سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت (wd) دارم وقتی وصل می کنم به کامپیوتر ارور you need to format the disk رو میده داخل Disk Managment هم فرمت RAW رو نشون میده. لطفا راهنماییم کنید که چجوری مشکلم رو حل کنم.مرسی..Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
23-12-15, 22:34
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت (wd) دارم وقتی وصل می کنم به کامپیوتر ارور you need to format the disk رو میده داخل Disk Managment هم فرمت RAW رو نشون میده. لطفا راهنماییم کنید که چجوری مشکلم رو حل کنم.مرسی..Only the registered members can see the linkارور-you-need-format-disk-untitled-png
با برنامه mintools میشه درستش کرد . البته اگر مشکل حادی نداشته باشه .
rahim68
23-12-15, 22:55
میشه بیشتر راهنمایی کنین.برنامه چی هست و چجوری باهاش کار کرد....در ضمن من حدود 800 تاش پر برد.که اشتباهی 400 تاش رو پاک کردم...چند روز پیش هم در حین کپی کردن هارد رو از سیستم جدا کردم و اینطوری شد
AMD>INTEL
24-12-15, 00:08
برنامه MINTOOLS رو نصب کنید و روی پارتشین ریکاوری کلیک کنید و بگذارید فول اسکن بشه . زمان میبره ولی اطلاعات رو برمیگردونه
amin72f
24-12-15, 08:22
دو تا راه حل پیشنهاد می کنم :
1- run رو باز کن و تایپ کن diskmgmt.msc پنجره ی Disk Management باز میشه اونجا رو درایو هارد اکسترنال کلیک راست کن و بزن Change Drive Letter and Paths یه پنجره کوچک باز میشه بزن Change و بعد از اون یه حرف دیگه واسه درایو هارد اکسترنال انتخاب کن بزن yes و تمام. بعد از این کار راحت میتونی مثل سابق با هارد کار کنی اگه بازم این اتفاق افتاد از همین روش حرف درایو رو عوض کن .
2- می تونی ابتدا از هارد به این روشی که میگم بکاپ بگیری بعد فرمتش کنی البته واسه این کار به یه هارد دیگه نیاز داری که اطلاعات هارد اکسترنالت رو توش بریزی تا بعد از اینکه از اون بکاپ گرفتی ، هارد اکسترنالت رو فرمت کنی و حالا طریقه کار: تو ویندوز رو درایو هارد اکسترنال کلیک راست کن بزن properties و بعد برو به تب Tools و سپس روی گزینه پایینی (Back up now) کلیک کن بقیه مراحل ساده است میری یه درایو دیگه( بستگی به حجم اطلاعاتی که رو هارد اکسترنالت وجود داره باید اون درایو به اندازه کافی فضای خالی داشته باشه ) انتخاب می کنی و دیگه معلومه
rahim68
24-12-15, 10:15
ممنون از پاسخگویی شما دوستان...amin72f (Only the registered members can see the link) روش اول رو امتحان کردم 2 بار نشد...قبل از امتحان روش دوم روش AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) رو امتحان می کنم اگه نشد روش دوم شما ررو میرم ببینم چی میشه...فقط یه سوال..بعد بکاپ و فرمت کردن تمامی اطلاعاتی که تا حالا رو هارد ریختم میاد بالا یا اینکه فقط اخرین اطلاعات قبل از فرمت؟
AMD>INTEL
24-12-15, 13:31
اطلاعات دیلیت شده فقط با برنامه ریکاوری میاد . این برنامه فایلهای پارتشین raw رو کاملا برمیگردونه .
rahim68
24-12-15, 17:03
روش اول رو امتحان کردم نشد.روش AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) زو امتحان کردم.از صبح زدم در حال اسکن بود تا همین الان 5:30 بعد finish رو زدم.هارد رو اجکت کردم و دوباره زدم.بازم همونجوری بود.همون ارور دفعه اولOnly the registered members can see the linkارور-you-need-format-disk-4521-jpg
تو رو خدا اگه میشه راه حل بهتری بهم بدین..میترسم فرمت کنم بعد با ریکاوری نشد اطلاعات رو برگردوند....
AMD>INTEL
24-12-15, 17:17
باید بعد از اتمام اسکن APPLY کنید .
rahim68
24-12-15, 17:24
روش دوم رو امتحان کردم خواستم بکاپ بگیرم که سیستم بکاپ اصلا این هارد رو نمیشناسه...اما اون هارد که میخوام اطلاعات بکاپ رو روش بریزم میخونه
Only the registered members can see the linkارور-you-need-format-disk-ffff-jpg
rahim68
24-12-15, 17:27
باید بعد از اتمام اسکن APPLY کنید .
