ورود

مشاهده نسخه کامل : بنظر شما ارزش داره بخاطر اینترنت 3g, 4g گوشیمو عوض کنم ؟

maysamsina
05-11-15, 12:43
سلام دوستان بنظر شما ارزش داره بخاطر اینترنت 3g, 4g گوشیمو عوض کنم ؟

AMD>INTEL
05-11-15, 12:49
خیر ارزش نداره با اینترنت داخلی و این سرعت های کیلوبایتی ارزش نداره .

RAVYY
05-11-15, 14:08
سلام دوستان بنظر شما ارزش داره بخاطر اینترنت 3g, 4g گوشیمو عوض کنم ؟

به نظرم فعلا این کار رو انجام ندین چون 4g به ثبات نرسید و اپراتورا برای رقابت باهم روش مانور میدن .اینا فعلا تو ساپورت کامل 3g موندن چه برسه به 4g فعلا عجله نکنید.

momo000000
05-11-15, 14:14
با سلام
دوست گرامی گوشی تون چی هست ؟ حتی 3G هم ساپورت نمیکنه ؟
در کل زیاد تعریفی ندارن مخصوصا برای دانلود های حجیم چون گرون در میاد ولی برای کار های روزانه ، اگر جایی هستید که آنتن دهی خوبی داره میتونید استفاده کنید از بی اینترنتی بهتره :1. (35):
بعدش اینکه باید ببینید چقدر میخواهید برای گوشیتون هزینه کنید اگه مثلاً گوشی الان تون مقداری فرسوده شده و قصد تعویض دارید اون یه جریان دیگه ایی داره میتونید گوشیتون رو تعویض کنید
ولی فقط برای اینترنت همراه وضعیت متفاوت هست بهتر هست دقیقتر نیاز تون رو مطرح کنید تا پاسخ دقیق داده بشه

maysamsina
05-11-15, 19:57
با سلام
دوست گرامی گوشی تون چی هست ؟ حتی 3G هم ساپورت نمیکنه ؟
در کل زیاد تعریفی ندارن مخصوصا برای دانلود های حجیم چون گرون در میاد ولی برای کار های روزانه ، اگر جایی هستید که آنتن دهی خوبی داره میتونید استفاده کنید از بی اینترنتی بهتره :1. (35):
بعدش اینکه باید ببینید چقدر میخواهید برای گوشیتون هزینه کنید اگه مثلاً گوشی الان تون مقداری فرسوده شده و قصد تعویض دارید اون یه جریان دیگه ایی داره میتونید گوشیتون رو تعویض کنید
ولی فقط برای اینترنت همراه وضعیت متفاوت هست بهتر هست دقیقتر نیاز تون رو مطرح کنید تا پاسخ دقیق داده بشه
برای دانلود میخام

M3RS4D 50062
05-11-15, 20:02
منم نظرم اینکه ارزش نداره....
بنظرم ماکسیمم ارزشی ک داره اینکه باهاش شبکه های اجتماعی رو چک کرد (دقت کنید ,فقط چک کردن نه دانلود اهنک و فیلم از تلگرام و اینجور چیزا ...)
یا چک کردن ایمیل ....

اگه بخواین وبگردی کنید و دانلود کنید بهتره ک یه تبلت بزرگ 9 اینچ به بالا و یا یه لب تاب 4هسته ای - 4گیگ رم بگیرین ک باهاش وبگردی کنین و دانلود کنید.

maysamsina
05-11-15, 20:45
منم نظرم اینکه ارزش نداره....
بنظرم ماکسیمم ارزشی ک داره اینکه باهاش شبکه های اجتماعی رو چک کرد (دقت کنید ,فقط چک کردن نه دانلود اهنک و فیلم از تلگرام و اینجور چیزا ...)
یا چک کردن ایمیل ....

اگه بخواین وبگردی کنید و دانلود کنید بهتره ک یه تبلت بزرگ 9 اینچ به بالا و یا یه لب تاب 4هسته ای - 4گیگ رم بگیرین ک باهاش وبگردی کنین و دانلود کنید.

