PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل حرارتی لپ‌تاپ

ata-gh
10-12-15, 16:43
با سلام ، لب تاب من جدیدا خیلی خیلی داغ می کنه و فن ها شدیدا کار می کنن و به زور میفته ، بعضی وقتا هم موقع کار که فن ها با صدای زیاد کار می کننن و داغ هم کرده ، سرعت سیستم هم شدیدا میاد پایین ...
بعضی وقتا هم هست که لب تاپ رو زمینه و اصلا ازش استفاده نمیکنم ، اما فن ها به یک باره به مدت 5 الی 10 دقیقه دوباره با صدای زیاد شروع به کار کردن میکنن و لب تاب هم داغ می کنه ....

نمیدونم ایراد چیه و از کجاست ؟؟؟ یا چجوری میشه دقیق فهمید ایراد از کجاست ؟؟؟

اما من فکر می کنم یا فن هاش خرابن ، یا توش آشغال رفته ، یا اینکه سی پی یو مشکل داره که اینجوری میشه و بعضی وقت ها هم هنگ می کنه .

الان هم تو شهرستانی هستم که نمایندگی ایسوس نداره ، نمیدونم بیرون ببرم که بازش کنن و تمیزش کنن یا نه ؟؟؟ چجوری میتونم از سالم بودن قطعات فن یا سی پی یو یا .... مطمین بشم ؟؟؟؟ یا کلا با این تعریف هایی که من کردم ایراد لب تاب کجاست ؟؟

لطفا هر کی هر چیزی میدونه بگه و کمک کنه ، مرسی

AMD>INTEL
10-12-15, 16:53
عنوان تاپیک شما ویرایش شد . لطفا دقت کنید .
مدل لپتاپ رو بنویسید .
با برنامه hwmonitor یک اسکرین شات بگذارید .

ata-gh
10-12-15, 17:24
Only the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-111111111untitled-jpg

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-111111111untitled-jpg

ata-gh
10-12-15, 17:45
عنوان تاپیک شما ویرایش شد . لطفا دقت کنید .
مدل لپتاپ رو بنویسید .
با برنامه hwmonitor یک اسکرین شات بگذارید .

مدل لب تاپ : asus n55sf

AMD>INTEL
10-12-15, 17:59
مدل لب تاپ : asus n55sf

موقع اجرای بازی هم یک اسکرین شات بگیرید از این برنامه .
کول پد دارید ؟

ata-gh
10-12-15, 19:27
Only the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-22222untitled-jpgOnly the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-333333untitled-jpg

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-22222untitled-jpgOnly the registered members can see the linkمشکل-حرارتی-لپتاپ-333333untitled-jpg

AMD>INTEL
10-12-15, 19:34
دماتون بالاست . باید لپتاپ سرویس بشه . باید خمیر سیلیکون و پدسیلیکونی روی چیپ ها عوض بشه . فن وهیت سینک ها هم تمیز بشه .
بعد از سرویس هم باید از کول پد استفاده کنید .

ata-gh
10-12-15, 19:51
دماتون بالاست . باید لپتاپ سرویس بشه . باید خمیر سیلیکون و پدسیلیکونی روی چیپ ها عوض بشه . فن وهیت سینک ها هم تمیز بشه .
بعد از سرویس هم باید از کول پد استفاده کنید .

والا من این لپتاپ رو حدودا 4 سال پیش خریدم ، خیلی خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست ، اصلا تا 2 سال پیش 6،7 تا برنامه سنگین و نیمه سنگینم باز میکردم اصلا هنگ نمیکرد لگ نمیزد در یک کلام فوق العاده ( حتی رم رو هم ارتقا ندادن همون 4 هست ) تا اینکه از تقریبا دو سال پیش فوتبال بازی کردم باهاش ، خیلی خیلی زیاد ، کول پد هم نداشت ( بیشتر رو فرش ) ، یواش یواش داغ شدن هاش شروع شد ، کند شدن هاش ، لگ زدن هاش ... روز به روزم داره بدتر میشه که شرح رو تو همون پست اول گفتم که دیگه رو اعصابه ...