واااااااااااااای خاک بر سر من....:1041::1041::1041::1041::1041::1. (9):
rahim68
25-12-15, 04:30
گزینه apply غیر فعاله....چکار کنم...این همه دووباره چندین ساعت زدم.تو عکسی هم که فرستادم.مشخصه غیرفعاله
AMD>INTEL
25-12-15, 06:18
برنامه رو کرک کردید ؟
- - - Updated - - -
برنامه رو کرک کردید ؟
rahim68
25-12-15, 13:27
اره همون موقع که برنامه رو نصب کردم برنامه ازم خواست شماره سریال رو توش بنویسم...این گزینه های in active و active رچیه...وقتی زدم apply فعال شد......بعد اینکه اپلی رو زدم باید چکار کنم...؟
rahim68
25-12-15, 23:21
کسی نیس راهنمایی کنه ....باید چکار کنم فرمت ش RAW شده هیج جوری هم بر نمیگرده
AMD>INTEL
25-12-15, 23:46
این برنامه بهترین نرم افزار این کار هست . بعد از اتمام ریکاوری چه اتفاقی افتاد ؟
آموزش (Only the registered members can see the link)
این رو هم تست کنید
HDDGURU: HDD Raw Copy Tool (Only the registered members can see the link)
rahim68
26-12-15, 08:40
بعد از اتمام همون عکسی که براتون فرستادم.شد...یعنی گزینه finish اومد...بعد هم شما گفتین APPLY رو بزن که غیر فعال بود بخوام بزنم.......یه سوال دیگه اگه فرمت کنم راهی هست که تمامی پوشه ها رو به همون نامی که هستن برگردونه؟....
rahim68
26-12-15, 08:43
نزدیک یک هفته هست سیستمم روشنه ....بخاطر اشتباهات و بی دقتی خودم هست میدونم که این همه زمان میبره...وگرنه راهنمایی شما خوب بوده...میخوام فرمتش کنم خستم کرده...اما میخوام اطلاعات یه بار برا همیشه درست برگردونه...ممنون میشم راهنمایی کنین.....اینم بگم قبلا اطلاعاتم حدود 900 گیگ بود.بعد به اشتباهی حدود 400 گیگ پاک شد...میخوام اگه بشه همه رو برگردونه..اما با همون اسم فایل ی که بوده...
Moghis
26-12-15, 09:08
اگه با روش آقای امید عزیز به نتیجه نرسیدین برنامهی TestDisk رو هم امتحان کنید. اگه پارتیشن تیبل پاک شده باشه میتونه فیکسش کنه
دانلود TestDisk (Only the registered members can see the link)
rahim68
26-12-15, 10:16
اینم برنامه رو هم امتحان کردم...تو فروم سافت گذر بهم پیشنهاد کردن. اما مشکلم حل نشد..بعد اونجا یکی از بچه ها گفت بیام اینجا گفت AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) تونسته مشکلش رو حل کنه...منم اومدم اینجا شاید دوستان بتونن کار منو هم را بندازن
AMD>INTEL
26-12-15, 12:13
طبق راهنمایی که گذاشتم جلو بری مشکلت حل میشه .
rahim68
26-12-15, 16:20
دیگه اون روش ها بدردم نمیخورن چون فرمتش کردم..یه برنامه ریکاوری خوب به نظرتون چی هست که بشه اطلاعات رو برگردوند.کامل و اگه میشه طبق همون اسمی که یک فایل بود..
AMD>INTEL
26-12-15, 16:23
به اسم بر نمیگردن . احتمالش کمه
EASEUS Data Recovery Wizard
rahim68
30-12-15, 09:18
دوستان ممنون.من ریکاوری کردم با استفاده از نرم افزار ریکاوری EASEUS Data Recovery Wizard تقریبا همه اطلاعات را بازیابی کردم.عکس ها فیلم ها کتاب ها همه رو برگردوند کامل.با همون اسم خودشون. اما هیچیکدوم از فایلها باز نمیشه....با اینکه برنامه کرک و ریکاوری را نوشته بود کامل و با موفقیت...ممنون میشم راهنمایی کنین....از دیشب ساعت 11 ریکاوری کرد تا 10 صبح طول کشید..برا ذخیره اطلاعات هم تا 4 بعدظهر طول کشید
AMD>INTEL
30-12-15, 09:59
اطلاعات را روی هارد خودت ریکاوری کردید ؟
rahim68
30-12-15, 12:26
اطلاعات را روی هارد خودت ریکاوری کردید ؟
نه...یه هارد 2 ترا خریدم....و اطلاعات ریکاوری رو روی اون ذخیره کردم....
AMD>INTEL
30-12-15, 13:03
نه...یه هارد 2 ترا خریدم....و اطلاعات ریکاوری رو روی اون ذخیره کردم....
احتمالا فایلها آسیب دیدن که باز نمیشن .