حال اگر بخام مودم 3 g ب---م . باید خط ایرانسلم 3 g باشه و بگیرم یا اشکال نداره همینطوری باشه ؟

momo000000
05-11-15, 21:02
برای دانلود میخام

با سلام
دوست گرامی من خودم الان دارم از طرح همراه اول 22 گیگ شبانه 2 تا 7 صبح به قیمت 9 تومن استفاده میکنم
آنتن BTS همراه اول با فاصله 40 متری از خونه هستش بالا ترین سرعت دانلود که البته استیبل هم هست توی برنامه دانلود منیجر 1.10 مگ میده ولی این سرعت رو از ساعت 3شب به بعد میده از ساعت 2 تا 3 شب سرعت متغیر هست بین 500 تا 750
برای ایرانسل هم قبلاً که طرح شبانه داشتش سرعت در بهترین حالت 400 بود البته 3G بود چون منطقه ما 4G نداره
گوشی هم به تازگی تعویض کردم دقیقاً مثل وضعیت شما رو داشتم ، میخواستم مودم 4G بگیرم دیدم گوشی بگیرم و Hotspot استفاده کنم راحت تر هستم و هم گوشی دارم
الان ارزونترین گوشی که سرش به تنش بی ارزه و بتونه سرعت خوبی ارائه بده Samsung J1 Ace 4G هست که حدود 350 قیمتشه اگه گوشی گرون میخواهید داستان به کلی فرق میکنه

maysamsina
05-11-15, 21:43
با سلام
دوست گرامی من خودم الان دارم از طرح همراه اول 22 گیگ شبانه 2 تا 7 صبح به قیمت 9 تومن استفاده میکنم
آنتن BTS همراه اول با فاصله 40 متری از خونه هستش بالا ترین سرعت دانلود که البته استیبل هم هست توی برنامه دانلود منیجر 1.10 مگ میده ولی این سرعت رو از ساعت 3شب به بعد میده از ساعت 2 تا 3 شب سرعت متغیر هست بین 500 تا 750
برای ایرانسل هم قبلاً که طرح شبانه داشتش سرعت در بهترین حالت 400 بود البته 3G بود چون منطقه ما 4G نداره
گوشی هم به تازگی تعویض کردم دقیقاً مثل وضعیت شما رو داشتم ، میخواستم مودم 4G بگیرم دیدم گوشی بگیرم و Hotspot استفاده کنم راحت تر هستم و هم گوشی دارم
الان ارزونترین گوشی که سرش به تنش بی ارزه و بتونه سرعت خوبی ارائه بده Samsung J1 Ace 4G هست که حدود 350 قیمتشه اگه گوشی گرون میخواهید داستان به کلی فرق میکنه
خط اصلی خودم همراه اوله . منظورم اینه سیم کارتمم باید 3g بشه ؟

momo000000
05-11-15, 21:50
خط اصلی خودم همراه اوله . منظورم اینه سیم کارتمم باید 3g بشه ؟

با سلام
همراه اول رو نمیخواد با همون سیم کارت میتونید از 3G استفاده کنید (تنظیمات آنتن دهی رو در بخش دیتا گوشی اندروئید بزارید روی WCDMA
ولی برای ایرانسل نیاز به تعویض سیم کارت هست

maysamsina
05-11-15, 21:59
با سلام
همراه اول رو نمیخواد با همون سیم کارت میتونید از 3G استفاده کنید (تنظیمات آنتن دهی رو در بخش دیتا گوشی اندروئید بزارید روی WCDMA

با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟:1. (27):

AMD>INTEL
05-11-15, 22:12
با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟:1. (27):

شما اول چک کنید . ببینید تو منطقه ای که هستی وضعیت آنتن 3G به چه شکل هست . تو بعضی از مناطق سیگنال قوی هست ولی تو بعضی از مناطق افتضاح هست . قبلا تو منطقه ما آنتن رایتل پر بود . الان سه تا خط بیشتر نداره .