فقط لازم نیست که حتما نمایندگی باشه ؟؟؟؟ به نظر شما رم رو هم ارتقا بدم تا 8 ؟؟؟؟ البته مثل اینکه دقیقا باید همون مارک و مدل باشه ، چون چند تا از دوستام رم رو ارتقا داده بودن بیشتر مشکل پیدا کرده بودند و دوباره رم رو برداشته بودن و مشکل حل شده بود ، کمی راهنمایی هم در این مورد بکنید هم ممنون میشم .

بعد این نرم افزار که اسکرین سات هاش رو دادم جایی منبعی چیزی داره که بدونیم اعداد و ارقام چی هست مربوط به چی هست و استاندارداش چی هست .... ممنون

AMD>INTEL
10-12-15, 19:55
والا من این لپتاپ رو حدودا 4 سال پیش خریدم ، خیلی خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست ، اصلا تا 2 سال پیش 6،7 تا برنامه سنگین و نیمه سنگینم باز میکردم اصلا هنگ نمیکرد لگ نمیزد در یک کلام فوق العاده ( حتی رم رو هم ارتقا ندادن همون 4 هست ) تا اینکه از تقریبا دو سال پیش فوتبال بازی کردم باهاش ، خیلی خیلی زیاد ، کول پد هم نداشت ( بیشتر رو فرش ) ، یواش یواش داغ شدن هاش شروع شد ، کند شدن هاش ، لگ زدن هاش ... روز به روزم داره بدتر میشه که شرح رو تو همون پست اول گفتم که دیگه رو اعصابه ...

فقط لازم نیست که حتما نمایندگی باشه ؟؟؟؟ به نظر شما رم رو هم ارتقا بدم تا 8 ؟؟؟؟ البته مثل اینکه دقیقا باید همون مارک و مدل باشه ، چون چند تا از دوستام رم رو ارتقا داده بودن بیشتر مشکل پیدا کرده بودند و دوباره رم رو برداشته بودن و مشکل حل شده بود ، کمی راهنمایی هم در این مورد بکنید هم ممنون میشم .

بعد این نرم افزار که اسکرین سات هاش رو دادم جایی منبعی چیزی داره که بدونیم اعداد و ارقام چی هست مربوط به چی هست و استاندارداش چی هست .... ممنون

باید بفرستید . تهران من افق رو پیشنهاد میکنم . تو گوگل سرچ کنید iranfso
دما ها نباید از یک حدی بالاتر برند . درجه حرارت روی cpu و چیپ های گرافیکی متفاوت هست .
اگر به موقع به دادش نرسید چیپ گرافیکی سیستم شما مستعد خرابی هست اگر تو دمای بالا کار کنه .

ata-gh
10-12-15, 21:01
باید بفرستید . تهران من افق رو پیشنهاد میکنم . تو گوگل سرچ کنید iranfso
دما ها نباید از یک حدی بالاتر برند . درجه حرارت روی cpu و چیپ های گرافیکی متفاوت هست .
اگر به موقع به دادش نرسید چیپ گرافیکی سیستم شما مستعد خرابی هست اگر تو دمای بالا کار کنه .

بله جدیدا اصلا روش بازی نصب نمیکنم الانم شما گفتین در حین بازی اسکرین شات بدم یک لحظه نصب کردم و پاک کردم . فقط در مورد رم چیزی نگفتین ؟؟؟؟ افق رو برای رم معرفی کردین ؟؟

AMD>INTEL
10-12-15, 21:07
بله جدیدا اصلا روش بازی نصب نمیکنم الانم شما گفتین در حین بازی اسکرین شات بدم یک لحظه نصب کردم و پاک کردم . فقط در مورد رم چیزی نگفتین ؟؟؟؟ افق رو برای رم معرفی کردین ؟؟

افق رو برای سرویس دستگاه و ارتقا رم هم انجام میدن . کار تعمیراتشون کیفیت خوبی داره .

