ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مودم ADSL و 3G/4G همزمان

sRima
24-11-15, 19:45
سلام دوستان
میخواستم بدانم مودمی هست که بصورت وایرلس هم ADSL و هم بشه 4g . 3g رابگیره چون وایمکس و ای دی اس ال وجود داره متشکر میشم راهنمایی نمایید. :11()::11()::11():

AMD>INTEL
24-11-15, 21:43
این مدل اسوس DSL-N12U B1
Only the registered members can see the link

sRima
25-11-15, 00:17
این مدل اسوس DSL-N12U B1
ممنون از شما دوست گرامی
خودم این مدل را نمیشناختم باسپاس از شما ولی مثل اینکه 4g را ساپورت نمیکنه دوست عزیز مودمی هست که مثلا adsl - 4g - wimax هر سه را پشتیبانی کنه خودم هرچی جسجو کردم حتی همین مدلی که شما معرفی کردی را پیدا نکردم اگه این را هم جواب بدی سپاس گذارم ازلطف شما متشکرم :11()::11()::11()::11()::11()::11():

AMD>INTEL
25-11-15, 00:37
ممنون از شما دوست گرامی
خودم این مدل را نمیشناختم باسپاس از شما ولی مثل اینکه 4g را ساپورت نمیکنه دوست عزیز مودمی هست که مثلا adsl - 4g - wimax هر سه را پشتیبانی کنه خودم هرچی جسجو کردم حتی همین مدلی که شما معرفی کردی را پیدا نکردم اگه این را هم جواب بدی سپاس گذارم ازلطف شما متشکرم :11()::11()::11()::11()::11()::11():

براتون چک میکنم . اگر پیدا کردم اطلاعرسانی میکنم در همین تاپیک .

sRima
29-11-15, 12:09
براتون چک میکنم . اگر پیدا کردم اطلاعرسانی میکنم در همین تاپیک .
با سلام خدمت دوست عزیز و تشکر بسیار بابت زحمات شما چون میدانم که سرت خیلی شلوغ و دایما در حال راهنمایی خیل عظیمی از کاربران و مهمانان هستی بعد از چند روز مزاحم شدم بعنوان یاداوری که برای درخواست اینجانب به موردی بر نخوردید سپاسگذارم:11():

AMD>INTEL
29-11-15, 12:27
با سلام خدمت دوست عزیز و تشکر بسیار بابت زحمات شما چون میدانم که سرت خیلی شلوغ و دایما در حال راهنمایی خیل عظیمی از کاربران و مهمانان هستی بعد از چند روز مزاحم شدم بعنوان یاداوری که برای درخواست اینجانب به موردی بر نخوردید سپاسگذارم:11():

بازهم نگاه میکنم اگر چیزی دیدم خبرتون میکنم .

amirpcp30
29-11-15, 15:19
سلام دوستان
میخواستم بدانم مودمی هست که بصورت وایرلس هم ADSL و هم بشه 4g . 3g رابگیره چون وایمکس و ای دی اس ال وجود داره متشکر میشم راهنمایی نمایید. :11()::11()::11():
سلام دوست عزیز
اگه می خوایین مودم 3g/4g بهش متصل کنید مودم 8970 ورژن 3 این مورد رو مثل اینکه پشتیبانی میکنه (روی جعبه هم زده شده)
در 8970b ver1 چیزی در این مورد ندیدم نوشته شده باشه
:give_rose:

AMD>INTEL
29-11-15, 16:09
مودمی که دوستمون معرفی کردند مورد خوبیه .

sRima
14-03-16, 01:18
سلام دوست عزیز
اگه می خوایین مودم 3g/4g بهش متصل کنید مودم 8970 ورژن 3 این مورد رو مثل اینکه پشتیبانی میکنه (روی جعبه هم زده شده)
300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router TD-W8970 - Welcome to TP-LINK (Only the registered members can see the link)
در 8970b ver1 چیزی در این مورد ندیدم نوشته شده باشه
300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router(Annex B) TD-W8970B - Welcome to TP-LINK (Only the registered members can see the link)
:give_rose:
با تشکر از شما دوست عزیز من یه مودم میخوام
adsl - 4g 3g - wimax هر سه را پشتیبانی کنه یه مدل netgear پیدا کردم اما شنیدم برندهای دیگه هم دارند . من بخاطر یک بیماری الا 4.5 ساله نمیتونم راه برم و خانه نشین شدم برای همین تنها سرگرمیم اینترنت من نوع مودم را دارم اما متاسفانه کامپیوترم قاطی میکنه برای همین میخوام یه مودم باشه که از همه پشتیبانی کنه در ضمن دو تا تلفن مان adsl نصبه اما محله ما فیبر نوریه و هیچ کدام از isp ها نمیتونند سرویس بدند بجز مخابرات که مال محله ما بدترین مرکز تهران را داره یعنی تندگویان که یا قطع یا سرعت در حد دیال اپ . اگه شما دوست عزیز مدمی با این شرایط دیدی سپاس گذار میشم معرفی کنی با تشکر یاعلی :11():

amirpcp30
14-03-16, 15:19
با تشکر از شما دوست عزیز من یه مودم میخوام
adsl - 4g 3g - wimax هر سه را پشتیبانی کنه یه مدل netgear پیدا کردم اما شنیدم برندهای دیگه هم دارند . من بخاطر یک بیماری الا 4.5 ساله نمیتونم راه برم و خانه نشین شدم برای همین تنها سرگرمیم اینترنت من نوع مودم را دارم اما متاسفانه کامپیوترم قاطی میکنه برای همین میخوام یه مودم باشه که از همه پشتیبانی کنه در ضمن دو تا تلفن مان adsl نصبه اما محله ما فیبر نوریه و هیچ کدام از isp ها نمیتونند سرویس بدند بجز مخابرات که مال محله ما بدترین مرکز تهران را داره یعنی تندگویان که یا قطع یا سرعت در حد دیال اپ . اگه شما دوست عزیز مدمی با این شرایط دیدی سپاس گذار میشم معرفی کنی با تشکر یاعلی
:11():
سلام مجدد
خواهش میکنم دوست من
انشاالله که هرچه سریعتر مثل قبل سرپاشید
مودمی که بهتون معرفی کردم 3g-4g رو پشتیبانی میکنه فقط باید مطمعن بشید که از مودم 3g که دارید پشتیبانی کنه ، منظورتون رو از وایمکس نفهمیدم ، جطوری از وایمکس پشتیبانی کنه؟ در زمان استفاده از مودم وایمکس میتونید از 8970 به عنوان روتر استفاده کنید
علی یارتون :give_rose: