PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در انتخاب مانیتور مناسب با کار و بودجه من!

SMHD
30-10-15, 09:46
با سلام
قصد خرید مانیتور مناسب تا قیمت نهایتاً حدود 700 تومن، برای کار با نرم افزارهای مهندسی، وبگردی و مطالعه و کمی هم تماشای فیلم ؛ دارم.
خودم یه مرور مختصر در بازار کردم که انتخاب 4 مدل زیر رو نتیجه داد :

1- ASUS VX229 AH-IPS
2- SAMSUNG 24D595 PLS
3- SAMSUNG 24D395 PLS
4- LG 25UM65 IPS

فقط دو نکته برام خیلی خیلی مهم هستند که خواهش می کنم با درنظر گرفتن این دو، راهنمایی بفرمایید
اول اینکه مانتیور قبلیم LG lcd 1954S بود که دو سال بیشتر کار نکرد. ده دوازده تا خط عمودی روی پنلش افتاد و عملا غیرقابل استفاده شد. در حالیکه lcd هست که ده دوازده ساله نهایتا با یه دونه پیکسل سوخته داره صحیح و سالم کار میکنه! بنابراین کیفیت کارکرد و عمر پنل برام حایز اهمیت است و دیگه طاقت ندارم بازم اینقدر هزینه کنم و بعد از مدت کمی پنلش خط خطی بشه.

و دوم اینکه چون بعنوان مانیتور دوم می خوام به سیستم وصلش کنم لازم هست که به غیر از D-SUB از پورت دیگری هم پشتیبانی کنه.(چون مانیتور اول فقط D-SUB داره)

ممنون از راهنمایی های همه اساتید

AMD>INTEL
30-10-15, 11:50
SAMSUNG 24D595 PLS
این مورد مناسبه .

SMHD
31-10-15, 08:16
SAMSUNG 24D595 PLS
این مورد مناسبه .
سلام و ممنون از راهنمایی شما
استاد امید عزیز بازهم شرمنده کردید. بسیار سپاسگذارم...:give_rose:

خب چندتا سوال برام وجود داره: یکی اینکه این پنل pls سامسونگ چه فرقی با ips الجی و ایسوس داره و اینکه کدوم بهتره؟ البته از قبل هم عرض کردم. کاربر گرافیکی و گیمر نیستم بنابراین عمر پنل نسبت به کیفیت پنل برام در اولویت هست.
بعدش اینکه خیلیا میگن ایسوس درسته که دو اینچ کوچکتره ولی یه سرو گردن بالاتر از بقیه ست. این فقط تعصب روی برند هست یا اینکه بدون در نظر گرفتن اندازه پنل واقعا ایسوس بهتر از بقیه جواب داده؟

فقط این مدلی که شما فرمودید (D595P) ظاهرا پایه ش ثابت هست. شما خودتون کار کردید این مدل رو؟ پایه ثابت هست و یا قابلیت حرکت بالا و پایین داره؟ این خیلی مهمه. اگه ثابت باشه خوب نیست خیلی!
راستی این دو مدل سامسونگ ینی : 395 و 595 که در پست قبلی هم عرض کردم، ظاهرا خیلی شبیه به هم هستن. تفاوت قیمتشون مربوط به چیه؟

AMD>INTEL
31-10-15, 12:41
سلام و ممنون از راهنمایی شما
استاد امید عزیز بازهم شرمنده کردید. بسیار سپاسگذارم...:give_rose:

خب چندتا سوال برام وجود داره: یکی اینکه این پنل pls سامسونگ چه فرقی با ips الجی و ایسوس داره و اینکه کدوم بهتره؟ البته از قبل هم عرض کردم. کاربر گرافیکی و گیمر نیستم بنابراین عمر پنل نسبت به کیفیت پنل برام در اولویت هست.
بعدش اینکه خیلیا میگن ایسوس درسته که دو اینچ کوچکتره ولی یه سرو گردن بالاتر از بقیه ست. این فقط تعصب روی برند هست یا اینکه بدون در نظر گرفتن اندازه پنل واقعا ایسوس بهتر از بقیه جواب داده؟

فقط این مدلی که شما فرمودید (D595P) ظاهرا پایه ش ثابت هست. شما خودتون کار کردید این مدل رو؟ پایه ثابت هست و یا قابلیت حرکت بالا و پایین داره؟ این خیلی مهمه. اگه ثابت باشه خوب نیست خیلی!
راستی این دو مدل سامسونگ ینی : 395 و 595 که در پست قبلی هم عرض کردم، ظاهرا خیلی شبیه به هم هستن. تفاوت قیمتشون مربوط به چیه؟

PLS و IPS تقریبا مشابه هستند . تفاوت خیلی زیادی در خروجی تصویر ندارند . عمر پنل این دو تفاوتی از نظر تکنیکی ندارد .
پایه های سامسونگ ثابته .دقیقا جنس پایه هاشون فرق میکنه .

