سلام..
قصد خرید R9 390 دارم ولی به دلیل محدودیت فضا تو کیس، مجبورم یکی از این دو کارتو بگیرم! چون کوچیکنر از بقیه برندها هستند!
از اونجایی که MSI تو تهران کلاً ناموجود شده، میخواستم برم سراغ Gigabyte !
ولی متأسفانه هیچ Review ای از گیگابایت پیدا نکردم! تو آمازون و newegg هم ملت انگار ناراضی بودن ! اگه درست متوجه شده باشم، یه سریا با دمای کارت موقع بالا اومدن ویندوز مشکل داشتن! میگفتن دماش خیلی بالاست و یه مشکلای دیگه که اکثراً سافایر یا MSI رو پیشنهاد میدن ..
حالا میخوام بدونم شما چی پیشنهاد میدین! صبر کنم تا MSI موجود شه یا گیگا رو بخرم!؟
مشکلای گیگا در چه حد جدیه؟ از یه همچین برند معتبری عجیبه آخه! :1. (27):
منتظر پاسختون هستم..
ممنون
AMD>INTEL
06-11-15, 01:40
گیگابایت خنک کنندش یکی از بهترین ها هست . حتی تو کارتهای سری قبلی r9 200 هم یکی از خنکترین و بهترین کارتها رو تولید کرد . از نظر گارانتی هم نیازی به تعریف نیست .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Graphics Card - AMD - PCI Express Solution - Radeon™ R9 300 series - GV-R939XG1 GAMING-8GD (Only the registered members can see the link)
xaxi
06-11-15, 11:44
گیگابایت خنک کنندش یکی از بهترین ها هست . حتی تو کارتهای سری قبلی r9 200 هم یکی از خنکترین و بهترین کارتها رو تولید کرد . از نظر گارانتی هم نیازی به تعریف نیست .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Graphics Card - AMD - PCI Express Solution - Radeon™ R9 300 series - GV-R939XG1 GAMING-8GD (Only the registered members can see the link)
میشه این لینکو یه نگاه بندازید ؟ یه سریا میگن سیستم هی ریستارت میشه با نصب این کارت!
Only the registered members can see the link
شما خودت از این کارت استفاده کردی؟
متأسفانه نقدی هم از این کارت تو نت نیست که ازش استفاده کنم ..
به هر حال، شما هنوز هم این کارتو پیشنهاد میدید؟
ممنون
AMD>INTEL
06-11-15, 13:00
میشه این لینکو یه نگاه بندازید ؟ یه سریا میگن سیستم هی ریستارت میشه با نصب این کارت!
GIGABYTE Radeon R9 390 GV-R939G1 GAMING-8GD 8GB 512-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready ATX Video Card - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
شما خودت از این کارت استفاده کردی؟
متأسفانه نقدی هم از این کارت تو نت نیست که ازش استفاده کنم ..
به هر حال، شما هنوز هم این کارتو پیشنهاد میدید؟
ممنون
ریستارت سیستم دلایل زیادی داره . کاتالیست 15.7.1 هم میتونه علت این ریست باشه یا پاور سیستم . این review های یوزرها زیاد قابل استناد نیست .
AMD>INTEL
06-11-15, 18:14
یک نکته رو هم از تجربه شخصی خودم بهتون میگم . من از سال 77 تو بازار کامپیوتر بودم . همیشه یکی از انتخاب های اصلیم گیگابایت بوده در کنار برندهای دیگه به جرات میتونم بگم کمترین مشکل رو داشتم . حتی موارد نادری هم مشکلی بوده توسط گارانتی حل شده . مشکل طراحی اولیه در محصولات این شرکت ندیدم . کیفیت رو همیشه خوب نگه داشته .
xaxi
13-11-15, 19:16
سلام..
تا 1-2 روز دیگه ایشاا.. کارتو میگیرم ..
ولی قبلش چندتا چیزه عجیب ذهنمو مشغول کرده! (متن انگلیسی + چیزی که خودم فهمیدمو میزارم)
1) انگار که باید یه تغییراتی توی بایوس بدم! دلیل این کار چیه؟
With that CPU you have I'd buy a 970. It would be less CPU limited, because NV drivers work better with less CPU power. Thus, you would have more performance with your Phenom II X6.
And about that 390 G1: I heard that card makes problems, like doesn't work properly until you change bioses etc. - I'd take another 390 if you want a 390, like an Sapphire or MSI.
2) یه سریا هم میگن از اون موقع که این کارتو نصب کردیم دیگه سیستم شات دان نمیشه!! دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
3) مادربرد من ASrock 970 Extereme 4 هستش و مثل اینکه تا PCI 2.0 ساپورت میکنه! میتونم این کارتو که PCI 3.0 هستش رو روی اسلات PCI 2.0 نصب کنم؟
1-بعضی از کارتها hybrid bios دارند که با یک کلید حالت legacy میروند . البته همه کارت ها به این شکل نیست .
2- آخرین درایور بتا رو نصب کنید مشکلی نیست . میتونید از سایت techpowerup دانلود کنید .
3- بدون مشکل نصب میشه . اختلاف پرفورمنس زیر 5 % هست .بایوس برد رو فقط به اخرین نسخه سایت ازراک اپدیت کنید .
4- cooler master vanguard 650w
xaxi
13-11-15, 19:26
1-بعضی از کارتها hybrid bios دارند که با یک کلید حالت legacy میروند . البته همه کارت ها به این شکل نیست .
2- آخرین درایور بتا رو نصب کنید مشکلی نیست . میتونید از سایت techpowerup دانلود کنید .
3- بدون مشکل نصب میشه . اختلاف پرفورمنس زیر 5 % هست .بایوس برد رو فقط به اخرین نسخه سایت ازراک اپدیت کنید .
4- cooler master vanguard 650w
اگه بعدها بخوام کراسفایر کنم، این پاور پاسخگو نخواهد بود .. درسته؟
ممنون از وقتی که گذاشتید :11():
AMD>INTEL
13-11-15, 19:28
اگه بعدها بخوام کراسفایر کنم، این پاور پاسخگو نخواهد بود .. درسته؟
ممنون از وقتی که گذاشتید :11():
برای کراس فایر مدل 750 واتی این پاور رو بگیرید .
xaxi
13-11-15, 19:39
برای کراس فایر مدل 750 واتی این پاور رو بگیرید .
این مدله؟
Cooler Master: V750 Semi-Modular (Only the registered members can see the link)
قیمتش حدود 400 هزار تومن هستش؟
و اینکه این کارتو از کجا تهیه کنم بهتر و معتبرتره؟ (به صورت حضوری - تهران)
ممنون :11():
AMD>INTEL
13-11-15, 19:44
این مدله؟
Cooler Master: V750 Semi-Modular (Only the registered members can see the link)
قیمتش حدود 400 هزار تومن هستش؟
و اینکه این کارتو از کجا تهیه کنم بهتر و معتبرتره؟ (به صورت حضوری - تهران)
ممنون :11():
بله همین هست .393 تومنه
کارت رو حضوری باید بری پاساژ ایران و رضا کف قیمت رو پیدا کنی از هر مغازه که کف قیمت داد تهیه کن . جای مشخصی نمیشه معرفی کرد .