ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک نصب بازی gta v

mehdi021
05-11-15, 22:45
سلام دوستان
امروز بازی و نصب کردم بعد نصب روی آیکون بازی که کلیک میکنم این ارورو میده
Only the registered members can see the link
بع رفت تو محل نصب بازی و تو پوشه بازی فایل GTAVLauncher باز کردم رفت داخل بازی ولی یه صفحه اومد که مبگفت باید وارد اکانت سوشیل کلوپ بشی که فکر کنم واسه آنلاین ولی من آفلاین می خوام
Only the registered members can see the link
می خواست دوستان کمک کنن مشکل بازی از چیه

RAVYY
05-11-15, 23:12
سلام دوستانامروز بازی و نصب کردم بعد نصب روی آیکون بازی که کلیک میکنم این ارورو میده Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-75-jpgبع رفت تو محل نصب بازی و تو پوشه بازی فایل GTAVLauncher باز کردم رفت داخل بازی ولی یه صفحه اومد که مبگفت باید وارد اکانت سوشیل کلوپ بشی که فکر کنم واسه آنلاین ولی من آفلاین می خوام Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-76-jpgمی خواست دوستان کمک کنن مشکل بازی از چیهشما نرم افزار سوشیال کلوپ رو نصب کردید

mehdi021
05-11-15, 23:37
بله فکر کنم Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-45-jpgاینه

- - - Updated - - -

بله فکر کنم Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-45-jpgاینه

RAVYY
05-11-15, 23:53
بله فکر کنم Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-45-jpgاینه- - - Updated - - -بله فکر کنم Only the registered members can see the linkکمک-نصب-بازی-gta-v-45-jpgاینهبله درسته نصبه. شما از چه کرکی استفاده کردین موقع کرک کردن انتی ویروستون خاموش بود و اینترنتتون چی اون رو هم قطع کردین

mehdi021
06-11-15, 00:03
نمیدونم چه کرکی یا اصلا کرک شدس یا نه فایل کرک جدا داره بازی که بشه نصب کرد

فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk

RAVYY
06-11-15, 00:07
نمیدونم چه کرکی یا اصلا کرک شدس یا نه فایل کرک جدا داره بازی که بشه نصب کردفرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalkببینید تو DVD آخر بازیتون فایل کرک وجود داره الان شما مشکل کرک رو دارید

mehdi021
06-11-15, 00:10
بازیو فکر کنم رفیقم دانلود کرده الان توی یه هارده پوشه تحت عنوان کرک توش نیست کرک بازیو نمیشه سوا دانلود کرد

RAVYY
06-11-15, 00:22
بازیو فکر کنم رفیقم دانلود کرده الان توی یه هارده پوشه تحت عنوان کرک توش نیست کرک بازیو نمیشه سوا دانلود کردفرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalkشما این کرک رو که براتون گذاشتم رو در محل نصب بازیتون کپی کنید و بازی رو با Launcher اجرا کنید ببینید بهتون جواب میده یا نه

keyone72
06-11-15, 00:28
بازیو فکر کنم رفیقم دانلود کرده الان توی یه هارده پوشه تحت عنوان کرک توش نیست کرک بازیو نمیشه سوا دانلود کرد

باید کرک کنید
ابتدا دانلود کنید از لینک زیر
dl.bia2game.com/crack/GTAV.FIX-RELOADED_Only the registered members can see the link

پسورد فایل: Only the registered members can see the link
1.کرک را دانلود کرده و آن را با نرم افزار Winrar اکسترکت کنید.
2.حال شما چهار تا پوشه دارید (Crack.RLD . GTA V Retail to Steam . Installers . update) دارید.
3.اول وارد پوشه Installers بشوید و Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید.
4. وارد پوشه Update شوید و محتویات آن را در محل بازی خود بریزید.

5.وارد پوشه GTA V Retail To Steam شوید و محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید.
6. و در آخر وارد پوشه Crack .RLD شوید و باز محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید و برای اجرا کردن بازی روی GTA V Luncher کلیک کنید و از بازی لذت ببرید.

توجه مهم 1: حتما باید Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید در غیر این صورت کرک کار نمیکند.
توجه مهم 2: پس از پایان نصب محل بازی خود را در آنتی ویروستان اعتمادسازی کنید.

mehdi021
06-11-15, 00:28
من تست می کنم خبر میدم دم شما گرم

mehdi021
06-11-15, 10:11
باید کرک کنید
ابتدا دانلود کنید از لینک زیر
dl.bia2game.com/crack/GTAV.FIX-RELOADED_Only the registered members can see the link

پسورد فایل: Only the registered members can see the link

1.کرک را دانلود کرده و آن را با نرم افزار Winrar اکسترکت کنید.
2.حال شما چهار تا پوشه دارید (Crack.RLD . GTA V Retail to Steam . Installers . update) دارید.
3.اول وارد پوشه Installers بشوید و Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید.
4. وارد پوشه Update شوید و محتویات آن را در محل بازی خود بریزید.

5.وارد پوشه GTA V Retail To Steam شوید و محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید.
6. و در آخر وارد پوشه Crack .RLD شوید و باز محتویات آن را در پوشه اصلی بازی خود بریزید و برای اجرا کردن بازی روی GTA V Luncher کلیک کنید و از بازی لذت ببرید.

توجه مهم 1: حتما باید Social Club v1.1.5.8 را نصب کنید در غیر این صورت کرک کار نمیکند.
توجه مهم 2: پس از پایان نصب محل بازی خود را در آنتی ویروستان اعتمادسازی کنید.

داخل منوی بازی has stop working میده ولی با کرک که جناب RAVYY (Only the registered members can see the link) داده بودن درست شده بود دبدم این ریلودم دان کردم گفتم نصبش کنم کرک 3dm پاک کردم طوریکه شما گفتین ریختم که استاپ میده ولی حالا دیگه با 3dm کار نمیکنه فکر کنم پاید پاک کنم و دوباره با 3dm نصب کنم

RAVYY
06-11-15, 11:27
داخل منوی بازی has stop working میده ولی با کرک که جناب RAVYY (Only the registered members can see the link) داده بودن درست شده بود دبدم این ریلودم دان کردم گفتم نصبش کنم کرک 3dm پاک کردم طوریکه شما گفتین ریختم که استاپ میده ولی حالا دیگه با 3dm کار نمیکنه فکر کنم پاید پاک کنم و دوباره با 3dm نصب کنم
دوست من اون کرکی که برای شما قرار دادم برای همین نسخه بازی شماست چون نسخه ی بازیتون corepack هست کرک 3dm جواب میده ولی برای استفاده از کرک ریلودد این نسخه تعدادی فایل کم داره چون نسخه ریلودد روش کرکش فرق میکنه شما با همین کرکی که براتون قرار دادم راحت میتونید بازی کنید ونیازی به کرک دیگه نیست .

keyone72
06-11-15, 15:15

من فکر کردم نسخه بازیتون 60 گیگ 3dm هستش
از اول با کرک جناب ravyy نصب کنید