PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با برنامه CyberLink PowerDirector Ultra 12

david-ebi
10-11-15, 16:00
دوستان سلامی مجدد.من وقتی برنامه
CyberLink PowerDirector Ultra 12 رو اجرا می کنم و مثلا فیلمی رو وارد نوار تایم لاین برنامه می کنم بعدش که میام روی فیلم ویرایشهایی انجام بدم مرتب در وسط صفحه و انتهای سمت راست یک کادر کوچیکی ظاهر میشه که می نویسه ...rendering و همیشه تا چند درصد پیشرفت می کنه و متوقف میشه و کادر ناپدید میشه اما باز چند ثانیه بعد ظاهر میشه و این چرخه همینطور ادامه پیدا می کنه.مشکل اینجاست که در حین انجام رندرینگ که برنامه داره خود به خود انجام می ده نه فیلم میتونه پخش بشه(یعنی بسیار آهسته پخش میشه) و نه من می تونم ویرایشهامو به درستی انجام بدم.چون هر فرمانی که می دم با تاخیر انجام میشه.این رندرینگ به صورت ناخواسته است.من چطور می تونم جلوی این رندرینگ رو بگیرم؟

برای روشن شدن موضوع یک کلیپ تصویری خیلی کوتاه و کم حجم از این مشکل می زارم.تو این کلیپ می بینید که وقتی اون کادر rendering ظاهر میشه حتی فیلمی که play شده با تاخیر و با ایستهای فراوان اجرا میشه.(کادر رندرینگ در وسط انتهای سمت راست کادر برنامه اصلی ظاهر میشه)

دانلود
(Only the registered members can see the link)

حجم:3.9 مگابایت

AMD>INTEL
10-11-15, 16:11
این مشکل در نسخه 14 حل شده . البته اگر درست یادم باشه .
CyberLink PowerDirector Ultimate 14.0.2019.0 Final

david-ebi
10-11-15, 16:43
آقا امید آیا نسخه های جدید corel video که فکر کنم آخریش ورژن x7 باشه از فرمت mkv پشتیبانی می کنند؟

AMD>INTEL
10-11-15, 16:54
آقا امید آیا نسخه های جدید corel video که فکر کنم آخریش ورژن x7 باشه از فرمت mkv پشتیبانی می کنند؟

متاسفانه کار نکردم.

AMD>INTEL
10-11-15, 17:18
برادر نسخه VIDEOStudio Pro X8.5 از MKV پشتیبانی میکند
Enjoy more compatibility with import support for MKV files, which act as multimedia
Video Editing Software - VideoStudio Pro X8.5 (Only the registered members can see the link=1)

SajjadKhati
10-11-15, 17:23
منم تا جایی که یادم میاد ، فک نکنم نسخه 12 همچین مشکلی داشت . البته یه چیزهایی که پس زمینه ی ذهنم یادم میاد یکی از نسخه ها شاید این جوری بود که اونم فک نکنم نسخه 12 بود (چون احتمالا باید واسه بالای 5 سال پیش بوده باشه . نسخه 12 که مال 2 سال پیش بود) . حالا توی تنظیماتش چک کن قسمت رندر یا اتوماتیک رندر داره یا نه که غیر فعالش کنی. اما این کار با مشخص کردن work area و از قسمت گزینه های موجود ، با انتخاب render این کار انجام میشد نه اتوماتیک
به قول اوستا امید احتمال داره 14 شو نصب کنی درست بشه
نسخه 12 اش که قدیمی هه . توی 13 قابلیت اضافه کردن پلاگین بهش اضافه شد (کاربردی ترینش) و توی 14 هم که کاربردی ترینش اضافه شدن ترکینگ و بهتر شدن color director هست
پاور دایرکتور را برای تبدیل میخای؟
در کل پیشنهادم اینه که از آخرین نسخه استفاده کنی اما اگه برات پشتیبانی از کدک های مختلف مهم نیست و میخای واقعا برای ویرایش کار کنی ، پیشنهاد میکنم با افترافکت و پریمیر کار کنی . واقعا دست آدم رو تقریبا بصورت کامل برای هر کاری باز میزارن بدون اینکه یادگیری شون خیلی سخت تر از نرم افزارهایی مثل پاور دایرکتور باشه (یه کوچولو شاید سخت تر باشه اگه اونم حرفه ای بخای بشی اما در کل شاید از پاور دایرکتور هم آسونتر باشه)

