PDA

مشاهده نسخه کامل : در خواست لینک دانلود بازی gta San Andreas نسخه کامل فارسی

mehdi021
27-11-15, 17:44
سلام دوستان دنبال لینک دانلود بازی سون آندراس میگردم اون نسخه ای که بازی تماما فارسی آهنگ های فارسی و ماشین های پژو و... داره میگردم اگه کسی داره دریغ نکنه ممنون میشم

فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk

amigames
28-11-15, 17:21
سلام عزیز. شرمنده در مورد نسخه فارسی اطلاعات درستی ندارم. فعلا لینک خاصی پیدا نکردم اگه خبری شد اعلام می کنم یا شاید قبلش یکی از دوستان موفق شد پیدا کنه. یک لینک مربوط به نسخه فارسی موبایلش (Only the registered members can see the link) بود و یک لینک هم پولی بود. یک سایت هم بود که لینک هاش پاک شده بود (Only the registered members can see the link) شاید اگه پیام براشون بگذارید بهتون لینک هارو بدن در صورتی که هنوز فایل ها روی سرورهاشون موجود باشه.

yas1717
18-12-15, 18:30
سلام دوستان دنبال لینک دانلود بازی سون آندراس میگردم اون نسخه ای که بازی تماما فارسی آهنگ های فارسی و ماشین های پژو و... داره میگردم اگه کسی داره دریغ نکنه ممنون میشم

داداش اشتباه میکنی ها
اگر فارسی( ویرایش شده )بگیری
دیگه نمیتونی روش مود و اضافات بازی رو نصب کنی
ماشین هارو میتونی خودت نصب کنی و هر اهنگی که خودت بخوای هم میتونی توش بریزی اگر خواستی اموزشش رو بهت میدم
تازه جی تی ای سن اندراس یه چیزه خیلی باحالی که داره اینه که قابلیت انلاین بازی کردن رو داره
من که خیلی با انلاینش حال میکنم توش قابلیت همه کار رو داره خیلی خیلی هیجان انگیزه
برای انلاین بازی کردن هم باید ویرایش نشده داشته باشی

mehdi021
18-12-15, 23:23
داداش اشتباه میکنی ها
اگر فارسی( ویرایش شده )بگیری
دیگه نمیتونی روش مود و اضافات بازی رو نصب کنی
ماشین هارو میتونی خودت نصب کنی و هر اهنگی که خودت بخوای هم میتونی توش بریزی اگر خواستی اموزشش رو بهت میدم
تازه جی تی ای سن اندراس یه چیزه خیلی باحالی که داره اینه که قابلیت انلاین بازی کردن رو داره
من که خیلی با انلاینش حال میکنم توش قابلیت همه کار رو داره خیلی خیلی هیجان انگیزه
برای انلاین بازی کردن هم باید ویرایش نشده داشته باشی
برای کسی می خواستم اگه اموزشو بدین ممنون میشم

programmer1373
19-12-15, 10:41
سلام
GTA 5 San Andreas Persian (Only the registered members can see the link) version 1.00.0000 by Gamespot - How to uninstall it (Only the registered members can see the link)

mehdi021
19-12-15, 10:52
سلام
GTA 5 San Andreas Persian (Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)) version 1.00.0000 by Gamespot - How to uninstall it
سلام این اموزش پاک کردنشه من اموزش نصب ماشین و موزیکو می خواستم با تشکر

yas1717
23-12-15, 22:47
سلام این اموزش پاک کردنشه من اموزش نصب ماشین و موزیکو می خواستم با تشکر

برای موزیک باید اهنگ های مورد علاقت رو به قسمت C:\Users\system name\Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks بریزی بعد وقتی وارد بازی شدی میری تو قسمت option بعد روی audio setup کلیک میکنی بعد روی قسمت user track option کلیک میکنی بعد هم گزینه AUTOMATIC MEDIA SCAN رو ON میکنی و گزینه SCAN USER TRACKS رو میزنی
تمام حالا باید بری تو ماشین و رادیو رو بزاری رو USER TRACKS با غلطک میتونی اینکا رو بکنی
برای ریختن ماشین هم اول ماشین مورد نظر رو ت اینترنت پیدا کن و بعد اینطوری (Only the registered members can see the link) نصبش میکنی

داداش به نظر من ماشین نصب نکن چون اگر ماشین نصب کنی دیگه نمیتونی انلاین بازی کنی یا مد روش بریزی ها میپره بیرون ها (گفته باشم)

بجای ماشین مد نصب کن که خیلی اسون تره
مثلا یه مد هست میتونی CJ رو به مرد عنکبوتی تبدیل کنی یه مود هست CJ بال در میاره پرواز میکنه یه مد هست CJ حرکات پارکور میزنه و انقدر مد های باحالی هست که فکرش رو هم نمیتونی بکنی
اگر مد خواستی نصب کنی بگو اموزشش رو میدم و اگر صبر نداشتی میتونی توی گوگل سرچ کنی
یا علی