PDA

مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد لپ تاپ

mamali6666
11-12-15, 20:53
سلام

چند سوال در مورد لپ تاپ lenovo z5170 i5 دارم
----------------------------------------------------------------------
باتری لپ تاپ داخلی هست و جدا نمیشه و به شارژ میزنمش و به 100 درصد میرسه اگر توی این حالت باشه بصورت مداوم آیا مشکلی براش پیش میاد؟ چون میزان استفاده روزانه توی این حالت شاید در حد 10 ساعت هم بشه و سوالم اینه که مشکلی پیش میاد؟ و باید چیکار کرد؟ در ضمن روش ویندوز 10 64 بیتی نصب کردم و تمام درایورهاشو از سایت سازنده دانلود و نصب کردم
براش کولپد بگیرم یا لازم نیست؟ چون روی میز میزارمش و میخواستم بدونم که داشتن کولپد براش لازمه یا نه؟
نمایش دادن رنگهای مشکی توی ال سی دی زیاد جالب نیست زاویه دید از بالا و پایین اگه بالا پایین بشه تصویر مات و تار میشه ولی زاویه دید از بغل مقداری بهتره این دو مورد یعنی تغییر زاویه به پایین یا به بالا که هم تصویر مات میشه هم اینکه رنگ مشکی تار و مات میشه کلا چجوری میشه کاری کرد که مشکلات صغحه نمایش برطرف بشه و در هر حالت و هر زاویه ای رنگ ها رو بدرستی نشون بده؟
مثلا اگه صورتتو نزدیک مانیتور کنی رنگها رو شفاف نشون میده ولی وقتی یه نیم متر فاصله بگیری مات به نظر میاد و رنگها به مشکی نزدیکه
قدرت این لپ تاپ بیشتره یا z5070 i5 ؟

AMD>INTEL
11-12-15, 21:13
1-باتری مشکلی نیست. فقط بگذارید روند شارژ و دشارژ هر از گاهی انجام بشه.اگر مشکلی بود سازندها به باطری داخلی روی نمیاوردند
2-خرید کول پد رو توصیه میکنم .
3- کیفیت صفحه های LENOVO زیاد جالب نیست . این یکی از نقاط ضعف این برند هست در بعضی از مدلها . حتی از خیلی کاربرها بعد از اتمام گارانتی LED دستگاه رو تعویض میکنند

mamali6666
11-12-15, 21:51
پس یعنی اگر بطور مداوم بزنمش شارژ و روی صد درصد باشه مشکلی براش پیش نمیاد؟ و تقریبا ساعتها در این حالت روشن باشه

باتری به 100 درصد برسه از مدار خود به خود خارج میشه؟

موقعی که توی شارژه اگر بدون اینکه خاموشش کنم و از شارژ درش بیارم که در حالت باتری ازش استفاده بشه به لپ تاپ آسیب میرسه؟

توی گیمینگ مدل z5170 i5 بهتره یا z5070 i5 ؟

ممکنه با تنظیمات یا نرم افزار بشه مشکل صفحه نمایش رو برطرف کرد؟

AMD>INTEL
11-12-15, 22:01
پس یعنی اگر بطور مداوم بزنمش شارژ و روی صد درصد باشه مشکلی براش پیش نمیاد؟ و تقریبا ساعتها در این حالت روشن باشه

باتری به 100 درصد برسه از مدار خود به خود خارج میشه؟

موقعی که توی شارژه اگر بدون اینکه خاموشش کنم و از شارژ درش بیارم که در حالت باتری ازش استفاده بشه به لپ تاپ آسیب میرسه؟

توی گیمینگ مدل z5170 i5 بهتره یا z5070 i5 ؟

ممکنه با تنظیمات یا نرم افزار بشه مشکل صفحه نمایش رو برطرف کرد؟

وقتی شارژر وصل باشه و باتری 100% باشه مستقیم میره روی شارژر
خیر آسیب نمیبینه
باید کانفیگشون رو مقایسه کنید
تنظیمات نرم افزاری فقط نور رو میشه تغییر داد و نمیشه کار خاصی کرد .

mamali6666
14-12-15, 15:31
لپ تاپ بصورت عادی خوب کار میکنه مثلا موقع تماشای فیلم و وبگردی و موزیک و فعالیتهای سبک هم صدا نمیده هم خنک کار میکنه و مشکلی اصلا نیست ولی الان بازی call of duty black ops 3 رو نصب کردم و موقع اجرا سویچ میشه به کارت گرافیک اصلی که خودش اتوماتیک تنظیمات رو گذاشته روی فول اچ دی و روی high و بین 25 تا 30 فریم هم میده و بازی روان اجرا میشه برام اما مشکلی که هست اینه که لپ تاپ فنش با سرعت زیادی کار میکنه در حین بازی و باعث میشه که بعد از چند دقیقه لپ تاپ خیلی داغ بشه با نرم افزار real temp دما رو بین 80 تا 90 نشون میده و لپ تاپ خیلی خیلی داغ میکنه که بعد از دو سه دقیقه از اجرای بازی سریع اومدم بیرون و ترسیدم که مشکلی براش پیش بیاد.

