یه مموری کارت با مشخصاتی که گفتم توش دارم ، رایت پروتکت شده ، کامل و سالم هم کار میکنه فقط نه میشه چیزی کپی کرد نه چیزی پاک کرد و نه فرمت میشه ، یعنی همون رایت پروتکت شده ، حدود 1 سال پیش این اتفاق افتاد ، اون زمان تو نت گشتم نرم افزار های مختلف امتحان کردم اما تاثیری نداشت ، گفتم تو این انجمن بپرسم شاید راهی بود و بتونین کمکم کنین .
در ضمن گارانتی کامل و مادام العمر داره ، مشکلی بابت تعویضش ندارم فقط توش فایل های شخصیم هست ، اینه که نمیتونم بدم واسه تعویض ، اگه کمک هایی کردین و باز هم درست نشد لطفا میتونین بگین چجوری یه کاری کنم که مموری کارت بسوزه یا کار نکنه در عین حال هم گارانتی قبول کنه مموری رو ؟؟؟ ممنون
AMD>INTEL
10-12-15, 18:08
یه مموری کارت با مشخصاتی که گفتم توش دارم ، رایت پروتکت شده ، کامل و سالم هم کار میکنه فقط نه میشه چیزی کپی کرد نه چیزی پاک کرد و نه فرمت میشه ، یعنی همون رایت پروتکت شده ، حدود 1 سال پیش این اتفاق افتاد ، اون زمان تو نت گشتم نرم افزار های مختلف امتحان کردم اما تاثیری نداشت ، گفتم تو این انجمن بپرسم شاید راهی بود و بتونین کمکم کنین .
در ضمن گارانتی کامل و مادام العمر داره ، مشکلی بابت تعویضش ندارم فقط توش فایل های شخصیم هست ، اینه که نمیتونم بدم واسه تعویض ، اگه کمک هایی کردین و باز هم درست نشد لطفا میتونین بگین چجوری یه کاری کنم که مموری کارت بسوزه یا کار نکنه در عین حال هم گارانتی قبول کنه مموری رو ؟؟؟ ممنون
دستور DISKPART را وارد کنید و اینتر بزنید. درواقع Diskpart یک ابزار پارتیشنبندی است که در درون ویندوز وجود دارد و از طریق دستورهای خط فرمان قابل فراخوانی است. با کمک این ابزار خواهید توانست متغیرهای درایو USB خود را تغییر دهید.
اکنون LIST DISK را تایپ کنید و دکمه اینتر را فشار دهید.
شما لیستی از دیسکها را همچون شکل زیر مشاهده خواهید کرد. دو دیسک در دسترس خواهد بود: حافظه هارد دیسک (HDD) با نام Disk 0، و فلش درایو USB با نام Disk 1. مقدار حافظه Disk 1 بسیار کمتر از Disk 2 است (۷۴۴۱ مگ در مقابل ۲۹۸ گیگ)، به همین دلیل متوجه میشویم که Disk 1 نشاندهنده فلش درایو و Disk 2 حافظه سیستم را نشان میدهد. از این قسمت به بعد باید بسیار دقت کنید، زیرا نباید کار خود را با یک دیسک اشتباه شروع کنید.
در این زمان که مشخص شده فلش درایو ما Disk 1 است باید عبارت SELECT DISK 1 را بنویسیم و اینتتر کنیم. در پاسخ به شما گفته خواهد شد که دیسک مورد نظر (Disk 1) انتخاب شده است. اکنون ATTRIBUTES DISK را تایپ کنید تا ابزار DISKPART همه چیزهایی که در مورد فلش درایو میداند را به شما بگوید. مهمترین جوابی که دریافت میکنید، خط اولی است که گفته شده Current Read-only State: Yes، از این طریق متوجه میشویم که فلش درایو رایت پروتکتت است.
برای حذف کردن ویژگی رایت پروتکتت با استفاده از این ابزار خط فرمان، دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY را تایپ و سپس اِنتر کنید. اگر رفع شدن مشکل رایت پروتکتت موفقیت آمیز بود با نوشته Disk attributes cleared successfully مواجه خواهید شد.
به منظور بررسی و آزمایش موفقیت آمیز بودن حذف رایت پروتکتت، یک فایل کوچک را بر روی فلش کپی کنید، اگر کپی شد که عالی است، اما اگر هنوز پیغام خطای write-protect را دریافت میکنید وقت آن است تا راه بهتری را امتحان کنیم.
