ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب رم جدید

7seas
18-12-15, 10:12
سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟
نکته: بایوس رو آپدیت کردم، رم ها هم سالم هستن( چون وقتی با یه دونه رم قبلیم سیستم میاد بالا و رم جدید رو داخل اسلات میزارم و
با نرم افزار Cpuz چک می کنم مشخصات رم جدید رو نشون میده؛ حالانمی دونم این معنیش این میشه که رم ها سالم هستن و کار میکنن یا نه؟)

AMD>INTEL
18-12-15, 11:59
این مادربرد قدیمی هست . شما بایوس رو به آخرین نسخه سایت گیگابایت اپدیت کنید . شما ماکزیمم باید رم کینگستون باس 1600 میگرفتی

7seas
18-12-15, 12:17
این مادربرد قدیمی هست . شما بایوس رو به آخرین نسخه سایت گیگابایت اپدیت کنید . شما ماکزیمم باید رم کینگستون باس 1600 میگرفتی
به f5 آپدیت کردم جواب نداد!
با توجه به اینکه تو، خود سایت کینگستون نوشته بود که 1333 تا 1866 رو جواب میده من خرید کردم
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
18-12-15, 12:19
به f5 آپدیت کردم جواب نداد!
با توجه به اینکه تو، خود سایت کینگستون نوشته بود که 1333 تا 1866 رو جواب میده من خرید کردم
FURY DDR3 Low Voltage Memory | HyperX (Only the registered members can see the link)

این رم ها برای مموری کنترلر های جید بهینه سازی شدند . شما باید رم value میگرفتید .

7seas
18-12-15, 17:28
این CPU clock ratio و multiplier چیه؟
الان فرکانس پردازنده من 200 هستش، امکانش هست که با دستکاری اون مشکل رو حل کرد؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

AMD>INTEL
18-12-15, 17:55
این CPU clock ratio و multiplier چیه؟
الان فرکانس پردازنده من 200 هستش، امکانش هست که با دستکاری اون مشکل رو حل کرد؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

خیر
فرکانس cpu این فرمول هست . cpu fsb ضربدر مولتی میشه فرکانس پردازنده
شما رم رو باید تعویض کنید .