ata-gh
03-02-16, 13:48
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما ، من لپ تاپ رو بردم برا تعمیر ، کنار خودم هم کامل لپ تاپ رو باز کردن و آنچنان هم آشغال نشده بود و کثیف نبود ، فن هم سالم سالم بود ، خلاصه اصلا هیچیش نبود ، الان دیگه نمیدونم دقیقا ایرادش چیه و چرا بعضی موقع ها داغ میکنه و لگ میزنه و فن ها با سرعت و صدای خیلی زیاد کار می کنن ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته وقتی که اینجوری میشه ، لگ میزنه و فنش با صدای زیاد کار میکنه و داغ میکنه ، من از task maneger شانسی چند بار یکی از processes ها را end processes که میکنم به طور عجیبی در جا صدای فن کم میشه ، دیگه لگ نمیزنه و روون کار میکنه ، سریعا هم دمای لپ تاپ پایین میاد . این processes که میبندم اسمش svchost.exe هست که همیشه تو همه سیستما که ویندوز سون دارن 12،13 تا تو قسمت procsses باز هستن و من یک دونش که بیشترین استفاده از رم رو داره و مربوط میشه به ui system ویندوز رو میبندم و البته سیستم ui همونطور که میدونید مربوط به تم و شکل سیستم عامل هست تقریبا ( اگه درست بیان کرده باشم ) و وقتی میبندم شکل نوار استارت ویندوز یکم به هم میریزه ولی خوب از طرفی هم مشکل لپ تاپ حل میشه ، به نظرتون مشکل لپ تاپ چیه ؟

AMD>INTEL
03-02-16, 14:31
خوب دما ها بالا هست نسبت به شات . مسئله کثیف بودن نیست . باید خمیر خوب یا پد سیلیکونی سرویس بشه . دماها نسبت به شاتی گذاشتید خیلی بالاست .

ata-gh
03-02-16, 15:38
خوب دما ها بالا هست نسبت به شات . مسئله کثیف بودن نیست . باید خمیر خوب یا پد سیلیکونی سرویس بشه . دماها نسبت به شاتی گذاشتید خیلی بالاست .

ببخشین کامل مطالعه کردین پست آخر رو ؟ مخصوصا قسمت دوم ؟ اگه ایراد سخت افزاری هست چرا بعد از بستن سریعا صدای فن کم میشه و هنگ و لگ از بین میره و دما کاهش پیدا می کنه ؟؟
در ثانی چون شما بهم گفته بودین من اونجا اصرار کردم که خمیر و پد سیلکونی رو چک کنن و نیاز باشه تعمیر و تعویض کنن اما گفتن که مشکلی نداره ، حتی من دوباره گفتم دوباره گفتم ایراد داره ، یکی از دوستان ( شما ) گفته ایراد داره و باید سرویس شه اما بازم گفتن ایراد نداره حتی به خاطر اصرار من به یکی از همکاراشون گفتن اون هم گفت مشکلی نداره !!!

اگه ایراد سخت افزاری نباشه من فک می کنم از ویندوزه شاید ؟؟ جایی میدونین که ویندوز سون آخرین آپدیتشو همراه با کرک کامل اینترنتی بفروشه ؟ یا بشه دانلود کرد ؟؟؟

یا به نظرتون ویندوز 10 اگه مشکلاتش حل شده و به پایداری نسبی رسیده و درایور هاش برای این لپ تاپ پیدا میشه من اونو نصب کنم ؟؟ ( به این دلیل می پرسم کامل پایدار شده و مشکل نداره چون در حال کار کردن پایان نامه هستم و متاسفانه مجالی برای صحیح و خطا نیست )
مرسی از وقتی که برای این انجمن میزارید :give_rose:

AMD>INTEL
03-02-16, 16:23
عزیز جان یه اسکرین شات از hwmonitor دوباره بگذارید .

ata-gh
03-02-16, 20:15
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-02-16, 20:33
ویندوز 10 اگر قصد نصب کردن دارید مطمئن بشید . سازنده دستگاهتون درایورهاشو کامل آماده کرده باشه . اگر برای دانلود موجود بود نصب کنید .