فرمت دیسک
قبل از شروع باید برای از بین بردن رایت پروتکتت اقدام کرده باشید. در ابتدا سعی کردیم فلش USB را با استفاده از ابزار Diskpart قابل نوشتن/فرمت کردن کنیم اما این ابزار نتوانست رایت پروتکتت موجود بر روی فلش درایو را از بین ببرد. اکنون میبایست با استفاده ابزارهای فرمت کننده دیسک، فلش را به کلی فرمت کنیم.
ata-gh
10-12-15, 19:21
دستور DISKPART را وارد کنید و اینتر بزنید. درواقع Diskpart یک ابزار پارتیشنبندی است که در درون ویندوز وجود دارد و از طریق دستورهای خط فرمان قابل فراخوانی است. با کمک این ابزار خواهید توانست متغیرهای درایو USB خود را تغییر دهید.
اکنون LIST DISK را تایپ کنید و دکمه اینتر را فشار دهید.
شما لیستی از دیسکها را همچون شکل زیر مشاهده خواهید کرد. دو دیسک در دسترس خواهد بود: حافظه هارد دیسک (HDD) با نام Disk 0، و فلش درایو USB با نام Disk 1. مقدار حافظه Disk 1 بسیار کمتر از Disk 2 است (۷۴۴۱ مگ در مقابل ۲۹۸ گیگ)، به همین دلیل متوجه میشویم که Disk 1 نشاندهنده فلش درایو و Disk 2 حافظه سیستم را نشان میدهد. از این قسمت به بعد باید بسیار دقت کنید، زیرا نباید کار خود را با یک دیسک اشتباه شروع کنید.
در این زمان که مشخص شده فلش درایو ما Disk 1 است باید عبارت SELECT DISK 1 را بنویسیم و اینتتر کنیم. در پاسخ به شما گفته خواهد شد که دیسک مورد نظر (Disk 1) انتخاب شده است. اکنون ATTRIBUTES DISK را تایپ کنید تا ابزار DISKPART همه چیزهایی که در مورد فلش درایو میداند را به شما بگوید. مهمترین جوابی که دریافت میکنید، خط اولی است که گفته شده Current Read-only State: Yes، از این طریق متوجه میشویم که فلش درایو رایت پروتکتت است.
برای حذف کردن ویژگی رایت پروتکتت با استفاده از این ابزار خط فرمان، دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY را تایپ و سپس اِنتر کنید. اگر رفع شدن مشکل رایت پروتکتت موفقیت آمیز بود با نوشته Disk attributes cleared successfully مواجه خواهید شد.
به منظور بررسی و آزمایش موفقیت آمیز بودن حذف رایت پروتکتت، یک فایل کوچک را بر روی فلش کپی کنید، اگر کپی شد که عالی است، اما اگر هنوز پیغام خطای write-protect را دریافت میکنید وقت آن است تا راه بهتری را امتحان کنیم.
فرمت دیسک
قبل از شروع باید برای از بین بردن رایت پروتکتت اقدام کرده باشید. در ابتدا سعی کردیم فلش USB را با استفاده از ابزار Diskpart قابل نوشتن/فرمت کردن کنیم اما این ابزار نتوانست رایت پروتکتت موجود بر روی فلش درایو را از بین ببرد. اکنون میبایست با استفاده ابزارهای فرمت کننده دیسک، فلش را به کلی فرمت کنیم.
امتحان کردم و جواب رایت پروتکت no بود ، با این حساب باز هم دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY زدم و موفقیت آمیز بود اما باز هم مشکل حل نشد .
AMD>INTEL
10-12-15, 19:35
امتحان کردم و جواب رایت پروتکت no بود ، با این حساب باز هم دستور ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY زدم و موفقیت آمیز بود اما باز هم مشکل حل نشد .
