ورود

مشاهده نسخه کامل : بهترین مودم USB 4G با کیفیت تو بازار چیه ؟

maysamsina
14-11-15, 17:13
سلام دوستان : بهترین مودم USB 4G با کیفیت تو بازار چی اه ؟

AMD>INTEL
14-11-15, 18:24
عمو گرامی عل گرامی مودم
4G میخام :lol:

Huawei E5573 4G LTE Wi-Fi Modem

maysamsina
14-11-15, 18:42
Huawei E5573 4G LTE Wi-Fi Modem
usb میخام . مدل دیکه نییست ؟

AMD>INTEL
14-11-15, 18:57
usb میخام . مدل دیکه نییست ؟

usb فقط 3g هست . اگر هم باشه برندهای تخیلی و بی نام ونشان. بگردی شاید این رو بتونی پیدا کنی
E3276 Huawei

maysamsina
14-11-15, 20:01
usb فقط 3g هست . اگر هم باشه برندهای تخیلی و بی نام ونشان. بگردی شاید این رو بتونی پیدا کنی
E3276 Huawei
اینایکه ایرانسل میده چطوری اه ؟

AMD>INTEL
14-11-15, 20:15
اینایکه ایرانسل میده چطوری اه ؟

تست نکردم نباید بد باشه . البته معمولا قیمت رو بالاتر میزنن .

maysamsina
15-11-15, 10:06
تست نکردم نباید بد باشه . البته معمولا قیمت رو بالاتر میزنن .

رفیق z1 رو تا چقد بخرم خوبه ؟ نوش 920 ! بنده میخام موبایل رو به pc وصل کنم از طریق usb برای 4g ! همه موبایلها سلپورت میکنن /

AMD>INTEL
15-11-15, 13:54
رفیق z1 رو تا چقد بخرم خوبه ؟ نوش 920 ! بنده میخام موبایل رو به pc وصل کنم از طریق usb برای 4g ! همه موبایلها سلپورت میکنن /

z1 سونی منظورتون هست ؟! چه ربطی به تاپیک مودم 4g داره دوست من .

RAVYY
15-11-15, 14:00

دوست من اگه حتما قصد داری از اینترنت 4g استفاده کنی تو این زمان همون بهتر که از یکی از نمایندگیهای ایرانسل یه مودم 4g به همراه یک بسته چندماه خرید کنی چون اینطوری براتون به صرفه تر میشه چون الان به علت اینکه نسل 4g همه گیر نشده و همه جا آنتن دهی درست درمونی نداره تو بازار مودمهای خوب و باکیفیت نمی تونید پیدا کنید و یه نکته ی دیگه اینکه به نظرم استفاده از گوشی بعنوان مودم کار منطقی نیست چون هم به دلیل وصل بودن گوشی به طور بلند مدت به کامپیوتر احتمال اسیب رسیدن هم به باتری و هم به گوشی هست و هم اینکه گوشی نسبت به مودم نمی تونه کارایی بهتر داشته باشه .

maysamsina
16-11-15, 22:21
z1 سونی منظورتون هست ؟! چه ربطی به تاپیک مودم 4g داره دوست من .
میخام بدونم سرعتش باهم فرق داره ؟

Huawei E3372 4G Modem
کسی تست زده ؟
Only the registered members can see the link 7%D9%87%204G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20E3 372

maysamsina
11-01-16, 11:07
دوستان نمیدونم چرا روی بسته خریداری شده نمیره . باز از بسته هدیه کم میکنه چیکار کنم ؟ Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
کسی میتونه کمک کنه ؟

AMD>INTEL
11-01-16, 11:19
دوستان نمیدونم چرا روی بسته خریداری شده نمیره . باز از بسته هدیه کم میکنه چیکار کنم ؟ Only the registered members can see the link
کسی میتونه کمک کنه ؟

باید زنگ بزنی ایرانسل .

maysamsina
11-01-16, 11:56
باید زنگ بزنی ایرانسل .
2 تومن شارزمون بیخود رفت . کفت الویت با بسته هدیه . تا تموم نشه نمیتونی از بسته خریداری شده استفاده کنی:1. (27):

AMD>INTEL
11-01-16, 11:58
2 تومن شارزمون بیخود رفت . کفت الویت با بسته هدیه . تا تموم نشه نمیتونی از بسته خریداری شده استفاده کنی:1. (27):

این قوانین ایرانسله نمیشه چیزی گفت .