amirpcp30
03-02-16, 21:18
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم برای لپ تاپ شما درایور ویندوز 10 باشه و بهترین راه نصب 7 هست ، همینطور نسخه ی home premium ، چون احتمالا لپ تاپتون این نسخه باشه و بتونید از سریالش استفاده کنید و ویندوز رو کرک نکنید (برچسب زیر لپ تاپ نوشته چه نسخه ای از ویندوزه)
در مورد svchost ، هم سرچ کنید میبینید که برای سرویسهاییست که از فایل های dll اجرا میشوند
قبل از نصب ویندوز یک انتی ویروس نصب کنید + اپدیت یک اسکن کامل بگیرید و بعد با خیال راحت ویندوز جدید رو نصب کنید انشاالله که دیگه مشکلی نیست
در مورد دانلود ویندوز هم یک سرچ بزنید و نسخه هایی که کاستوم نشده و اصلی هست رو دانلود کنید
:give_rose:

ata-gh
03-02-16, 23:01
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم برای لپ تاپ شما درایور ویندوز 10 باشه و بهترین راه نصب 7 هست ، همینطور نسخه ی home premium ، چون احتمالا لپ تاپتون این نسخه باشه و بتونید از سریالش استفاده کنید و ویندوز رو کرک نکنید (برچسب زیر لپ تاپ نوشته چه نسخه ای از ویندوزه)
در مورد svchost ، هم سرچ کنید میبینید که برای سرویسهاییست که از فایل های dll اجرا میشوند
قبل از نصب ویندوز یک انتی ویروس نصب کنید + اپدیت یک اسکن کامل بگیرید و بعد با خیال راحت ویندوز جدید رو نصب کنید انشاالله که دیگه مشکلی نیست
در مورد دانلود ویندوز هم یک سرچ بزنید و نسخه هایی که کاستوم نشده و اصلی هست رو دانلود کنید
علیک سلام دوست عزیز ،
والا سایتشم نگاه کردم فقط همون واسه ویندوز 7 64 بیتی درایور داره ، ولی نمیشه با این اتو درایور ها کاری کرد ؟؟؟ هر چند که من همین ویندوز سون رو بعضی موقع ها خواستم مثلا درایوراشو آپدیت کنم اما درایورایی که رو درایور اصلی نصب کرده خیلی وقت ها مشکل ایجاد کرده و مجبور شدم رول بک کنم درایور رو تا درست بشه .
اما چرا نسخه ی home premium ؟؟؟ من همیشه نسخه ultimate نصب می کنم که کامل ترین نسخه هست فکر کنم ، من متوجه نشدم لپ تاپت این نسخه باشه یعنی چی ؟ اما رو لپ تاپ n55sf کلا ویندوز نیست و من خودم نصب کردم .
در مورد svchost ، هم بله این اطلاعات رو دارم ، اما خواستم بگم خیلی عجیبه که من وقتی اون رو end می کنم به یک باره همه چی برمیگرده به حالت عادی ، یه هر حال یه مشکلی یه جایی هست که اینجوری میشه .
آنتی ویروس نود هست رو لپ تاپ ، همیشه هم آپدیته و کلا اسکن کردم لپ تاپو و مشکلی نداشت .
ویندوز هم همیشه اصلی نصب می کنم ، ولی می خواستم ببینم جایی هست ویندوز اصلی آخرین آپدیت اکتیو شده بدون مشکل پیدا کرد ؟
خیلی ممنون :give_rose:

AMD>INTEL
04-02-16, 09:14
علیک سلام دوست عزیز ،
والا سایتشم نگاه کردم فقط همون واسه ویندوز 7 64 بیتی درایور داره ، ولی نمیشه با این اتو درایور ها کاری کرد ؟؟؟ هر چند که من همین ویندوز سون رو بعضی موقع ها خواستم مثلا درایوراشو آپدیت کنم اما درایورایی که رو درایور اصلی نصب کرده خیلی وقت ها مشکل ایجاد کرده و مجبور شدم رول بک کنم درایور رو تا درست بشه .
اما چرا نسخه ی home premium ؟؟؟ من همیشه نسخه ultimate نصب می کنم که کامل ترین نسخه هست فکر کنم ، من متوجه نشدم لپ تاپت این نسخه باشه یعنی چی ؟ اما رو لپ تاپ n55sf کلا ویندوز نیست و من خودم نصب کردم .
در مورد svchost ، هم بله این اطلاعات رو دارم ، اما خواستم بگم خیلی عجیبه که من وقتی اون رو end می کنم به یک باره همه چی برمیگرده به حالت عادی ، یه هر حال یه مشکلی یه جایی هست که اینجوری میشه .
آنتی ویروس نود هست رو لپ تاپ ، همیشه هم آپدیته و کلا اسکن کردم لپ تاپو و مشکلی نداشت .
ویندوز هم همیشه اصلی نصب می کنم ، ولی می خواستم ببینم جایی هست ویندوز اصلی آخرین آپدیت اکتیو شده بدون مشکل پیدا کرد ؟