david-ebi
10-11-15, 21:59
منم تا جایی که یادم میاد ، فک نکنم نسخه 12 همچین مشکلی داشت . البته یه چیزهایی که پس زمینه ی ذهنم یادم میاد یکی از نسخه ها شاید این جوری بود که اونم فک نکنم نسخه 12 بود (چون احتمالا باید واسه بالای 5 سال پیش بوده باشه . نسخه 12 که مال 2 سال پیش بود) . حالا توی تنظیماتش چک کن قسمت رندر یا اتوماتیک رندر داره یا نه که غیر فعالش کنی. اما این کار با مشخص کردن work area و از قسمت گزینه های موجود ، با انتخاب render این کار انجام میشد نه اتوماتیک
به قول اوستا امید احتمال داره 14 شو نصب کنی درست بشه
نسخه 12 اش که قدیمی هه . توی 13 قابلیت اضافه کردن پلاگین بهش اضافه شد (کاربردی ترینش) و توی 14 هم که کاربردی ترینش اضافه شدن ترکینگ و بهتر شدن color director هست
پاور دایرکتور را برای تبدیل میخای؟
در کل پیشنهادم اینه که از آخرین نسخه استفاده کنی اما اگه برات پشتیبانی از کدک های مختلف مهم نیست و میخای واقعا برای ویرایش کار کنی ، پیشنهاد میکنم با افترافکت و پریمیر کار کنی . واقعا دست آدم رو تقریبا بصورت کامل برای هر کاری باز میزارن بدون اینکه یادگیری شون خیلی سخت تر از نرم افزارهایی مثل پاور دایرکتور باشه (یه کوچولو شاید سخت تر باشه اگه اونم حرفه ای بخای بشی اما در کل شاید از پاور دایرکتور هم آسونتر باشه)
دوست عزیز آیا با این نرم افزار میشه صدای دیالوگ بازیگران و صدای موسیقی متن و افکتهای یک فیلم را به صورت جدا از هم از فیلم جدا کرد؟برای دوبله فیلم می خواهم فقط صدای دیالوگها در طول فیلم حذف شود.

SajjadKhati
10-11-15, 22:28
دوست عزیز آیا با این نرم افزار میشه صدای دیالوگ بازیگران و صدای موسیقی متن و افکتهای یک فیلم را به صورت جدا از هم از فیلم جدا کرد؟برای دوبله فیلم می خواهم فقط صدای دیالوگها در طول فیلم حذف شود.

دوست عزیز خودتی اوستا david . من سجادم :Love-ssa~! (1):
حذف صدا از آهنگ که کار نرم افزارهای ویرایش فیلم نیست . کار نرم افزار ویرایش صداست . با نرم افزار Cyberlink Audio Director میتونی صدای خواننده رو از آهنگ جدا کنی (البته بسته به شرایط خاص ، کیفیت خروجی متغییر هست که توی همه ی نرم افزارهای ویرایش صوتی اینطوره) اما حذف دیالوگ رو تست نکردم

david-ebi
10-11-15, 23:31
دوست عزیز خودتی اوستا david . من سجادم :Love-ssa~! (1):
حذف صدا از آهنگ که کار نرم افزارهای ویرایش فیلم نیست . کار نرم افزار ویرایش صداست . با نرم افزار Cyberlink Audio Director میتونی صدای خواننده رو از آهنگ جدا کنی (البته بسته به شرایط خاص ، کیفیت خروجی متغییر هست که توی همه ی نرم افزارهای ویرایش صوتی اینطوره) اما حذف دیالوگ رو تست نکردم
ممنون.بله خودمم:1. (23):.آخه چون با این برنامه های ویرایش ویدیو میشه صدا رو از فیلم جدا کرد گفتم شاید بشه دیالوگ رو هم با اینا جدا کرد.من دنبال برنامه ای هستم که بتونه دیالوگ رو از فیلم جدا کنه بدون اینکه موسیقی متن و افکتهای ویژه صوتی فیلم حذف بشه.

