PDA

مشاهده نسخه کامل : احتمال آسیب دیدن پردازنده های skylake توسط بعضی از خنک کننده های cpu

AMD>INTEL
03-12-15, 15:05
طبق گزارشی که سایت PCGamesHardware.de منتشر کرده است . احتمال آسیب به پردازنده ها سری skylake و سوکت cpu توسط بعضی از کولرهای cpu وجود دارد .این مشکل هم در خنک کننده آبی و ایرکولینگ از برندهای Noctua, EK Water Blocks, Scythe, Arctic, Thermaltake, Thermalright و یکسری برند دیگه دیده شده . این ایراد به دلیل کمتر شدن ضخامت پردازنده های skylake نسبت به سری های قبلی اینتل همانند برادول و هاسول میباشد و این مشکل در جابجایی کیس و قطعات بیشتر باعث ایجاد مشکل میشود.

عکسهای زیر گویا مشکل مطرح شده میباشند :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
امیدوارم شرکت اینتل و سازندگان تجهیزات کولینگ بزودی اقدامی برای حل این مشکل انجام بدهند.
لینک خبر (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
03-12-15, 16:55
این عکس تفاوت ضخامت پردازنده هاسول و اسکای لیک رو نشون میده

خبات کریمی
03-12-15, 19:41
درود جناب امید عزیز
ممنون بابت اطلاع رسانی، من قبلاً متوجه این تغییر شده بودم اما تصور میکردم که در کنار کاهش ضخامت برد، ارتفاع نهایی پردازنده تغییری نکرده؛ یعنی با کاهش ضخامت برد، ارتفاع IHS بیشتر شده باشه. اما حالا مشخص شده که اینطور نیست.
این دومین اشتباه اینتل با پردازنده های اسکای لیک هست، اون از اطلاع رسانی اشتباه در مورد پشتیبانی از رم های DDR3 این از سازگاری با کولرهای نسل قبل.
:11():

AMD>INTEL
03-12-15, 19:47
درود جناب امید عزیز
ممنون بابت اطلاع رسانی، من قبلاً متوجه این تغییر شده بودم اما تصور میکردم که در کنار کاهش ضخامت برد، ارتفاع نهایی پردازنده تغییری نکرده؛ یعنی با کاهش ضخامت برد، ارتفاع IHS بیشتر شده باشه. اما حالا مشخص شده که اینطور نیست.
این دومین اشتباه اینتل با پردازنده های اسکای لیک هست، اون از اطلاع رسانی اشتباه در مورد پشتیبانی از رم های DDR3 این از سازگاری با کولرهای نسل قبل.

ممنون خبات جان
به نظرم باید سریعتر راه حلی برای این مشکل ارائه کند . متاسفانه تو ایران هم فروش زیادی داشتند و همانطور که خودت در جریان هستی هیچگونه پشتیبانی برای این دوستان هم انجام نمیشه .
اگر صلاح دیدی یک مطلب در سایت اصلی بزن که افراد بیشتری در جریان قرار بگیرند . این مورد میتونه فروشندگان سیستم که به شهرستان ها هم فروش دارند درگیر کند .
در مورد مادربردهای ddr3 سوکت 1151 هم باید شرکتهای وارد کننده مادربرد به دو صورت اطلاع رسانی کنند :
حتما رو باکس بردها این مسدله رو اعلام کنند با برچسب
یا رم های low voltage سازگار را معرفی کنند یا بصورت باندل همراه مادربرد ارائه کنند .

خبات کریمی
03-12-15, 20:03
ممنون خبات جان
به نظرم باید سریعتر راه حلی برای این مشکل ارائه کند . متاسفانه تو ایران هم فروش زیادی داشتند و همانطور که خودت در جریان هستی هیچگونه پشتیبانی برای این دوستان هم انجام نمیشه .
اگر صلاح دیدی یک مطلب در سایت اصلی بزن که افراد بیشتری در جریان قرار بگیرند . این مورد میتونه فروشندگان سیستم که به شهرستان ها هم فروش دارند درگیر کند .
در مورد مادربردهای ddr3 سوکت 1151 هم باید شرکتهای وارد کننده مادربرد به دو صورت اطلاع رسانی کنند :
حتما رو باکس بردها این مسدله رو اعلام کنند با برچسب
یا رم های low voltage سازگار را معرفی کنند یا بصورت باندل همراه مادربرد ارائه کنند .

درود مجدد
بله متاسفانه بازار ما از مشکلات شدیدی رنج میبره، ممنون از اطلاع رسانی بسیار سریعتون، با توجه به اهمیت مسئله، خبر به طور کامل ترجمه و همراه با جزئیات تکمیلی بر روی وب سایت اصلی قرار گرفت:
هشدار: برخی خنک کنند‌ها باعث آسیب به پردازنده‌های Skylake می‌شوند (Only the registered members can see the link)
مشکل رم ها هنوز هم پا برجاست وخیلی از فروشنده ها متوجه این مسئله نیستند و بازهم متاسفانه رم لو ولتاژ به آسانی در دسترس نیست
:give_rose:

