،
آنقدر رنج که دنیا بر دل من میکند ، بر دل هر کس کند ، ترک دنیا می کند...
saeed25
13-03-08, 11:52
اس ام اس نوروزی چی داری؟نزدیکه ها.....
PersiaJok
06-05-08, 23:40
عجب موجودات بيچارهاي هستند مردها): وقتي به دنيا مياد، همه حال مادرش رو ميپرسند، وقتي ازدواج ميكنه همه ميگن: چه عروس خوشگلي، شب ازدواجش كه سوار ماشين گل زده ميشه، همه ميگن: ماشين عروس! اگه بچهاش بد باشه ميگن: بيچاره باباش، اگه زنش بميره ميگن: دقمرگش كرد! وقتي خودش ميميره همه ميگن: بيچاره زنش!
PersiaJok
16-05-08, 13:47
مي دوني چرا زن ها كمتر فوتبال بازي مي كنند ؟ چون كمتر زني پيدا ميشه كه حاضر باشه با10 نفر ديگه يه جور لباس بپوشه!!!
انتظار سخت است فراموش کردن هم سخت است اما اينکه نداني بايد انتظار بکشي يا فراموش کني از همه سخت تر است
يک هميشه يک است . شايد در تمام عمرش نتواند بيشتر از يک عدد باشد اما بعضي اوقات مي تواند خيلي باشد . يک نگاه . يک سرنوشت . يک خاطره . يک دوست .
زن خوب تو دنيا مثلا دايناسوره که نسلش منقرض شده ، ولي مرد خوب مثل سيمرغ ، که از اول هم افسانه بوده .
وزير آموزش و پرورش اعلام كرد: معلميني كه چون شمع ميسوزند، تا پايان امسال گازسوز ميشوند!
ارتباط برخي ترانه ها با مباحث شرعي: خوشگلا بايد برقصن...(امر به معروف)/// اي قشنگتر از پريا – تنها تو کوچه نريا...(نهي از منکر)///اي خانوم کجا کجا؟ (صيغه فضولي)/// دلم فقط تو رو مي خواد(تارک الدنيا)/// بابا تو ديگه کي هستي دسته شيطونو بستي...(ذنوب الشياطين)///يه ماچ دادو دمش گرم ...(اکرام ايتام)///نمره بيست کلاسو نميخوام (ايثار)///منو تهديد ميکني که يه روز از پيشم ميري (کظم غيض)///تو محشري از همه سري (ذکر) التماس دعا
mojtaba_n87
19-05-08, 19:16
كوچيك كه بوديم تنها كفشامون رو اشتباه مي پوشيديم ، اما حالا چي؟ حالا كه بزرگ شديم, تنها كار درستمون, پوشيدن كفشامونه
عروس خانم دوشیزه ********* آیا وکیلم شما را به مهر : گوگل عدد سکه بهار آزادی / یک وب کم / سند یک سایت اینترنت اختصاصی دات کام / یک مودم DSL / اینترنت پرسرعت به اندازه طول عمر نوح / LCD و شمعدان / یک هدست بی سیم / چهارده روم اختصاصی به نیت چهارده … / پنج گیگا بایت میل باکس اختصاصی به نیت پنج … به عقد دائم آقای…… در بیاورم ؟ جمعیت : عروس رفته آف هاش رو چک کنه!!! حاج آقا : برای بار دوم آیا وکیلم ؟ جمعیت : عروس رفته.ویروس کش آپدیت کنه
K A S R A
10-06-08, 01:47
شما متن كدام پيغامگير شعراي ايران را ترجيح ميدهيد
پيغامگير حافظ :
رفته ام بيرون من از كاشانه ي خود غم مخور!
تا مگر بينم رخ جانانه ي خود غم مخور!
بشنوي پاسخ ز حافظ گر كه بگذاري پيام
زآن زمان كو باز گردم خانه ي خود غم مخور!
پيغامگير سعدي:
از آواي دل انگيز تو مستم
نباشم خانه و شرمنده هستم
به پيغام تو خواهم گفت پاسخ
فلك را گر فرصتي دادي به دستم
پيغام گير فردوسي :
نميباشم امروز اندر سراي
كه رسم ادب را بيارم به جاي
به پيغامت اي دوست گويم جواب
چو فردا بر آيد بلند آفتاب
پيغامگير خيام:
اين چرخ فلك عمر مرا داد به باد
ممنون توام كه كرده اي از من ياد
رفتم سر كوچه منزل كوزه فروش
آيم چو به خانه پاسخت خواهم داد!
پيغامگير منوچهري :
از شرم به رنگ باده باشد رويم
در خانه نباشم كه سلامي گويم
بگذاري اگر پيغام پاسخ دهمت
زان پيش كه همچو برف گردد رويم!
پيغام گير مولانا :
بهر سماع از خانه ام رفتم برون..
رقصان شوم!
شوري برانگيزم به پا.. خندان شوم
شادان شوم!
برگو به من پيغام خود ... هم نمره و هم
نام خود
فردا تو را پاسخ دهم ... جان تو را
قربان شوم!
پيغام گير بابا طاهر:
تليفون كرده اي جانم فدايت!
الهي مو به قوربون صدايت!
چو از صحرا بيايم نازنينم
فرستم پاسخي از دل برايت!
پيغامگير فروغ :
نيستم.. نيستم..
اما مي آيم.. مي آيم ..مي آيم
با بوته ها كه چيده ام از بيشه هاي
آن سوي ديوار
مي آيم.. مي آيم ..مي آيم
و آستانه پر از عشق مي شود
و من در آستانه به آنها كه پيغام
گذاشته اند
سلامي دوباره خواهم
داد
KisS_KisS
19-09-08, 16:42
ميخواستم واست بميرم اما خودت ميدوني كه پهلوانان هرگز نميميرند.
طبق آخرين اخبار اعلام شده برق منازل ديگه نميره فقط گاهي مياد.
dkjicsow
20-09-08, 13:52
بسمه تعالي
غرض مزاحمت بود که به حمدالله حاصل شد.
مي دوني فرق من با توپ چيه؟ توپ رو بايد شوت کرد تا گل بشه، اما من خودم گلم!حالا مي دوني فرق تو با توپ چيه؟ توپ رو بايد شوت کرد اما تو خودت شوووتي!!!
گاهي مي خوابد
پرواز نميکند
عقل دارد اما اس ام اس هاي سرکاري (Only the registered members can see the link) را تا آخر مي خواند
.
اگه فكر مي كني زشت هستي ....
.
.
.
اگه فكر مي كني همه از تو متنفرن ....
.
.
.
خوب حق داري
dkjicsow
20-09-08, 13:53
به یه نفر میگن: با ?حیدر? جمله بساز، میگه: اومدم در خونتون هی در زدم، هی در زدم، هیچکی درو باز نکرد. بهش میگن: نه بابا، با ?آقا حیدر? جمله بساز، میگه: اومدم در خونتون، آقا! هی در زدم، هی در زدم، هیچکی در رو باز نکرد!Only the registered members can see the link
----------------------------------------------------------------------------
یه روز یه نفر داشته پرتغالو با پوست میخرده بهش میگن چرا با پوست میخوری میگه من که میدونم توش چیه چراپوس بکنم بخورم؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------
یه روز به یه نفر میگن صورتی چه رنگیه؟ میگه قرمز یواش
---------------------------------------------------------
یه نفر تو خیابون 2 ساعت داد می زنه:این ماشین نوک مدادی مال کیه می خوام رد شم! مدتی بعد صاحب ماشین میاد . طرف میگه کجایی 2 ساعت دارم داد می زنم؟یارو جواب می ده این ماشین که قرمزه!یارو می گه مگه نوک مداد قرمز نمی شه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------
یک روز یه نفر یه اسکناس هزار تومنی میبینه ، ورش میداره ، بعد پرتش میکنه میگه : اه ما که از این شانس ها نداریم.
dkjicsow
20-09-08, 13:53
یه روز یکی میره توی یه مسابقه شرکت میکنه بهش میگن : دو دو تا ؟ میگه : چهار تا ، بهش چهار تا انبه میدن ، بعد میره مرحله بعد! بهش میگن چهار چهار تا ؟ میگه : دو گونی.
----------------------------------------------------------
یه نفره کلاس رقص باز میکنه بعد از یه مدتی ور شکسته میشه میرن تحقیق میکنن میبینن وسط کلاس رقص جو میگرفتتش شا باش میداده
-------------------------------------------------------------
مردی می ره لامپ مهتابی بخره، داخل دکونی می شه ولی چون نمی دونست چی بگه، می گه: ببخشین حاج آقا، لطفا 1 متر لامپ بدین
--------------------------------------------------------------------
از فوتبالیستی می پرسن؟ چرا همیشه قبل از زدن گل می ری حموم؟ یارو می گه: آخه می خوام گل های تمیز بزنم
--------------------------------------------------------------------
یه نفر می خواسته یه ماهی رو خفه کنه، هی سر ماهی رو می کنه زیر آب و در می آره.
سرعت نور چقر است؟
1)بد نیست
2)خوب است
3)شما چطورین
4) به تو چه
------------------------
به یکی می گن یه جمله بگو که توش باشه 3 تا دروغ باشه
میگه :
دانشگاه آزاد اسلامی
-----------------------
دو نفر که لحجه غلیظی داشتند تصميم ميگيرن فارسي صحبت کنن
اولي ميگه: پاشو
دومي: مي گه نميپاشم
اولي جواب ميده : نگو نميپاشم بگو پاشيده نمي شوم
dkjicsow
20-09-08, 13:54
یارو ميره طوطي سخنگو بخره، فروشنده بهش يه جغد ميندازه، بعد از يه مدت دوستاش بهش ميگن: ياد گرفته حرف بزنه يا نه؟ ميگه: هنوز نه ولي خيلي توجه ميكنه!!!
به یه نفر میگن قوی ترین حیوون چیه
می گه مورچه !
میگن مورچه ؟!
میگه آخه یه بار یه مورچه رفته بود تو پریز برق ، اومدم درش بیارم یه لگد زد 100 متر پرت شدم
دو تا دروغگو داشتن از کنار یه کوه رد می شدن یکی به اون یکی گفت: اون مورچه رو می بینی که بالای اون کوهه؟ اون یکی هم برای اینکه کم نیاره گفت: کدوم یکی رو می گی؟ اون یکی رو که چشمش بازه یا اون یکی که چشاش بسته است؟
خروسه سر كلاس به مرغه میگه یه نوك میدی ؟ مرغه میگه : اینجا ؟ آخه نمیشه !!! خروسه میگه : به جهنم با خودكار می نویسم
معلم: بگو به غير از اكسيژن چه چيزهايي در هوا وجود دارد؟
شاگرد : آقا اجازه، كلاغ ، مگس ، پشه !!!!....
يارو پول نداشته دماغشو عمل كنه، با دست دماغشو ميگيره بالا بهش تافت ميزنه!!...
یارو به دوستش ميگه شنيدم که تو ظرف شستن به خانمت کمک مي کني!؟ .... اي زن ذليل!! دوستش ميگه: خوب مگه چيه، اون هم تو رخت شستن به من کمک ميکنه
يه يارو زنگ ميزنه پيتزا فروشي ميگه يه پيتزا مي خواستم.
