ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد گارانتی فلش مموری

Admiral_Hunter
29-10-15, 21:19
با سلام
یه فلاش داشتم با 8 سال گارانتی که سوخت بردم گارانتی گفتن این مدل نداریم با مدل مشابه عوض کردند با 2 سال گارانتی
6 ماه بعد سوخت بردم گارانتی گفت این فلاشت گارانتی نداره!!! گارنتیش تموم شده
خوب اگه گارانتی نداره چرا فلاشی که گارانتیش تموم شده بوده تو انبار مونده بوده داده به من!!؟
خلاصه زیر بار نرفت تعویض کنه....
پس گارانتی برا چیه؟:1. (28):
همه گارانتی های فلاش اینجورین؟:1. (28):

AMD>INTEL
29-10-15, 21:30
با سلام
یه فلاش داشتم با 8 سال گارانتی که سوخت بردم گارانتی گفتن این مدل نداریم با مدل مشابه عوض کردند با 2 سال گارانتی
6 ماه بعد سوخت بردم گارانتی گفت این فلاشت گارانتی نداره!!! گارنتیش تموم شده
خوب اگه گارانتی نداره چرا فلاشی که گارانتیش تموم شده بوده تو انبار مونده بوده داده به من!!؟
خلاصه زیر بار نرفت تعویض کنه....
پس گارانتی برا چیه؟:1. (28):
همه گارانتی های فلاش اینجورین؟:1. (28):

به دلیل تعریف غلط گارانتی لایف تایم همیشه در ایران این مشکل وجود داشته .
عبارت life time مربوط به خود قطعه هست . یعنی تا زمانی که این قطعه در سبد تولید اون شرکت هست گارانتی دارد .
به هیچ عنوان به معنای مادام العمر که تو ایران اعلام میشه نداره .
حدودا 5 سال از نظر شرکتها این لایف تایم محصول حساب میشه .

Admiral_Hunter
29-10-15, 21:55
به دلیل تعریف غلط گارانتی لایف تایم همیشه در ایران این مشکل وجود داشته .
عبارت life time مربوط به خود قطعه هست . یعنی تا زمانی که این قطعه در سبد تولید اون شرکت هست گارانتی دارد .
به هیچ عنوان به معنای مادام العمر که تو ایران اعلام میشه نداره .
حدودا 5 سال از نظر شرکتها این لایف تایم محصول حساب میشه .
گارانتی مادم العمر نبوده ... 2ساله بوده
آخر اسفند 93 یه فلاش داده به من که روش نوشته 2 سال گارانتی...تعویض کرد بهم فاکتور هم نداد

الان 7 ماه گذشته پس باید 1 سال دیگه گارنتی داشته باشه

حالا میگه نه گارانتی نداره این فلاشا مدتهاست گارنتیشون تموم شده
خوب همون موقع میگفت اینی که برات تعویض میکنم گارانتی دیگه نداره!!
سر کارمون گذاشته قد پول فلاش کرایه دادم رفتم اومدم!!

AMD>INTEL
29-10-15, 22:00
گارانتی مادم العمر نبوده ... 2ساله بوده
آخر اسفند 93 یه فلاش داده به من که روش نوشته 2 سال گارانتی...تعویض کرد بهم فاکتور هم نداد

الان 7 ماه گذشته پس باید 1 سال دیگه گارنتی داشته باشه

حالا میگه نه گارانتی نداره این فلاشا مدتهاست گارنتیشون تموم شده
خوب همون موقع میگفت اینی که برات تعویض میکنم گارانتی دیگه نداره!!
سر کارمون گذاشته قد پول فلاش کرایه دادم رفتم اومدم!!

کلی عرض کردم . در اصل دفعه دوم هم که براتون عوض کردند یک جوری خواستند دست خالی برنگردید .

Admiral_Hunter
29-10-15, 22:13
کلی عرض کردم . در اصل دفعه دوم هم که براتون عوض کردند یک جوری خواستند دست خالی برنگردید .