AMD>INTEL
03-12-15, 20:14
درود مجدد
بله متاسفانه بازار ما از مشکلات شدیدی رنج میبره، ممنون از اطلاع رسانی بسیار سریعتون، با توجه به اهمیت مسئله، خبر به طور کامل ترجمه و همراه با جزئیات تکمیلی بر روی وب سایت اصلی قرار گرفت:
هشدار: برخی خنک کنند‌ها باعث آسیب به پردازنده‌های Skylake می‌شوند (Only the registered members can see the link)
مشکل رم ها هنوز هم پا برجاست وخیلی از فروشنده ها متوجه این مسئله نیستند و بازهم متاسفانه رم لو ولتاژ به آسانی در دسترس نیست
:give_rose:

تشکر بابت همکاری . امیدوارم این مشکل باعث ضرر و زیان کاربران داخلی نشه . البته اینطور که به نظرمیرسه شرکتهای سازنده تجهیزات کولینگ در حال تکذبیه دادن و اعلام سازگاری محصولاتشون میکنند . البته اینتل به نظر من مقصر اصلی این ماجرا هست .:11():

خبات کریمی
04-12-15, 18:55
لیست خنک کننده‌های سازگار با پردازنده‌های Skylake و سوکت LGA 1151 (Only the registered members can see the link)

RAVYY
04-12-15, 20:28
با تشکر از اطلاع رسانی دوستان به نظرم فعلا نباید تا زمانی که این مشکلات حل بشه پردازنده skylake استفاده بشه اون از مشکل واتاژ رمهای ddr3 اینهم از مشکل جدید با فنها و واتر کولها . واقعا تکلیف اون کسایی که این پردازنده رو خریدن و بامشکل مواجه شدن چی میشه خدا بخیر کنه مشکل بعدیش چی باشه.

AMD>INTEL
04-12-15, 20:52
کلا اینتل با این سیاست تعویض سوکت ها راه درستی در پیش نگرفته . مخصوصا در این سری skylake با توجه به نتایج بنچمارک ها و این مسئله ضعف فیزیکی مشخصا نشون از یک محصول شتابزده رو میده .

Pb.GraphisT
04-12-15, 21:09
واقعا استرس گرفتم که فردا دوباره مشکل جدیدی پیش نیاد

یه حس پشیمونی هم داره شکل میگیره :1. (28):

AMD>INTEL
04-12-15, 21:27

واتر بلاک وزنی نداره بخواد مشکلی ایجاد بکنه . فقط به هیچ عنوان خودت اقدام به دستکاری بلاک و خنک کننده cpu انجام نده .

RAVYY
04-12-15, 21:43

دوست من شما نگران نباشید چون اونجور که گفتین سیستمتون داره بدون مشکل کار میکنه اگر ایرادی داشت باید خودش رو تا الان نشون می داد .انشاالله بعدا هم به مشکل نخورید.

Pb.GraphisT
04-12-15, 22:03
دوست من شما نگران نباشید چون اونجور که گفتین سیستمتون داره بدون مشکل کار میکنه اگر ایرادی داشت باید خودش رو تا الان نشون می داد .انشاالله بعدا هم به مشکل نخورید.

مرسی - امیدوارم نه تنها من بلکه بقیه دارندگان این نسل از cpu مشکلی براشون پیش نیاد چون واقعا حیفه

mk66
05-12-15, 03:53
سلام
Enermax ETS-T40-BK Black Twister به نظرتون مشکلی نداره؟

RAVYY
05-12-15, 09:37
سلام
Enermax ETS-T40-BK Black Twister به نظرتون مشکلی نداره؟

از لحاظه پشتیبانی با سوکت 1151 مشکلی نداره ولی مشکل اصلی خود پردازندههای اینتل هستند به علت ضخامت کم نسبت به نسلهای قبلی و عدم هماهنگی اینتل با شرکتهای سازنده ی فن و کولرها که دودش داره تو چشم مصرف کنندها میره .

mk66
05-12-15, 13:12
پس سیستم ما من هم در معرض خطره با این کولر؟

RAVYY
05-12-15, 13:51
پس سیستم ما من هم در معرض خطره با این کولر؟

نه دوست من اگه سیستمت بدونه مشکل داره کار میکنه جای نگرانی نیست ولی سعی کنید تا زمان اینکه اینتل یه راه کار درست درمونی ارائه بده مسائل احتیاتی رو رعایت کنید

AMD>INTEL
05-12-15, 14:08
این فن به دلیل نحوه بسته شدن روی مادربرد و وزنی که دارد مشکلی ایجاد نمیکند
Enermax ETS-T40 Black Twister Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

ghaffariafra
21-08-17, 18:29
سلام آیا cpu های kaby lake هم مانند cpu های skylake احتمال خم شدن دارند؟
من یه مادربرد gigabyte h270 یا یه cpu intel cori7 7700 خریدم یه کولر coolermaster v8 دارم اگر ببندم رو ماردبرد احتمال خم شدن cpu هست؟

AMD>INTEL
21-08-17, 18:54
سلام آیا cpu های kaby lake هم مانند cpu های skylake احتمال خم شدن دارند؟
من یه مادربرد gigabyte h270 یا یه cpu intel cori7 7700 خریدم یه کولر coolermaster v8 دارم اگر ببندم رو ماردبرد احتمال خم شدن cpu هست؟

بله امکانش هست . بستگی به کسی داره که سیستم را میبنده
سعی کنید از شخص وارد کمک بگیرید . مشکلی ایجاد نمیشه