سلام دوستان عزیز
لپ تاپ من مدل asus n56j هستش و ویندوزش 8.1 بود و ورژن درایور کارت گرافیکم 353 بود ورژن 358 جدید دانلود کردم و ارور شکل زیرOnly the registered members can see the link داد و بیخیال شدم
بعد مدتی ویندوز 10 pro نصب کردم و کارت گرافیک ورژن 358 جدید گرفتم مخصوص ویندوز 10 اما باز این ارور داد بیخیال شدم شب سیستم روشن گذاشتم که دانلود کنه یکسری فایل هارو صبح که بیدار شدم دیدم خودش ورژن 353 دانلود کرده و نصب کرده حتی گرافیک اینتل هم نصب کرده بود که فکر کنم خودش شناسایی کرده و دانلود کرده
مشکل اصلی اینه که بازی که قبلا با بالاترین تنضیمات 60 فریم بالا میاوردم الان که دوباره نصب کردم با همون تنظیمات 15 فریم میده !!:1. (28): حتی تنظیم کردم که با گرافیک انویدیا اجرا بشه اما باز همون 15 فریم میده انگار اصلا از گرافیک اصلی استفاده نمیکنه چون موقع بازی همیشه فن صداش در میومد اما الان انگار نه انگار
مشکل چی هستش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
AMD>INTEL
01-12-15, 19:17
درایور رو یکبار با DDU انیستال کنید و درایور قبلی رو نصب کنید .
mehdiace
01-12-15, 23:03
درایور رو یکبار با DDU انیستال کنید و درایور قبلی رو نصب کنید .
ممنونم
میشه اسم کامل برنامه بگید
AMD>INTEL
01-12-15, 23:39
ممنونم
میشه اسم کامل برنامه بگید
Display Driver Uninstaller Download version 15.7.0.2 (Only the registered members can see the link)
mehdiace
03-12-15, 09:52
Display Driver Uninstaller Download version 15.7.0.2 (Only the registered members can see the link)
سلام دوست عزیز توسط این برنامه تونستم ورژن جدید هم نصب کنم اما هنوز اون مشکل بد اجرا شدن بازی هستش
رفتم درایور اینتل پاک کردم بعد بازی با تنظیمات انویدیا بالا آوردم 2 فریم داد
انگار اصلا چه تنظیم کنم با انویدیا بیاد چه تنظیم نکنم فقط با اینتل بالا میاد
salpc
03-12-15, 10:30
سلام دوست عزیز توسط این برنامه تونستم ورژن جدید هم نصب کنم اما هنوز اون مشکل بد اجرا شدن بازی هستش
درود
روی high Performance گذاشتین؟ بازی رو هم که میخواهید اجراش کنید:روی فایل exe ش حالت run with Nvidia Processor اجراش کنید.
mehdiace
03-12-15, 10:46
درود
روی high Performance گذاشتین؟ بازی رو هم که میخواهید اجراش کنید:روی فایل exe ش حالت run with Nvidia Processor اجراش کنید.
سلام دوست عزیز
همین کارو کردم اما انگار نه انگار
انگار اصلا از انویدیا استفاده نمیکنه و فقط از اینتل استفاده کنه
بازی بتمن واسه چند سال پیش با پایین ترین تنظینات 18 فریم داد :1. (28):
سیستم لپ تاپ میدنم قدرت پایین تری نصبت به pc داره اما من همین بازی با همین لپ تاپ با بالاترین تنظیمات بالا آوردم
AMD>INTEL
03-12-15, 10:58
درایور اینتل و nVIDIA هر دو رو پاک کنید با DDU
اول اینتل اپدیت شده جدید رو نصب کن بعد اخرین ورژن NVIDIA
mehdiace
05-12-15, 10:26
درایور اینتل و nVIDIA هر دو رو پاک کنید با DDU
اول اینتل اپدیت شده جدید رو نصب کن بعد اخرین ورژن NVIDIA
دوست عزیز ممنونم
الان 5 دقیقه اول بازی خوب اجرا میشه و بعد دوباره افت فریم میگیره
اصلا تعجب میکنم من بازی که 4 سال پیش با لپ تاپ نصف قدرت این لپ تاپ با بالاترین تنظیمات بالا میاوردم اما این لپ تاپ الان الجوری میکنه
امکان داره بخاطر تغییر ویندوز باشه؟
AMD>INTEL
05-12-15, 10:48
دوست عزیز ممنونم
الان 5 دقیقه اول بازی خوب اجرا میشه و بعد دوباره افت فریم میگیره
اصلا تعجب میکنم من بازی که 4 سال پیش با لپ تاپ نصف قدرت این لپ تاپ با بالاترین تنظیمات بالا میاوردم اما این لپ تاپ الان الجوری میکنه
امکان داره بخاطر تغییر ویندوز باشه؟
ویندوزتون چیه ؟
mehdiace
05-12-15, 16:33
ویندوزتون چیه ؟
ویندوزم 10 هستش
AMD>INTEL
05-12-15, 16:37
ویندوزم 10 هستش
این ویندوز رو فعلا بیخیال بشید . ویندوز دیگه نصب کنید تا اشکالات این ویندوز حل بشه .