سلام. من می خواهم کارت گرافیک گیگابایت گیمینگ 980ti خودمو توسط خود نرم افزار کارت گرافیکم یعنی برنامه oc guru 2 اورکلاک کنم.از دوستان آموزش این اورکلاک رو تقاضامندم.تصویر حال حاضر تنظیمات کارت گرافیکم در برنامه oc guru 2 رو هم براتون می زارم.
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
26-11-15, 17:13
اگر بررسی هایی این کارت رو که در تاپیک زیر گذاشتم ببینی در قسمت overclocking بررسی مقدار اورکلاک پذیری این کارت رو نوشتند .
[کارت گرافیک گیگابایت]معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING (Only the registered members can see the link D%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-gtx-980-ti-g1-gaming-53658/)
AMD>INTEL
26-11-15, 17:16
این هم یک اسکرین شات برای اورکلاک این کارت با برنامه oc guru
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming SOC Review - Overclocking The Graphics Card (Only the registered members can see the link 5.html)
AMD>INTEL
26-11-15, 17:21
این هم آموزش تکمیلی اورکلاک این کارت با oc guru
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
HARDOCP - OC GURU II - Overclocking - GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING Video Card Review (Only the registered members can see the link.VlcVSVJGL0M)
david-ebi
26-11-15, 18:38
این هم آموزش تکمیلی اورکلاک این کارت با oc guru
HARDOCP - OC GURU II - Overclocking - GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING Video Card Review (Only the registered members can see the link.VlcVSVJGL0M)
منظور از out of box clock و manual overclock در جدول بالا چیست؟و آیا کلا این جدول داره میگه من اندازه ها رو تا این حد می تونم اور کنم؟
AMD>INTEL
26-11-15, 18:41
منظور از out of box clock و manual overclock در جدول بالا چیست؟و آیا کلا این جدول داره میگه من اندازه ها رو تا این حد می تونم اور کنم؟
لینکی که دادم در هر دو حالت بدون ولتاژ و با اعمال ولتاژ توضیح داده .
AMD>INTEL
26-11-15, 18:48
سایتی که لینک دادم تمام پروفایل رو ارائه داده فقط باید طبق اون ست کنی . یعنی easy oc به معنای واقعی کلمه .ولی پیشنهادم این هست که همیشه سرعت مموری روی 8 گیگ نباشه .مخصوصا اگر گیمر هستی .
david-ebi
26-11-15, 21:28
تنظیمات رو طبق اعدادی که سایت مربوطه در روش بدون دستکاری ولتاژ گفته بود انجام دادم دقیقا به شکل زیر:
با برنامه furmark تست گرفتم و دقیقا بعد از 8 دقیقه که در حالت تست بود برنامه هنک کرد و درخواست بسته شدن داد و بستمش.حالا این به معنی اینه که کارت من در این حد هم حتی اور نمیشه؟
AMD>INTEL
26-11-15, 21:40
تنظیمات رو طبق اعدادی که سایت مربوطه در روش بدون دستکاری ولتاژ گفته بود انجام دادم دقیقا به شکل زیر:
با برنامه furmark تست گرفتم و دقیقا بعد از 8 دقیقه که در حالت تست بود برنامه هنک کرد و درخواست بسته شدن داد و بستمش.حالا این به معنی اینه که کارت من در این حد هم حتی اور نمیشه؟
اورکلاک نیاز به تمرین و آزمون و خطا دارد . ولتاژ offset یک level اعمال کنید .
david-ebi
26-11-15, 21:48
خوب این آزمون و خطاها تا زمانیکه اعداد و فرکانسهای استیبل رو به دست بیاریم اگر هر بار منجر به هنگ کردن و... بشه باعث خرابی کارت گرافیک نمیشه؟
AMD>INTEL
26-11-15, 21:54
خوب این آزمون و خطاها تا زمانیکه اعداد و فرکانسهای استیبل رو به دست بیاریم اگر هر بار منجر به هنگ کردن و... بشه باعث خرابی کارت گرافیک نمیشه؟
نه ولتاژ رو که زیاد نمیکنید به حد زیاد . تو این ولتاژها هم مشکلی براش پیش نمیاد .
david-ebi
27-11-15, 20:05
طبق راهنمایی شما ولتاژ افست رو یک درجه بیشتر کردم طبق تصویر زیر:
و خوشبختانه بعد از ۱۰ دقیقه زیر تست استرس بودن با برنامه furmark مشکلی پیش نیامد و استیبل بود.دما هم پس از 10 دقیقه تست به 72 درجه رسید و ثابت ماند.
