ورود

مشاهده نسخه کامل : چگونه از کامپیوتر خود درآمد داشته باشیم ؟؟؟؟

amilreza
11-11-15, 12:44
سلام دوستان
چگونه از کامپیوتر یا اینترنت درآمد داشته باشیم ، چندتا سایت رفتم منصرف شودم ( از بس که اختلاس ، دزدی ..... ) گفتم از یکجای امن بپرسم
هدف ام این نیست که درآمد ثابت 500 هزار داشته باشم ، فقط می خوام یادبگیرم ،
می دانم این کار زمان بر است ، زمان نیز دارم برای کار

ممنون می شم از پیشنهادات تون .....

SajjadKhati
11-11-15, 14:06
چند سالته گلپسر؟
به نظرم کامپیوتر تنها چیزیه که از بنام خداش میشه درآمد داشت تا تهش
بستگی داره آدمش چقدر و در چه حوضه ای وقت صرف کنه
اولش که از نصب ویندوز و ... اش میشه درآمد داشت
بعدش رشته های سخت افزار و نرم افزار و شبکه هر کدوم جدا میشه .
هر کدومشون باز به شاخه هایی تقسیم میشن ولی من چون با سخت افزار و شبکه آشنا نیستم ، نمیدونم ولی میشه توی سخت افزار با تعمیرات و ... درآمد داشت . توی شبکه هم که با شبکه کردن چند کامپیوتر شروع میشه تا حرفه ای (ساخت سایت و ...) که هر دوشون نیازمند دوره های آموزشی ان
توی نرم افزار هم رشته ها اغلبش یا به سمت برنامه نویسی میرن یا گرافیک . ته همه ی اینا و کلا علم کامپیوتر (حتی سخت افزار و شبکه) به برنامه نویسی ختم میشه یا گاها با علم برنامه نویسی شروع میشه !
هر کدوم در هر سطحی میتونه درآمد داشته باشه و بسته به داشتن مدرک یا نداشتن اش ممکنه درآمدها فرق کنه

علی حسنی
11-11-15, 20:57
ساده ترین راهش زدن یه مغازه مثل کافی نت ، تایپ و تکثیر ، فروش و تعمیرات کامپیوتر و ... هست
روش بالاتر اینه که برید یک شرکت به ثبت برسونید و شروع کنید به کار ، اینجا می تونید تو حوزه های مختلف از جمله شبکه ، سیستم های حفاظتی و دوربین مدار بسته ، واردات ، برنامه نویسی و ... کار کنید

روش سوم اینه که تو خونه بشینید و از طریق اینترنت خدماتی رو ارائه کنید مثل فروشگاههای اینترنتی و ...

موفقیت تو هر رشته بستگی به همت و تلاش شما داره و درآمدتون هم به همین نسبت از چند صد هزار تومن تو ماه شروع میشه تا چند ده میلیون و حتی بالاتر

Nomix
12-11-15, 14:16
اگر هدف اول یادگیری و بعد کسب درامد هست و همچین سرمایه زیادی نداری
به نظرم اگر بتونید یک سایت فروشگاهی بزنید میتونه خیلی مفید باشه

فقط یادت باشه هدفت اول یادیگیری باشه چون سایت های فروشگاهی اگر بخوای به درآمد برسی یا باید پول تبلیغ زیاد داشته باشی یا صبر ایوب + تبلیغ کم