فروشنده ميگه . به نام ... ؟
يارو ميگه . اخ اخ . ببخشيد .به نام خدا , يه پيتزا مي خواستم .
dkjicsow
20-09-08, 13:54
يه بچه خوشگله ريش بزی ميذاره ، گرگه مياد ميخورتش
-----------------------------------------------
يارو زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و فرمون و دنده رو دزدیدن
پلیس میگه ، برو صندلی جلو بشین
-------------------------------
يه دفعه يه پسره داشته راه ميرفته ميخوره زمين هواااااااااا ميره نميدونی تا کجاااااااا ميره
يه روز يه بابائی سوار تاکسی ميشه ، به راننده ميگه آقا لطفا من را دو نفر حساب کنين ، راننده برميگرده ميگه من تو رو اصلا آدم حساب نمیکنم
----------------------------------
اين هم يه شعر واسه بعضی دخترهای امروزی :
آخر يه روز تيک ميگيری ، لباسهای شيک ميگيری
بابات را ميکنی کچل ، تا بينی رو کنی عمل
با همراهت زنگ ميزنی ، عينک رنگ رنگ ميزنی
اين دل و اون دل ميزنی ، هي به موهات ژل ميزنی
جنس لباسات تريکو ، موزيک فقط از انريکو
جوراب های فسقلکی ، روسری های الکی
با اشوه های شُتری ، ميشينی پشت موتوری
تو خيالت خيلي تکی ، فکر ميکنی با نمکی
خوشی با اين تيپ خفن ، حالا قشنگی مثلا ؟
dkjicsow
20-09-08, 13:55
فوری سه قطعه عکس رنگی از خودت بفرست که باغ وحش داره بجای انتر نیرو میگیره
ضرب المثل مکزيکي ميگه: بجز خودت و اسبت به کس ديگه اي اعتماد نکن
!! منم بجز خودم و خودت به کس ديگه اي اعتماد ندارم
گوش بده ببين چي ميگم :
اگه يکي بهت پي ام داد گفت من حسن هستم و سراغ منو از تو گرفت بگو نمي شناسمش
.
.
.
اين يارو شماعي زاده فکر مي کنه گيتارش دست منه
بي اس ام اس نشي
.
.
.
.
.
بلند صلوات بفرست
-----------------------
اگه تو خیابون راه میرفتی و یه دفعه یه چیز گرم و نرم رو سرت احساس کردی مطمئن باش که
.
.
.
.
.
.
از اون بالا کفتر میایه
dkjicsow
20-09-08, 13:55
بغلت مي کنم 60 تا بوس ازت مي گيرم.
بعد پرتت ميکنم رو تخت!!
بد شلوارت را از پات در ميارم!!!!!!!!!!!
پاهت را ميگيرم بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
بعد پوشکت را عوض ميکنم عزيزم.جيگر
---------------------------
آيا فكر ميكنيد بيعرضه هستيد؟ فكر ميكنيد به درد هيچ كاري نميخوريد؟ فكر ميكنيد بيمصرف هستيد؟ به خدا درست فكر ميكنيد
تو كه لال نمي شي ...
----------------------------
اگه اين اس ام اس و خوندي يعني دوسم داري
اگه پاک کني عاشقمي
اگه جواب بدي ديوونمي
اگه جواب ندي يعني من و ميخواي
حا لا چي کار مي کني؟
dkjicsow
20-09-08, 13:56
میدونی فرق تو با آهن چیه؟؟
.
.
.
.
.
.
آهن زنگ میزه ولی توی گدا اس ام اس هم به زور میزنی!
بيداري؟
خره بگير بخواب
اين وقت شب که آدم SMS چک نمي کنه!
از خدا پول خواستم بانک داد!
درخت خواستم جنگل داد!
اتاق خواستم خونه داد!
حالا ميترسم تورو بخوام بهم يه گله گوسفند بده!
اسير مرامتم
چون هيچوقت نميگي من
ميگي ما
.
.
.
درست مثل گاو
يه پسر و دختر با هم ميرن تو زيرزمين
.
.
.
.
تو کجا مي ري فضول؟
ر وقت دلت واسم تنگ شد متن زیر رو بخون
.
.
.
ای کلک چه زود دلت برم تنگ شد.
هرگز ندیدم بر لبی لبخند زیبای تو را
هرگز نمی گیرد کسی در قلب من جای تو را
.
.
هیجان زده نشو پشت خاور نوشته بود
خبار اعلام کرده زیباترین کره خر دنیا گمشده
.
.
.
.
.
بچه نشو ! برگرد
ببینم تو با گوشیت چیکار کردی که هرچی زنگ میزنم میگه : گوسفند مورد نظر در گله نمیباشد؟
چیه دیگه نمیخوای بدی ؟
توبه کردی؟؟؟؟؟؟
وقتی یه بار دادی دیگه نباید جا بزنی .
.
.
دیگه حداقل روزی یه بار رو باید بدی .
.
.
این قانون sms دادنه
مشترک گرامی به جان مادرم اگه 1 بار دیگه از این ورا رد شی
.
.
.
.
.
.
با دفعه ی قبل میشه 2 بار
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
طرف ميره سربازي ..
.
.
.
.
.
.
چيه امدي پايين هنوز برنگشته که من جکش رو بگم!
-------------------------------------------------------------------
اگه از کنار خر رد شدي ار ار کرد بدون زوج مورد علاقشو پيدا کرده ...!!!
((بهت تبريک مي گم-خيلي به هم مياين!!!))
dkjicsow
20-09-08, 13:57
سلام عزیزم
پلیس یک جسد میمون شبیه انسان پیدا کرده
وقتی شنیدم خیلی نگران شدم
اگه سالمی یک اس ام اس بده از نگرانی در بیام
------------------------------
اگه تو رو دوست دارم خيلي زياد!خاک بر سرم! اگه توي اوني که دلم مي خواد حتما خرم!
پنج روش آدم شدن
.
.
.
.
.
.
کنجکاو نشو . تو آدم بشو نیستی
فرا رسیدن ایام کریسمس و میلاد حضرت مسیح به شما هیچ دخلی نداره که بخواهم بهتون تبریک بگم!!!
نبايد مي گذاشتم بري جات اينجا خيلي خاليه ...بوي عطرت نمياد حس بدي دارم چون فکر مي کنم همش تقصير من بود آره نبايد "سيفون" رو مي کشيدم
ببخشید از شرکت روزانه مزاحمتون می شم. عکستون روی شیشه شیر قدیمی شده لطفا یک عکس جدید برامون بفرستید.
-----------------------
اگر دوست داري عميقترين ، طولاني ترين ، آتشين ترين و قويترين بوس دنيا رو تجربه كني بيا پيش خودم تا لباتو بذارم رو لوله جاروبرقي
-----------------------
جذر عدد 4569876532رو بگیر و عدد 1 رو به اون اضافه کن و تقسیم بر 3 کن و نتیجه رو ضربدر 2 کن و عدد بدست امده رو واسه اسکول بعدی بفرست
-----------------------
اگه فکر کردی بری قید چشاتو میزنم
اگه فکر کردی ازت به اسونی دل میکنم
گوش بده حرف منو اینو به دوستات هم بگو
برای اولین بار تو عمرت یه فکر درست کردی لولو
فرخنده ميلاد باسعادت دومين گوسفند شبيه سازي شده بر شما و ساير گوسفندان اين مرز و بوم مبارک باد
------------------------
فناوریه نیروی هسته ای و پیروزی غرور افرین دانشمندان توانمند در زمینه ی بهره برداری صلح امیز از انرژی هسته ای رو بیخیال
خودت چطوری؟
-----------------------
همه ی رنگهای دنیا قشنگند به جز رنگ چشای مزخرفت
dkjicsow
20-09-08, 13:57
ببخشيد عزيزم كه اين موقع شب مزاحم خوابت شدم چون يه سوال مهم برام پيش اومده، ميخواستم بدونم «هواپيما بوق داره؟
-----------------------
اگه 5 تا دوست مثل تو داشتم، حتما یه گاوداری میزدم
میدونم بیداری و داری ستاره هارو میشماری ولی یکیش کمه...آخه داره اس ام اس میده.... منم خوابم نمیبره دارم گوسفندارو میشمارم اما یکیش کمه...چون داره اس ام اس میخونه
---------------------------------
خجالت بکش مسخره...مثلا ۱ماه از زمستون گذشته... خرسی مثل تو الان باید تو خواب زمستونی باشه ؛ نه اینکه سریع گوشیشو برداره ببینه کی بهش اس ام اس داده...!!!
-------------------------
اسمت رو باغچه نوشتم . شکفت! روی درخت نوشتم .میوه داد . توی صحرت نوشتم . لاله زار شد !آخه عزیزم پشکل هم اسم شد ؟!
سه نفر تو این دنیا خیلی حال می کنن
.کسی که به عشقش می رسه
.کسی که به ارثش می رسه
.کسی که اس ام اس های من بهش می رسه
-----------------------------
-------------------------------------اگه فکر می کنی کسی دوست نداره.........اگه فکر می کنی زشت هستی............اگه فکر می کنی همه از تو متنفرند...........خوب حق داری
مي اندازمت روي تخت كاري ميكنم از درد به خودت بپيچي و كلافه بشي صداي نعره و داد و هوار تو تا 10 تا خانه آنورتر برسد كاري ميكنم كه از درد پتو و تشك را گاز بگيري من هستم آبله مرغان
----------------------
طبق آخرین اعلام قوه قضاییه اسکل بودن جرم نیست.برو خوش باش
------------------------
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته
امروز روز خوشتیپ ترین دوسته ، تو هم مثل من این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئنی هیچ کس این روز رو بهش تبریک نمی گه!ثواب داره
از غضنفر مي پرسند اگر سرمات بشه چه کار مي کني ؟
غضنفر:ميرم کنار
بخاري.
اگه بيشتر سرمات بشه چه مي کني ؟
غضنفر : ميرم نزديک تر.
اگه خيلي
بيشتر سرمات بشه ؟
غضنفر : بيشتر ميرم نزديک تر .
اگه خيلي خيلي بيشتر سرمات
بشه ؟
غضنفر : خيلي بيشتر ميرم نزديک تر .
اگه خيلي خيلي بيشتر و به شدت
سرمات بشه ؟
غضنفر : خب! انوقت بخاري را روشن مي کنم !
غضنفر ميميره . شب اول قبر 62 تا فرشته ميان به سراغش !
دو نفر سوال ميکنن 60
نفر حاليش ميکنن!
--------------------------------------------
از غضنفر مپرسند نظرت درباره پيام بازرگاني چيه ؟
ميگه : خيلي جالبه . تازه
بينش فيلم هم نشون ميده !
از يارو ميپرسن چرا محلتون آسفالت نشده؟؟ ميگه بسم الله الرحمن الرحيم با سلام
خدمت شما و بينندگان عزيز و همچنين پرسنل محترم شهرداري و مقام معظم رهبري و
خانواده محترم شهداي دفاع مقدس، جانبازان، معلولين و ايثارگران، من بچه اين محل
نيستم!
dkjicsow
20-09-08, 13:58
روزي سه تا ديوونه ميرن عروسي دو تا شون ميرن وسط و شروع مي کنن به رقصيدن
يکيشون ميشينه کنارو شروع مي کنه: قرمز سبز زرد آبي.......قرمز سبز زرد آبي بهش
ميگن تو چرا نمي رقصي ؟ ميگه من رقص نورم.
