ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید تلفن همراه

justafriend
02-11-15, 11:04
سلام
خواهر بنده 31 ساله و پرستار بوده و قصد خرید تلفن همراه برای استفاده شخصی دارند. به نظر دوستان چه گوشی هائی با توجه به تناسب بین کیفیت ساخت، کارائی و امکانات مفید قابل استفاده در ایران، خدمات پس از فروش و .... با قیمت دستگاه، مناسب تر هستند؟اگر لطف نموده و یکی دو مورد معرفی کنید و اینکه مزایای آنها چیست، در متشکر میشم.
* هزینه حداکثر (و نه لزوما) 3 میلیون تومان.

با تشکر :11():

71

RAVYY
02-11-15, 11:46
سلام
خواهر بنده 31 ساله و پرستار بوده و قصد خرید تلفن همراه برای استفاده شخصی دارند. به نظر دوستان چه گوشی هائی با توجه به تناسب بین کیفیت ساخت، کارائی و امکانات مفید قابل استفاده در ایران، خدمات پس از فروش و .... با قیمت دستگاه، مناسب تر هستند؟اگر لطف نموده و یکی دو مورد معرفی کنید و اینکه مزایای آنها چیست، در متشکر میشم.

71

تو قسمت لیست قیمت گوشی موبایل ومشاوره تخصصی (Only the registered members can see the link) همین سایت میتونید به جوابتون برسید.

justafriend
02-11-15, 12:26
تو قسمت لیست قیمت گوشی موبایل ومشاوره تخصصی (Only the registered members can see the link) همین سایت میتونید به جوابتون برسید.

بله، مطالعه کردم. ولی هر کدوم نقاط قوت و ضعف دارند و اینکه بسیاری از مسائل مهم ممکن است ناگفته مونده باشه (مثلا داغ شدن، نرخ خرابی، مقاومت در برابر ضربه و آب ... ) و همینطور مدل های دیگری که درباره شون مطلبی ارائه نشده بود.
به هرحال مشورت با اهل فن بهتره.:11(): 103

M3RS4D 50062
02-11-15, 12:46
سلام

71

سلام دوستم ....

خوب اولین چیز ک مهمه میخوان چیکار کنن باهاش ....
میحوان بازی کنن ... میخوان فیلم ببینن... یا موزیک زیاد گوش میدن .... یا اینکه چت زیاد میکنن ....

چون باتری - دوربین - صفحه نمایش - مشخصات گوشی روی اینا تاثیر بسزایی داره ....
من تو رنج 700 تا 800 این مدل رو پیشنهاد میدم (این گوشی کاملا اقتصادی هست و شما هیچ هزینه اضافی مثل برند و چیزای دیگه نمیدین)

Huawei Ascend G7 - Full phone specifications (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

چون عملا گوشی های خوب قیمتاشون میره بالای 1 1.5 میلیون....

ولی اگه میخواین ک یه پرچم دار خوب بخرین و مدت ها ازش استفاده کنین میتونید این مدل رو تهیه کنید

HTC One M9+ - Full phone specifications (Only the registered members can see the link)

در اخرم اگه بازم هم مورد پسندتون نبود میتونین iPhone 6S یا 6s Plus تهیه کنید .... با ظرفیت 64 / 128

و اگرم اهل ویندوز فون باشین میتونین صبر کنید تا Microsoft Lumia 950 XL Dual SIM وارد ایران بشه و تهیه کنید ....
Microsoft Lumia 950 XL Dual SIM - Full phone specifications (Only the registered members can see the link)

و بازم اگر دنبال یه گوشیه خاص هستین میتونید برین سراغ BlackBerry Classic
BlackBerry Classic (Only the registered members can see the link)

بازم سوالی بود در خدمتم:give_rose:

RAVYY
02-11-15, 13:39
بله، مطالعه کردم. ولی هر کدوم نقاط قوت و ضعف دارند و اینکه بسیاری از مسائل مهم ممکن است ناگفته مونده باشه (مثلا داغ شدن، نرخ خرابی، مقاومت در برابر ضربه و آب ... ) و همینطور مدل های دیگری که درباره شون مطلبی ارائه نشده بود.
به هرحال مشورت با اهل فن بهتره.:11(): 103

بله من هم متوجه منظورتون شدم برای همین این لینک رو پیشنهاد دادم چون اونجا اگه سوالتون رو مطرح میکردین به جواب قابل قبولتری میرسیدین فقط یه مورد رو اشاره کنم با هزینه ای که شما میخواید صرف کنید می تونید یه پرچمدار از یکی از برندها مطرح که شناسایشون کار مشکلی نیست انتخاب کنید چون تو این رنج از قیمت پرچمدارها از لحاظ قدرت سخت افزاری نهایت بازدهی رو به عنوان یک گوشی فراهم میارن و از لحاظ قدرت اختلاف کمی رو باهم دارن فقط تو برخی جزییات مثل استفاده از اپلیکیشنهای انحصاری و تراکم پیکس صفحه نمایش و نوع ارگونومی گوشی باهم تفاوت دارن که اونهم به سلیقه ی مصرف کننده ی نهایی بستگی داره .

justafriend
02-11-15, 16:37
سلام
از همه متشکرم. امشب که ایشون سر کار هستند. فردا پس از مرور پیشنهادات دوستان، احتمالا مجددا مزاحم دوستان خواهیم شد.

موفق و موید باشید.:11():

115

AMD>INTEL
02-11-15, 17:15
این مورد هم مد نظرداشته باشید
LG G4 32GB Dual SIM Hammered Pattern - H818P
LG G4 review | TrustedReviews (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
03-11-15, 00:27
این مورد هم مد نظرداشته باشید
LG G4 32GB Dual SIM Hammered Pattern - H818P
LG G4 review | TrustedReviews (Only the registered members can see the link)
بله این مدل پیشنهادی آقا امیدم هست ....
سخت افزار قدرتمندی داره و البته ک توی سایت ifixit هم نمره 8 رو از 10 نمره توی Smartphone Repairability داره

justafriend
04-11-15, 18:35
سلام و تتشکر

ایشان samsung Note 5 32GB به قیمت 2275000 رو انتخاب کردند. من که هنوز گیج .... !!!

از اینکه وقت گذاشتید و راهنمائی کردید سپاسگذارم. :11():

5368