مموری را روی خشاب sd بگذارید و با این برنامه فرمت کنید
Using SD Formatter Tool to restore full capacity on SDHC/SDXC cards (Only the registered members can see the link)
ata-gh
10-12-15, 19:38
همون 1 سال پیش فک کنم این برنامه هم رو امتحان کردم ، البته فکر کنم ها ، البته موردی نداره خواستم دانلود کنم امتحان کنم اما لینک خرابه و کار نمیکنه ، با تشکر
AMD>INTEL
10-12-15, 19:44
همون 1 سال پیش فک کنم این برنامه هم رو امتحان کردم ، البته فکر کنم ها ، البته موردی نداره خواستم دانلود کنم امتحان کنم اما لینک خرابه و کار نمیکنه ، با تشکر
Only the registered members can see the link
ata-gh
10-12-15, 20:55
ممنون متاسفانه این برنامه هم کار نکرد
Only the registered members can see the linkمشکل-write-protected-مموری-کارت-64-گیگابایت-کلاس-10-sandisk-4444444445untitled-jpg
- - - Updated - - -
ممنون متاسفانه این برنامه هم کار نکرد
Only the registered members can see the linkمشکل-write-protected-مموری-کارت-64-گیگابایت-کلاس-10-sandisk-4444444445untitled-jpg
Haswell
11-12-15, 07:46
غم آخرت باشه عزیز:1. (35):
اینم از کارتهای من که 3.5 و 2 سال قبل گرفته بودم و مرحوم شدن .اون زمان محدود و انگشت شمار وارد شده بود فی ۳۲۰~ فقطم با گارانتی یکساله ی خود فروشنده.الان که فی شده 100 گارانتی هم مادام العمر (فکر کنم دو سال دیگه تاکسی ها بعنوان اضافه ی پول خرد بدن دست ملت )
Only the registered members can see the linkمشکل-write-protected-مموری-کارت-64-گیگابایت-کلاس-10-sandisk-1449807222974-jpg
جدیدتره 3 ماه قبل و قدیمی تره 10 روز قبل به رحمت ایزدی پیوستن.جنازه ها رو محض اینکه دست نامحرم نیفته نگهداشتم (البته اگه گارانتی میداشت با خاطر جمعی میدادم. فکر کنم اونا محرم هستن)
روشهای نرم افزاری که سهله، روش سخت افزاری هم جواب نمیده.شخصا بعنوان آخرین راه حل هیت دادم آخ نگفت و فرقی نکرد. (میخوام بدمش توی قسمت بعدی Die Hard نقش اول رو ایفا کنه)
فقط paragon hard disk manager میتونه درست نشون بده واقعا چه فاجعه ای خودبخود در چیپ حافظه رخ داده
این کارت قدیمی
Only the registered members can see the linkمشکل-write-protected-مموری-کارت-64-گیگابایت-کلاس-10-sandisk-1-jpg
اینم کارت جدید
Only the registered members can see the linkمشکل-write-protected-مموری-کارت-64-گیگابایت-کلاس-10-sandisk-2-jpg
توی فروم سن دیسک شکایت زیاده و گارانتی جوابگو.اما توی ایران پیشنهاد می کنم کسی سراغ سن دیسک نره. گرچه ترک عادت موجب مرضه، ماه قبل 128 گیگش (گارانتی مادام) از دیجی گرفتم هر روز اسپند دود میدم و گوسفند می کشم این دیگه چشم نخوره
تاپیک زیر و ص بعدش رو هم ببین
فروش مموری کارت های SanDisk Patriot Philips Team (سن دیسک 128گیگ و سری اکسترمی رسید) - صفحه 135 (Only the registered members can see the link)
ata-gh
11-12-15, 10:37
غم آخرت باشه عزیز:1. (35):
اینم از کارتهای من که 3.5 و 2 سال قبل گرفته بودم و مرحوم شدن .اون زمان محدود و انگشت شمار وارد شده بود فی ۳۲۰~ فقطم با گارانتی یکساله ی خود فروشنده.الان که فی شده 100 گارانتی هم مادام العمر (فکر کنم دو سال دیگه تاکسی ها بعنوان اضافه ی پول خرد بدن دست ملت )
جدیدتره 3 ماه قبل و قدیمی تره 10 روز قبل به رحمت ایزدی پیوستن.جنازه ها رو محض اینکه دست نامحرم نیفته نگهداشتم (البته اگه گارانتی میداشت با خاطر جمعی میدادم. فکر کنم اونا محرم هستن)
روشهای نرم افزاری که سهله، روش سخت افزاری هم جواب نمیده.شخصا بعنوان آخرین راه حل هیت دادم آخ نگفت و فرقی نکرد. (میخوام بدمش توی قسمت بعدی Die Hard نقش اول رو ایفا کنه)
فقط paragon hard disk manager میتونه درست نشون بده واقعا چه فاجعه ای خودبخود در چیپ حافظه رخ داده
توی فروم سن دیسک شکایت زیاده و گارانتی جوابگو.اما توی ایران پیشنهاد می کنم کسی سراغ سن دیسک نره. گرچه ترک عادت موجب مرضه، ماه قبل 128 گیگش (گارانتی مادام) از دیجی گرفتم هر روز اسپند دود میدم و گوسفند می کشم این دیگه چشم نخوره
خوب تقریبا خودم هم نا امید شدم که درست شه ، اون تاپیک رو هم دیدم ، واقعا موقعی که می خواستم بخرم همه گفتن سن دیسک خوبه اما واقعا بد بود ، به یه بلایی دچار شده که هیچ کاریش نمیشه کرد .