خانمه ازشوهرش ميپرسه.عزيزم تو زن خوشگل دوست داري يا با شعور
يه روز به يه اسكلته ميگن يه دروغ بگو ! ميگه: توپولويم توپولو!!!!!
(بابا
تورو خدا جك منم بذاريد تو آرشيو چند بار فرستادم ولي هيچي به هيچي !!!!!! )
-------------------------------------------------
يه يارو ميره توي جمعي ميبينه همه موبايت دارن بخاطر اين که ضايع نشه که موبايل
نداره يک تکه کاغذ بر مي داره ميبنده به کمرش بعد ميره تو جمع همه بهش مي گن اين
چيه به کمرت بستي ميگه:
اي واي فاکس اومده برام.
يه روز سه تا ديونه در استخر بي اب شنا مي کنند ولي دوستشون بيرون مي مونه رئيس
تيمارستان ميره که اونو مرخص کنه بهش مي گه تو چرا شنا نمي کني گفت من شنا بلد
نيستم
dkjicsow
20-09-08, 13:59
666سه تا شيش داره مال پارسال بود امسال مد شده 777 سه تا هفت داره ، زمستونا خيابونا برفداره ؛ صابون كه به دست بمالي كف داره ، ايران و اينجوري نبين نفت داره ، نونوايي محلمون صف داره ، آهنگاي قديمي توش دف داره
دو نفر ميرن سوراخ لاية اوزن رو بدوزن، خودشون ميمونن اونور
يه روز 4 تا دیوونه سوار آسانسور ميشن هر كاري ميكنن آسانسور حركت نميكنه
يه مرده با كت شلوار و سامسونت مياد دكمه آسانسورو ميزنه
راه ميفته
يكي از دیوونه ها ميگه : به افتخار آي راننده صلوات
از یارو ميپرسن از چه تريپ لبي خوشت مياد؟ ميگه: از لبِ جو!!
طرف با هواپيما میره لندن، تو فرودگاه به رفيقش ميگه: اگه ميدونستم اينقدر نزديكه با ماشين ميومدم
dkjicsow
ه روز یه نفر با خانوادش می رن پارک، کنار حوض وسط پارک وسایلشون رو پهن می کنن، یه دفعه پسرش بهش می گه: بابا من چایی می خوام برام می ریزی؟ همون موقع یه مرده خوشتیپ با نامزدش میان اونجا. بعد پدره به پسرش چایی می ده. بعد دیگه همین، بهشون خوش می گذره و اینا!
شب به یاد تو از خواب بیدار می شم ، به در و دیوار میخورم ، و با هزار درد سر به تو میرسم .
.
.
.
.
ای توالت!!!!!!!
اگه جک جديد نداري عكست رو بده يه كم بخنديم!!!!
dkjicsow
رف ميگه: من دو بار زن گرفتم هر دو دفعه بد شانسي آوردم
-اوليش ترکم کرد
-دوميش ترکم نمي کنه!
باباش ميگه كره خر چرا ريش تراشو با خودت برده بودي؟
dkjicsow
20-09-08, 14:00
به طرف ميگن با خرچنگ جمله ساز . ميگه : آهاي کره خر چنگ نزن
دنيا رو بدون خانمها تصور کنيد:
- بازارها خلوت
- پولها اضافه
- خيابونها خلوت
- شيطون بي کار
- مخابرات ورشکسته
همه ميرن بهشت
------------------------
ميدوني اسكل ترين مرد روي زمين كيه؟احسان بود چون نرگس و عوض كردن اون نفهميد
...به يك یارو ميگن جواب خون اين همه شهيد كي بايد بده ميگه: آزمايشگاه...
طرف رو برق سهفاز ميگيره پرت ميكنه، بلند ميشه ميگه:اگه مردي يه فاز يه فاز بيا جلو
dkjicsow
اگه دلتنگ باشی کسی نمی فهمه اگه عاشق باشی هیچ کس نمی فهمه اگه درد داشته باشی هیچ کس نمی فهمه ولی کافیه فقط یه دفعه بگوزی تا همه بفهمن
-----------------------------------------
هر وقت احساس تنهايي کردي... پاهاتو در سينه جمع کن و با دستهايت به داخل فشار بده . در اينجا حتما مي گوزي و مي خندي و خوشحال خواهي شد که تنهايي
احكام:اگرپسري به دختري بگويد "جيگرتو" چون به عضو داخلي زن اشاره كرده حرام است. اگر بگويد "جيگر تو بخورم" قتل نفس است و حكم اعدام دارد. اگر بگويد "جيگر تو بخورم الهي" چون نيت الهي بوده است و قصد تقرب داشته اشكال ندارد
-----------------------------
سه تا ساده لوح میمیرن و ميرن اون دنیا دم در بهشت پروندشونو که نگاه میکنن پرتشون میکنن بیرون. خلاصه همونجا ولو بودن. یهو يكشون میبینه دارن یه جنازه رو میبرن تو بهشت میره زیر جنازه رو میگیره و میره داخل.دومي هم میبینه یه جانباز داره میره تو اونم میره پشت ویلچر جانبازه رو میگیره و میره تو.سومي شاکی میشه دور و بر نگاه میکنه میبینه یه فرغون افتاده یه گوشه اونو ور میداره و میره نگهبان ازش میپرسه چیکار داری طرف میگه کوری نمیبینی مفقود الاثر اوردم.
یارو میره خواستگاری، از دختره خوشش نمیاد ،به بابای عروس میگه: مامیریم یه دور بزنیم ، برمیگردیم
dkjicsow
از بنده خدا ميپرسن: آروغ چيه؟
ميگه: سلسله بادهاي صداداري كه راهشون رو در دستگاه گوارشي گم كردهاند
جهنم زمانی است که شما دارای: اتومبیل آمریکایی، زن بریتانیایی، خانه چینی، غذای آلمانی و حقوق ایرانی باشید. بهشت زمانی است که شما دارای: حقوق آمریکایی، خانه بریتانیایی، غذای چینی، اتومبیل آلمانی، و زن ایرانی باشید
پینوکیو می ره سر خاک باباش می گه : عروسکی بودم برات . که تو بهم نفس دادی
مثبت انديشي يعني اينکه اگر يه گنجشک روي سرت ريد، خوشحال باشي از اينکه گاوها پرواز نميکنند
تفاوت قلب دختران و پسران! قلب پسرها مثل پارکينگي است که هيچ وقت تابلوي ظرفيت تکميل بر در آن ديده نميشود و اما قلب دخترها مانند فرودگاهي است که مدت ماندن يک هواپيما در آن بستگي به فرود هواپيماي بعدی دارد
dkjicsow
20-09-08, 14:01
عجب رسمیه رسم زمونه » خونه مون عیدا پر مهمونه می رن مهمونا از اونا فقط آشغالِ میوه به جا می مونه ! کجاست اون کیوی ؟ چی شد نارنگی ؟ کجا رفت اون موز ؟! خدا می دونه ! جعبه خالی ِ شیرینی هنوز گوشه ی طاقچه پیش گلدونه عطرش پیچیده تا آشپزخونه شیرینیش کجاست ؟ خدا می دونه می رن مهمونا از اونا فقط جعبه ی خالی به جا می مونه ! از بس خونه رو به هم می ریزن آدم مثل اسب(!) تو گِل می مونه یکی نیست بگه خداوکیلی جای پوست پسته توی قندونه ؟
dkjicsow
يه اقايي با صداي بلند ميگه اصغر اقا بچه ات مرد, ساده لوح از پنج طبقه خودشو پرت ميكنه پايين, به طبقه چهارم كه ميرسه به خودش ميگه اصلا من بچه ندارم كه, به طبقه سوم كه ميرسه ميگه من زن ندارم كه, به طبقه دوم كه ميرسه ميگه بخدا من اصغر آقا نیستم
dkjicsow
یه روز غضنفر تو دستشویی بوده بعد یه نفر میاد در می زنه میگه بدو آب داره قطع میشه غضنفر اول خودشو می شوره بعد جیش میکنه
یک شب یک نفر از کنار قبرستون رد میشده میبینه همه مرده ها روی قبرشون نشستن. ازشون میپرسه چی شده.میگن سوالهای شب اول قبر لو رفته.گفتن بیرون بشینید تا از دوباره سوال طرح کنیم.
یه کچله میره سلمونی همه بهش میخندند میگه اومدم آب بخورم ها ها ها
dkjicsow
20-09-08, 14:02
یارو زنش سبزه بوده، سيزده به در ميندازتش بيرون
به یارو می گن علت مرگ برادر معتادت چی بود؟
می گه والا علت زندگي برادرم هم معلوم نبود تا چه برسه به علت مرگش
به طرف مي گن مگه تو خودت خواهر و مادر نداري افتادي دنبال دختر مردم؟ مي گه: چرا دارم ولي الان رفتن دبی
کورش آقا به ایران خانم: وقتى من مُردم، هيچ مرد دیگه ای مثل من پيدا نخواهى کرد.
ایران خانم: حالا چرا فکر مى کنى که بعد از تو بازم دنبال کسى «مثل تو» خواهم گشت!؟
فارسه داشته تو لسآنجلس قدم ميزده، يهو داريوش رو ميبينه، بدو بدو ميره جلو، ميگه: سلام آقا داريوش! داريوش ميگه: سلام هموطن! فارسه كف ميكنه، ميگه: اوووف! عجب كيفيتي!
dkjicsow
20-09-08, 14:05
لام, خوبی؟ ببخشيد بی موقع مزاحم شدم يه سوال فنی داشتم, به نظر شما کمک فنر ماشين بيگلی بيگلی چی بود که گوريل انگوری روش مينشست؟
از يه نفر می پرسن دوست داری چه جوری بمیری؟ می گه مثل پدربزرگم در خواب و آرامش. نه مثل مسافرهای اتوبوسش در ترس و وحشت!
از يه نفر می پرسن نخست وزیر به انگلیسی چی می شه؟ می گه :First And Under !!!
یه ضرب المثل چینی می گه: اگه از دوران مجردی لذت نمی بری، ازدواج کن! اون وقت حتما از فکر کردن به دوران مجردیت لذت ميبري .....
dkjicsow
20-09-08, 14:05
ارو میخواست سوار هواپیما بشه ، بهش میگن: بلیطت کو؟
طرف هم جیب و ساک و همه جا را میگرده بلیطش را پیدا نمیکنه ، یکهو سرش میکنه تو هواپیما میگه: کسی بلیط اضافه نداره من بعدا پولش را بهش بدم؟
یارو چربی داشته میره دکتر، دکتره میگه روزی 4 کیلومتر بدو.
بعد یه هفته زنگ میزنه به دکتره میگه : دکتر رسیدم لب مرز حالا چی کار کنم؟!!!
