دوستان سلام. وقت بخیر
میخواستم بایوس لپ تاپم که لنوو g580 با شماره مدل 20150 هست رو آپدیت کنم.
آخه ویندوز 10 نصب کرده یه سری باگ اعصاب خورد کن داشت که گفتن باید بایوست آپدیت بشه
حالا کسی هست محبت کنه نحوه آپدیت کردنشو و همچنین میزان ریسک این کارو بگه؟
ممنون
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
29-11-15, 17:11
بایوس رو از سایت lenovo دانلود کنید . باطری باید وصل باشه با حداقل 50% شارژ . آنتی ویروس و برنامه های دیگر رو ببندید . شارژر رو وصل کنید و فایل بایوس رو اجرا کنید .
ehsas1
29-11-15, 17:42
بایوس رو از سایت lenovo دانلود کنید . باطری باید وصل باشه با حداقل 50% شارژ . آنتی ویروس و برنامه های دیگر رو ببندید . شارژر رو وصل کنید و فایل بایوس رو اجرا کنید .
ینی به همین سادگیه؟
چقد طول میکشه کارش؟
من تو سایتش نتونستم بایوسش رو پیدا کنم :1. (28):
AMD>INTEL
29-11-15, 17:49
Only the registered members can see the link
ehsas1
29-11-15, 17:53
اینو دیدم.اما برا شماره مدل لپ تاپ من نیست.مدل من 20150 هستش
AMD>INTEL
29-11-15, 18:01
اینو دیدم.اما برا شماره مدل لپ تاپ من نیست.مدل من 20150 هستش
ehsas1
29-11-15, 22:38
ممنون.این نوشته رو ویندوز 8 .من ویندوزم 8.1 هست.مشکلی پیش نمیاد ازین بابت؟
عملیاتش چند دقیقه طول میکشه؟
AMD>INTEL
29-11-15, 22:43
ممنون.این نوشته رو ویندوز 8 .من ویندوزم 8.1 هست.مشکلی پیش نمیاد ازین بابت؟
عملیاتش چند دقیقه طول میکشه؟
خیر مشکلی پیش نمیاد . حداکثر 3 دقیقه . تمام برنامه های در حال اجرا باید بسته باشه .
ehsas1
30-11-15, 02:24
خیر مشکلی پیش نمیاد . حداکثر 3 دقیقه . تمام برنامه های در حال اجرا باید بسته باشه .
ببخشید که سوال زیاد میپرسم.برنامه هارو از تسک منیجر هم باید بندم یا معمولی هم کلوزشون کنم کفایت میکنه؟
مثلا آنتی ویروس یا دانلود منیجر تو تسک منیجر هستن.
- - - Updated - - -
ببخشید که سوال زیاد میپرسم.برنامه هارو از تسک منیجر هم باید بندم یا معمولی هم کلوزشون کنم کفایت میکنه؟
ehsas1
30-11-15, 02:42
من فایل بایوس رو دانلود کردم و ورژن 96 هست اما تو عکس برا من 41 هست.ینی اینهمه اختلاف طبیعیه؟
AMD>INTEL
30-11-15, 08:55
- - - Updated - - -
فقط باز نباشن نیازی به بستن از تسک منیجر نیست . ورژن بایوس هم مشکلی نباید باشه
ehsas1
30-11-15, 14:44
فقط باز نباشن نیازی به بستن از تسک منیجر نیست . ورژن بایوس هم مشکلی نباید باشه
ممنون
فقط یه عده از مشکلاتی که بوجود میاد میگن که مثلا بعد آپدیت گرافیک رو نمیشناسه یا بوت طولانی تر میشه و ارین حرفا.این حرفا درسته؟
AMD>INTEL
30-11-15, 15:13
ممنون
فقط یه عده از مشکلاتی که بوجود میاد میگن که مثلا بعد آپدیت گرافیک رو نمیشناسه یا بوت طولانی تر میشه و ارین حرفا.این حرفا درسته؟
بعید میدونم .چنین چیزی نشنیدم .
mostafavm
21-10-16, 14:56
سلام من لپ تابم g580 مدل همین اقاست بایوس رو طبق توضیحات دانلود کردم و نصب کردم سیستم شات دون شد و دوباره بالا اومد که این پیغام رو نشون میده
EFI NETWORK 0 for IPV6 (20-89-84-E4-8A-c2) Boot Failed
AMD>INTEL
21-10-16, 15:16
سلام من لپ تابم g580 مدل همین اقاست بایوس رو طبق توضیحات دانلود کردم و نصب کردم سیستم شات دون شد و دوباره بالا اومد که این پیغام رو نشون میده
EFI NETWORK 0 for IPV6 (20-89-84-E4-8A-c2) Boot Failed