SMHD
31-10-15, 16:07
PLS و IPS تقریبا مشابه هستند . تفاوت خیلی زیادی در خروجی تصویر ندارند . عمر پنل این دو تفاوتی از نظر تکنیکی ندارد .
ظاهرا پنل ایسوس هم ساخت الجی هست و در ایران مانیتور ایسوس با گارانتی سه ساله داره عرضه میشه.
مدت گارانتی سامسونگ چقدر هست؟
و نفرمودید علت تفاوت قیمت d395 و d595 علی رغم شباهتشون در چیه؟؟

AMD>INTEL
31-10-15, 16:14
ظاهرا پنل ایسوس هم ساخت الجی هست و در ایران مانیتور ایسوس با گارانتی سه ساله داره عرضه میشه.
مدت گارانتی سامسونگ چقدر هست؟
و نفرمودید علت تفاوت قیمت d395 و d595 علی رغم شباهتشون در چیه؟؟

تفاوت سامسونگ ها پایه هاشون هست . از نظر فنی تفاوتی ندارند .بله پنل اسوس هم الجی هست . فقط برد اینورترش برای شرکت دیگه هست که نسبت به بردهای خود الجی کیفیت خوبی ندارد .
اگر حدود 170 بودجتون رو بالا میبردی این مدل دل عالیه
Dell S2340L IPS
Dell S2340L monitor review- The Inquirer (Only the registered members can see the link)

SMHD
31-10-15, 16:15
در این ویدئو نشون داده میشه که پایه این مدل ثابت نیست و چند درجه ای حرکت داره. ولی در این تصویر به وضوح مدل رو S24D590L ذکر میکنه در حالی که مدلی که در بازار ایران هستش S24D595P ذکر میشه. این در حالیه که شکل ظاهری و مشخصات هر دو مدل یکی هست.

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
31-10-15, 16:17
در این ویدئو نشون داده میشه که پایه این مدل ثابت نیست و چند درجه ای حرکت داره. ولی در این تصویر به وضوح مدل رو S24D590L ذکر میکنه در حالی که مدلی که در بازار ایران هستش S24D595P ذکر میشه. این در حالیه که شکل ظاهری و مشخصات هر دو مدل یکی هست.

فقط به دلیل مونتاژ داخل بودن اسم تغییر میکنه . فیدبک خوبی داشته این مونیتور توسط خریداران .

SMHD
31-10-15, 16:29
فقط به دلیل مونتاژ داخل بودن اسم تغییر میکنه . فیدبک خوبی داشته این مونیتور توسط خریداران .
ممنون
و اینکه گارانتی این محصول در ایران چند ساله هست؟
و نیز پنل این مدل مات هست یا براق؟

AMD>INTEL
31-10-15, 16:34
ممنون
و اینکه گارانتی این محصول در ایران چند ساله هست؟
و نیز پنل این مدل مات هست یا براق؟

گارانتی دوساله یا سه ساله سام سرویس هست . اون هم نمیدونم دقیق

SMHD
31-10-15, 16:47
پنل مات هستش یا براق؟

SMHD
31-10-15, 16:57
تفاوت سامسونگ ها پایه هاشون هست . از نظر فنی تفاوتی ندارند .بله پنل اسوس هم الجی هست . فقط برد اینورترش برای شرکت دیگه هست که نسبت به بردهای خود الجی کیفیت خوبی ندارد .
اگر حدود 170 بودجتون رو بالا میبردی این مدل دل عالیه
Dell S2340L IPS
Dell S2340L monitor review- The Inquirer (Only the registered members can see the link)
خب البته چون تهران نیستم و دسترسی در شهرستان محدودتره ترجیح میدم یه مدل عمومی تر از سامسونگ یا الجی بگیرم که توی شهرستانها هم خدمات پس از فروش دارن معمولا. اما آیا این 170 مبلغ بیشتر موجه هستش برای دل؟؟
از قبل هم عرض کردم خدمتتون. در درجه اول اهمیت برام عمر و کیفیت ساخت پنل قرار داره چون حجم کار در روز زیاده و معمولا مانیتور روشن هست. کیفیت در درجه بعد...
در مقام مقایسه می تونم برای عملکردی چند ساله بدون دردسر روی سامسونگ حساب کنم یا یه مدت صبر کنم و بودجه رو بالا ببرم برای تهیه این مدل دل؟؟

AMD>INTEL
31-10-15, 17:03
خب البته چون تهران نیستم و دسترسی در شهرستان محدودتره ترجیح میدم یه مدل عمومی تر از سامسونگ یا الجی بگیرم که توی شهرستانها هم خدمات پس از فروش دارن معمولا. اما آیا این 170 مبلغ بیشتر موجه هستش برای دل؟؟
از قبل هم عرض کردم خدمتتون. در درجه اول اهمیت برام عمر و کیفیت ساخت پنل قرار داره چون حجم کار در روز زیاده و معمولا مانیتور روشن هست. کیفیت در درجه بعد...
در مقام مقایسه می تونم برای عملکردی چند ساله بدون دردسر روی سامسونگ حساب کنم یا یه مدت صبر کنم و بودجه رو بالا ببرم برای تهیه این مدل دل؟؟

من خودم قصد خرید داشته باشم . سامسونگ رو تهیه میکردم . حدود 5 سال هست مونیتور 20 واید سامسونگ 24 ساعته روشن هست . دل وارد کنندش کمی قیمت ها رو بالا میزنه .با توجه به قیمت و گارانتی و کیفیت انتخاب من سامسونگه

SMHD
31-10-15, 17:26
من خودم قصد خرید داشته باشم . سامسونگ رو تهیه میکردم . حدود 5 سال هست مونیتور 20 واید سامسونگ 24 ساعته روشن هست . دل وارد کنندش کمی قیمت ها رو بالا میزنه .با توجه به قیمت و گارانتی و کیفیت انتخاب من سامسونگه
آقا ممنونم. مثل همیشه از سردرگمی نجاتم دادی.
تا حالا با اعتماد به مشاوره حضرت عالی خرید کردم و راضی راضی بودم. مطمئنا این بار هم به مشاور شما اعتماد کامل خواهم کرد.
:give_rose:
و در مورد این مانیتور نکته دیگه ای نیست که بخوای بهم تذکر بدی؟؟
راستی الان کف قیمت چنده؟؟ رو سایتها یه کم متفاوت زدن. اگه بخوام از بازار تهیه کنم چه قیمتی شیرینه الان؟

AMD>INTEL
31-10-15, 17:31
مورد خاصی نیست . این مدل Samsung Full HD S24D595 Plus PLS حدود 710