هشدار: برخی خنک کنندها باعث آسیب به پردازندههای Skylake میشوند (Only the registered members can see the link)
من از خنک کننده Maelstrom 120T DEEPCOOL GAMER STORM (Only the registered members can see the link) استفاده میکنم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
04-12-15, 12:51
بله جدی هست . سعی کنید خیلی پیچ بلاک رو سفت نکنید و کیس رو جا به جا نکنید .
Pb.GraphisT
04-12-15, 12:54
عزیز من کیس رو خودم اسمبل نکردم چطوری میتونم بفهم مشکلی نیست و پیچ ها زیاد سفت بسته نشده ؟
چون نمیخوام این مقدار پولی که بابت cpu دادم رو ضرر کنم
AMD>INTEL
04-12-15, 12:59
عزیز من کیس رو خودم اسمبل نکردم چطوری میتونم بفهم مشکلی نیست و پیچ ها زیاد سفت بسته نشده ؟
چون نمیخوام این مقدار پولی که بابت cpu دادم رو ضرر کنم
اگر الان مشکلی ندارید فعلا به هیچ عنوان اقدام به دستکاری نکنید . ممکنه وضع رو بدتر کنه . فقط اگر قصد جابجایی کیس رو داشتید پیچ های واتر بلاک رو شل کنید . البته این کار هم با احتیاط انجام بدید که فشار اضافی به پردازنده نیاد .
اینتل متاسفانه تو این سری شاهکار اساسی زده
Pb.GraphisT
04-12-15, 13:02
مرسی از راهنمایی
خدا کنه مشکلی پیش نیاد چون بیچاره میشم
عجب اشتباهی کردم رفتم 6700K خریدم :((((
AMD>INTEL
04-12-15, 13:11
مرسی از راهنمایی
خدا کنه مشکلی پیش نیاد چون بیچاره میشم
عجب اشتباهی کردم رفتم 6700K خریدم :((((
امیدوارم مشکلی پیش نیاد برای شما و دیگر کاربران .اینتل اشتباه عجیبی کرده .
RAVYY
04-12-15, 13:11
عزیز من کیس رو خودم اسمبل نکردم چطوری میتونم بفهم مشکلی نیست و پیچ ها زیاد سفت بسته نشده ؟چون نمیخوام این مقدار پولی که بابت cpu دادم رو ضرر کنماین موضوع بیشتر بر میگرده به فن و واتر کولهایی که برای سوکت ۱۱۵۰ و ۱۱۵۵ هست که کاربرا اونها رو روی سوکت ۱۱۵۱ به کار میبرند شما دو راه دارید یکی اینکه تو سایت سازنده واتر کول برید ببینید این مدل به صورت کامل از سوکت ۱۱۵۱ پشتیبانی میکنه یا نه وراه دوم اینکه خودتون بلاک روی cpu رو بردارید و ببینید روی سوکت حالت لحه شدگی وجود داره یا نه .
momo000000
04-12-15, 13:17
امیدوارم مشکلی پیش نیاد برای شما و دیگر کاربران .اینتل اشتباه عجیبی کرده .
با سلام
فقط روی 6700K به اینصورت هست یا اینکه 6400 یا i3 6100 هم به این حساسی هستن ؟
کسی اطلاع داره
Pb.GraphisT
04-12-15, 13:24
این موضوع بیشتر بر میگرده به فن و واتر کولهایی که برای سوکت ۱۱۵۰ و ۱۱۵۵ هست که کاربرا اونها رو روی سوکت ۱۱۵۱ به کار میبرند شما دو راه دارید یکی اینکه تو سایت سازنده واتر کول برید ببینید این مدل به صورت کامل از سوکت ۱۱۵۱ پشتیبانی میکنه یا نه وراه دوم اینکه خودتون بلاک روی cpu رو بردارید و ببینید روی سوکت حالت لحه شدگی وجود داره یا نه .
High End Desktop i7
Core i7 Extreme/i7/i5/i3
Pentium G
Celeron G
فکر نکنم با این واتر کول برای شما مشکلی پیش بیاد ولی تا زمانیکه اینتل یک راه حل اساسی برای این مشکل اعلام کنه بهتر شما کیستون رو زیاد جابجا نکنید یا اگرم جابجا کردین بلاک روی cpu رو جدا کنید تا به cpu فشار نیاد.
High End Desktop i7
Core i7 Extreme/i7/i5/i3
Pentium G
Celeron G
اگر سیستمتون داره بدون مشکل کار میکنه . به هیچ عنوان سعی نکنید دستکاری کنید . چون احتمال ایجاد مشکل در موقع باز کردن هم وجود داره .
Pb.GraphisT
04-12-15, 13:39
فکر نکنم با این واتر کول برای شما مشکلی پیش بیاد ولی تا زمانیکه اینتل یک راه حل اساسی برای این مشکل اعلام کنه بهتر شما کیستون رو زیاد جابجا نکنید یا اگرم جابجا کردین بلاک روی cpu رو جدا کنید تا به cpu فشار نیاد.
مرسی از شما - کیس اونقدر سنگین هستش که جا به جا کردنش سخته ولی سعی میکنم اصلا تکون نخوره
اگر سیستمتون داره بدون مشکل کار میکنه . به هیچ عنوان سعی نکنید دستکاری کنید . چون احتمال ایجاد مشکل در موقع باز کردن هم وجود داره .
بله خدا رو شکر بدون مشکل داره کار میکنه - امیدوارم اینتل راه حلی اراِئه بده تا یوزر ها اینقدر نگران نباشن
AMD>INTEL
04-12-15, 16:11
سعی میکنم اگر شرکت های سازنده کولینگ لیستی ارائه کردند در انجمن اطلاع رسانی کنم .
خبات کریمی
04-12-15, 18:55
لیست خنک کنندههای سازگار با پردازندههای Skylake و سوکت LGA 1151 (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
04-12-15, 19:02
ممنون خبات جان ولی به نظرم چند شرکت بدون بررسی دقیق اظهار نظر کردند . نمونه بارزش هم Thermalright چون خنک کننده های سنگین این کمپانی همیشه زبانزد عام و خاص بودند .
به نظرم بهتره دوستان فعلا برای پردازنده های سری skylake از خنک کننده های macho -macho black و silver arrow استفاده نکنند . چون وزنشون خیلی بالاست و به دلیل سایز و وزنی که دارند احتمال آسیب بیشتر از برندهای دیگه هست .
خبات کریمی
04-12-15, 19:05
ممنون خبات جان ولی به نظرم چند شرکت بدون بررسی دقیق اظهار نظر کردند . نمونه بارزش هم Thermalright چون خنک کننده های سنگین این کمپانی همیشه زبانزد عام و خاص بودند .
درود جناب امید عزیز، بله دقیقاً همینطوره و کلی گویی کردن، باید منتظر اطلاعات بیشتر موند.
AMD>INTEL
04-12-15, 19:08
درود جناب امید عزیز، بله دقیقاً همینطوره و کلی گویی کردن، باید منتظر اطلاعات بیشتر موند.
به نظرم بهتره دوستان فعلا برای پردازنده های سری skylake از خنک کننده های macho -macho black و silver arrow استفاده نکنند . چون وزنشون خیلی بالاست و به دلیل سایز و وزنی که دارند احتمال آسیب بیشتر از برندهای دیگه هست .
به نظرم در حال حاضر استفاده از بلاک هایی که فشار زیادی به سوکت نمیارن منطقی تر باشه .
DOOM999
16-12-15, 09:59
خدائیش amd تا حالا از این سوتیا داده.عاقبت شرکت کلاهبردار تکنولوژی دزد همینه