واقعا اطلاعات مهم و شخصی دارم روش ، نمیتونم همینجوری بدم گارانتی ، راه و روش بدین که بسوزونمش ( البته گارانتی هم بو نبره ) بعد ببرم تعویض ، مرسی
ata-gh
18-12-15, 22:51
ببخشید اما هیچ کدوم از دوستان نمیدونستن چجوری میتونم این مموری کارتو یه کاری بکنم بسوزه و دیگه کار نکنه از طرفی هم تابلو نشه و ببرم گارانتی عوض کنم ؟؟؟ الان هم میتونم ببرم تعویض کنم اما اطلاعات شخصیم توش هست ، به همین خاطر نمیتونم ببرم .... لطفا کمک کنید :give_rose:
AMD>INTEL
18-12-15, 23:06
شاید بشه با ولتاژ دادن به پایه هاش کاری کرد .
ata-gh
19-12-15, 00:31
شاید بشه با ولتاژ دادن به پایه هاش کاری کرد .
خوب میشه دقیقا بگید با چه ولتاژی و چه جوری ؟؟؟ که هیچ اثری هم روش نمونه .
AMD>INTEL
19-12-15, 00:38
خوب میشه دقیقا بگید با چه ولتاژی و چه جوری ؟؟؟ که هیچ اثری هم روش نمونه .
منبع تغذیه ازمایشگاهی . 30 ولت بدی نباید اثری بمونه . به هر حال راه استانداری نیست . باید ریسک کنید .
mohammad1985
19-12-15, 01:07
یک راه هم شوک الکتریکی هست
ata-gh
19-12-15, 10:19
منبع تغذیه ازمایشگاهی . 30 ولت بدی نباید اثری بمونه . به هر حال راه استانداری نیست . باید ریسک کنید .
خوب همون 30 ولت رو چند تا باتری بچسبونم به هم وصل کنم بهش یا روش دیگه ای مد نظرتونه ؟؟؟
- - - Updated - - -
یک راه هم شوک الکتریکی هست
خوب از چه طریقی ، میشه بگین چه جوری و با چه وسیله ای ؟؟
programmer1373
19-12-15, 10:38
ببین دوست من
مشکل رایت پروتکت یه مشکل بسیار عجیب و غیر قابل حل هستش
بیشتر برای حافظه هایی با ظرفیت بالا پیش میاد
حالا من یه پیشنهاد دارم
شما با ویندوز xp sp 2 در قسمت دیسک منیجمنت میتونید مموری رو فرمت کنید
و اگر اطلاعاتتون براتون مهم هستش میتونید با نرم افزار هایی مانند ایسیوز یا any found data recovery
اون رو ریکاوری کنید:1. (23):
AMD>INTEL
19-12-15, 11:02
خوب همون 30 ولت رو چند تا باتری بچسبونم به هم وصل کنم بهش یا روش دیگه ای مد نظرتونه ؟؟؟
- - - Updated - - -
خوب از چه طریقی ، میشه بگین چه جوری و با چه وسیله ای ؟؟
باید از منبع تغذیه استفاده کنید .
ata-gh
19-12-15, 11:05
ببین دوست من
حالا من یه پیشنهاد دارم
و اگر اطلاعاتتون براتون مهم هستش میتونید با نرم افزار هایی مانند ایسیوز یا any found data recovery
خوب شما مطمیند که با ویندوز xp فرمت میشه ؟؟؟ ببنید نه با وینوز 7 ن با ویندوز ویستا نه با ویندوز 8.1 نه از طریق داس نه از اطریق انواع و اقسام لینوکس ها ( من یه دوست دارم عشقش لینوکسه و تو سیستمش 10،12 تا لینوکس داره ) با هیچکدوم فرمت نشده ، الان من این ویندوز xp sp2 رو نصب کنم مطمینید که فرمت میشه ؟ دقیقا از کدوم قسمتش ؟ میشه یکم توضیح بیشتر بدبد .
