ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید WD Green و Seagate Barracuda

WHOAMI
12-11-15, 18:43
سلام دوستان.
یه مشاوره خرید جهت برسی دو هارد Western Digital Green WD10EZRX (Only the registered members can see the link) و Seagate Barracuda ST1000DM003 (Only the registered members can see the link) می خواستم.
با توجه به حجم یکسان هر دو Storage، و حجم بافر(هر دو 64 مگ) اما تفاوت هایی در این دو وجود داره.
سرعت RPM هارد WD برابر با 5400 اما Seagate برابر با 7200 هست.
پس علت بالاتر بودن قیمت WD نسبت به Seagate چیه؟
من قبلتر خیلی تعریف سری باراکودا رو شنیده بودم، اما مقایسه ای بین این و سری سبز وسترن انجام ندادم.
با توجه به تکنولوژی های بکار رفته در WD، شما کدام یک از این دو رو پیشنهاد می دید؟
با تشکر.

AMD>INTEL
12-11-15, 19:11
سلام دوستان.
یه مشاوره خرید جهت برسی دو هارد Western Digital Green WD10EZRX (Only the registered members can see the link) و Seagate Barracuda ST1000DM003 (Only the registered members can see the link) می خواستم.
با توجه به حجم یکسان هر دو Storage، و حجم بافر(هر دو 64 مگ) اما تفاوت هایی در این دو وجود داره.
سرعت RPM هارد WD برابر با 5400 اما Seagate برابر با 7200 هست.
پس علت بالاتر بودن قیمت WD نسبت به Seagate چیه؟
من قبلتر خیلی تعریف سری باراکودا رو شنیده بودم، اما مقایسه ای بین این و سری سبز وسترن انجام ندادم.
با توجه به تکنولوژی های بکار رفته در WD، شما کدام یک از این دو رو پیشنهاد می دید؟
با تشکر.

اگر قصدنصب ویندوز روی هارد دارید . وسترن بلو بگیرید . سرعت مناسب و کارایی قابل قبولی دارد . وسترن گرین به عنوان هارد دوم مناسبه ولی مناسب نصب ویندوز نیست . هارد سیگیت هم بعضی هاشون خیلی خوب جواب میدن ولی خرابی هم زیاد دارند .

WHOAMI
12-11-15, 23:55
اگر قصدنصب ویندوز روی هارد دارید . وسترن بلو بگیرید . سرعت مناسب و کارایی قابل قبولی دارد . وسترن گرین به عنوان هارد دوم مناسبه ولی مناسب نصب ویندوز نیست . هارد سیگیت هم بعضی هاشون خیلی خوب جواب میدن ولی خرابی هم زیاد دارند .
خیلی ممنون بابت راهنمایی.
به طور مختصر تفاوت بین Blue و Red در چیه؟
و اینکه از کجا باید متوجه رابط مادربرد بشم که از کدوم ورژن SATA(ورژن 2 یا 3) پشتیبانی میکنه؟

AMD>INTEL
13-11-15, 00:02
خیلی ممنون بابت راهنمایی.
به طور مختصر تفاوت بین Blue و Red در چیه؟
و اینکه از کجا باید متوجه رابط مادربرد بشم که از کدوم ورژن SATA(ورژن 2 یا 3) پشتیبانی میکنه؟

سری red بیشتر برای سیستم های ورک استیشن استفاده میشه و برای این کار بهینه سازی شده . ولی هارد وسترن بلو عمومی تره استفادش و فقط محدودیت 1 ترابایتی دارد .
از مشخصات سارنده مادربردو چیپست مادربرد میتونید متوجه بشی