نصف مشکلات شما به خاطر همین آنتی ویروس نود هست .

amirpcp30
04-02-16, 13:30
علیک سلام دوست عزیز ،
سلام مجدد
اگه لپ تاپ دارای لایسنس ویندوز نیست پس کار خوبی کردید که التیمیت نصب کردید ، لپ تاپ هایی که لایسنس دارند بیشتر لایسنس نسخه ی هوم پریمیوم رو دارن
انتی ویروس رو اگه با همین eset راحت تر هستید smart security رو نصب کنید
ویندوز هم بله هست بنده خودم هم از اینترنت میگیرم بعد هم با سریال زیر لپ تاپ اکتیو میکنم ، یک سرچ داخل گوگل بزنید اتفاقا با اپدیت هم هست ، پیدا نکردید پیامک بزنید لینک بدم خدمتتون

ata-gh
04-02-16, 16:03
نصف مشکلات شما به خاطر همین آنتی ویروس نود هست .

یعنی منظورتون اینه که نود سنگینه و زیاد از منابع استفاده می کنه ؟؟

خب شما اگه آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر و امن تر می دونین و خودتون هم استفاده می کنین ، لطف کنین بگین تا من هم همون رو نصب کنم .

AMD>INTEL
04-02-16, 16:07
یعنی منظورتون اینه که نود سنگینه و زیاد از منابع استفاده می کنه ؟؟

خب شما اگه آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر و امن تر می دونین و خودتون هم استفاده می کنین ، لطف کنین بگین تا من هم همون رو نصب کنم .

تو این انجمن و انجمن PT خیلی از کاربران بودند مخصوصا لپتاپ مشکل گیر کردن و گیر کردن های لحظه ای داشتند که با راهنمایی من به حذف ESET اقدام کردند .مشکلشون برطرف شده

ata-gh
04-02-16, 16:22
سلام مجدد
اگه لپ تاپ دارای لایسنس ویندوز نیست پس کار خوبی کردید که التیمیت نصب کردید ، لپ تاپ هایی که لایسنس دارند بیشتر لایسنس نسخه ی هوم پریمیوم رو دارن
انتی ویروس رو اگه با همین eset راحت تر هستید smart security رو نصب کنید
ویندوز هم بله هست بنده خودم هم از اینترنت میگیرم بعد هم با سریال زیر لپ تاپ اکتیو میکنم ، یک سرچ داخل گوگل بزنید اتفاقا با اپدیت هم هست ، پیدا نکردید پیامک بزنید لینک بدم خدمتتون

سلام مجدد دوست عزیز ، نه ویندوز نبود روش و من خودم نصب کردم ، همیشه هم التیمیت نصب می کنم . همیشه هم آنتی ویروس نود بوده ( البته ورژن های نصبی فرق می کرده ) اما جدیدا این مشکلات به وجود آمده ، قبلا همچین اتفاقایی نمی افتاد . آنتی ویروس هم برای من فرقی نداره ، تو پست قبلی هم گفتم اگه شما دوست عزیز یا مدیر عزیز آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر میدونین من از همون استفاده کنم .
در مورد ویندوز هم سایتای ایرانی یه فایل ویندوز میزارن و یه فایل آپدیت میزارن ، که از اون استفاده نکردم .
در ضمن می خوام فقط خود ویندوز آپدیت باشه و نصب کنم نه اینکه آپدیت یک فایل جداگونه باشه ، از مغازه ها هم هر ویندوزی گرفتم روش نوشته جدید و فقط کاور رو بسته بندی رو عوض کرده نگاه که میکنی جدید نیست . در ضمن ویندوز اکتیو نباشه و با نرم افزارای اکتیو اکتیوش کنیم ، هر یک ماه دو بار یکبار اکتیوش از بین میره دسکتاپ سیاه میشه و دردسر میشه باید باز باید با یک فعال ساز دیگه فعالش کرد . من منظورم در اصل این بود که از همین شرکت های ایرانی مثل پرند و گردو و ... ویندوز سون بدون دستکاری اما اکتیو و کاملا آپدیت واقعی سراغ دارید مثلا از سایت هاشون خرید اینترنتی کنم .
این روش فعالسازی با سریال زیر لپ تاپ هم اصلا نمیدونم چجوریه واستفاده نکردم و بلد نیستم متاسفانه ،اگه تو سایت دیگه ای توضیح و نحوه عملکردش هست ممنون میشم لینکش رو بزارین تا بخونم .