maysamsina
05-11-15, 22:17
شما اول چک کنید . ببینید تو منطقه ای که هستی وضعیت آنتن 3G به چه شکل هست . تو بعضی از مناطق سیگنال قوی هست ولی تو بعضی از مناطق افتضاح هست . قبلا تو منطقه ما آنتن رایتل پر بود . الان سه تا خط بیشتر نداره .
میخام ببینم باید سیم کارتمم عوض بشه ایرانسل ؟

yas1717
05-11-15, 22:20
به نظر من اگه سیم کارتت ایرانسله ارزش داره چون تو منطقه ما (ورامین ) وقتی تست گرفتم با سرعت خیلی بالایی +200 Kb دانلود میکرد یعنی اینترنت adsl رو میخوره
واقعا ایرانسل گل کاشته خیلی سرعتش باحاله

RAVYY
05-11-15, 22:23
با گوشی نمیخام برم با مودم 3g میخام برم . بعدش تو سایت همسایه یه بنده خدایی کفت برای ایرانسلم هم تعویض سیم کارت نمیخاد .؟؟؟:1. (27):اگه مودمتون 3g هست نه برای استفاده از سرویس 3g احتیاجی به تعویض سیمکارت نیست و با همین سیمکارتای معمولی به شبکه وصل میشه اگه تو مکانی باشید که پوشش مناسب باشه تعویض سیمکارت برای استفاده از سرویس 4g هست دوست من.

AMD>INTEL
05-11-15, 22:27
میخام ببینم باید سیم کارتمم عوض بشه ایرانسل ؟
برای بهره مند شدن از این سرویس نیازی به تغییر سیم کارت نیست و کافیست گوشی شما دارای قابلیت نسل سوم باشد.
اسم این سیم کارت ها یو سیم هست . به سایت ایرانسل مراجعه کنید اطلاعات کامل هست .
Only the registered members can see the link A%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84#item7

maysamsina
05-11-15, 22:36
برای بهره مند شدن از این سرویس نیازی به تغییر سیم کارت نیست و کافیست گوشی شما دارای قابلیت نسل سوم باشد.
اسم این سیم کارت ها یو سیم هست . به سایت ایرانسل مراجعه کنید اطلاعات کامل هست .
Only the registered members can see the link A%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84#item7
بنده نوکیا n 73 میشه ؟

بکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900

شبکه 3GUMTS 2100

تاریخ معرفی2006, آوریل. عرضه شده در آگوست 2006

وضعیتتوقف تولید

AMD>INTEL
05-11-15, 22:38
بنده نوکیا n 73 میشه ؟

بکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900

شبکه 3GUMTS 2100

تاریخ معرفی2006, آوریل. عرضه شده در آگوست 2006

وضعیتتوقف تولید

اگر مودم میخواهی بگیری . با همون سیم کارت میتونی . فقط مودمت باید 3g باشه .

maysamsina
05-11-15, 22:41
اگر مودم میخواهی بگیری . با همون سیم کارت میتونی . فقط مودمت باید 3g باشه .
بنده گوشی nokia n73 دارم و بعضی وقتا باهشا وصل میشم میخام بدونم 3g رو راحت ساپورت میکنه : خوده ایرانسل زده :

با کدام گوشی ها می توان از خدمات نسل سوم استفاده کرد؟
تمامی گوشی هایی که قابلیت نسل سوم داشته باشند می توانند برای بهره مند شدن از این سرویس مورد استفاده قرار گیرن

AMD>INTEL
05-11-15, 22:43
بنده گوشی nokia n73 دارم و بعضی وقتا باهشا وصل میشم میخام بدونم 3g رو راحت ساپورت میکنه : خوده ایرانسل زده :

