ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد 2 ترابایت wd

ammir96
14-11-15, 00:52
سلام دوستان خسته نباشید من 3 ماه پیش یک هارد 2 ترابایت wd گرفتم الان بعد از گزشت 3 ماه هم صدای هارد وقتی دارم لود میکنم زیاد هست هم یک بار کل درایوام پرید و یکی دو بار هم تو کپی ارور داد دوستان میشه راهنماییم کنین که ایا هاردم در حال خراب شدن هست یا نه؟؟ راستی من 2 تا هارد دارم و ویندوز هم روی هارد 2 ترام نصب نیست روی اون یکی هارد هست ممکنه به همی خاطر باشه لطفا راهنماییم کنید ممنون

AMD>INTEL
14-11-15, 00:59
سلام دوستان خسته نباشید من 3 ماه پیش یک هارد 2 ترابایت wd گرفتم الان بعد از گزشت 3 ماه هم صدای هارد وقتی دارم لود میکنم زیاد هست هم یک بار کل درایوام پرید و یکی دو بار هم تو کپی ارور داد دوستان میشه راهنماییم کنین که ایا هاردم در حال خراب شدن هست یا نه؟؟ راستی من 2 تا هارد دارم و ویندوز هم روی هارد 2 ترام نصب نیست روی اون یکی هارد هست ممکنه به همی خاطر باشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
مشخصات سیستم را ذکر کنید . پاورسیستم چیه ؟
برنامه Hard Disk Sentinel رو نصب کنید از هاردی که مشکل داره از قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگذارید .

ammir96
14-11-15, 20:24
مادربرد : Asus H81M-C

گرافیک : Nvidia GeForce GTX 650 2GB
هارد : 2TB wd & 1TB Toshiba
رم : ( 2 عدد)Geil 4gb 1600MHz
سی پی یو : Intel Core I5-4460 , 3.2 GHZ , 6MB Cache , LGA 1150
پاور : GREEN 485 Watt , Model : GP 485 A

Only the registered members can see the linkمشکل-با-هارد-2-ترابایت-wd-sdsdsdsdsds-jpg

- - - Updated - - -

مادربرد : Asus H81M-C

گرافیک : Nvidia GeForce GTX 650 2GB
هارد : 2TB wd & 1TB Toshiba
رم : ( 2 عدد)Geil 4gb 1600MHz
سی پی یو : Intel Core I5-4460 , 3.2 GHZ , 6MB Cache , LGA 1150
پاور : GREEN 485 Watt , Model : GP 485 A

Only the registered members can see the linkمشکل-با-هارد-2-ترابایت-wd-sdsdsdsdsds-jpg

AMD>INTEL
14-11-15, 20:38
16 سکتور ضعیف شده دارید که با یکبار فرمت کامل و پارتشین بندی درست میشه . برای نتیجه گیری بهتر . یک بنچمارک هم با hdtune بگیرید که از نظر سرعت هم بررسی کنیم .

ammir96
14-11-15, 21:00
ممنون از پاسخگویی شما Only the registered members can see the linkمشکل-با-هارد-2-ترابایت-wd-fgfgtfgfgfg-jpg

- - - Updated - - -

ممنون از پاسخگویی شما Only the registered members can see the linkمشکل-با-هارد-2-ترابایت-wd-fgfgtfgfgfg-jpg

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
14-11-15, 21:10

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

از اطلاعات هارد دیسک بکاپ بگیرید . با برنامه زیر یک بار low level format کنید . بعد از انجام این کار دوباره بنچمارک بگیرید تا بررسی کنم وضعیت هاردتون را
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

ammir96
14-11-15, 22:55
ببخشید بکاپ چه جوری میگیرن من تا حالا بکاپ نگرفتم . الان من یک ترابایت از هاردم پر هست باید به همون اندازه جا داشته باشم که بکاپ بگیرم یا نه . بکاپ هم باید توی یه هارد دیگه بریزم یا نه ؟؟؟
ممنون

AMD>INTEL
14-11-15, 23:01
ببخشید بکاپ چه جوری میگیرن من تا حالا بکاپ نگرفتم . الان من یک ترابایت از هاردم پر هست باید به همون اندازه جا داشته باشم که بکاپ بگیرم یا نه . بکاپ هم باید توی یه هارد دیگه بریزم یا نه ؟؟؟
ممنون

اطلاعات این هارد رو باید جایی کپی کنید و بعد با اون برنامه فرمت کنی .

ammir96
14-11-15, 23:10
مرسی .... این کا رو کنم 100% دزست میشه یا نه

AMD>INTEL
14-11-15, 23:16
مرسی .... این کا رو کنم 100% دزست میشه یا نه

احتمالش زیاد هست . باید بنچمارک بعد از فرمت کامل رو ببینم تا نظر کامل رو بدم .

ammir96
23-12-15, 00:18
سلام خسته نباشید . اقا ی سوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنیم و کلا از کیس درش بیاریم اطلاعات داخل هارد که پاک یا خراب نمیشه ؟؟ چون من الان هنوز نتونستم اطلاعاتم رو جا به جا کنم برا همین از کیس دراوردمش ؟؟؟؟؟ ممنون

AMD>INTEL
23-12-15, 00:36
سلام خسته نباشید . اقا ی سوال دیگه اگه از هارد استفاده نکنیم و کلا از کیس درش بیاریم اطلاعات داخل هارد که پاک یا خراب نمیشه ؟؟ چون من الان هنوز نتونستم اطلاعاتم رو جا به جا کنم برا همین از کیس دراوردمش ؟؟؟؟؟ ممنون

خیر اطلاعات پاک نمیشه .