حالا برای اورکلاک بیشتر آیا باید همین ولتاژ را پله پله بیشتر کنم و کلاک gpu و درصد power را هم پله پله بیشتر کنم تا به اورکلاک بیشتر برسم؟
AMD>INTEL
27-11-15, 20:14
طبق راهنمایی شما ولتاژ افست رو یک درجه بیشتر کردم طبق تصویر زیر:
و خوشبختانه بعد از ۱۰ دقیقه زیر تست استرس بودن با برنامه furmark مشکلی پیش نیامد و استیبل بود.دما هم پس از 10 دقیقه تست به 72 درجه رسید و ثابت ماند.
حالا برای اورکلاک بیشتر آیا باید همین ولتاژ را پله پله بیشتر کنم و کلاک gpu و درصد power را هم پله پله بیشتر کنم تا به اورکلاک بیشتر برسم؟
بله پله به پله باید اقدام کنید . هر جا دیدید که سیستم استیبل نیست . یک پله ولتاژ رو بالا ببرید .
david-ebi
29-11-15, 03:59
چند سوال دارم که از متن لینکی که دادید متوجه نشدم.اول اینکه الان برای اورکلاک بیشتر دیگر گزینه power در کادر target بیشتر از ۱۳۹ درصد نمی شود.حالا آیا برای اورکلاک بیشتر باید گزینه temp زیر گزینه power را هم افزایش دهم؟این گزینه temp چه کاری می کند؟
دوم اینکه به همراه افزایش فرکانس gpu clock آیا باید memory clock را هم افزایش بدهم؟ memory clock را چند واحد چند واحد افزایش بدهم بهتر است؟
و سوم اینکه در صورتیکه بخواهم ولتاژ را افزایش بدهم باید ofsset min افزایش پیدا کند یا ofsset max ؟
AMD>INTEL
29-11-15, 11:13
چند سوال دارم که از متن لینکی که دادید متوجه نشدم.اول اینکه الان برای اورکلاک بیشتر دیگر گزینه power در کادر target بیشتر از ۱۳۹ درصد نمی شود.حالا آیا برای اورکلاک بیشتر باید گزینه temp زیر گزینه power را هم افزایش دهم؟این گزینه temp چه کاری می کند؟
دوم اینکه به همراه افزایش فرکانس gpu clock آیا باید memory clock را هم افزایش بدهم؟ memory clock را چند واحد چند واحد افزایش بدهم بهتر است؟
و سوم اینکه در صورتیکه بخواهم ولتاژ را افزایش بدهم باید ofsset min افزایش پیدا کند یا ofsset max ؟
روش کار پله ای رو به شما گفتم . قاعده کلی وجود نداره . چون کارت با کارت و gpu با gpu فرق داره . بالا بردن فرکانس ها و ولتاژ ها به شکل اکستریم برای کاربرهای عادی که آشنایی با اورکلاک ندارند میتونه به قیمت صدمه دیدن کارت بشه . همون روش پله ای جلو برید . سعی کنید قدم به قدم به یادگیری اورکلاک و پارامترهای اون اقدام کنید .
david-ebi
29-11-15, 14:50
با تشکر.فقط باید ولتاژ افست مینیمم افزایش پیدا کنه یا ماکسیمم؟
AMD>INTEL
29-11-15, 16:04
با تشکر.فقط باید ولتاژ افست مینیمم افزایش پیدا کنه یا ماکسیمم؟