ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در google play

ali hosein
04-12-15, 09:30
سلام دوستان اومدم خریت کردم google play را حذف کردم حالا میخوام برگردونم به حالت اول از هر جا که دانلود و نصب میخوام بکنم میگه عملیات ناموفق است .
چیکار کنم تا به حالت اول برگرده؟؟
روشی بگین بدون روت کردن گوشی.
14180

AMD>INTEL
04-12-15, 10:36
سلام دوستان اومدم خریت کردم google play را حذف کردم حالا میخوام برگردونم به حالت اول از هر جا که دانلود و نصب میخوام بکنم میگه عملیات ناموفق است .
14180

بدون روت کردن بعید میدونم بشه دوباره گوگل پلی رو برگردوند .

ali hosein
04-12-15, 11:10
نه روت نه:1. (28)::1. (36):
هیچ راهی بدون روت نیست؟؟

AMD>INTEL
04-12-15, 11:20
نه روت نه:1. (28)::1. (36):
هیچ راهی بدون روت نیست؟؟

این رو تست کن
Google Play Services – Sideload without Root | Neptune Ninja (Only the registered members can see the link)

ali hosein
04-12-15, 11:34
دوست عزیز انگلیسی بنده زیاد خوب نیست !!
میشه لطف کنید بگید دستور العمل چی گفته؟؟

AMD>INTEL
04-12-15, 11:39
دوست عزیز انگلیسی بنده زیاد خوب نیست !!
میشه لطف کنید بگید دستور العمل چی گفته؟؟

بزنید تو ترانسلیت گوگل متوجه میشید .

ali hosein
04-12-15, 11:57
مرتب نیست چیدمانش ببینید.دانلود به کامپیوتر شما: Only the registered members can see the link؟dl=0جدا کردن فایل Gapps-Sideloader.zip دریافت کنید.کاج خود وصل کنید در "اتصال به PC" حالت USB.صبر کنید حداقل چند دقیقه تا ویندوز می توانید بیابید و نصب درایور.در دوبار کلیک کنید Gapps فایل-Sideloader.bat را اجرا کنند.لذت بردن. با استفاده از گزینه راه اندازی مجدد پیشنهاد شده است. اگر اینکار را نکنید، شما باید به راه اندازی مجدد کنید.توجه داشته باشید: اگر گوگل جستجو / صدای توفنده، دستی فروشگاه بازی جستجو برای "جستجوی گوگل"، و به روز رسانی آن است.

RAVYY
04-12-15, 15:01
14180

مدل گوشیتون چیه به نظرم شما یه ریست فکتور از قسمت boot گوشیتون انجام بدین شاید دوباره بارگذای بشه