ورود

مشاهده نسخه کامل : نیاز به فضای بیشتری در درایو C

Ariya2015
12-11-15, 01:48
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی.

یک مشکل بسیار مهم دارم.

درایو C من در ویندوز 7 داره پر میشه و نیاز فوری به فضای بیشتری در درایو C بدون از دست دادن کوچکترین اطلاعات دارم.

با EASEUS Partition Master امتحان کردم ، ولی نشد !

وقتی فضا از درایو D کم میکنم ، کم میشه ، ولی وقتی روی درایو C راست کلید میکنم که بهش فضا اضافه کنم ، گزینه Resize نیست !

درایوها NTFS هستند و ویندوز 7 دارم و درایو C ، ویندوز هست.

خلاصه نیاز به کمک فوری دارم.

از دوستان خواهشمندم من را فوری راهنمایی کنند ؟

سربلند و سلامت باشید.

ممنونم.

AMD>INTEL
12-11-15, 01:51
با این برنامه میشه بارها تست شده .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)

nima_hl
12-11-15, 02:10
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی.

یک مشکل بسیار مهم دارم.

درایو C من در ویندوز 7 داره پر میشه و نیاز فوری به فضای بیشتری در درایو C بدون از دست دادن کوچکترین اطلاعات دارم.

با EASEUS Partition Master امتحان کردم ، ولی نشد !

وقتی فضا از درایو D کم میکنم ، کم میشه ، ولی وقتی روی درایو C راست کلید میکنم که بهش فضا اضافه کنم ، گزینه Resize نیست !

درایوها NTFS هستند و ویندوز 7 دارم و درایو C ، ویندوز هست.

خلاصه نیاز به کمک فوری دارم.

از دوستان خواهشمندم من را فوری راهنمایی کنند ؟

سربلند و سلامت باشید.

ممنونم.

سلام

طبق قوانین شما نباید در عنوان تاپیک از بسیار مهم استفاده کنید

مشکل شما فقط برای خود شما مهم است و از دید کاربران اهمیتی ندارد که فضای هارد شما چه میزان است

AMD>INTEL
12-11-15, 13:52
آموزش تصویری ریسایز پارتشین
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
How to Move/Resize Partition | MiniTool Partition Wizard Tutorial (Only the registered members can see the link)