RAVYY
11-01-16, 12:05
دوستان نمیدونم چرا روی بسته خریداری شده نمیره . باز از بسته هدیه کم میکنه چیکار کنم ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟

دوست من قانونشون همینه شما سیمکارت رو تازه فعال کردین ؟

maysamsina
11-01-16, 13:33
دوست من قانونشون همینه شما سیمکارت رو تازه فعال کردین ؟
بله تازه فعال کردم

RAVYY
11-01-16, 13:50
بله تازه فعال کردمپس دوست من کاریش نمیشه کرد چون قانون اینها همینه اول اون هدیه ای که برا ی فعال سازی تو سیمکارت در نظر گرفتن باید تموم بشه بعدا میره برای استفاده از بسته ای که خریدید پیشنهاد من به شما اینکه اگه فقط میخواید از اینترنت این سیمکارت استفاده کنید دیگه فعلا این سیمکارت رو شارژ پولی نکنید تا بسته ی هدیه تموم بشه بعد به صورت اتومات خودش میره برای استفاده از بستهای که شما خودتون خریدید

maysamsina
11-01-16, 14:23
پس دوست من کاریش نمیشه کرد چون قانون اینها همینه اول اون هدیه ای که برا ی فعال سازی تو سیمکارت در نظر گرفتن باید تموم بشه بعدا میره برای استفاده از بسته ای که خریدید پیشنهاد من به شما اینکه اگه فقط میخواید از اینترنت این سیمکارت استفاده کنید دیگه فعلا این سیمکارت رو شارژ پولی نکنید تا بسته ی هدیه تموم بشه بعد به صورت اتومات خودش میره برای استفاده از بستهای که شما خودتون خریدید
یه خط 3 جی دیکه دارم برای تبدیل کردنش به 4 جی و تعویض چقد باید بگیره ایرانسل ؟

AMD>INTEL
11-01-16, 14:41
ایرانسل امکان سفارش تلفنی سیم‌کارت نسل چهار را فراهم کرد
با یک تلفن سیم کارت ایرانسل خود را به یوسیم تبدیل کنید (Only the registered members can see the link)
سیم‌کارت جایگزین یک ساعت پس از تحویل به مشترک فعال می‌شود و هزینه آن برای سیم‌کارت جایگزین نسل چهار 12920 تومان و برای سیم‌کارت جایگزین معمولی 6920 تومان است که به صورت نقدی به پیک تحویل داده می‌شود.

hamidali.bz12
11-01-16, 14:42
بله من 1 ماهه استفاده میکنم مشکی هست و مدله هاوایی و مگافون منوی روسی داره نمیدونم که انگلیسی داره یا میشه انگلیسیش کرد یا نه اما رو +4g نوشته بگذریم تو این 1 ماه که دارم استفاده میکنم و به کیس کامبیوتر میزنم یه فیلم 2 گیگ 12 دقیقه سرعت عالی باشه منظورم انتن فول باشه 8 دقیقه ای تموم من با تعرفه 2 تا 6 صبح نزدیک به 24 گیگ فیلم با کیفیت فول اچ دی 1080 بلوری دانلود کردم با مبلغه 2 هزارتومن ....بهترینش هم 3 ماهه هستش که 50 هزار تومن شارژ میکنی سیمکارت ایرانسل 4g رو بعد میای میری تعرفه ها رو میبینی حتی 500 تونی برا 30 دقیقه هم داره باور کنید جای باشید دکل مخابرات داشته باشه بخصوص ایرانسل تو نیم ساعت با 500 تومن 2 تا فیلم 1080 رو براحتی در عرض 30 دقیقه تمومه این مودم واقعن تعریبف نمیکنم عالیع و 165 هزار تومن خریدم یه معایبی داره و یه خوبیهای هم داره که تا سیم کارت روراه انداختی اتوماتیک خودش اماده بکار میشه اگر منوش فارسی بود عالی بود من فکر کم بسفارش کشور روسیه زدن در ضمن با رایتل 4g سیم کارتش هم عالیه متاسفانه مشکل تعرفه های گرون هر 2 تا ابراتور سنگین هست در کل جای باشید دکل مخابرات تا 2 کیلومتری شما هم باشه عالیه چه رسد 500 متری موفق باشید .