با کدام گوشی ها می توان از خدمات نسل سوم استفاده کرد؟
تمامی گوشی هایی که قابلیت نسل سوم داشته باشند می توانند برای بهره مند شدن از این سرویس مورد استفاده قرار گیرن

بله 3g داره . تنظیمات 3g این گوشی هم تو نت هست .

maysamsina
05-11-15, 22:51
بله 3g داره . تنظیمات 3g این گوشی هم تو نت هست .
چطوری اه ؟ پیدا نکردم ؟

AMD>INTEL
05-11-15, 23:09
چطوری اه ؟ پیدا نکردم ؟

شما سیم کارت رو نصب کن . از خود ایرانسل برای تنظیمات sms میاد .

maysamsina
05-11-15, 23:24
شما سیم کارت رو نصب کن . از خود ایرانسل برای تنظیمات sms میاد .
sms اومد . حالا بایدبرای 3 g تنظمایتشو عوض کنم چون تو مشخصاتش زده
شد باید در network mod اینو بکنم umts ?
3G UMTS 2100

AMD>INTEL
05-11-15, 23:33
sms اومد . حالا بایدبرای 3 g تنظمایتشو عوض کنم چون تو مشخصاتش زده
شد باید در network mod اینو بکنم umts ?
3G UMTS 2100
UMTS : 2100 همون 3g میشه
خیلی وقته نوکیا نداشتم . این مورد رو یادم نیست .ولی ‘Network Mode’ روی automatic باشه خودش ست میکنه .

maysamsina
05-11-15, 23:43
UMTS : 2100 همون 3g میشه
خیلی وقته نوکیا نداشتم . این مورد رو یادم نیست .ولی ‘Network Mode’ روی automatic باشه خودش ست میکنه .
کلا بیخالش . چون الان سرعت دانلودم روی 50 کیلو بایته :lol: حیف پول که آدم گوشی گرون بخره برای 3g .

M3RS4D 50062
06-11-15, 06:08
منم گوشیم Nokia E52 هست .... کلا ارزش نداره با گوشی برین نت .... گوشی بشدت داغ میکنه ....(برا من ک اینطوری بود)

یه مودم D-Link 3G بخرین فک کنم 70 تومن باشه .... خیلیی راحت ترین ... تازه باهاش میتونین تماس بگیرین یا sms بزنید.

momo000000
06-11-15, 08:08
با سلام
سرعت همراه اول برای من به این صورت هست :11():
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

maysamsina
06-11-15, 11:44
منم گوشیم Nokia E52 هست .... کلا ارزش نداره با گوشی برین نت .... گوشی بشدت داغ میکنه ....(برا من ک اینطوری بود)

یه مودم D-Link 3G بخرین فک کنم 70 تومن باشه .... خیلیی راحت ترین ... تازه باهاش میتونین تماس بگیرین یا sms بزنید.
مگه سرعتش با موبایل فرق داره ؟

- - - Updated - - -

با سلام
سرعت همراه اول برای من به این صورت هست :11():
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
کدوم بسته روز دی ؟

RAVYY
06-11-15, 11:58

- - - Updated - - -

کدوم بسته روز دی ؟

توی گوشی کمی تفاوت داره چون گوشی کار اصلیش برقراری تماس و وویس هست و یکی از امکاناتش استفاده از اینترنت ولی تو گوشیهای پیشرفته تفاوت چندانی نداره ولی اگر بخواین فقط از اینترنت سیمکارت استفاده کنید به نظر من توی مودمهایی که برای اینکار طراحی شده جواب بهتری میگیرین چون خودم بعضی مواقع استفاده میکنم ولی این رو هم حتما مد نظر قرار بدین تمام این مواردی که اشاره کردم به پوشش مکانی که تو اون هستین بستگی داره اگه تو اون مکان شبکه مشکل نداشته باشه وپوشش درست درمونی وجود داشته باشه سرعته قابل قبولی دریافت میکنید ولی اگه در مکانی باشید که پوشش نامناسب باشه سرعت خوبی دریافت نمی کنید و بیشتر باعث کلافگی میشه.