SajjadKhati
10-11-15, 23:49
ممنون.بله خودمم:1. (23):.آخه چون با این برنامه های ویرایش ویدیو میشه صدا رو از فیلم جدا کرد گفتم شاید بشه دیالوگ رو هم با اینا جدا کرد.من دنبال برنامه ای هستم که بتونه دیالوگ رو از فیلم جدا کنه بدون اینکه موسیقی متن و افکتهای ویژه صوتی فیلم حذف بشه.

همونطور که گفتم ، با voice removal خود audio director کار کن ببین جواب میگیری؟
اگه جواب نگرفتی ، بهتره توی انجمن گرافیکی این سئوالات رو مطرح کنی
انجمن mostafa3d شاید به کارت بیاد. شاید هم انجمن سافت گذر هم بکارت بیاد

AMD>INTEL
10-11-15, 23:51
برای دوبله از Video Dubber استفاده کنید .Crystal Video Dubber

SajjadKhati
11-11-15, 00:04
برای دوبله از Video Dubber استفاده کنید .Crystal Video Dubber

گلپسر امید ، Crystal Video Dubber توی توضیحاتش این نیومد که میتونه صدای یک خواننده یا گوینده را از پس زمینه اش جدا کنه
این کار ، کار نرم افزارهای پیشرفته ی ویرایش صداست
گلپسر david حتی audio director هم شاید نتونه صدای خواننده رو باقی بزاره (میتونه فقط صدای خواننده رو حذف و پس زمینه ی موزیک رو باقی بزاره) . البته بصورت دستی خودت میتونی توی audio director هر کاری دلت خواست کنی که یکیش همین که صدای خواننده رو باقی بزاری اما بصورت دستی هم خیلی خیلی زمان بره و هم شاید کار اون جور قشنگ درنیاد
کلا باید سطح نرم افزار پیشرفته ی صوتی کار کنی . شاید Adobe Audition بتونه جواب کارت رو بده (نمیدونم) . شاید هم نرم افزارهای حرفه ای تر مثل نرم افزارهای خلق موزیک و ...

AMD>INTEL
11-11-15, 00:09
کلا برای حذف VOCAL به برنامه های حرفه ای نیاز داره باهات موافقم .

david-ebi
11-11-15, 15:31
با تشکر از همه دوستان.اتفاقا من تا حدودی با adobe adution هم کار می کنم.اما در اون برنامه هم حذف وکال بیشتر صدای خواننده در موزیک رو میتونه حذف کنه و صدای بازیگرها در فیلم موقعیکه حرف می زنند رو نمیتونه کاریش بکنه.برای منظوری که من دارم فکر کنم نرم افزارهای خیلی پیشرفته ای لازم باشه که صدا و سیما یا استودیوهای معروف دوبلاژ ازش استفاده می کنند.

AMD>INTEL
11-11-15, 15:48
با تشکر از همه دوستان.اتفاقا من تا حدودی با adobe adution هم کار می کنم.اما در اون برنامه هم حذف وکال بیشتر صدای خواننده در موزیک رو میتونه حذف کنه و صدای بازیگرها در فیلم موقعیکه حرف می زنند رو نمیتونه کاریش بکنه.برای منظوری که من دارم فکر کنم نرم افزارهای خیلی پیشرفته ای لازم باشه که صدا و سیما یا استودیوهای معروف دوبلاژ ازش استفاده می کنند.

دقیقا باید از یک شخصی وارد به این کار سوال کنید .

SajjadKhati
11-11-15, 16:16
اگه در زمینه ی ویرایش ویدئو میخاستی ، هم راحت تر بود و هم خیلی ها بلدن و میتونن کمک کنن
اما تو زمینه ی صوتی خیلی کم افراد هستن بصورت حرفه ای توی این زمینه (تهش افراد عادی با ویرایش صوت که کار audio director یا adobe audition هست ، کار میکنن)
باز هم میگم اگه بتونن کسی کمک کنه یا نرم افزار خاصی پیشنهاد بده ، میتونه یکی از آدمهای گرافیست باشه (اونم شاید) و مخصوصا آدمهایی که توی ساخت موزیک و خلق صوت (نه فقط نرم افزارهای ویرایش صوت) کار میکنن