RAVYY
11-01-16, 15:02
یه خط 3 جی دیکه دارم برای تبدیل کردنش به 4 جی و تعویض چقد باید بگیره ایرانسل ؟دوست خوبمونن امید عزیز جواب رو دادند تا من برم برگردم ولی شما بهتر 4G رو تو جایی که هستید آنتن دهیش رو یه تستی بزنید ببینید تو مکانی که هستید آنتن دهیش با ثبات هست یا نه چون دوتا از دوستای من تو مکانی که 4G داشت سیم کارت 4G تهیه کردند ولی چون انتن دهیش ثبات نداشت الان تو استفاده از 3G هم رو همون سیمکارت 4G دچار مشکل شدن بهتر اول امتحان کنید تا هزینه ی الکی نکنید قیمتش هم برای سیم‌کارت جایگزین معمولی 6920 تومان و با همون شارژی که داخل سیمکارت قبلیتون بوده.

maysamsina
11-01-16, 18:35
ایرانسل امکان سفارش تلفنی سیم‌کارت نسل چهار را فراهم کرد
با یک تلفن سیم کارت ایرانسل خود را به یوسیم تبدیل کنید (Only the registered members can see the link)
سیم‌کارت جایگزین یک ساعت پس از تحویل به مشترک فعال می‌شود و هزینه آن برای سیم‌کارت جایگزین نسل چهار 12920 تومان و برای سیم‌کارت جایگزین معمولی 6920 تومان است که به صورت نقدی به پیک تحویل داده می‌شود.
عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟

AMD>INTEL
11-01-16, 18:40
عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟

این چیزی که تو سایت ایرانسل نوشته .

RAVYY
11-01-16, 18:57
عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟نه دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدید اون 13 تومن برای زمانیه که شما سیمکارت نسل 4 رو دارید ولی مفقود شده یا دچار مشکل شده و میخواید دوباره اون رو تعویض کنید و باز یه سیمکارت نسل 4 بگیرید ولی زمانیکه سیمکارت شما معمولی هست یعنی 3G ساپورت میکنه و شما این سیمکارت رو ارتقا میخواید بدید به نسل 4 همون 7 تومن هست من خودم سیمکارتم رو دوماه پیش با 4G تعویض کردم و 6950 تومان پول دادم و مقدار شارژشم همون شارژی زدن که تو سیمکارت قبلیم بوده .

- - - Updated - - -

عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟نه دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدید اون 13 تومن برای زمانیه که شما سیمکارت نسل 4 رو دارید ولی مفقود شده یا دچار مشکل شده و میخواید دوباره اون رو تعویض کنید و باز یه سیمکارت نسل 4 بگیرید ولی زمانیکه سیمکارت شما معمولی هست یعنی 3G ساپورت میکنه و شما این سیمکارت رو ارتقا میخواید بدید به نسل 4 همون 7 تومن هست من خودم سیمکارتم رو دوماه پیش با 4G تعویض کردم و 6950 تومان پول دادم و مقدار شارژشم همون شارژی زدن که تو سیمکارت قبلیم بوده .