برنامه پست 16 هم تست کنید .
rahim68
30-12-15, 18:22
برنامه mini tool برای ریکاوری اطلاعات استفاده کنم دیگه؟؟هارد ی که فرمتش raw شده بود فرمت کردم الان میخوام اطلاعات رو ریکاوری کنم
AMD>INTEL
30-12-15, 18:27
برنامه mini tool برای ریکاوری اطلاعات استفاده کنم دیگه؟؟هارد ی که فرمتش raw شده بود فرمت کردم الان میخوام اطلاعات رو ریکاوری کنم
rstudio نسخه جدید رو نصب کنید . بگذارید اسکن کنه . اشتباه شما فرمت هارد بود .
rahim68
31-12-15, 11:07
rstudio نسخه جدید رو نصب کنید . بگذارید اسکن کنه . اشتباه شما فرمت هارد بود .
نرم افزار رو نصب کردم و کرک ش کردم (1)
Only the registered members can see the linkارور-you-need-format-disk-7878-jpg بعد هم هاردم رو انتخاب کردم و از منوی درایو گزینه recaver all faile رو زدم (2) و شروع کردم به ریکاوری اما چند ثانیه بعد عکس(3) رو نشون میداد هر کدوم رو میزدی دوباره میومد...بعد چند بار تموم میشد و عکس(4) رو نشون میداد....ممنون میشم راهنمایی کنین...مشکل از کجاس چرا این خطا رو میده باید چکار کنم
AMD>INTEL
31-12-15, 11:42
EaseUS Data Recovery Wizard Professional / Technician / AdvancedPE 9.8.0
با این ریکاوری کنید . بگذارید full scan یا deep scan بشه .
rahim68
31-12-15, 12:08
مشکل چی بود؟هارد م خراب شده؟؟؟؟
rahim68
31-12-15, 12:15
داداش دفعه قبل با همین نرم افزار که گفتی ریکاوری کردم.... پست 24 رو نوشتم...اما اطلاعات ی که حدود 600 گیگ ریکاوری کرده همه رو آورده حتی مقدار حجم رو هم نشون میده اما اجرا نمیکنه نه عکس ها نه فیلم ها نه کتاب ها و نه موزیک هام
AMD>INTEL
31-12-15, 12:33
داداش دفعه قبل با همین نرم افزار که گفتی ریکاوری کردم.... پست 24 رو نوشتم...اما اطلاعات ی که حدود 600 گیگ ریکاوری کرده همه رو آورده حتی مقدار حجم رو هم نشون میده اما اجرا نمیکنه نه عکس ها نه فیلم ها نه کتاب ها و نه موزیک هام
این هم تست کنید . چون فایلها صدمه دیده هم درست میکنه .فایلهای هاردت آسیب دیدن
MiniTool Power Data Recovery 7.0.0.0
rahim68
01-01-16, 12:06
این هم تست کنید . چون فایلها صدمه دیده هم درست میکنه .فایلهای هاردت آسیب دیدن
MiniTool Power Data Recovery 7.0.0.0
آقا خدایش میدونی مشکلم چیه یا الکی هی برنامه میدی امتحان کنم یه چیزی در میاد...این برنامه رو که هارد م فرمت RAW گرفت گفتی امتحان کن..الان من فرمت کردم هارد م رو بازم میگی این رو امتحان کن...من میخوام اطلاعات برگردونم. این که مال پارتیشن بندی و اینجور چیزاس
AMD>INTEL
01-01-16, 12:56
آقا خدایش میدونی مشکلم چیه یا الکی هی برنامه میدی امتحان کنم یه چیزی در میاد...این برنامه رو که هارد م فرمت RAW گرفت گفتی امتحان کن..الان من فرمت کردم هارد م رو بازم میگی این رو امتحان کن...من میخوام اطلاعات برگردونم. این که مال پارتیشن بندی و اینجور چیزاس
مشکل شما فرمت هارد هست . هاردی که raw شده رو فرمت کردی به اطلاعات آسیب زدی . اگر آموزش سایت minitool رو که گذاشتم با دقت انجام داده بودی . الان اطلاعاتت بر میگشت .
این برنامه هم برای پارتشین بندی نیست .
این برنامه به نظر شما برای پارتشین بندیه
The Best Data Recovery Software | MiniTool Power Data Recovery (Only the registered members can see the link)
rahim68
02-01-16, 18:22
تمامی اطلاعات هارد م با برنامه
Ontrack EasyRecovery Enterprise (Only the registered members can see the link)
ریکاوری کردم.با همون اسمی و پوشه ای که بودن و تمامی اونها رو هم پخش کرد
haj_farbod
22-04-16, 16:30
سلام ؛ همین ارور فرمت برای رم موبایل من بوجود اومده !
چیکار کنم ؟
AMD>INTEL
22-04-16, 16:45
سوالتون را درتاپیک جدید مطرح کنید . تاپیک قفل میشه .