ata-gh
04-02-16, 16:25
تو این انجمن و انجمن PT خیلی از کاربران بودند مخصوصا لپتاپ مشکل گیر کردن و گیر کردن های لحظه ای داشتند که با راهنمایی من به حذف ESET اقدام کردند .مشکلشون برطرف شده

واقعاااااا ؟؟؟ خوب میشه لطف کنین من رو هم راهنمایی کنین یا لینک اون تاپیک رو قرار بدین ؟؟؟ چون ندیدم چنین تاپیکی رو . ممنون

AMD>INTEL
04-02-16, 16:25
شما AVAST FREE نصب کنید . اگر بودجه دارید . لیسانس F-SECURE تهیه کنید . آنتی ویروسش یکساله 35 تومن هست . این رو تهیه کنید مشکلی نخواهید داشت .

amirpcp30
04-02-16, 22:13
سلام مجدد دوست عزیز ، نه ویندوز نبود روش و من خودم نصب کردم ، همیشه هم التیمیت نصب می کنم . همیشه هم آنتی ویروس نود بوده ( البته ورژن های نصبی فرق می کرده ) اما جدیدا این مشکلات به وجود آمده ، قبلا همچین اتفاقایی نمی افتاد . آنتی ویروس هم برای من فرقی نداره ، تو پست قبلی هم گفتم اگه شما دوست عزیز یا مدیر عزیز آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر میدونین من از همون استفاده کنم .
در مورد ویندوز هم سایتای ایرانی یه فایل ویندوز میزارن و یه فایل آپدیت میزارن ، که از اون استفاده نکردم .
در ضمن می خوام فقط خود ویندوز آپدیت باشه و نصب کنم نه اینکه آپدیت یک فایل جداگونه باشه ، از مغازه ها هم هر ویندوزی گرفتم روش نوشته جدید و فقط کاور رو بسته بندی رو عوض کرده نگاه که میکنی جدید نیست . در ضمن ویندوز اکتیو نباشه و با نرم افزارای اکتیو اکتیوش کنیم ، هر یک ماه دو بار یکبار اکتیوش از بین میره دسکتاپ سیاه میشه و دردسر میشه باید باز باید با یک فعال ساز دیگه فعالش کرد . من منظورم در اصل این بود که از همین شرکت های ایرانی مثل پرند و گردو و ... ویندوز سون بدون دستکاری اما اکتیو و کاملا آپدیت واقعی سراغ دارید مثلا از سایت هاشون خرید اینترنتی کنم .
این روش فعالسازی با سریال زیر لپ تاپ هم اصلا نمیدونم چجوریه واستفاده نکردم و بلد نیستم متاسفانه ،اگه تو سایت دیگه ای توضیح و نحوه عملکردش هست ممنون میشم لینکش رو بزارین تا بخونم .
سلام
انتی ویروس رو اگه براتون تفاوت نمیکنه همونطور که دوستمون گفتند عمل کنید
برای ویندوز سری به سایت سافت 98 بزنید برای دانلود
فعالسازی با سریال برای زمانی هست که لپ تاپ لایسنس ویندوز داره اگه بدون ویندوز بوده پس این لپ تاپ لایسنس رو نداره ، لپ تاپ هایی که دارند فقط کافیه زمانی که سریال خواست برای اکتیو ، شما سریالی که به همین منظور زیر لپ تاپ زده شده رو بنویسید