momo000000
06-11-15, 12:34

- - - Updated - - -

کدوم بسته روز دی ؟

با سلام
بسته آلفا + ماهانه 22 گیگ شبانه 2 شب تا 7 صبح قیمت 9 تومن
البته سرعت دانلود تو روز هم خوب هست ولی گرونه :1. (35):

maysamsina
06-11-15, 12:36
توی گوشی کمی تفاوت داره چون گوشی کار اصلیش برقراری تماس و وویس هست و یکی از امکاناتش استفاده از اینترنت ولی تو گوشیهای پیشرفته تفاوت چندانی نداره ولی اگر بخواین فقط از اینترنت سیمکارت استفاده کنید به نظر من توی مودمهایی که برای اینکار طراحی شده جواب بهتری میگیرین چون خودم بعضی مواقع استفاده میکنم ولی این رو هم حتما مد نظر قرار بدین تمام این مواردی که اشاره کردم به پوشش مکانی که تو اون هستین بستگی داره اگه تو اون مکان شبکه مشکل نداشته باشه وپوشش درست درمونی وجود داشته باشه سرعته قابل قبولی دریافت میکنید ولی اگه در مکانی باشید که پوشش نامناسب باشه سرعت خوبی دریافت نمی کنید و بیشتر باعث کلافگی میشه.
سرعت دانلودم 20 کیلو بایته ! :1. (27):

- - - Updated - - -

با سلام
بسته آلفا + ماهانه 22 گیگ شبانه 2 شب تا 7 صبح قیمت 9 تومن
البته سرعت دانلود تو روز هم خوب هست ولی گرونه :1. (35):
مال من الان 20 کیلو بایته :1. (27):

momo000000
06-11-15, 13:39
ببینید دوست گرامی اگر امکانش رو دارید خط همراه اول رو بزارید توی یه گوشی دیگه بعد تست کنید ببینید به چه صورت هست سرعت دانلود تون
تو روز هم سرعت همراه اول خوبه ولی خط ایرانسل افتضاح هست منطقه ما

maysamsina
06-11-15, 14:24
ببینید دوست گرامی اگر امکانش رو دارید خط همراه اول رو بزارید توی یه گوشی دیگه بعد تست کنید ببینید به چه صورت هست سرعت دانلود تون
تو روز هم سرعت همراه اول خوبه ولی خط ایرانسل افتضاح هست منطقه ما
بنده با Nokia PC Suite وصل میشم .

momo000000
06-11-15, 16:27

باسلام
قبلا با نوکیا پی سی سویت کار کردم یادش گرامی :1. (35):
ولی سعی کنید با یه گوشیه دیگه تست بزنید تا مطمئن بشید

- - - Updated - - -

باسلام

AMD>INTEL
06-11-15, 16:41
دوستان توضیحات خوبی دادند دو نکته هم اشاره کنم .
این موبایل شما از 3g ساپورت میکنه ولی با توجه به قدیمی بودن سخت افزارش نمیتونه حداکثر استفاده رو کنه . همچنین قدیمی بودن پلتفرم سیمبین هم دلیل دیگر هست .

M3RS4D 50062
06-11-15, 21:33

نه فرقی نداره .... ولی من مشکل داغ کردن گوشی داشتم .... دوستمم ک نوکیا N72 داره همین مشکل رو داره ....

M3RS4D 50062
06-11-15, 21:36
دوستان توضیحات خوبی دادند دو نکته هم اشاره کنم .
این موبایل شما از 3g ساپورت میکنه ولی با توجه به قدیمی بودن سخت افزارش نمیتونه حداکثر استفاده رو کنه . همچنین قدیمی بودن پلتفرم سیمبین هم دلیل دیگر هست .