یه بنده خدایی حافظه اش ضعیف بوده دوستاش ازش ميپرسن: پارسال روز زن چه كادويي به زنت دادي؟
ميگه: بردمش سفر خارج .
ميگن: اي ول بابا، دمت گرم، خوب حالا امسال چيكار ميكني؟
ميگه: وای تازه یادم اومد ميرم ميارمش
طرف می خواسته بره بهشت زهرا هر جا می ره گل پيدا نمی کنه کمپوت ميبره
dkjicsow
20-09-08, 14:06
زندگي مثل بازي شطرنجه... البته توخيلي بچه اي، برو همون منچتو بازي كن!
زندگي بدون عشق مثل شلوار بدون کشه... عشق من کجايي؟ آبروم داره مي ره!
از يه کچل مي پرسن اسم شامپوت چيه؟ مي گه من از شيشه پاک کن استفاده مي کنم!
مي گن وقتي يه خوشگل به آسمون نگاه مي کنه، ستاره ها براش چشمک مي زنن و لذت مي برن! يه وقت تو به آسمون نگاه نکني گند بزني به حالشون!
ميدوني اگه تو رو تو بيابون بکارن کاکتوس در مياي, تو رويا بکارن کابوس در مياي, تو کوير بکارن خيارشور در مياي ولي تو دل من بکارن عمرا اگه در بياي
بني ادم اعضاي يکديگرند سر لقمه ناني به هم مي پرند
مشترک گرامي موجودي شما رو به پايان نيست !! اما خفمون کردي چقدر اس ام اس بازي ميکني عجب غلطي کرديم تو رو وارد طرح قرمز کرديم
اگه گفتيد شباهت "زن" با "گردباد" چيه؟ جفتشون اول كه ميان با هيجان وارد زندگيت ميشن.. و جفتشون موقع رفتن خونه، ماشين، و همه زندگيتو با خودشون مي برن
dkjicsow
20-09-08, 14:06
اگر به تيپ خود اهميت مي دهيد،
اگر به دنبال لباس زيبا براي عيد هستيد،
اگر شيک پوشي را دوست داريد،
با ما تماس بگيريد...
)صنف پالان دوزان پايتخت(
dkjicsow
20-09-08, 14:07
مي دوني فرق تو با آهن چيه؟
آهن زنگ مي زنه، ولي تو حتي يه SMS هم نمي دي!اس ام اس خنده دار. اس ام اس سرکاري. اس ام اس باحال. اس ام اس جديد. اس ام اس روز. اس ام اس ضايع کننده. ضايع ترين اس ام اس ها/ sms jaded . sms sarekari . sms toop اس ام اس به روز. اس ام اس امروز. اس ام اس مجاني. اس ام اس براي دانلود. اس ام اس فينگيليش
dkjicsow
20-09-08, 14:08
بيشتر مردان موفقيتشان را مديون زن اولشان هستند و زن دومشان را مديون موفقيتشان!
تام کروز ، نيکلاس کيج ، جنيفر لوپز ، رابرت دنيرو ، ياني ، ديوويد کاپرفيلد ، آنتوني رابيز ، خود من و بقيه ستارگان جهان ازت خواهش ميکنيم چهارشنبه سوري مواظب خودت باشي
-----------------------------------
از يه نفر ميگن مبارک باشه ازدواج کردي. ميگه دائمي نيست اعتباريه!!!
dkjicsow
20-09-08, 14:09
به طرف ميگن برادرت اج آى وى گرفته مي گه تا ديروز برادرم جى ال ايکس داشت!!!
-------------------------------------------
یارو تلویزیون می خره فرداش کنترلشو می بره پس می ده می گه: اقا این ماشین حسابه توش بود به ما حروم خوری نیومده
-----------------------------------------------
ساده لوح می ره خارج می بینه همه استین کوتاه پوشیدن می گه: عجب پس اینا دماغشونو با چی پاک می کنن؟!!!
از یه نفر میپرسند: كدوم برنامه تلویزیون رو بیشتر از همه دوست داری؟ میگه: پیام بازرگانی! میپرسن: چرا؟ میگه: چون بینش سریال پخش میكنند!
dkjicsow
سرهنگه داشته امتحان رانندگي ميگرفته. از غضنفر ميپرسه: اگه يه نفر وسط خيابون
بود، بوق ميزني يا چراغ؟ غضنفر ميگه: برف پاك كن جناب سرهنگ! سرهنگه كف ميكنه
ميپرسه: يعني چي؟ غضنفر ميگه: جناب سرهنگ، يعني يا برو اين طرف يا برو اون
طرف
بچه به باباش ميگه بابا شماكجادنيا اومدي ؟ميگه تهران. ميگه مامان كجا دنيا
اومده؟ميگه اصفهان. ميگه من كجادنيا اومدم؟ميگه اهواز. بچه ميگه پس ما كجا همديگه
رو پيداكرديم... .
dkjicsow
عنکبوته اکس مي خوره جو مي گيرتش قالي مي بافه
از يه سياه پوست مي پرسند شامپو بدنت چيه ميگه مشكين تاژ :خوب بيد
يکبار 1 نفر بي هوا مياد تو خفه ميشه
dkjicsow
20-09-08, 14:11
يه روز يه نفر داشته نوار خالي گوش ميکرده وگريه ميکرده ميگن چرا گريه ميکني
ميگه اخه دلم براي خوانندش ميسوزه طفلکي لاله...
غضنفر دو تا بلوك سيماني رو گذاشته بوده رو دوشش، داشته ميبرده بالاي ساختمون.
صاحبكارش بهش ميگه: تو كه فرقون داري، چرا اينا رو ميگذاري رو كولت؟! غضنفر ميگه:
اون دفعه با فرقون بردم، اون چرخش پشتم رو اذيت ميكرد
dkjicsow
20-09-08, 14:12
به يارو ميگن چرا ماشينتو از پلاكش شروع ميكني به شستن؟
ميگه آخه يه بار از
سقف شستم،رسيدم به پلاكش ديدم ماشينه خودم نيست.
دغدغه هاي يه پسر جوان - کار ندارم - پول ندارم - سربازي نرفتم - ماشين و خونه
ندارم - و ... دغدغه هاي يه دختر جوان - لاک ناخنم پاک شده - مهري سرويس طلا خريده
- دختر خاله ام ماشين داره - مامان غذاي خوب نمي پزه - عروسکم رو هنوز نخوابوندم -
و ... عجب دنياي باحالي
dkjicsow
20-09-08, 14:13
فرق باطری با زن چيست؟ باطری فقط يک قطب منفی داره ولی تعداد موارد منفی زن قابل شمارش نيست
سريال نرگس خيلي هم نکات آموزنده اي داشت: 1- معني استراحت مطلق زن باردار را فهميديم!! 2- طريقه گوش دادن به صداي قلب جنين را فهميديم!! 3- اقتدار پليس را درک کرديم (فردا صبح که از مرز رد شد، عکسشو به تمام "پليسهاي تهران" ميديم!!) 4- معني وکيل زبردست را فهميديم (هدايت:شما هيچ مدرکي نداريد!!) 5- معني بچه هشت ماهه به دنيا آمده را فهميديم تازه اونم با النگو!! 6- معني ازدواج موفق را فهميديم (احسان : سمانه جان !من خستم مي رم خونه تو پيش نرگس بخواب من پيش هدايت
يه مرغه به اون يكي مرغه ميگه: ديدي بدبخت شدم، تو كيف دخترم پرخروس پيدا كردم. دوستش ميگه: اينكه چيزي نيست، من تو كيف دخترم تخم مرغ پيدا كردم
روز يه مرده مي ره پيش خداو مي گه خدا جون چرا اين زنها رو زيبا آفريدي و خداوند در جواب ميگه عزيزم براي اينکه شما مردها بهشون دل ببنديد و باز مرد مي پرسه خب حالا خدا چرا پس اينقدر احمق آفريديشون و خداوند باز هم در جواب مي گه : عزيزم براي اينکه اونها همه به شما دل ببندند
يه روز يه معلم به دانش آموز خود عكس پاي يك حيواني را نشان داد واز او نام حيوان را پرسيد . دانش آموز هر چقدر به عكس نگاه كرد نتوانست نامش را بگويد .معلم با عصبانيت به او گفت: اسمت را بگو تا برايت يك صفر بگذارم. دانش آموز كفشهايش را در آورد و به معلم خود گفت: شما هم از روي پاي من بگوييد اسم من چيست.
dkjicsow
يه روز يه كور وارد آشپزخانه مي شه دستش مي خوره به رنده مي گه اين چرت و پرت ها چيه اينجا نوشتن.
.-----------------------------------------------------------
به اندازه دو تا چشمام دوست دارم ( ارادت مند شما موش كور ) خيلي دوست دارم يه روزميام دنبالت ومي برمت جايي كه دست هيچكس بهت نرسه... قربانت....عزراييل..!!! اگر مي خواهيد زندگي جديدي داشته باشيد با ما تماس بگيريد ( سازمان بازيافت زباله) اگر خواهان مهاجرت به كانادا هستيد تا سبتامبر با ما تماس بگيريد . ""گروه غازهاي وحشي مهاجر""
تركه لیسانس می گیره میشه آدم لره پروفسر میشه ، میشه ترکه
dkjicsow
ازضرب من تا جمع تو راهي بجز تفريق نيست دل خوش به مجموعم مكن اينجا مگر تقسيم نيست با راديكال عشق بيا تا بشكند مجذور من چيزي نگفتن بهتر از سينوس تو آلفاي من
ديشب خواب ديدم اونم چه خوابي... حالا گوش کن تا تعريف کنم خواب ديدم مرديم و داريم ميريم بهشت... توي راه تو خسته شدي و من کولت کردم... سر پل صراط که رسيديم من خسته شدم و تو منو کول کردي... دم در بهشت که رسيديم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بيا داخل
سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، كه تركش موجب بي مدركي است و به كلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي كه آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سالي دو ترم موجودو بر هر ترمي شهريه اي واجب ...... از جيب و جان كه بر آيد ...... كز عهده خرجش به در آيد
dkjicsow
20-09-08, 14:14
من تو رو 3 مدل میکنم ! 1:درک میکنمت 2: عاشق میکنمت 3: یه فکری هم به حال اون فکر خرابت میکنم
----------------------------------------------------
از فردا دخترایی که مانتوی تنگ , شلوار کوتاه , موی بلند , روی سیاه , ناخن دراز , واه واه واه !!!!!
مواد لازم برای درست کردن زن : بی زحمت مواد رو حرام نکنید چون زنها درست بشو نیستند !
------------------------------------------------------
به غضنفر میگن رفتی حج چطور بود ؟ میگه نمودونی که هزار تا سنگ زدن تو سرم ولی بالاخره بوسیدمش !
یه ضرب المثل *** (غیرتی) میگه : رسیدی خونه بزن تو گوش زنت ! تو نمیدونی چرا زدی ولی اون میدونه چرا خورده !
---------------------------------------------------------
از غضنفر میپرسن کروات میدونی چیه ؟ میگه خطی است فرضی که لوزه را به ***(روده) وصل میکند
------------------------------------------------------------
یه ضرب المثل افغانی میگه : اگه یه سیب رو گاز زدی و یه کرم سالم دیدی ناراحت نشو ولی اگه یه سیب رو گاز زدی و یه کرم نصفه دیدی ناراحت شو !
