کمک کمک کمک
یک نرم افزار دانلود منیجر میخوام به جای IDM
IDM دیگه کرک ناپزیره
AMD>INTEL
11-12-15, 19:20
نسخه 6.23 اکتیو شده در حال استفاده هستم . نسخه جدیدتر رو دانلود نکنید .
Mehrdad.A 88
11-12-15, 20:04
بر عکس نسخه جدید دانلود کردم اینطوری شد :1. (28):
AMD>INTEL
11-12-15, 20:07
نسخه جدید رو نباید دانلود میکردید . دوباره فعال کردنش هم تو ویندوزی که نصب کردی . نیاز به پاک کردن تمام اثرات این برنامه در رجیستری و فولدر نصب هست .
Mehrdad.A 88
11-12-15, 21:09
نسخه 23 باید پیدا بشه دوباره نسخه 23 رو نصب میکنم
AMD>INTEL
11-12-15, 21:15
نسخه 23 باید پیدا بشه دوباره نسخه 23 رو نصب میکنم
قبلش باید رجیستری و فولدر نصبش رو خالی کنید و گرنه دوباره با پیغام FAKE SERIAL مواجه میشید .
Mehrdad.A 88
11-12-15, 23:26
مشکل fake serial نیست
مشکل اینه :
Only the registered members can see the linkدانلود-منیجر-capture-png
AMD>INTEL
11-12-15, 23:34
مشکل fake serial نیست
مشکل اینه :
فرق زیادی نداره . شما مشکلت اینه که برنامه جدید نصب کردی . اون هم تغییراتی در رجیستری ویندوزت اعمال کرده که کرک های قدیمی رو از کار میاندازه .باید تمام آثار این برنامه رو با ccleaner و دستی از رجیستری حذف کنی . معمولا تو فولدرش هم یکسری فایل هیدن به جا میگذاره برای رجیستر نشدن
Nomix
12-12-15, 10:33
مشکل fake serial نیست
مشکل اینه :
فکر نکنم این مشکل مربوط به دانلود منیجر باشه
مشکل از ویندوز هست فایل regedit نمی تونه باز کنه
شما وارد run بشو regedit تایپ کنه ببین وارد میشه یا نه
حتما سیستم ویروس یابی کنه
و اینجا هم یک توضیحی برای این ارور داده تست کن
Only the registered members can see the link
Mehrdad.A 88
12-12-15, 10:36
فرق زیادی نداره . شما مشکلت اینه که برنامه جدید نصب کردی . اون هم تغییراتی در رجیستری ویندوزت اعمال کرده که کرک های قدیمی رو از کار میاندازه .باید تمام آثار این برنامه رو با ccleaner و دستی از رجیستری حذف کنی . معمولا تو فولدرش هم یکسری فایل هیدن به جا میگذاره برای رجیستر نشدن
مرسی ولی چی کارا باید بکنی واسه کرک
اون زمانی که IDM اورجینال 20 تومن بود باید میخریدمش
افسوس افسوس افسوس
فکر نکنم این مشکل مربوط به دانلود منیجر باشه
مشکل از ویندوز هست فایل regedit نمی تونه باز کنه
شما وارد run بشو regedit تایپ کنه ببین وارد میشه یا نه
حتما سیستم ویروس یابی کنه
و اینجا هم یک توضیحی برای این ارور داده تست کن
regedit مشکلی نداره باز میشه
تو safemode یک امتحانی بکنم شاید بشه
RAVYY
12-12-15, 13:34
ببینید دوست من همون جور که امید عزیز گفتن مشکل شما در فعال سازی لایسنس و کرک هست چون وقتی ورژن جدید رو ریختین و نتونستین اون رو رجیستر کنید اون نسخه رو به درستی پاک نکردین و اثراتش هم در درایوی که در اون ویندوز نصب شده و هم در رجیستری ویندوز باقی مونده به همین دلیل هست که دیگه رجیستری نسخه ی پایین تر جواب نمیده من پیشنهادم به شما اینه که تو تنظیمات کنترل پنل ویندوزتون تیک گزینه ی Show hidden رو فعال کنید و تو درایوی که ویندوز نصب هست تمام پوشه هایی رو که مربوط به IDM هست رو پاک کنید و در قسمت رجیستری ویندوزتون هم هر پوشه ای رو که مربوط به IDM هست رو پاک کنید و کامپیوترتون رو ریستارت کنید و نسخه ی 6.22 یا 6.23 رو نصب کنید اگر هم نمی تونید و باز میخواید دانلود منجر رو استفاده کنید باید ویندوز رو پاک کنید و دوباره نصب کنید چون راه دیگه ای نیست وتا زمانی که تمام اثرات نسخه ی جدید دانلود منجر که نصب کردین روی ویندوزتون از بین نره شما نمیتونید نسخه ی پایین تر رو کرک و رجیستر کنید و با ارور مواجه میشید
karbalad
12-12-15, 14:06
من الان نسخه 6.25 رو دارم بدون هیچ مشکلی نرم افزار کامل پاک کن بعد از ای سایت اخرین نسخه رو دانلود کن
Mehrdad.A 88
13-12-15, 00:12
خب مشکل از فایروال comodo بود که جلوی دسترسی کرک به رجیستری رو میگرفت. مجبور شدم برم تو safemode کرک اجرا کنم
این comodo با هیچ کس شوخی نداره اگه فایروال رو خاموش کنی یا حتی exit کنی بازم نمیشه. تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم که به کرک اجازه دسترسی بده