فقط یه دفعه عوض کرد
دفعه دوم دست خالی رفتیم خونه...:wink:

AMD>INTEL
29-10-15, 22:14
فقط یه دفعه عوض کرد
دفعه دوم دست خالی رفتیم خونه...:wink:

متوسط عمر گارانتی فلش همون 5 ساله . لایف تایم در ایران بد ترجمه شده .

Admiral_Hunter
31-10-15, 08:45
فلاش داشتم داده رایانه پرداز متین 2 بار عوض کرده فاکتور کرده الانم خراب بشه بازم عوض میکنه...منتها متاسفانه آواژنگ میگه فقط 1 بار عوض میکنه..ضعف گارانتی آواژنگ تو فلاش هست..من که دیگه هیچ فلاشی با گارانتی آواژنگ نمیخرم.:1. (12)::1. (9)::2mo5pow: آواژنگ گارانتی خیلی خوبیه ولی نه تو فلاش!!!

لایف تایم کدومه..فلاش دادمش تعویض کرده با فلاش 2 سال گارانتی فاکتور هم نداده

1 ماه بعد رفتم میگه فاکتورش بیار تعویض کنم اینا گارانتیشون تمام شده ...فرمت کرده داده... بعدشم الان کلا سوخت...
خوب چرا فلاشی که تاریخ گارانتیش تموم شده بدون فاکتور داده به من؟ !!!
روزی که فلاش خریدم تاریخش نوشتم.... تو سیستم اینا یعنی مدرکی نیست که این فلاش کی داده به من؟!!!
این فلاش تو انبارشون مونده بوده تا گارانتیش تموم شده بعد داده به من ضررش من کنم:2mo5pow:

لطفا مسول آواژنگ بیاد توضیح بده

AMD>INTEL
31-10-15, 13:10
فلاش داشتم داده رایانه پرداز متین 2 بار عوض کرده فاکتور کرده الانم خراب بشه بازم عوض میکنه...منتها متاسفانه آواژنگ میگه فقط 1 بار عوض میکنه..ضعف گارانتی آواژنگ تو فلاش هست..من که دیگه هیچ فلاشی با گارانتی آواژنگ نمیخرم.:1. (12)::1. (9)::2mo5pow: آواژنگ گارانتی خیلی خوبیه ولی نه تو فلاش!!!

لایف تایم کدومه..فلاش دادمش تعویض کرده با فلاش 2 سال گارانتی فاکتور هم نداده

1 ماه بعد رفتم میگه فاکتورش بیار تعویض کنم اینا گارانتیشون تمام شده ...فرمت کرده داده... بعدشم الان کلا سوخت...
خوب چرا فلاشی که تاریخ گارانتیش تموم شده بدون فاکتور داده به من؟ !!!
روزی که فلاش خریدم تاریخش نوشتم.... تو سیستم اینا یعنی مدرکی نیست که این فلاش کی داده به من؟!!!
این فلاش تو انبارشون مونده بوده تا گارانتیش تموم شده بعد داده به من ضررش من کنم:2mo5pow:

لطفا مسول آواژنگ بیاد توضیح بده

من موارد گارانتی رو توضیح دادم خدمت شما . میتونید با شرکت ها هم تماس بگیرید و درباره گارانتی لایف تایم فلش بپرسید . عبارت لایف تایم به بدترین شکل ممکن در ایران تعریف شده . بار تبلیغی دارد ولی باعث سوتفاهم کاربران میشه .
مدل دقیق فلشی که بعد از 8 سال براتون عوض کردند رو اعلام کنید . بعد میتونید به شرکت اصلیش ایمیل بزنید بگید شرکت محترم ..... این فلش دارای گارانتی هست یا خیر . اگر گفتند فلش گارانتی نداره یا داره اینجا اطلاع بدید .
یک نمونه مثال میزنم براتون رمهای ddr حتی ddr2 گارانتی لایف تایم بودند . اگر بنا به تعریف شما بود یعنی گارانتی لایف تایم باید شرکت های داخلی خارجی و داخلی این قطعه رو عوض میکردند . ولی نه در ایران و نه در هیچ کشوری به دلیل عدم تولید و موجودی در انبار شامل گارانتی نمیشوند .