سلام.
من یه مادربورد که در مشخصاتش نوشته ram 2133 و ram 2400 o.c. را می خواهم بخرم. رمی هم که دارم 2400 ddr4 است.
مادربورد هم ddr4 است. ولی سوالم این است که وقتی رم که سرعتش 2400 است بگذارم روی مادربورد میره روی o.c.؟
یا اینکه با سرعت کمتر یعنی 2133 کار می کند؟
کلا حالت o.c. توصیه می شود؟ چون تا آنجایی که من میدانم اگر همیشه o.c. باشد عمر قطعه کم میشه. درسته؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
AMD>INTEL
21-12-15, 23:56
سلام.
من یه مادربورد که در مشخصاتش نوشته ram 2133 و ram 2400 o.c. را می خواهم بخرم. رمی هم که دارم 2400 ddr4 است.
مادربورد هم ddr4 است. ولی سوالم این است که وقتی رم که سرعتش 2400 است بگذارم روی مادربورد میره روی o.c.؟
یا اینکه با سرعت کمتر یعنی 2133 کار می کند؟
کلا حالت o.c. توصیه می شود؟ چون تا آنجایی که من میدانم اگر همیشه o.c. باشد عمر قطعه کم میشه. درسته؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
همیشه مشخصات قطعات رو اعلام کنید . که راهنایی دقیق انجام بشه . این سرعت با فعال کردن پروفایلxmp در بایوس بدست میاد .
شما محدودیتی نخواهید داشت فقط کافیه xmp رو از بایوس فعال کنید .
pronetin
22-12-15, 14:41
RAM Speed Not Running as Advertised? Try Turning on XMP But Watch out! (Only the registered members can see the link)
بر این اساس اگر xmpp را فعال کنم، عمر cpu کم می شود. مگر اینکه turbo boost را غیر فعال کنم.
فعال کردن turbo boost توصیه نشده و پیش فرض فعال آاست.
چرا مادربورد ها تو بازار این طوری است و با رم ddr4 که این همه تو بازار هست تطابق ندارد!
AMD>INTEL
22-12-15, 14:54
RAM Speed Not Running as Advertised? Try Turning on XMP But Watch out! (Only the registered members can see the link)
بر این اساس اگر xmpp را فعال کنم، عمر cpu کم می شود. مگر اینکه turbo boost را غیر فعال کنم.
فعال کردن turbo boost توصیه نشده و پیش فرض فعال آاست.
چرا مادربورد ها تو بازار این طوری است و با رم ddr4 که این همه تو بازار هست تطابق ندارد!
خیر با فعال کردن xmp عمر سیستم کاهش پیدا نمیکنه . این رم طراحی شده در این فرکانس کار کنه .
pronetin
23-12-15, 00:19
من تحقیق کردم مثل اینکه بعضی از مادربورد ها امکان xmp و turbo boost را همزمان فعال می دهند به صورتی که نیاز نباشد cpu over clock فعال باشد. Cpu o.c. خطر ناک است!
من تصمیم گرفتم این را بخرم
ASRock X99 Extreme4 LGA 2011-v3 Intel X99 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard
نظر شما دوستان چیست؟
ب
AMD>INTEL
23-12-15, 00:34
من تحقیق کردم مثل اینکه بعضی از مادربورد ها امکان xmp و turbo boost را همزمان فعال می دهند به صورتی که نیاز نباشد cpu over clock فعال باشد. Cpu o.c. خطر ناک است!
من تصمیم گرفتم این را بخرم
ASRock X99 Extreme4 LGA 2011-v3 Intel X99 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard
نظر شما دوستان چیست؟
ب
خیر گرامی xmp به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیکنه .
من این برد رو به شما پیشنهاد میدم
Gigabyte GA-X99-SOC Champion
pronetin
25-12-15, 12:53
این board یک memory support list دارد که به نظرم باید حتما از memory هایی که گفته استفاده شود برای o.c.. مدل های Asus x99 pro هم نگاه کردم همین طوری بود یعنی یک لیست memory گفتند که support میشه.
فقط یک سوال اینکه این memory socket support چیه که برای بعضی رم ها 2 4 فقط علامت خورده و برای بعضی 2 4 8؟
یعنی از 8 slot فقط 4 تاش قابل استفاده است؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link%20support%20list)
AMD>INTEL
25-12-15, 13:26
این board یک memory support list دارد که به نظرم باید حتما از memory هایی که گفته استفاده شود برای o.c.. مدل های Asus x99 pro هم نگاه کردم همین طوری بود یعنی یک لیست memory گفتند که support میشه.
