سلام من یک گرافیک MSI R9 290x دارم و الان توی جدیدترین بازی ها مثل Assassins جدید داره بازی رو کم میاره روی بالاترین درجه گرافیکی ! فکر کردم که یک MSI R9 290x دیگه ای رو هم بخرم و Cross کنم اما تا حالا اصلا Cross نکردم میخواستم ببینم اگر این کار رو انجام بدم و یک گرافیک R9 290x دیگه مثل همین گرافیکم بخرم و کنارش بزارم به صورت کامل قدرت دو برابر میشه ؟ یعنی مثل اینه که یک گرافیک 8 گیگی و 1024 بیتی در سیستم گذاشته شده ؟؟ و مشکل این بازی ها به صورت کامل حل میشه ؟ اگر لطف کنید این سوال هارو جواب بدید و یک توضیح درباره پرفورمنس Crossfire بدید ممون میشم
AMD>INTEL
12-12-15, 17:05
سلام من یک گرافیک MSI R9 290x دارم و الان توی جدیدترین بازی ها مثل Assassins جدید داره بازی رو کم میاره روی بالاترین درجه گرافیکی ! فکر کردم که یک MSI R9 290x دیگه ای رو هم بخرم و Cross کنم اما تا حالا اصلا Cross نکردم میخواستم ببینم اگر این کار رو انجام بدم و یک گرافیک R9 290x دیگه مثل همین گرافیکم بخرم و کنارش بزارم به صورت کامل قدرت دو برابر میشه ؟ یعنی مثل اینه که یک گرافیک 8 گیگی و 1024 بیتی در سیستم گذاشته شده ؟؟ و مشکل این بازی ها به صورت کامل حل میشه ؟ اگر لطف کنید این سوال هارو جواب بدید و یک توضیح درباره پرفورمنس Crossfire بدید ممون میشم
با کراس حدود 35 درصد افزایش بازدهی خواهید داشت .
Only the registered members can see the link
problem
12-12-15, 17:11
با کراس حدود 35 درصد افزایش بازدهی خواهید داشت .
بعد الان مین من Soc force Giga هست و سی پی یو I7 4770K و یک هارد دو ترابایت و 16 گیگ رم ... پاوری که در اختیار دارم گرین 750 هست ... الان برای اینکه یک کارت دیگه بخوام اضافه کنم باید پاور عوض بشه یا همین پاور خوبه؟
AMD>INTEL
12-12-15, 17:13
بعد الان مین من Soc force Giga هست و سی پی یو I7 4770K و یک هارد دو ترابایت و 16 گیگ رم ... پاوری که در اختیار دارم گرین 750 هست ... الان برای اینکه یک کارت دیگه بخوام اضافه کنم باید پاور عوض بشه یا همین پاور خوبه؟
باید محاسبه کنید . کدوم مدل از گرین رو دارید ؟
AMD>INTEL
12-12-15, 17:16
من حساب کردم برای شما
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 872W محاسبه شده است.
پاور 1050 گرین رو توصیه کرده .
problem
12-12-15, 18:41
من حساب کردم برای شما
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 872W محاسبه شده است.
پاور 1050 گرین رو توصیه کرده .
صحیح تشکر بعد من الان برم یک گرافیک 980 تیتان بگیرم بهتره یا همین کروس بکنم ؟
AMD>INTEL
12-12-15, 18:47
صحیح تشکر بعد من الان برم یک گرافیک 980 تیتان بگیرم بهتره یا همین کروس بکنم ؟
GV-N98TG1 GAMING-6GD (Only the registered members can see the link)
توصیه من خرید گرافیک 980 ti از برند گیگابایت هست . چون اگر بخواهید کارت دیگه اضافه کنید باید پاور هم اضافه کنید . مصرف سیستم هم بالا میره . گرمای داخل کیس و ....
problem
12-12-15, 21:12
GV-N98TG1 GAMING-6GD (Only the registered members can see the link)
توصیه من خرید گرافیک 980 ti از برند گیگابایت هست . چون اگر بخواهید کارت دیگه اضافه کنید باید پاور هم اضافه کنید . مصرف سیستم هم بالا میره . گرمای داخل کیس و ....
صحیح بعد یک موردی هم در مورد اورکلاک میخواستم بپرسم ... روی همین کارت گرافیکی که دارم (MSI R9 290x Gaming) میشه با اورکلاک به نتیجه دلخواه توی بازی ها رسید و این مشکل کندی Assassins رو حل کرد؟
الان من تحقیق که کردم دیدم اینه مشخصات این گرافیک
Boost / Base Core Clock 1040MHz Core (OC mode)
1030MHz Core (Gaming mode)
1000MHz Core (Silent mode)
یعنی الان توی اورکلاک فقط 10 مگاهرتز بیشتر میشه !!!!!!!!! آیا این 10 مگاهرتز میتونه با زیاد شدنش مشکل بازی رو حل کنه و .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!! ( چون احساس میکنم 10 مگاهرتز توی این زمینه هیچی نیست !!!)
AMD>INTEL
12-12-15, 21:16
صحیح بعد یک موردی هم در مورد اورکلاک میخواستم بپرسم ... روی همین کارت گرافیکی که دارم (MSI R9 290x Gaming) میشه با اورکلاک به نتیجه دلخواه توی بازی ها رسید و این مشکل کندی Assassins رو حل کرد؟
الان من تحقیق که کردم دیدم اینه مشخصات این گرافیک
Boost / Base Core Clock 1040MHz Core (OC mode)
1030MHz Core (Gaming mode)
1000MHz Core (Silent mode)
یعنی الان توی اورکلاک فقط 10 مگاهرتز بیشتر میشه !!!!!!!!! آیا این 10 مگاهرتز میتونه با زیاد شدنش مشکل بازی رو حل کنه و .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!! ( چون احساس میکنم 10 مگاهرتز توی این زمینه هیچی نیست !!!)
من زیاد روی کارت های MSI کار نکردم . نمیتونم دقیق بهتون بگم چقدر اورکلاک میشه . دمای فعلی کارت در حالت عادی و در گیم با GPU-Z رو باید اعلام کنید . خود MSI یک برنامه برای اورکلاک گرافیک دارد . بهتره برای اورکلاک گرافیک یک تاپیک مستقل بزنید در قسمت اورکلاک کارت گرافیک