با سلام
یک لپ تاپ asus دارم
زمانیکه بازی کامپیوتری روی اش اجرا می کنیم دمای cpu نزدیک 80 می رسد و خیلی داغ می کند و توسط ان فن گرما را بیرون میده که خیلی داغ هست و میز کامپیوتر خیلی بدنه اش داغ میشه !!!
علت اش چیست؟
سپاس
AMD>INTEL
06-11-15, 23:56
با سلام
یک لپ تاپ asus دارم
زمانیکه بازی کامپیوتری روی اش اجرا می کنیم دمای cpu نزدیک 80 می رسد و خیلی داغ می کند و توسط ان فن گرما را بیرون میده که خیلی داغ هست و میز کامپیوتر خیلی بدنه اش داغ میشه !!!
علت اش چیست؟
سپاس
باید ار کول پد استفاده کنید . الان مشکلی نداره . اگر دما بیش از حد بشه لپتاپ خاموش میشه . پس باید باکول پد باید خنک بشه .
lakers
07-11-15, 00:49
ممنون : یعنی از خمیر سلیکون یا خاک گرفتن فن نیست !!؟؟
یک جا خوانده بودم استفاده از کول پد استاندارد نیست !! یعنی باعث میشه خاک بره داخل فن و.. !!!
دمای 50-60 در حالت عادی(غیر بازی): ایا عادی هست؟
سپاس
AMD>INTEL
07-11-15, 00:50
ممنون : یعنی از خمیر سلیکون یا خاک گرفتن فن نیست !!؟؟
یک جا خوانده بودم استفاده از کول پد استاندارد نیست !! یعنی باعث میشه خاک بره داخل فن و.. !!!
دمای 50-60 در حالت عادی(غیر بازی): ایا عادی هست؟
سپاس
خیر اگر مشکلی بود خاموش میکرد . شما کول پد بگیر . خیر باعث خاک گرفتن لپتاپ نمیشه .
RAVYY
07-11-15, 08:29
با سلام
یک لپ تاپ asus دارم
علت اش چیست؟
سپاس
شما حتما یه کول پد خوب تهیه کنید چون دما هرچقدر بالاتر بره علاوه بر اینکه میتونه تو راندمان و بازدهی لپ تاپ تأثیر منفی ایجاد کنه بلکه در طولانی مدت باعث صدمه زدن به قطعه ی سخت افزاری میشه.
saeedbahmanian
07-11-15, 09:30
خمیر پردازنده رو عوض کن. arctic silver , liquid ultra. اگر نه cf3 که راحت گیر میآد. به ویژه در پردازندههای قدیمی تعویض خمیر سبب کاهش دما، کاهش دور فن، کاهش مصرف باتری میشه. کول پد خوب رو هم که دوستان گفتند.
اگر فنهاتون قدیمی است بهتر است تغذیه فنها را بصورت مجزا انجام دهید
برای مثال آنها را با یک آداپتور به برق بزنید تا فشاری روی نوت بوکتون ایجاد نکند
AMD>INTEL
07-11-15, 13:16
برای تغذیه فن ها از پاور قدیمی AT استفاده کنید .
lakers
07-11-15, 13:18
ممنون دوستان: کلا 3 تا فن دارم : یک فن بزرگ هست و 2 تا فن کوچک هست: فن بزرگ را وسط می گذرام و ان 2 تا را کنارش: برای تغذیه هم اداپتور 12 ولت 1 امپر در نظر گرفتم(البته به الکترونیک اشنایی دارم) کلا 500 میلی امپر مجموع 3 فن : جریان نیاز دارند!
و برای کنترل سرعت 3 تا فن هم میخوام از رگولاتور lm317 استفاده کنم چون دور فن ها خیلی زیاد هست و صدا داره !! تا بشه کنترل اش کرد!
میخوام یک چیز استاندارد درست کنم !
به این عکس نگاه کنید: سوراخ هایی که باد را به زیر لپ تاپ هدایت می کنند !
سئوال اینجا هست: ایا نباید لپ تاپ با سوراخ ها فاصله 3-4 سانتی داشته باشد؟ تا هوا در زیر لپ تاپ پخش شود!؟
Only the registered members can see the link
سپاس
AMD>INTEL
07-11-15, 13:34
فقط لازمه سه سانت کول پد ارتفاع داشته باشه برای گردش هوا
lakers
07-11-15, 14:00
فقط لازمه سه سانت کول پد ارتفاع داشته باشه برای گردش هوا
ممنون: منظور شما مثل عکسی که در پست قبلی گذاشتم هست !! یعنی از زیر 3 سانت باید فاصله داشته باشد نه بالا درسته؟ مثل عکس پست قبلی که گذاشتم ! از زیر انگار فاصله داره !!
سپاس
AMD>INTEL
07-11-15, 14:28
ممنون: منظور شما مثل عکسی که در پست قبلی گذاشتم هست !! یعنی از زیر 3 سانت باید فاصله داشته باشد نه بالا درسته؟ مثل عکس پست قبلی که گذاشتم ! از زیر انگار فاصله داره !!
سپاس
بله اگر شیب ملایم هم داشته باشه اون هم خوبه . به همراه 3 یا 4 سانت ارتفا
lakers
07-11-15, 15:36
ممنون مهندس: 2 سئوال دیگه:
1. دو تا فن کوچک من اندازه و شبیه عکس زیر هست: سئوال اینجا هست زمانیکه فن روشن می شود: بادی وزیده می شود از طرفی هست که بر چسب(مشخصات : امپر: ولتاژ و..) دارد مثل عکس زیر: از این سمت باد با شدت وزیده می شود ولی از پشت اش اصلا بادی وزیده نمی شود انگار مکندگی دارد !! یا شدت خیلی کم هست !! سئوال اینجا هست که ان قسمتی از فن که شدت باد اش زیاد هست(برچسب) باید به سمت شیار های زیر لپ تاپ باشد یا ان قسمتی که شدت باد اش کم هست؟منظور از شیار ان قسمت هایی هست توی عکس دوم از زیر لپ تاپ گذاشتم هست! با مستطیل قرمز مشخص کردم! ان سوراخ ها!
سئوال 2: ایا فن ها از نظر موقعیت باید دقیقا زیر این شیار ها یا سوراخ ها قرار بگیرد؟ تا خنک کنند؟
سپاس
AMD>INTEL
07-11-15, 15:42
فنهای 8 نویز زیادی دارند . از فن 12 استفاده کنید نویز کمتری دارد . لیبل روی بالا باشه که بادبزنه .
lakers
07-11-15, 16:03
فنهای 8 نویز زیادی دارند . از فن 12 استفاده کنید نویز کمتری دارد . لیبل روی بالا باشه که بادبزنه .
ممنون: ولی نگفتید فن باید رو به روی شیار باشد یا نه؟ اصلا مهم هست؟
AMD>INTEL
07-11-15, 16:14
ممنون: ولی نگفتید فن باید رو به روی شیار باشد یا نه؟ اصلا مهم هست؟
روی شیار دو تا روی حالت دمنده و یکی که پایین تره مکنده باشه . همچنین سعی کن برای انتقال بهتر حرارت سطح کول پد رو روکش آلمینیومی بزنی .
lakers
07-11-15, 16:52
ممنون مهندس: منظور شما از دمنده یعنی ان حالتی که شدت باد اش زیاد هست(بر چسب ) و مکنده : ان حالتی شدت باد اش کم هست یعنی پشت برچسب ؟ درسته؟
ان حالتی که گفتید مکنده باشد یعنی زیر فن سی پی یو طبق عکس زیر؟رنگ سبز:
==============================
در مورد ورق الومنیوم منظورتان فویل هست یا یک چیز دیگه؟ به عکس زیر لطفا نگاه کنید:
سپاس
AMD>INTEL
07-11-15, 16:55
ممنون مهندس: منظور شما از دمنده یعنی ان حالتی که شدت باد اش زیاد هست(بر چسب ) و مکنده : ان حالتی شدت باد اش کم هست یعنی پشت برچسب ؟ درسته؟
ان حالتی که گفتید مکنده باشد یعنی زیر فن سی پی یو طبق عکس زیر؟رنگ سبز:
==============================
در مورد ورق الومنیوم منظورتان فویل هست یا یک چیز دیگه؟ به عکس زیر لطفا نگاه کنید:
سپاس
طبق عکس وسط مکنده
بالا دمنده
پایین دمنده
----------
بله منظورم فویل هست .
lakers
08-11-15, 13:04
ممنون مهندس: میگم منظورتان از نویز در فن 8*8 چی هست؟ چه نویزی؟
و اینکه اگر روی ان شیار ها توری بچسبانم خوب هست! ؟ چون احتمال داره توی حالت دمندگی خاک داخل برد لپ تاپ بشود!
سپاس
AMD>INTEL
08-11-15, 13:09
ممنون مهندس: میگم منظورتان از نویز در فن 8*8 چی هست؟ چه نویزی؟
و اینکه اگر روی ان شیار ها توری بچسبانم خوب هست! ؟ چون احتمال داره توی حالت دمندگی خاک داخل برد لپ تاپ بشود!
سپاس
فن 8 صدا بیشتری موقع کار ایجاد میکنه . قدرت کمتری هم دارد .
lakers
10-11-15, 22:07
با سلام بر مهندسین
یک ابهام برام وجود دارد لطفا راهنمایی کنید:
من کول پد مورد نظرم را ساختم : الان در مورد فن هاش ابهام دارم!! دوستانی که از کول پد های اماده ی توی بازار استفاده می کنند لطفا راهنمایی کنند!!
میخواستم بدونم توی این کول پد ها: مثلا 4 تا فن وجود دارد: این 4 تا ایا در زیر لپ تاپ به حالت مکندگی نصب شده اند یا دمندگی؟ یعنی گرما از لپ تاپ خارج می کنند یا باد را وارد مادربرد می کنند؟ استاندار اش به چه شکل هست؟
مثل عکس زیر که 4 تا فن دارد:
سپاس
lakers
11-11-15, 18:31
کسی تا حالا از این کول پد های اماده استفاده نکرده است !!! عجببببببببببببببببببببب!!
salpc
12-11-15, 13:18
درود
هوا رو به سمت لپتاپ(بالا) هدایت میکنن.
lakers
12-11-15, 14:19
درود
هوا رو به سمت لپتاپ(بالا) هدایت میکنن.
ممنون دوست عزیز: یعنی همه فن های روی کول پد حالات دمنده دارند درسته؟ پس به خاطر این هست که خاک داخل مادربرد و قطعات میشه !!
سپاس
salpc
12-11-15, 16:03
سعی کنید کول پد ولپتاپ رو روی فرش استفاده نکنید بهتره روی سطح صاف مثل شیشه یا چوب قرار بدهید.
خواهش.
موفق باشید.