PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با موزیلا

javaheri69
07-11-15, 09:42
سلام من الان فایرفاکس اخرین ورزن یعنی ورزن 42 استفاده می کنم وقتی میرم تو سایت شبکه پویا قسمت جدول برنامه ها . جدول برنامه ها رو کمی بهم ریخته است و وقتی برنامه های روزهای بعدی رو نگاه میکنم کلا رنگ جدول برنامه ها رو نمیاره؟ علت چیست؟ چیکار کنم؟ در حال که ورزن 40 این جور نمیشه. خودتون هم امتحان کنید.

nima_hl
07-11-15, 11:23
سلام من الان فایرفاکس اخرین ورزن یعنی ورزن 42 استفاده می کنم وقتی میرم تو سایت شبکه پویا قسمت جدول برنامه ها . جدول برنامه ها رو کمی بهم ریخته است و وقتی برنامه های روزهای بعدی رو نگاه میکنم کلا رنگ جدول برنامه ها رو نمیاره؟ علت چیست؟ چیکار کنم؟ در حال که ورزن 40 این جور نمیشه. خودتون هم امتحان کنید.

سلام

مدتهاست که به دلیل باگهای زیاد فایرفاکس به کروم کوچ کرده ام

الان با کروم چک کردم مشکلی نبود

پیشنهاد میکنم شما هم کروم را نصب کرده و از آن استفاده کنید

AMD>INTEL
07-11-15, 14:47
فایرفاکس مرورگری هست که سیستم بسیار قوی با رم بالا نیاز داره . اگر سیستمت ضعیف هست از کروم استفاده کنی کمتر مشکل پیدامیشه.
این برنامه تا حدی فایرفاکس رو بهینه سازی میکنه
SpeedyFox (Only the registered members can see the link)

javaheri69
07-11-15, 16:32
با سلام شرمنده..اشتباه شده..ی مشکلی برام پیش اومده..من الان فایرفاکس اخرین ورزن یعنی ورزن 42 استفاده می کنم وقتی میرم تو سایت شبکه پویا قسمت جدول برنامه ها . جدول برنامه ها رو کمی بهم ریخته است و وقتی برنامه های روزهای بعدی رو نگاه میکنم کلا رنگ جدول برنامه ها رو نمیاره؟ علت چیست؟ چیکار کنم... این عکس نگاه کنید قسمت وسط جدول نوشته هاش هست ولی رنگ نداره از ورزن 42 استفاده میکنم برای شما هم این جوریه؟

AMD>INTEL
07-11-15, 16:37
این چه شکل تاپیک زدنه . عنوان تاپیک سلامم ؟! نه توضیحی ؟ مختصری از مشکل را در عنوان بنویسید و در پست اول کامل توضیح بدید و گرنه تاپیک حذف میشه .لینک انجمن دیگه هم به هیچ عنوان نگذارید .

javaheri69
07-11-15, 16:45
با سلام شرمنده..اشتباه شده..ی مشکلی برام پیش اومده..من الان فایرفاکس اخرین ورزن یعنی ورزن 42 استفاده می کنم وقتی میرم تو سایت شبکه پویا قسمت جدول برنامه ها . جدول برنامه ها رو کمی بهم ریخته است و وقتی برنامه های روزهای بعدی رو نگاه میکنم کلا رنگ جدول برنامه ها رو نمیاره؟ علت چیست؟ چیکار کنم... این عکس نگاه کنید قسمت وسط جدول نوشته هاش هست ولی رنگ نداره از ورزن 42 استفاده میکنم برای شما هم این جوریه؟ Only the registered members can see the linkسلامم-عکس۰۱۲۹-jpg

AMD>INTEL
07-11-15, 16:53
کش مرورگر و کوکی ها را پاک کنید . باید درست بشه . من با فایرفاکس مشکلی ندارم در این سایت .

javaheri69
07-11-15, 16:56
کش مرورگر و کوکی ها را پاک کنید . باید درست بشه . من با فایرفاکس مشکلی ندارم در این سایت .

کش مرورگر و کوکی ها را پاک کنید . باید درست بشه <<یعنی چی ؟؟؟چوری پاک کنم

AMD>INTEL
07-11-15, 17:01
کش مرورگر و کوکی ها را پاک کنید . باید درست بشه <<یعنی چی ؟؟؟چوری پاک کنم

Only the registered members can see the link

javaheri69
07-11-15, 17:04
Only the registered members can see the link

دوست عزیز انگلیسی بود متوجه نشدم میشه شما بگید چکار کنم..ممنون

AMD>INTEL
07-11-15, 17:06

تصویری توضیح داده . لینک رو باز کنید . تصویری توضیح داده .

javaheri69
07-11-15, 18:46
متاسفانه هنوز همون مشکل دارم به نظرتون مشکل از کجاست

AMD>INTEL
07-11-15, 18:50
متاسفانه هنوز همون مشکل دارم به نظرتون مشکل از کجاست

با کروم همین شکل هست ؟

javaheri69
07-11-15, 18:56
با کروم همین شکل هست ؟
یعنی با یک مرورگر دیگه میگین امحان کنم

AMD>INTEL
07-11-15, 19:58
یعنی با یک مرورگر دیگه میگین امحان کنم

بله تست کنید .

javaheri69
07-11-15, 20:31
بله تست کنید .
با مرورگر دیگه خوبه کار میکنه..به نظرتون مشکل چیه

AMD>INTEL
07-11-15, 20:42
با مرورگر دیگه خوبه کار میکنه..به نظرتون مشکل چیه

نمیدونم دوست عزیز من با فایرفاکس جدید مشکلی ندارم .همین سایت رو تست کردم .