توی قسمت تنظیمات سویچ کارت گرافیک بازی رو روی high performance گذاشتم که خیلی داغ کرد و بعد از اون بازی رو روی power saver گذاشتم که بازم فرقی نکرد و در دو حالت به شارژ بود لپ تاپ در حال حاظر هم براش کولپد نگرفتم چون تا قبل از بازی کردن اصلا خبری از دما نیست حتی من 10 ساعت هم گذاشتم روشن بوده ولی اصلا داغ نشده و گرما نمیده ولی وقتی این بازی رو اجرا کردم به طرز ناجوری داغ شد

حالا باید چیکار کرد؟ خرید کولپد تا چند درجه میتونه دما رو پایین بیاره در اجرای بازی و آیا کولپدی هست توی بازار که بتونه توی بازی لپ تاپ رو کامل خنک بکنه؟

اگر تنظیمات و رزولوشن بازی رو به حداقل برسونم ممکنه خنک کار کنه؟

در این شرایط باید چیکار کرد؟

AMD>INTEL
14-12-15, 15:37
لپ تاپ بصورت عادی خوب کار میکنه مثلا موقع تماشای فیلم و وبگردی و موزیک و فعالیتهای سبک هم صدا نمیده هم خنک کار میکنه و مشکلی اصلا نیست ولی الان بازی call of duty black ops 3 رو نصب کردم و موقع اجرا سویچ میشه به کارت گرافیک اصلی که خودش اتوماتیک تنظیمات رو گذاشته روی فول اچ دی و روی high و بین 25 تا 30 فریم هم میده و بازی روان اجرا میشه برام اما مشکلی که هست اینه که لپ تاپ فنش با سرعت زیادی کار میکنه در حین بازی و باعث میشه که بعد از چند دقیقه لپ تاپ خیلی داغ بشه با نرم افزار real temp دما رو بین 80 تا 90 نشون میده و لپ تاپ خیلی خیلی داغ میکنه که بعد از دو سه دقیقه از اجرای بازی سریع اومدم بیرون و ترسیدم که مشکلی براش پیش بیاد.

توی قسمت تنظیمات سویچ کارت گرافیک بازی رو روی high performance گذاشتم که خیلی داغ کرد و بعد از اون بازی رو روی power saver گذاشتم که بازم فرقی نکرد و در دو حالت به شارژ بود لپ تاپ در حال حاظر هم براش کولپد نگرفتم چون تا قبل از بازی کردن اصلا خبری از دما نیست حتی من 10 ساعت هم گذاشتم روشن بوده ولی اصلا داغ نشده و گرما نمیده ولی وقتی این بازی رو اجرا کردم به طرز ناجوری داغ شد

حالا باید چیکار کرد؟ خرید کولپد تا چند درجه میتونه دما رو پایین بیاره در اجرای بازی و آیا کولپدی هست توی بازار که بتونه توی بازی لپ تاپ رو کامل خنک بکنه؟

اگر تنظیمات و رزولوشن بازی رو به حداقل برسونم ممکنه خنک کار کنه؟

در این شرایط باید چیکار کرد؟

کولپد خوب حتما لازم دارید . تاثیرش بستگی به کیفیت کولپد داره .

mamali6666
14-12-15, 15:41
چه کولپدی بگیرم؟ قیمتش چنده؟

با کولپد دما رو ممکنه از 80 برسونه به 40 تا؟

تنظیمات و رزولوشن رو اگر به حداقل برسونم فرقی میکنه یا نه؟

AMD>INTEL
14-12-15, 15:54
چه کولپدی بگیرم؟ قیمتش چنده؟

با کولپد دما رو ممکنه از 80 برسونه به 40 تا؟

تنظیمات و رزولوشن رو اگر به حداقل برسونم فرقی میکنه یا نه؟

خیر 40 درجه به هیچ عنوان نمیشه .
Coolpad Deepcool N6000

mamali6666
14-12-15, 16:10
چون در این مورد سر در نمیارم سوال میپرسم

دمای مناسب لپ تاپ باید بین چند تا چند باشه؟

و دمای مخرب بین چند تا چنده؟

و این 80 تا 90 تایی که گفتم جزو دمای مخرب سخت افزاره؟ مثلا اگه بخوام چند ساعت اینجوری بازی کنم سخت افزارش میسوزه؟

این کولپدی که شما گفتی دما رو چند درجه میتونه کاهش بده؟

AMD>INTEL
14-12-15, 16:25
چون در این مورد سر در نمیارم سوال میپرسم

دمای مناسب لپ تاپ باید بین چند تا چند باشه؟

و دمای مخرب بین چند تا چنده؟

و این 80 تا 90 تایی که گفتم جزو دمای مخرب سخت افزاره؟ مثلا اگه بخوام چند ساعت اینجوری بازی کنم سخت افزارش میسوزه؟

این کولپدی که شما گفتی دما رو چند درجه میتونه کاهش بده؟

این دما 80-90 به مروز قطعات را خراب میکنه . هر چه دما کمتر باشه طول عمر دستگاه بیشتر میشه
دقیق نمیشه گفت . ماکزیمم 20 درجه و متوسط 15 درجه