ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید اقتصادی ترین قطعات

kazaroonishahrsakhtafzar
08-12-15, 00:44
باسلام : من به دلیل بودجه محدود قصد دارم اقتصادی ترین قطعات بخرم خوب می رویم سر اصل مطلب.

1- تفاوت Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 با Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 چیست؟ ایا با خرید Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 هم می توان قطعات گیمینگ حرفه ای روش پیاده کرد؟

2- از بین Intel Core i5-6600K و Intel Core i7-6700 کدام برای استفاده کاربرد گیم برای اینده از نظر قیمت اقتصادی تر می باشد؟

3- اختلاف GSkill Ripjaws 4 | 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL15 Red با GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 2800MHz CL15 در گیم چقدر است؟

4- اختلاف Samsung 850 Pro 256GB با Plextor M5 Pro 256GB از نظر سرعت چقدر است؟

5- یک کیس در حد Green X3+ Viper Gaming ولی با قیمت کمتر از این کیس سراغ دارید؟

6- ایا مانیتور Samsung 2K Ultra Wide LS29E790CNS Curved که برام معرفی کردید ، با قیمت 1,670,000 تومان چقدر ارزش خرید دارد ، ایا مانیتوری هست که همین امکانات مانیتور فوق داشته باشد ولی قیمتش کمتر باشد؟(به جز LG Ultra Wide 2K 29UM65 IPS)

و در اخر با توجه یک سئوال در مورد فن سی پی یو 1151 بپرسم

7- ایا کولر Enermax ETS-T40-BK Black Twister که معرفی کردید برای سوکت 1151 مناسب می باشد ، با جابه جا کردن کیس مشکلی ایجاد نمی شود؟ (بدبخت نمی شوم) :lol:

از راهنمایی و صبوری شما سپاسگزارم :1. (23):

AMD>INTEL
08-12-15, 01:06
1- در مورد تفاوت این دو مادربرد . مادربرد گیمینگ 5 در قسمت صوتی و شبکه قویتر هست . دارای آمپلی و نرم افزار کریتیو و همچنین چیپ شبکه کیلر هست .
به نظرم Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 کاملا جوابگوست
مقایسه
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you (Only the registered members can see the link)
-------
2- در مورد پردازنده در گیمینگ corei5 6600k کاملا جوابگوست و نیازی به هزینه بالاتر برای خرید پردازنده نیست .
3-اختلاف این مقدار در باس زیاد نیست . سعی کنید روی قیمت متمرکز بشید .
4-مدل سامسونگ به مراتب سریعتر هست . توصیه من سامسونگ 850 pro هست
5- کیس رو هر چقدر هزینه کنید ضرر نمیکنید مخصوصا برای کاربری گیمینگ پس تو خرید کیس صرفه جویی نکنید .
6-خیر در سری 2k مناسبترین گزینه ممکن هست
7- کولری که خودتون اعلام کردید به دلیل ساختار نصب مشکلی ایجاد نمیکند .
Cooler Master Hyper 212 EVO هم مورد مناسب دیگری برای این سری هست .
لینک بررسی این کولر
Cooler Master Hyper 212 EVO CPU Cooler Review - Hardware Secrets (Only the registered members can see the link)

Karim22k
16-12-15, 18:00
سلام دوستان من چندسال گیم نت داشتم که بنا به مسائلی تعطیلش کردم اما دوباره قصد راه اندازی کردم ازتون میخوام یه سیستم خوب برام جمع کنید که هم جوابگوی بازیهایی مثل کانتر . فروزان . فوتبال و ... باشه هم هر چی خوش قیمت تر بهتر خواهش میکنم دوستان اهل فن بهترین پیشنهادشون رو بدن چون در صورت جواب نگرفتن یه جورایی ورشکسته میشم. مرسی از همگی

AMD>INTEL
16-12-15, 18:06
سلام دوستان من چندسال گیم نت داشتم که بنا به مسائلی تعطیلش کردم اما دوباره قصد راه اندازی کردم ازتون میخوام یه سیستم خوب برام جمع کنید که هم جوابگوی بازیهایی مثل کانتر . فروزان . فوتبال و ... باشه هم هر چی خوش قیمت تر بهتر خواهش میکنم دوستان اهل فن بهترین پیشنهادشون رو بدن چون در صورت جواب نگرفتن یه جورایی ورشکسته میشم. مرسی از همگی

تاپیک جداگانه بزنید در تاپیک سایر کاربران سوالتون رو مطرح نکنید .