--------------------------------------------------------------
ارزوهای انسان :
3 سالگی خیس نکردن شلوار
7 سالگی پیدا کردن راه خونه
20 سالگی داشتن ارتباط جنسی
30 سالگی پولدار شدن
40 سالگی پولدار شدن
50 سالگی پولدار شدن
60 سالگی داشتن ارتباط جنسی
70 سالگی پیدا کردن راه خونه
80 سالگی خیس نکردن شلوار
--------------------------------------------------------------------------
ببخشید علامت *** نشانه سانسور شدن تا به کسی بر نخوره اگه یه کم بی مزه میشه بهتره تا کسی ناراحت بشه !
dkjicsow
20-09-08, 14:15
B.O.O.O.O.S
BuuuuuuS
b.O.O.O.O.s
BüüüüüüS
BØØØØØØS
bUuUuUuUus
BooooooooS
bo.Oo.Oo.Oo.s
B.......oOo.....S
Böoöoösss
تنوع از ما، انتخاب از شما!
اگر خواستی به یک خر بوس بدی، به نکات زیر توجه کن:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خاک بر سرت! مگه می خوای به خر بوس بدی؟
dkjicsow
20-09-08, 14:16
شرکت بريتيش تله کام يا همان BT ليستي از احمقانه ترين سوالاتي را که کاربران کامپيوتري يا اينترنتي اين شرکت ارتباطي از مشاوران آنها پرسيده اند منتشر کرد. به نوشته پايگاه اينترنتي روزنامه مترو برخي از اين سوالات آنقدر خنده دار است که حتي خود سوال کنندگان پس از فهميدن اشتباه خود به احمقانه بودن آن اعتراف کرده اند. ليست احمقانه ترين سوالات IT که از مشاوران شرکت BT انگلستان پرسيده شده به شرح زير است:
1- کاربر: کامپيوتر مي گويد هر کليدي را (any keys) فشار دهيد اما من نمي توانم دکمه any را روي کيبوردم پيدا کنم.
2- کاربر: من نمي توانم کانال هاي تلويزيون را با مونيتورم عوض کنم.
3- کاربر: من با يک نفر در اينترنت آشنا شدم مي توانيد شماره تلفن او را براي من پيدا کنيد.
4- کاربر: اينترنت من کار نمي کند؟
مشاور: مودم را وصل کرده ايد ، همه سيم هاي کامپيوتر را چک کرده ايد؟
کاربر: نه الان فقط مانيتور جلوي من است هنوز کامپيوتر و مودم را از جعبه در نياورده ام!
5- کاربر: پسر 14 ساله من براي کامپيوتر رمز گذاشته و حالا من نمي توانم وارد آن شوم.
مشاور: رمز آن را فراموش کرده؟
کاربر: نه آن را به من نمي گويد چون با من لج کرده
6- مشاور: لطفا روي My Computer ،کليک کنيد.
کاربر: من فقط کامپيوتر خودم را دارم کامپيوتر شما پيش من نيست.
7- مشاور: مشکل شما به خاطر نرم افزار اسپاي ويري است که روي دستگاهتان نصب شده(اسپاي در انگليسي به معني جاسوس است)
کاربر: اسپاي!؟ ببينم يعني او مي تواند از داخل مانيتور وقتي لباس عوض مي کنم من را ببيند؟
8- کاربر: ماوس پد من سيم ندارد!
مشاور: من فکر کنم متوجه منظور شما نشدم. ماوس پد شما قرار نيست سيمي داشته باشد.
کاربر: پس چگونه مي تواند ماوس را پيدا کند؟ يعني وايرلس است؟
در يک مورد ديگر نيز مرکز مشاوره مايکروسافت در انگليس ليستي از سوال هاي ابلهانه مشتريانش را اينگونه منتشر کرده است.
مرکز مشاوره: چه نوع کامپيوتري داريد؟
مشتري: يک کامپيوتر سفيد...
مشتري : سلام، من «سلين» هستم. نمي تونم ديسکتم رو دربيارم
مرکز : سعي کردين دکمه رو فشار بدين؟
مشتري : آره ولي اون واقعاً گير کرده
مرکز : اين خوب نيست، من يک يادداشت آماده مي کنم...
مشتري : نه... صبر کن... من هنوز نذاشتمش تو درايو... هنوز روي ميزمه.. ببخشيد...
مرکز : روي آيکن My Computer در سمت چپ صفحه کليک کن.
مشتري : سمت چپ شما يا سمت چپ من؟
مرکز : روز خوش، چه کمکي از من برمياد؟
مشتري : سلام... من نمي تونم پرينت کنم.
مرکز : ميشه لطفاً روي Start کليک کنيد و...
مشتري : گوش کن رفيق؛ براي من اصطلاحات فني نيار! من بيل گيتس نيستم، لعنتي!
مشتري : سلام، عصرتون بخير، من مارتا هستم، نمي تونم پرينت بگيرم. هر دفعه سعي مي کنم ميگه : «نمي تونم پرينتر رو پيدا کنم» من حتي پرينتر رو بلند کردم و جلوي مانيتور گذاشتم ، اماکامپيوتر هنوز ميگه نمي تونه پيداش کنه...
مشتري : من توي پرينت گرفتن با رنگ قرمز مشکل دارم...
مرکز : آيا شما پرينتر رنگي داريد؟
مشتري : نه.
مرکز : الآن روي مانيتورتون چيه خانوم؟
مشتري : يه خرس Teddy که دوستم از سوپرمارکت برام خريده.
مرکز : و الآن F8 رو بزنين.
مشتري : کار نمي کنه.
مرکز : دقيقاً چه کار کردين؟
مشتري : من کليد F رو 8 بار فشار دادم همونطور که بهم گفتيد، ولي هيچ اتفاقي نمي افته...
مشتري : کيبورد من ديگه کار نمي کنه.
مرکز : مطمئنيد که به کامپيوترتون وصله؟
مشتري : نه، من نمي تونم پشت کامپيوتر برم.
مرکز : کيبوردتون رو برداريد و 10 قدم به عقب بريد.
مشتري : باشه.
مرکز : کيبورد با شما اومد؟
مشتري : بله
مرکز : اين يعني کيبورد وصل نيست. کيبورد ديگه اي اونجا نيست؟
مشتري : چرا، يکي ديگه اينجا هست. اوه... اون يکي کار مي کنه!
مرکز : رمز عبور شما حرف کوچک a مثل apple، و حرف بزرگ V مثل Victor، و عدد 7 هست.
مشتري : اون 7 هم با حروف بزرگه؟
يک مشتري نمي تونه به اينترنت وصل بشه...
مرکز : شما مطمئنيد رمز درست رو به کار برديد؟
مشتري : بله مطمئنم. من ديدم همکارم اين کار رو کرد.
مرکز : ميشه به من بگيد رمز عبور چي بود؟
مشتري : پنج تا ستاره.
مرکز : چه برنامه آنتي ويروسي استفاده مي کنيد؟
مشتري : Netscape
مرکز : اون برنامه آنتي ويروس نيست.
مشتري : اوه، ببخشيد... Internet Explorer
مشتري : من يک مشکل بزرگ دارم. يکي از دوستام يک Screensaver روي کامپيوترم گذاشته، ولي هربار که ماوس رو حرکت ميدم، غيب ميشه!
مرکز : مرکز خدمات شرکت مايکروسافت، مي تونم کمکتون کنم؟
مشتري : عصرتون بخير! من بيش از 4 ساعت براي شما صبر کردم. ميشه لطفاً بگيد چقدر طول ميکشه قبل از اينکه بتونين کمکم کنيد؟
مرکز : آآه..؟ ببخشيد، من متوجه مشکلتون نشدم؟
مشتري : من داشتم توي Word کار مي کردم و دکمه Help رو کليک کردم بيش از 4 ساعت قبل. ميشه بگيد کي بالاخره کمکم مي کنيد؟
مرکز : چه کمکي از من برمياد؟ مشتري : من دارم اولين ايميلم رو مي نويسم.
مرکز : خوب، و چه مشکلي وجود داره؟
مشتري : خوب، من حرف a رو دارم، اما چطوري دورش دايره بذارم؟
dkjicsow
20-09-08, 14:17
-كدام مورد كوتاهتر است؟
الف) مدت خوشحالي بعد از قبولشدن در دانشگاه
ب) عمر پدر دانشجويان دانشگاه آزاد
ج) مانتوي خواهران دانشجو
د) پاي فارغالتحصيلان نسبت به دستشان
2-در كدام نقطه هنوز واحدي از دانشگاه آزاد احداث نشده است؟
الف) فلات تبت
ب) كوههاي كليمانجارو
ج) جزاير گالاپاگوس
د) قطب جنوب و حومه
3-در مورد غذاي سلف بين كدام دو مورد ارتباط بيشتري وجود دارد؟
الف) تعداد قمريهاي دانشگاه و زرشك پلو با مرغ
ب) ارتفاع چمن فضاي سبز دانشگاه و قورمه سبزي
ج) تعداد گربههاي دانشگاه و چلوگوشت
د) به علت رعايت مسايل بهداشتي از نوشتن گزينهي آخر معذوريم.
4-علت سقوط هواپيماي كنگوايرلاينز چه بود؟
الف) مطلعشدن خلبان از قبولي پسرش در دانشگاه آزاد چند لحظه قبل از سقوط
ب) اعلام خبر ورود دكتر جاسبي به كنگو در تلويزيون هواپيما
ج)مسئول كنترل سوخت هواپيما فارغالتحصيل دانشگاه آزاد بوده است.
د) تمام موارد فوق به نحوي در بروز اين حادثهي دلخراش موثر بوده است.
5-داغترين خبر سال چه بود؟
الف) انفجار شاتل كلمبيا
ب) محاكمهي صدام
ج) انقراض نسل اورانگوتانها در برمه
د) فارغالتحصيلي يك دانشجوي كارشناسي دانشگاه آزادی در هشت ترم
6-كدام مورد در بين دانشجويان دانشگاه آزاد ديده نميشود؟
الف) حال و حوصله درسخواندن
ب) جنبش نرمافزاري و توليد علم
ج) عبرت از گذشتگان
د) اميد به آينده
7-طراح سوالات كدام مورد را شديداً تكذيب ميكند؟
الف) نشر اكاذيب
ب) خصومت با دانشگاه آزاد
ج) همكاري با القاعده
د) هيچكدام
dkjicsow
20-09-08, 14:17
تا قبل از ازدواج فقط مرگ مي تواند دو عاشق دلداده را ازهم جدا کند
اما بعد از ازدواج تقريبا هر چيزي مي تواند سبب جدايي آنان شود!
- سامرست موام
مجردان بيشتر از متاهلين درباره زنان اطلاع دارند چون اگر نداشتند آنها هم ازدواج مي کردند!
- اچ.ال.منکن
قبل از ازدواج، مرد قبل از خواب به حرف هايي مي انديشد که شما گفته ايد اما بعد از ازدواج، مرد قبل از اين که شما حرف بزنيد به خواب مي رود!
