درود دوستان. این اولین پست و تاپیک من در این انجمنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
من از دوتا مانیتور استفاده میکنم، که مانیتور دوم مشکل دیر روشن شدن پیدا کرده! اوایل کم بود ولی الان حتی به بیست دقیقه بعد از روشن شدن سیستم رسیده! از ویندوز یا چیزای دیگه هم نیست چون مانیتور اول بخوبی کار میکنه.
LCDسامسونگ 940BW هست.
با یه ذره جستوجو در اینترنت به این نتیجه رسیدم ممکنه از خازن های منبع تغذیه ش باشه،
که خواستم باز کنم اما هیچ پیچی نداره و من نمیدونم چطور میتونم بازش کنم.
اول میخواستم بدونم نظر شما در مورد این مشکل چیه. و دوم اینکه این مانیتور چطور باز میشه؟
سپاس
MehrshadM
18-12-15, 10:10
درود دوستان. این اولین پست و تاپیک من در این انجمنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
من از دوتا مانیتور استفاده میکنم، که مانیتور دوم مشکل دیر روشن شدن پیدا کرده! اوایل کم بود ولی الان حتی به بیست دقیقه بعد از روشن شدن سیستم رسیده! از ویندوز یا چیزای دیگه هم نیست چون مانیتور اول بخوبی کار میکنه.
LCDسامسونگ 940BW هست.
با یه ذره جستوجو در اینترنت به این نتیجه رسیدم ممکنه از خازن های منبع تغذیه ش باشه،
که خواستم باز کنم اما هیچ پیچی نداره و من نمیدونم چطور میتونم بازش کنم.
اول میخواستم بدونم نظر شما در مورد این مشکل چیه. و دوم اینکه این مانیتور چطور باز میشه؟
سپاس
اینم اضافه کنم که چراغش روشن میشه و چشمک زن هست ولی تصویر خاموشه.
ولی بعد از بیست دقیقه روشن موندن٬ تصویر میاد. دیگه بعد از اون هرچقد خاموش و روشن کنم درسته. ولی اگه یه مدت سیستم خاموش بمونه دوباره برای اومدن تصویرش باید بیست دقیقه صبر کرد!
nimant
18-12-15, 11:07
احتمال داره وقتی شما سیستم رو خاموش می کنید به خواب زمستانی میری / یعنی اینو میزنید sleep
گرافیک آنبرد هست یا pci
iranch
18-12-15, 11:07
ما هم یک تلویزیون داشتیم که همین طور شد! دیر صداش در می امد..بعد همین طور دیر و دیر تر شد...باید بفرستید تعمیرگاه
MehrshadM
18-12-15, 11:59
احتمال داره وقتی شما سیستم رو خاموش می کنید به خواب زمستانی میری / یعنی اینو میزنید sleep
گرافیک آنبرد هست یا pci
نه. گفتم که دوتا مانیتور همزمان استفاده میکنم. حتی جاهاشونو و کابل هاشونو باهم عوض کردم ولی همون مانیتور همینطوره.
یعنی خودم 99درصد مطمئن هستم که از مانیتور باشه. اگه اینی که شما میگین باشه باید برای دوتا مانیتورم هم همینطور میشد :11():
AMD>INTEL
18-12-15, 12:01
مونیتوری که دیر روشن میشه مشکل در قسمت تغذیه دارد که باید تعمیر بشه
MehrshadM
18-12-15, 12:05
ما هم یک تلویزیون داشتیم که همین طور شد! دیر صداش در می امد..بعد همین طور دیر و دیر تر شد...باید بفرستید تعمیرگاه
بله. اگه پول تعمیرگاه داشتم نمیومدم اینجا پست بذارم :lol: من معمولا وسایلمو خودم تعمیر میکنم ولی اینو فقط نمیدونم چطور باز ش کنم چون تا حالا مانیتورام مشکل نداشته.
بیشتر سوالم روی باز شدنش بود:1. (35): ممنون
Only the registered members can see the linkدیر-روشن-شدن-مانیتور-sys0-jpg
Only the registered members can see the linkدیر-روشن-شدن-مانیتور-sys1-jpg
- - - Updated - - -
بله. اگه پول تعمیرگاه داشتم نمیومدم اینجا پست بذارم :lol: من معمولا وسایلمو خودم تعمیر میکنم ولی اینو فقط نمیدونم چطور باز ش کنم چون تا حالا مانیتورام مشکل نداشته.
بیشتر سوالم روی باز شدنش بود:1. (35): ممنون
Only the registered members can see the linkدیر-روشن-شدن-مانیتور-sys0-jpg
Only the registered members can see the linkدیر-روشن-شدن-مانیتور-sys1-jpg
MehrshadM
18-12-15, 12:07
مونیتوری که دیر روشن میشه مشکل در قسمت تغذیه دارد که باید تعمیر بشه
من یه دوست تعمیرکار دارم. گفت باز کن خازن های منبع تغذیه ش رو ببین اگه باد کردن یا مشکلی پیدا کرده بودن میام برات عوض میکنم. حالا من موندم چطور بازش کنم. همین:merci:
AMD>INTEL
18-12-15, 12:22
من یه دوست تعمیرکار دارم. گفت باز کن خازن های منبع تغذیه ش رو ببین اگه باد کردن یا مشکلی پیدا کرده بودن میام برات عوض میکنم. حالا من موندم چطور بازش کنم. همین:merci:
باز کردن کار شما نیست . چون تمام خارهای قاب مونیتور رو میشکونی و موقع بستن دچار مشکل میشی .
MehrshadM
29-12-15, 23:54
خب فقط اومدم بگم مشکل از سه تا خازن در منبع تغذیه بود و با تعویض اونها مشکل برطرف شد.:great::give_rose: