PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن برنامه ها روی ویندوز 7

hodi18
06-11-15, 16:55
سلام دوستان
بنده دیروز ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم و مشکلی نداشتم و برنامه ها رو نصب کردم ولی امروز هر چی سعی میکنم برنامه هایی که دانلود میکنم رو نصب کنه ،ارور میده اینم ارورش هست
windows cant not find (adrese barname) make sure you typed the name correctly and then try again
چیکار کنم؟هیچی نمیتونم نصب کنم
یه مشکل جدید دیگه هم این که در مای کامپیوتر روی هر پوشه که کلیک میکنم در صفحه ی جدیدی باز میشه!!
ممنونم از شما

AMD>INTEL
06-11-15, 17:07
سلام دوستان
بنده دیروز ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم و مشکلی نداشتم و برنامه ها رو نصب کردم ولی امروز هر چی سعی میکنم برنامه هایی که دانلود میکنم رو نصب کنه ،ارور میده اینم ارورش هست
windows cant not find (adrese barname) make sure you typed the name correctly and then try again
چیکار کنم؟هیچی نمیتونم نصب کنم
یه مشکل جدید دیگه هم این که در مای کامپیوتر روی هر پوشه که کلیک میکنم در صفحه ی جدیدی باز میشه!!
ممنونم از شما

شما ابتدا باید یک آنتی ویروس نصب کنید . avira free نصب کنید . اپدیت کنید و سیستم رو اسکن کنید . نتیجه رو اعلام کنید .

hodi18
06-11-15, 17:12
شما ابتدا باید یک آنتی ویروس نصب کنید . avira free نصب کنید . اپدیت کنید و سیستم رو اسکن کنید . نتیجه رو اعلام کنید .
هیچی نمیتونم نصب کنم!
حتی برنامه هایی که قبلا هم نصب کردم رو وقتی میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده
ویندوزم هم کاملا آپدیت هست و قبلش هیچ مشکلی نداشت
اینم بگم که یه ویندوز 10 ام دارم که اون مشکل نداره ولی به این ویندوز 7 احتیاج دارم

AMD>INTEL
06-11-15, 17:18
هیچی نمیتونم نصب کنم!
حتی برنامه هایی که قبلا هم نصب کردم رو وقتی میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده
ویندوزم هم کاملا آپدیت هست و قبلش هیچ مشکلی نداشت
اینم بگم که یه ویندوز 10 ام دارم که اون مشکل نداره ولی به این ویندوز 7 احتیاج دارم

یوزرتون رو چک کنید . تنظیمات پرمیشن رو چک کنید . ببینید دسترسی کامل دارید یا نه ؟
یوزتون ادمین ؟
باز مشکل باقی بود باید بوتیبل با AVIRA RESCUE CD اسکن کنید .

AMD>INTEL
06-11-15, 17:21
راه حل خود مایکروسافت
Only the registered members can see the link

hodi18
07-11-15, 08:11
سلام ممنون از شما
فایل نصبی ویندوز رو بوت کردم بعدش repair رو زدم درست نشد ولی وقتی به طور عادی میخواستم وارد ویندوز شوم دوباره همون repair خودش اومد منم زدم و خدا رو شکر درست شد.متشکرم