فقط یک سوال اینکه این memory socket support چیه که برای بعضی رم ها 2 4 فقط علامت خورده و برای بعضی 2 4 8؟
یعنی از 8 slot فقط 4 تاش قابل استفاده است؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link%20support%20list)
این بدین منظور نیست که فقط از این رم ها پشتیبانی میکند . این یکسری از رم هایی هست که با این برد تست شدند . الان سازگاری و همکاری شرکت های سازنده رم با تولید کننده های مادربرد بالاست . شما بر اساس باس رم و مقدار رمی که مادربردتون پشتیبانی میکنه انتخاب کنید .
pronetin
26-12-15, 22:05
The O.C. mode is not guaranteed. It depends on whole system configuration and other parameters.
شما مطمئن هستید که جواب میدهد؟ چون مثلا این جمله بالا در مشخصات یک مادربورد نوشته شده در بخش memory support list
AMD>INTEL
26-12-15, 22:11
The O.C. mode is not guaranteed. It depends on whole system configuration and other parameters.
شما مطمئن هستید که جواب میدهد؟ چون مثلا این جمله بالا در مشخصات یک مادربورد نوشته شده در بخش memory support list
بله .بحث اورکلاک رو نباید با فعال کردن xmp قاطی کرد . هم مادربرد و هم رم بعد از فعال کردن xmp به خوبی روی سرعت جدید فعالیت میکنند .
pronetin
26-12-15, 23:25
یعنی مادربورد هایی که xmp دارند موقعی که xmp فعال است الزاما o.c. نمی شود؟ یا فقط بعضی از مادربورد ها این ویژگی را دارند؟
AMD>INTEL
26-12-15, 23:50
یعنی مادربورد هایی که xmp دارند موقعی که xmp فعال است الزاما o.c. نمی شود؟ یا فقط بعضی از مادربورد ها این ویژگی را دارند؟
oc به زمانی گفته میشه رم فرا تر از سرعت از پیش تعین شده روی لیبل و مشخصاتش کار کنه . وقتی روی رم نوشته شده 2400 یعنی سرعت دیفالتش 2400 هست .
pronetin
27-12-15, 12:30
بله. شما درست میگید ولی من منظورم در مورد cpu بود.
سوالم این بود که اگر xmp فعال شود، cpu مادربورد ها o.c. نمی شود؟ یا فقط در بعضی از مادربورد ها وقتی xmp فعال شود به صورت مستقل است و cpu o.c. نمی شود.
اینجا در مورد این موضوعات cpu o.c. Turbo boost xmp صحبت کرده است. لطفا یک نگاه می اندازید علی الخصوص conclusion و the solution را که در انتها مطلب است:
RAVYY
27-12-15, 13:35
سوالم این بود که اگر xmp فعال شود، cpu مادربورد ها o.c. نمی شود؟ یا فقط در بعضی از مادربورد ها وقتی xmp فعال شود به صورت مستقل است و cpu o.c. نمی شود.
اینجا در مورد این موضوعات cpu o.c. Turbo boost xmp صحبت کرده است. لطفا یک نگاه می اندازید علی الخصوص conclusion و the solution را که در انتها مطلب است:
دوست من. امید عزیز راهنمایی کامل رو انجام دادن شما اگه پستها رو از اول تا الان کاملا خونده باشید به جواب این سوالتون میرسیدید ببینید XMP تو مادربرد به عنوان یه آپشن و امکان به حساب میاد چون در زمانهای نه چندان دور خیلی از مادربرد ها در استفاده از رمها دچار ناسازگاری زیاد با مادربردها می شدند شرکتهای سخت افزاری دست به استفاده از یک تکنولوژی به نام XMP زدند تا مشکل کاربرا در استفاده از رمهای مختلف در فرکانس کاری کمی بالاتر از حد رفع بشه و دیگه دچار ناسازگاری نشن و این مسئله اصلا ربطی به OC پردازنده نداره و رم هم OC نمیشه یعنی با فرکانس فراتر از حد تعیین شده رکورد نمیزنه بلکه با فعال سازی این آپشن مادربرد به شما اجازه میده از رم با فرکانس بالاتر بدون مشکل روی مادربرد استفاده کنید و با مشکل مواجه نشین. و مسئله OC پردازنده کاملا فرق میکنه با این مسئله.
AMD>INTEL
27-12-15, 13:36