ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره فایل منیجر گوشی

javaheri69
02-11-15, 08:19
ی سوال داشتم..متاسفانه بعضی گوشی ها فایل منیجر ندارند و این برای کاربر خیلی بد هست..من فایل منیجر نصب کنم و لی وقتی گوشی رو ریست میکنم پاک میشهOnly the registered members can see the linkایا راهی یا نرم افزاری هست که اصلا این فایل منیجر پاک نشه

RAVYY
02-11-15, 08:43
ی سوال داشتم..متاسفانه بعضی گوشی ها فایل منیجر ندارند و این برای کاربر خیلی بد هست..من فایل منیجر نصب کنم و لی وقتی گوشی رو ریست میکنم پاک میشهOnly the registered members can see the linkایا راهی یا نرم افزاری هست که اصلا این فایل منیجر پاک نشهسوالتون واضح نیست اگه منظورتون زمانیه که کلا گوشیتون رو ریست فکتور میکنید نه راهی نیست چون زمانی که این عمل رو انجام میدین تمام فایلها و برنامه هایی که روی سیستم عاملتون نصب میکنید پاک میشه.

M3RS4D 50062
02-11-15, 12:57
ی سوال داشتم..متاسفانه بعضی گوشی ها فایل منیجر ندارند و این برای کاربر خیلی بد هست..من فایل منیجر نصب کنم و لی وقتی گوشی رو ریست میکنم پاک میشهOnly the registered members can see the linkایا راهی یا نرم افزاری هست که اصلا این فایل منیجر پاک نشه

چ مدل گوشی؟

nimant
02-11-15, 15:11
فکر نکنم راهی باشه مگر اینکه فایل منیجر بهمراه سیستم عامل باشه اگر قابل ارتقا هست ارتقا بدید در غیر این صورت شما باید نرم افزار رو نصب کنی و همون اول کار یه بکاپ از سیستم خود گوشی داخل رم بگیری که هر زمانی گوشی رو ریست کردی از اون بکاپ استفاده کنی که فایل منیجر هم نصب بشه