- هلن رولان
هيچ گاه ازدواج نکردم چون سه حيوان خانگي داشتم که دقيقا نقش يک شوهر را به تناوب برايم ايفا مي کردند. يک سگ داشتم که هر روز صبح غرغر مي کرد. يک طوطي داشتم که تمام بعد از ظهر بد و بيراه مي گفت و يک گربه که هميشه دم دمهاي صبح به خانه بازمي گشت!
- ماري کورلي
اگر مي خواهي براي يک روز معذب باشي مهمان دعوت کن. اگر مي خواهي يک سال عذاب بکشي پرنده نگه دار و اگر مي خواهي مادام العمر در عذاب باشي ازدواج کن!
- ضرب المثل چيني
ازدواج، سطل آشغال احساسات است.
- لرد ويول
مرد به زن: عزيزم ممنونم ازت! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي!
چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا وجود نداره!
dkjicsow
20-09-08, 14:18
توجه: خواندن این متن اصلا به خانم ها توصیه نمی شود!
1- نخونید!
2- اگر خوندید فحش ندید!
3- اگر فحش دادید به من ندید!
شنبه
مرد: عزیزم! امروز ناهار چی داریم؟
زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم ''فال قهوه روسی یخ زده'' بگیریم. میگن خیلی جالبه، همه چی رو درست میگه به خواهر شوهر نازی گفته ''شوهرت واست یه انگشتر می خره'' خیلی جالبه نه؟ سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!
یكشنبه
زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم كلاسهای "روش خود اتكایی بر اعتماد به نفس" ثبت نام كنیم. هم خیلی جالبه هم اثرات خیلی خوبی در زندگی زناشویی داره. تا برگردم دیر شده، سر راه یه چیزی بگیر بیار!
دوشنبه
زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم شوی "ظروف عتیقه". می گن خیلی جالبه. ممكنه طول بكشه. سر راه از بیرون یه چیزی بگیر و بیار!
سه شنبه
زن: ببین امروز من و نازی قراره با هم بریم برای لباس مامانم كه می خواد برای عروسی خواهر نازی بدوزه دگمه بخریم. تو كه می دونی فامیل مامانم اینا چقدر روی دگمه حساسند! ممكنه طول بكشه، سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!
چهارشنبه
زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم برای كلاس "بدن سازی" و "آموزش ترومپت" ثبت نام كنیم. همسایه نازی رفته میگه خیلی جالبه. ترومپت هم كه میگن خیلی كلاس داره مگه نه؟ ممكنه طول بكشه چون جلسه اوله. سر راه یه چیزی بگیر بیار!
پنج شنبه
زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم خونه همسایه خاله نازی كه تازه از كانادا اومده. می خوایم شرایط اقامت رو ازش بپرسیم. من واقعاً از این زندگی ''خسته '' شدم! چیه همش مثل كلفتها كنج خونه! به هر حال چون ممكنه طول بكشه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!
جمعه
مرد: عزیزم! امروز چی ناهار داریم؟
زن: ببینم تو واقعاً خجالت نمی كشی؟ یعنی من یه روز تعطیل هم حق استراحت ندارم؟ واقعاً نمی دونم به شما مردای ایرونی چی باید گفت! نه! واقعاً این خیلی توقع بزرگیه كه انتظار داشته باشم فقط هفته ای یه بارشوهرم من رو برای ناهار بیرون ببره؟!
بخشيد لنگه كفش من خونتون جا نمونده ؟
.
.
.
.
.
از طرف سيندرلا
.
.
.
.
( طرح پيدا كردن شوهر !)
dkjicsow
20-09-08, 14:19
اولين اس ام اس جهان در سال:01/01/0001
در ساعت: 00:00:01 ارسال شد:
آدم: دوست دارم جيگر
حوا : شما ...!؟
غضنفر ميره نونوايي ، يه 5 ريالي ميده به نونوا، نونوا ميگه 5 ريالي كه نون نميشه !
غضنفر ميگه : صداشو در نيار من ماكسي ميليانوس هستم !!!
------------------------
غضنقر داشته تو دريا غرق مي شده هر دفعه كه آب ميرفت توي گلوش مي گفت سلام بر حسين !
------------------------
برات ميميرم
----------------o
/l\
JL
از طرف پينو كيو !
---------------------
لبخند بهانه اي است براي زيباتر شدن
.
.
.
.
.
ولي تو نيشتو بند ، فايده اي نداره !!
dkjicsow
20-09-08, 14:19
يه روز يه همشهري ميبينه همه دوستاش موبايل دارن به جز خودش مي ياد يه كاغذ لوله ميكنه مي بنده به كمرش ميره پيش رفقاش ازش ميپرسن اين چيه مي گه واي بازم فكس رسيد
يه بار يه نفر م ي گ و ز ه بچه هاش ميزنن زير خنده جوري كه اشك تو چشماشون جمع ميشه.طرف دست شو ميگره رو به آسمون ميگه خدايا اين شادي ها رو از بچه هاي من نگير.
dkjicsow
20-09-08, 14:20
وقتي اومدم چونان حالتو مي گيرم که نفست بند بياد از ترس پاهات بلرزه همچين آبروت رو مي برم که سرتو بالا نگيري بچه سوسول من قبض موبايلتم.
.................................................. ..
به یارو ميگن خسته نباشي ميگه اگه باشم چه غلطي مي کني ؟؟!!!!!
از یکی ميپرسن ساعت چنده بلد نبوده بگه يه کم اينور اونورو نگاه ميکنه ميگه بدو بدو ديرت شده.
سنگ سپيدي نشسته بودم و شوق حضورت را مشتاقانه مي طلبيدم... باد فرارسيدنت را به مشام جان نواخت و من از خود بيخود شدم... دقايقي بعد زانوهايم لرزيد و من سرخ شدم!! زرد شدم و تو آمدي!... من سيفون را کشيدم آب تو را برد.
.................................................. .
اگه اين روزا حس كردي توي قلبت بجاي صداي "تاپ تاپ "صداي اره و تيشه مياد نترس! مريض نشدي "من دارم توي دلت واسه خودم يك كلبه مي سازم"
چگونه لج شوهرتان را دربياوريد..... 1:با ماشين ريشتراشي اش خيار رنده کنيد 2:وقتي روزها خسته مي آد خونه تلفن بزنديد به شمسي خانوم و تا شب غيبت کنيد 3:يه ليست از اسامي مردان تهيه کنيد و جلوي هر کدوم يه قرار ملاقات بنويسيد و بزنيد رو در يخچال. 4:شلوارش رو به همراه مدارک وپاکت سيگارش داخل ماشين لباسشويي بندازين 6:وقتي مي خواهيد بريد خريد مانتو قرمز و روسري زرد گل گلي تون را بپوشيد.
.................................................. .
تو را از گُل نه از گِل آفريدند ... زعطرياس وسنبل آفريدند
نمي دانم تو را با اين همه حسن ... چرا اينگونه منگل آفريدند؟
تا حالا کسي بهت گفته که چقدر ناز و خوشگلي؟
نه؟ من هم نمي گم!
يکي تصادف ميکنه و ميميره . يکي پير ميشه ميميره ، يکي بيمار ميشه و ميميره . بالاخره هرکسي يه جوري ميميره . ولي من واست همه جوره ميميرم.
یارو مياد تهران ، ميبينه همه آستين کوتاه پوشيدن . ميگه : اِ ، پس اينا دماقشونو با چي پاک ميکنن!
نگاه ساکت باران به روي صورتم دزدانه ميلغزد ولي باران نمي داند که من دريايي از دردم به ظاهر گر چه مي خندم ولي اندر سکوتي تلخ مي گريم
تو را به جاي تمام کساني که نمي شناسم دوست مي دارم تو را به جاي تمام روزگاراني که نمي زيسته ام دوست مي دارم براي خاطر عطر نان عشق و براي خاطر اولين گناه تو را به جاي کساني که نمي شناسم دوست دارم و ترا به جاي کساني که دوست نمي دارم دوست مي دارم
يک روز راننده تاکسي به مسافره که شبيه ژاپني ها بوده ميگه آقا ببخشيد شما ژاپني هستيد اون ميگه نه بار دوم ازش مپرسه شما ژاپني هستيد بازم ميگه نه بارسوم بازم ميپرسه ياروه از کوره در ميره ميگه آره راننده تاکسي ميگه به قيافت نمياد.
زندگي مسابقه نيست، زندگي يک سفر است و تو آن مسافري باش که در هر گامش ترنم لحظه ها جاري است.
يه روز عشق و فضولي و حسادت و ديونگي با هم قايم موشک بازي مي کردن بعد فضولي حسادت رو پيدا مي کنه حسادت از روي حسوديش به ديونگي ميگه عشق پشت گل سرخ قايم شده ديونگي خاري رو بر مي داره و به طرف عشق پرتاب ميکنه و عشق براي هميشه کور ميشه ديونگي قول ميده تا اخر عمرش پيش عشق بمونه و تنهاش نذاره و قول ميده جاي چشم هاي عشق باشه براي همينه هرکي عاشق ميشه ديونست.
dkjicsow
20-09-08, 14:21
معلم با عصبانیت به دانش آموز گفت :
یزدگرد سوم را چه کسی کشت ؟
دانش آموز با گریه گفت :
آقا ما نکشتیم !!!
معلم : پسرم ! سلطان حسین چگونه بر تخت
سلطنت نشست ؟ شاگرد آقا چار زانو !!!
معلم : علی امیدوارم که دیگر نبینم موقع
امتحان از روی دست کسی نگاه می کنی !
علی : آقا من هم امیدوارم که شما نبینید !!!
یه نفر رو برق 3 فاز می گیره و نقش زمین
میشه بعد از مدتی از جاش بلند میشه و
میگه : اگه راست میگی فاز به فاز بیا جلو !!!
مردی با کت و پیزامه در خانه نشسته بود.
از او می پرسن : برای چی در خانه کت پوشیدی ؟
میگه : شاید مهمان بیاید .
می پرسن : پس چرا پیزامه پوشیدی ؟
میگوید : خوب شاید هم نیاید !!!
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد
اگر تنم كويره . اگر نگام فقيره . به قلب پاك و ساده به عشق تو اسيره . . .
تو كه آهسته مي خواني قنوت گريه هايت را
ميان ربناي سبز دستانت دعايم كم . . .
اگه ديدي بغض كردي ، ولي دليل گريه كردن پيدا نمي كني ،اگه دنبال جايي مي گشتي كه داد بزني. . .
بدون كه دل خدا برات تنگ شده ، مي خواد صداش كني .......
در كنج دلم عشق كسي خانه ندارد ، كسي جاي در اين كلبه ي ويرانه ندارد
دل را به كف هر كه نهم باز پس آرد
**** تاب نگهداري ديوانه ندارد . . .
dkjicsow
20-09-08, 14:22
رداشتن قدمهاي بزرگ در زندگي
باعث پاره شدن خشتک انسان ميشود!!!
بازگشت به دوران جاهلیت : بنزین جیره بندی شد برای مسافرت کم هزینه و بی خطر خرهای پارک شده در طویله را بیرون آورده و سوار میشویم.