منم یه موردی رو اضافه کنم .... سیم کارت رایتل وقتی توی گوشی میندازم ..... 2تماس اول ک هیچی ولی تماس بعدی گوشی هنگ میکرد و باید باطری رو عوض میکردم و کسه دیگه هم نمیتونست زنگ بزنه ... گوشیم رو اپدیت کرده بودم و فک کنم باگ نرم افزاری سیمبین هست ... ک الان خطم رو توی htc 7 Mozart دارم .... این مشکل رو ندارم ....

maysamsina
07-11-15, 12:13
باسلام

- - - Updated - - -

باسلام
الان اگه بخام با Xperia Z2 وصل بشم باید با usb بزنم و برنامه خاصی مثل pc suite میخاد ؟؟؟

maysamsina
07-11-15, 12:23
با سلام
Only the registered members can see the link
تو این لینگ چندتا گزینه هست کدومشو بزنم ؟ 3g میخام .
WCDMA only
WCDMA (pretred ) /gsm
, ....

maysamsina
07-11-15, 15:01
اینم سرعت بنده که با گوشی xperia z2 و خط ایرانسل 4g تست کردم در منزل . که سرعت دانلودم 1 مگ بود .:lol:

AMD>INTEL
07-11-15, 16:42
اینم سرعت بنده که با گوشی xperia z2 و خط ایرانسل 4g تست کردم در منزل . که سرعت دانلودم 1 مگ بود .:lol:

خوب سرعت عالیه . فقط عکسها را دراپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .

maysamsina
07-11-15, 18:06
خوب سرعت عالیه . فقط عکسها را دراپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .
قبول نکرد سایت برای اپلود . سرعت با مودم 3g بالاتره ؟ بنظرت 3g هم اینقد سرعت میده ؟:1. (26): چون بنده با 4g اینقد تست زدم .

AMD>INTEL
07-11-15, 18:08
قبول نکرد سایت برای اپلود . سرعت با مودم 3g بالاتره ؟ بنظرت 3g هم اینقد سرعت میده ؟:1. (26): چون بنده با 4g اینقد تست زدم .

قبول میکنه . آدرس اپلود سنتر شهر سخت افزار . نام کاربری بسازید و فایل رو اپلود کنید . لینکش رو بگذارید
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (Only the registered members can see the link)

maysamsina
07-11-15, 18:12
قبول میکنه . آدرس اپلود سنتر شهر سخت افزار . نام کاربری بسازید و فایل رو اپلود کنید . لینکش رو بگذارید
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (Only the registered members can see the link)

سرعت با مودم 3g بالاتره ؟ بنظرت 3g هم اینقد سرعت میده ؟Only the registered members can see the link(26).gif
چون بنده با 4g اینقد تست زدم .

momo000000
07-11-15, 19:07
سرعت گوشی و مودم باهم یکیه بعید میدونم سرعت بیشتری بده

maysamsina
08-11-15, 15:47
سرعت گوشی و مودم باهم یکیه بعید میدونم سرعت بیشتری بده
رفیق شما چطور با دانلود منیجر زمان بندی میکنی ؟ یه اموزشی داشت چطوری اه ؟

momo000000
08-11-15, 21:53
رفیق شما چطور با دانلود منیجر زمان بندی میکنی ؟ یه اموزشی داشت چطوری اه ؟

من زمان بندی نمیکنم ولی امکانش هست، که البته تا حالا باهاش کار نکردم
تاپیک جداگانه برای دانلود منیجیر بزنید بهتر هست زودتر پاسخ میدن دوستان

maysamsina
08-11-15, 22:19
من زمان بندی نمیکنم ولی امکانش هست، که البته تا حالا باهاش کار نکردم
تاپیک جداگانه برای دانلود منیجیر بزنید بهتر هست زودتر پاسخ میدن دوستان
تا صبح بیدار میمونی و دانلود میکنی ؟:lol:

momo000000
08-11-15, 22:35
تا صبح بیدار میمونی و دانلود میکنی ؟:lol:

حقیقتاً دانلود بعضی چیز ها از عمل مغز مهمتر هست حتماً باید بالا سرش وایستم :1. (35):