در آخر باز هم میگم ، اصلا اطلاعات داخل مموری واسم مهم نیست ، چون مموری کاملا کار می کنه و همشو برداشتم ، فقط رایت پروتکت شده و نه فرمت میشه نه چیزی دیلیت میشه نه چیزی کپی میشه توش ، ولی مثل بنز کار می کنه .... پس اطلاعاتش رو برداشتم اصلا برام مهم نیست ، گارانتیشم مادام العمره خود مموری هم مهم نیست ، اگه راه حلی هم نداره که درست شه یه راه بگین ( به صورت کامل توضیح بدین لطفا ) که یه کاری کنم خراب شه و بسوزونمش بدون اینکه اثری روش بمونه و ببرم تعویض کنم و گارنتی هم قبول کنه ، مرسی:11():
AMD>INTEL
19-12-15, 11:20
اگر روی لینوکس هم جواب نگرفتی روی XP هم جواب نخواهید گرفت .
mohammad1985
19-12-15, 17:58
یه مورد سادش که شاید جواب بده استفاده از قسمت جرقه زن فندکها هست ( که بهش میگن اتمی ! ) می تونی قسمت جرقه زنش رو دربیاری و بگیری نزدیک پایه ها و چندین باز بزنی که جرقه ها به پایه بخوره
Haswell
19-12-15, 18:30
ببین دوست من
حالا من یه پیشنهاد دارم
ایراد سخت افزاری هست و از روشهای نرم افزاری هیچکاری برنمیاد
فروم سن دیسک پره از تاپیکهایی که کاربرها به این مشکل برخوردند و مشمول گارانتی شده. مشت نمونه خروار:
Sandisk Ultra micro SDXC 64GB stuck in write prot... - SanDisk Forums (Only the registered members can see the link)
FORMAT 64GB MICRO SDXC PROBLEM - SanDisk Forums (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اینم اظهار نظر نهایی از طرف SanDisk Professor
The drive will go into write-protected mode to prevent data loss.
There is no method to fix this.
ata-gh
20-12-15, 22:26
یه مورد سادش که شاید جواب بده استفاده از قسمت جرقه زن فندکها هست ( که بهش میگن اتمی ! ) می تونی قسمت جرقه زنش رو دربیاری و بگیری نزدیک پایه ها و چندین باز بزنی که جرقه ها به پایه بخوره
دقیقا متوجه نشدم ، قسمت جرقه زنش رو که در بیارم ، بعدش بزنم به پایه ها جرقه خوره به پایه ها ! ( وقتی درش آوردم چطوری جرقه میزنه که بخوره به پایه ها ؟ )
ata-gh
20-12-15, 22:37
ایراد سخت افزاری هست و از روشهای نرم افزاری هیچکاری برنمیاد
فروم سن دیسک پره از تاپیکهایی که کاربرها به این مشکل برخوردند و مشمول گارانتی شده. مشت نمونه خروار:
Sandisk Ultra micro SDXC 64GB stuck in write prot... - SanDisk Forums (Only the registered members can see the link)
FORMAT 64GB MICRO SDXC PROBLEM - SanDisk Forums (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اینم اظهار نظر نهایی از طرف SanDisk Professor
مرسی ، من هم این فروم رو دیدم ، و شاید باورتون نشه بیش از 50 برنامه و روی انواع و اقسام سیستم عامل ها با روش های مختلف امتحان کردم ، اما اصلا نشده که نشده ... من خیلی گشتم اما مارک هایی مثل Transcend ، ADATA ، Kingmax ، PNY و ... رو دیدم که فایل های تعمیر برای فلشاشون که رایت پروتکت شده دادن بیرون اما این sandisk که اینقدر هم از کیفیتش تعریف می کنن اصلا هیچ فکری نکرده به حال این موضوع و تو فروم خود سن دیسک خیلی شکایت شده اما طبق گفته شما هیچ ترتیب اثری ندادن به این موضوع ، آخرشم گفتن کاری نمیشه کرد ... حالا بگذریم من که نا امید شدم این درست شدنی باشه ، ممنون بابت پاسخ ، اما شما پیشنهادی ندارین که بتونم یه کاری کنم کار نکنه و با خیال راحت ببرم تعویض کنم ، دوستان دیگه چند تا نظر گفتن ، گفتم شما هم شاید راهکاری داشته باشین .
mohammad1985
22-12-15, 02:09
اون قیمت سیاه رنگ رو درمیاری از فندک یه سیم داره که سرش جرقه میزنه اونو نزدیک پایه ها کن و جرقه زنو فشار بده تا جرقه بزنه بخوره به پایه ها