در راستای طرح سهمیه بندی بنزین ایران خودرو در یک طرح ظربتی تعداد محدودی الاغ را به فروش میرساند :
۶: تردد خرهای بدون شماره ممنوع همه خرها باید شماره ملی باشند
می دونی شکست عشقی یعنی چی؟
یعنی بری پای تخته کنفرانس بدی، بعد بفهمی زیپ شلوارت باز بوده
روز زن، بر هر زن، خواهر زن، مادر زن، آمپول زن، پنبه زن، بیل زن، جِر زن و زیر آب زن مبارک
یک شب پسری در بزرگراه های آمریکا مشغول رانندگی بود که با ترافیک شدیدی مواجه شد. همانطور که در ماشین نشسته بود، یکی به پنجره ماشین زد. شیشه را پایین کشید و پرسید
چه خبر شده است؟
جورج بوش را گروگان گرفته اند و یک میلیون دلار برای آزادی اش خواسته اند و گفته اند که اگر پول را جمع نکنیم، او را آتش می زنند
چقدر جمع کرده اید؟
حدودا بیست لیتر
دوتا خانم داشتند با هم صحبت می کردند. یکی شون که ازدواج کرده بوده به اون یکی میگه: فکرشو بکن دیروز یکی توی فروشگاه منو دوشیزه خانم صدا کرد
اون یکی میگه: خوب بابا حق داشته دیگه، اون فکر کرده آخه کی ممکنه تو رو گرفته باشه
مرد: زن! تو چرا رفتی باز سه دست لباس نو خریدی، آخه نمی گی من از کجا پولشو بیارم؟
زن: عزیزم، می دونی من اصلاً آدم فضولی نیستم
dkjicsow
20-09-08, 14:23
جوانی که می خواست ازدواج کند . هر دختری که پیدا می کرد مادرش نمی پسندید.این موضوع را با یکی از دوستانش در میان گذاشت.رفیقش گفت : دختری پیدا کن که شبیه مادرت باشد . جوان پس از جستجوی زیاد دختر مورد نظر را پیدا کرد که شبیه مادرش بود. وقتی مادرش دختر را دید پسندید .ولی موقعیکه پسر دختر را به پدر نشان داد ,پدرش خیلی ناراحت شد و گفت : اصلا قابل تحمل نیست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حیف نون رو برق می گیره، می میره، فامیلاش سر قبرش با فازمتر فاتحه می دن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به يكي گفتند وجه تشابه ژيان با پيژامه چيه؟ گفت با هيچكدام تا سر كوچه نميتوان رفت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام، دیشب خواب دیدم تویه باغ سرسبز داشتی برای خودت قدم می زدی، منم اونجا بودم کنار دریاچه، دیدم یه گل قرمز بین لباته، داشتی به من نزدیک می شدی… می خواستم بهت یه چیزی بگم اما
.
.
یه دفعه چوپونت اومد و بردت طویله
ه روز… هه هه
یه روز… هه هه هه
یه روز یه ترکه… هه هه هه
ببخشید الان خنده ام می گیره بعدا برات تعریف می کنم
dkjicsow
20-09-08, 14:37
اي کساني که خودشان پسرند ولي با آيدي دخترچت مي کنند، و اي کساني که
خودشان دخترند ولي با آيدي پسر چت مي کنند، بدانيد و آگاه باشيد که
خداوند شماراعذاب خواهد داد!!!
خواص گوسفند :1- بو مي دهد 2- سبزي مي خورد 3- گاهي مي خوابد 4- پرواز
نمي کند 5-ا ف هاي سر کاري را با دقت مي خواند.
یه معادله خیلی جالب سن خودت رو ضرب در ۴ کن. با ۱۴ جمع کن. حالا تقسیم
بر ۳ کن. بعد اینکه نتیجه رو به دست آوردی، برای اسگل بعدی بفرست
پي ام هاي عشقي من از غم نيست آف هاي نيومده ي من کم نيست من واسه خودم
يه قانون دارم... توي قانون من هر کسي که واسم آف نذاره آدم نيست.
مشترک گرامي اين اس ام اس به منظور بيدار کردن شما مي باشد لطفا لبخند
بزنيد!
ميگم پاشو يه چند تا اس ام اس بفرستيم اينور اونور مردمو بيدار کنيم .
خيلي حال ميده.
ببينم راسته که ميگن ايران از جام جهاني حذف شده؟
سلام. ببخشيد بد موقع مزاحم شدم!، راستش را بخواهيد يه سوالي داشتم
خيلي وقت بود ذهنم را مشغول کرده بود، مي خواستم بپرسم... مي خواستم...
اصلا ولش کن. بزار براي بعد، خب؟
سايه ام عاشق سايه ات شده مي خواستم ببينم آيا مي توانيم
همــــــــــسايه شويم؟
يه بغل گل رز با يه دنيا احساس با يه سبد ستاره، ميدم بهت، ببر سر
چهارراه بفروش سودش نصف نصف!
پسر ها هیچ وقت دنبال 2 چیز نمی دوند، اتوبوس و دختر، چون 10 دقیقه بعد
یکی دیگه میاد !
jik, jik , jik , jik , jik , jik , jik ,jik,jik, jik...
یکی اضافه کن بفرست برای جوجوی بعدی (ستاد سرشماری جوجه های آخر
پاییز!)
به علت نبودن چرت و پرت براي ارسال، پيشاپيش نوروز 1386 را تبريک عرض
مي کنيم.
تو صحراي قلبم تو تنها شتري!
چی کار کردی که این همه طرفدار پیدا کردی؟ هر جای شهرکه میرم می بینم
مردم تابلوهایی دستشون گرفتن که اسم تو روش نوشته شده: گوسفند زنده!!!
آسمان را مي خواهم براي عبور، جاده باريك است! ماه را مي خواهم براي
نور، راه تاريك است! تو را مي خواهم براي نظافت، عيد نوروز نزديك است!
این اس ام اس فقط برای دویدن شما به دنبال گوشی موبایل ارسال شده و
ارزش دیگری ندارد!
dkjicsow
20-09-08, 14:37
می دونی cng مخفف چیه؟
یعنی سوخت نداریم جیگر!
دقت کردي که قشنگترين و عزيز ترين چيزاي دنيا هميشه يکين ؟
ماه يکيه ... خورشيد يکيه ... زمين يکيه ... خدا يکيه ... مادر يکيه
... پدر يکيه ... منم يکي هستم
زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است .
چقدر سخت است منتظر كسي باشي كه هيچ وقت فكر آمدن نيست.
زندگي کتابي است پرماجرا ، هيچگاه آنرا به خاطر يک ورقش دور مينداز
نگامي که خدا انسان را اندازه مي گيرد متر را دور ''قلبش '' مي گذارد نه دور سرش
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
آنكه از ما بالاتر است ما را بدبخت مي داند ، آن كه از ما پائين تر است ما را خوشبخت تصور مي كند ، اما هر دو در اشتباهند ، زيرا ما گاهي خوشبختيم و غالبا بدبخت : بدبختي ما در آن ايامي است كه به نقايص زندگي خود توجه داريم و خوشبختي ما در لحظات كوتاهي است كه به نعمتهاي زندگي خود نظر مي اندازيم .
دواي همه دردها نيكي است ، به شرط آنكه ندانند شما نيكيد وگرنه نخواهند گذاشت نيك بمانيد .
ثروتمند كسى نيست كه بيشترين ها را دارد؛بلكه كسى است كه به كمترين ها نياز دارد
درعالم دوچيزازهمه زيباتر است: آسمان پرستاره و وجداني آسوده
دليل موفقيت برخي از افراد انجام دادن کارهايي است که ديگران از انجام دادن آن سر باز ميزنند
خداوند به هر پرنده اي دانه اي ميدهد ، اما آن را در داخل لانه اش نمي اندازد
ه
بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند
وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم وقتي که ديگر رفت به
دوست داشتم وقتي اوتمام شد من اغاز شدم و چه سخت است تنها متولد
شدن مثل تنها زندگي کردن مثل تنها مردن....
گذشته کتابي است که بايد بارها خواند واز ان تجربه امو خت اينده کتابي است که اکنون توسط تو نوشته مي شو دبکو ش تا انچه را مي نگاري بعد ازخواندنش لذت ببري..
صدا كن مرا كه صدايت زيباترين نواي عالم است
صدا كن مرا كه صدايت قلب شكسته ام را تسكين ميدهد
صدا كن مرا تا بدانم كه هنوز از ياد نبرده اي مرا
نشسته ام تا شايد صدايم كني
صدايم كني ومحبت بي دريقت را نثارم كني
هنگامي که محبت به شما اشاره مي کند،
به دنبالش برويد،
اگر چه داراي راههاي دشوار و پر فراز و نشيب بوده باشد.
مغزهاي بزرگ درباره ايده ها فکر مي کنن
مغزهاي متوسط درباره حوادث
مغزهاي کوچک درباره مردم
dkjicsow
20-09-08, 14:39
بعضي كلمات همانند سكه بر اثر زيادي استعمال ساييده ميشوند و نقش و
نگارشان محو ميشود، آزادي هم يكي از اين كلمات است.
سكوتم را به باران هديه كردم
تمام زندگي را گريه كردم
نبودي در فراغ شانه هايت
به هر خاكي رسيدم تكيه كردم
وقتي دل تنگ شدي به ياد بيار کسي رو که خيلي دوستت داره، وقتي نا اميد
شدي به ياد بيار کسي رو که تنها اميدش تويي. وقتي ساکت شدي به ياد بيار
کسي رو که به شنيدن صداي تومحتاجه
در مکتب ما رسم فراموشي نيست در مسلک ما عشق هم آغوشي نيست مهر تو اگر
به هستي ماافتد هرگز به سرش خيال خاموشي نيست
زندگي را دور بزن و آن گاه که بر تارک بلند ترين قله ها رسيدي، لبخند
خود را نثار تمام سنگريزه هايي کن که پايت را خراشيدند
انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان
تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
روزگار آموخت به هر چه دل مي بندي بايد همسنگش، توان دل کندن را نيز
داشته باشي
تلقين و تكرار جملات نااميد كننده اي چون" من به حد كافي خوشبختم و
نيازي به خطر كردن و دردسر ندارم"، ما را از ترقي و تعالي باز مي دارد
و اجازه نمي دهد لياقت خود را در زندگي به اثبات برسانيم.
صادق باشيد, بدون ابهام و با صراحت و صداقت صحبت کنيد. روابطي که اين
اصل را ندارند بي شک قطع خواهند شد.
هرگاه دلت هوايم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببين که همچون دل
من در هوايت مي تپند
من خردمندترين مردمانم زيرا يک چيز مي دانم و آن اين است که هيچ چيز
نمي دانم . سقراط
ببخش نه به اين خاطرآنکه آنها لياقت بخشش تو را دارند بلکه به اين خاطر
توکه لياقت داري آرامش داشته باشي
نزديکه عيده تو خونه تکونيه دلت يه وقت ما رو بيرون نندازي
هيچ **** به اندازه ابلهي كه زبانش را نگه مي دارد به يك مرد عاقل شباهت
ندارد
يادت نره هميشه تاريکترين ساعت شب... نزديک ترين زمان به طلوع خورشيد
است
dkjicsow
20-09-08, 14:39
لرد بايرون گفته: مردن براي زني که دوستش داري از زندگي کردن با او
راحتتر است!!!
مي دونم بيداري و داري ستاره ها رو مي شماري ولي يکيش کمه... آخه داره
اس ام اس ميزنه.... منم خوابم نمي بره دارم گوسفندا رو مي شمارم اما
يکيش کمه... چون داره اس ام اس ميخونه!
مي دوني ب.م.م يعني چي؟ يعني بزرگترين مقسوم عليه مشترك. حالا مي دوني
م.ب.ب يعني چي؟ يعني مربا بده بابا.
جديد ترين نفرين 2007: الهي عاشق قل مراد بشي، هر چي بهش بگي دوستت
دارم بگه ها؟
جوک های جدید
اگه فكر كردي كه ازت خوشم مي ياد و برام خيلي عزيزي و دلواپستم و اگه
نبينمت دلم برات تنگ مي شه... درست فكر كردي.
دقت كرديد كه همه چيزهاي خوب خانم هستند: خورشيد خانم، پروانه خانم،
مهتاب خانم! اما همه چيزهاي بد آقا هستند: آقا دزده، آقا گرگه، آقا
غوله!
لطیفه طنز
فكر ميكني براي چي بهت اساماس دادم؟ 1- خيلي باهات حال ميكنم؟ 2-
دوست دارم؟ 3- به يادتم؟ 4- اينقدر مزخرفي كه ارزش يه زنگ زدن هم
نداري؟
برو بالا
. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
بالا
. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
تو هنوز فرق بالا و پايين رو نمي دوني؟!
تمرين كن، فردا چپ و راست رو تمرين ميكنيم!
p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p
واقعا ببخشيد، كليد p گير كرده بود!
عکس های خنده دار
اگه خوابي بيدار شو، اگه بيداري بشين، اگه نشستي پاشو راه برو، اگه راه
ميري بدو، اگه ميدوي يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من يه اس ام
اس برات اومده.
به علت نبودن چرت و پرت برای گذاشتن آف پیشاپیش نوروز 86 را تبریک می
گویم.
بیا به سختی هامون فکر نکنیم، به زندگی فکر کنیم، به بهار، به عشق، به
جهنم، به درک، به تو چه؟ به من چه؟ من نازی رو طلاق نمی دم!
ها؟..................
ها؟..................
ها؟..................
(گلمراد داره اس ام اس می خونه!)
sms
مبارکه می بینم قل مراد برات کارت هوشمند سوخت گرفته!
dkjicsow
20-09-08, 14:41
4dore ravabet 2khtara va pesara
1:love me don't touch me
2:touch me don't kiss me
3:kiss me don't ---- me
4:---- me don't forget me
***************از همه چيز گذشتن و به همه چيز رسيدن مهم نيست . مهم از چه گذشتن و به چه رسيدن است.
دلا ياران سه قسم اند گر بداني زباني اند و ناني انـد و جـاني به نـاني نان بده از در برانـش تو نيـکي کن يه ياران زبـاني وليـکن يـار جـاني را نگهدار به پـايش جـان بده تا مي تواني.
وقتي دلت گرفت بشين به اندازه تمام دلتنگيات گريه کن . براي اينکه کسي اشکاتو نبينه ماهي کوچيکي شو و به ته دريا برو . ديگه نه کسي صداتو مي شنوه نه کسي اشکاتو مي بينه . حالا فهميدي چرا اب دريا شووره؟
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد
به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد
و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد
اما او را دوست داشت و هميشه از او و دلش و گريه مي گذشت
اما از باران نه تمام مشكل همين جا بود او باران را دوست نداشت.
*********** ** * * * * * * * * * * * *
گوشي رو برمي داري و چند وقت يه بار زنگ مي زني چند وقت يه بار به آرزوم به روياها رنگ مي زني بعدش ميگي شايد بايد از همديگه دور بمونيم ميگي بايد سعي بكنيم سخته ولي ما مي تونيم.
دل غمگین منو باز تو کمی آروم می کنی
می شکنه طلسم غم آخه جادوم می کنی
dkjicsow
20-09-08, 14:45
شب به یاد تو از خواب بیدار می شم، به در و دیوار می خورم، و
با هزار دردسر به تو می رسم.
ای توالت
توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خار و خسن/ اينارو
گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناكه حسن!!!
می گن مردهاي مجرد کمتر از مردهاي متاهل عمر مي کنند. اما
مردهاي متاهل بسيار بيشتر از مردهاي مجرد آرزوي مرگ ميکنن!
من این اس ام اس رو نفرستادم٬ موبایلم خودش فرستاد٬ مثل
اینکه موبایلم خاطر خواه موبایلت شده!
تنها 99 درصد مردها هستند كه باعث بدنامي 1 درصد باقي مانده
مي شوند !
من گلم تو منگلي، با هم مي شيم گلمنگلي!
اک اک واک کواک اووک اوو کواک کواک...
دیدی بالاخره زبون اردکها را یاد گرفتی؟ فردا زبون کفترا رو بهت یاد
میدم!
مهم نیست كه با چه لباسي مياي، مهم نيست كه با چه ماشيني
مياي، مهم نيست كي مياي...
فقط بيا اين آشغالارو از جلوي در بردار، بو ميده!
™Ali
15-03-09, 12:31
دولت برای ارزان شدن تخم مرغ به خروسهای ولگرد وام ازدواج میدهد.
روز قیامت یک نیسان پر از حیوان با سرعت رد میشه از غضنفر میپرسن چی بو؟
میگه فکرکنم نوح بود کشتی شو فروخته نیسان خریده.
ببینم تو با گوشیت چیکار کردی که هرچی زنگ میزنم میگه : گوسفند مورد نظر در گله نمیباشد؟
لذت بوسيدن در تاريكي ده برابر بيشتر از بوسيدن در روشنايي است . ( وزارت نيرو ) :1. (38):
™Ali
مرده زنده ميشه و همه فرار مي کنن. بعد از يکي دو دقيقه غضنفر داد مي زنه:
برگرديد برگرديد، نترسيد، کشتمش !!!
*غضنفر بعد از عمليات داشته شهدا رو جمع و توي پلاستيک مي کرده بين شهدا يه زخمي
بوده که به زحمت ميگه من زخمي هستم شهيد نشدم غضنفر ميگه بيا برو توي پلاستيک
شهيد شدي بدبخت داغي نميفهمي !!!
*شعار دختران دم بخت :
.
.
.
.
.
.
.
شاید این جمعه بیاید ... شاید !!!
™Ali
*یه بنده خدایی پاش درد میکرد
استامینوفن میذاره تو جورابش !
*گدايی زنگ خونه پيرزنی رو می زنه
پير زن میگه : باز اومدی گدايی ؟
گدا هم جواب می ده : پس توقع داشتی بيايم
خواستگاری !
*از یه معتاد می پرسن فرق تو با یه ورزشکار چیه ؟
میگه اون تکنیکی کار می کنه ، من پیکنیکی !
*يكی داشت يكی رو بدجوری كتک می زد و هی داد میزد : كمک ! كمک !
گفت : آخه اين گفته اگه بلند بشم پدرت رو در ميارم !
*از چوپانی میپرسند : گوسفندان روی تو اثر نگذاشته اند ؟
میگه : نععععععععععع !
™Ali
15-03-09, 12:33
روز قيامت ميشه، يارو رو به خاطر كارهاي خوبي كه كرده بوده، مياندازنش توي بهشت، يارو همينجور كه داشته توي بهشت قدم ميزده، ميرسه به يه تپه خيلي سرسبز، با حسرت آهي ميكشه و ميگه: كاشكي گوسفندامو آورده بودم
اميدوارم خوشبختي مثل سگ پاچهتو بگيره، مثل سوسك ازت بالا بره، مثل انگل تو وجودت باشه، مثل عقرب نيشت بزنه و مثل اساماس هميشه واست بياد
بارفتنت 2گانه سوزم کردی ، آخه هم دلم سوخت هم جگرم!
M A H R A D
31-03-09, 13:34
تاپیک به دلیل پستهای تکراری و یه سری دلایل دیگه تا اطلاع بعدی بسته میشه.
سپاس :1. (23):
™Ali
17-10-09, 23:14
پس از مدت طویلی که تاپیک بسته بود لازم بود که تاپیک رو با قوانین جدید باز کنیم. :wink:
توجه کنید که قوانین این انجمن در این تاپیک (Only the registered members can see the link)ذکر شده و قبل از ارسال پست حتما مطالعه بفرمایید .
با توجه به حجم زیاد تاپیک، پست های 4 صفحه آخر که توهین نژادی محسوب می شدند پاک شدند.
خواهشا زین پس با توجه به قوانین پست ارسال بفرمایید.
قربان شما علی :give_rose:
ashkan.h
21-09-10, 15:23
رفتم گلستان که با عشق برات یه دامن کل بچینم،دیدم شلوار پامه.
من برای تو دامی از عشق گشودم و تو به سرعت از آن گذشتی و گفتی:میگ میگ....
ashkan.h
21-09-10, 15:55
نصیحت غضنفر به پسرش : هیچ وقت زن نگیر و به پسرت هم بگو زن نگیره !!!
سهمیه موتور گازی اعلام شد ! روزی ۲ قاشق مربا خوری !!!
سبو بشکست و دل بشکست و جام باده بشکست
خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن من نمی شکنم بشکن !
اولین جلسه ی کلاس بود، استاد اسامی بچه ها را یکی یکی می خواند،
رسید به اسم «بارانه». شخص مورد نظر را که پیدا کرد پرسید: واسه چی بارانه؟
دختر جواب داد: واسه اینکه روز تولدم بارون میومده !
برادر اهل دلی از ته کلاس گفت: خوبه اون روز آفتابی نبوده !!!
گلبولهای سفیدم فدای باکتری های وجودت
(پیامک پزشکی- بهداشتی !)
ashkan.h
03-10-10, 23:00
تکنولوژی پیشرفت کرده… قبلا زنگ می زدن در می رفتن… الان اس ام اس می دن در می رن!
وقتی وارد دلم شدی احساس کردم آتش در وجودم شعله ور شد … … … ای فلفل!
به حیف نون می گن برو استخر شیرجه بزن تو آب، بعدش بیا بالا شامپو گلرنگ رو تبلیغ کن… خلاصه میره بالا و شیرجه میزنه، ولی از بخت بد سرش می خوره به کف استخر… بعد از یه مدت بالاخره میاد بالا، رو می کنه به دوربین، می گه: می خوام سالاد درست کنم!
N@VID
04-10-10, 02:48
سلام
یک بنده خدایی میره آزمایشگاه می بینه یک مار توی شیشه الکل هست ! میگه جلدل خالق همه چیز دیده بودیم الا ترشی مار !!!
moj.kaviar
15-04-11, 21:39
در بیت (نترس از عاشقی بیا اون بامن) ضمیر اون به کدام مطلب اشاره دارد؟
1.پلیس 110
2.وسیله ابراز عشق
3.خونه خالی
4.قرص X