سلام دوستان
من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم موقع بالا اومدن صدایی نمیده ولی وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ معروف ویندوزو میده درحالیکه تیکش فعاله Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2- توی این لیست گزینه windows start وجود نداره Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
3-توی این لیست صدای استارت معروف ویندوز 8 وجود نداره من توی پوشه window/user/media هم رفتم اونجا هم نیست وموقعی که روشنش میکنم هیچ صدایی نمیده ولی وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ معروف ویندوزو میده Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
من میخوام صدای استارت وینذوزمو عوض کنم اما باتوجه به موارد بالا نمیتونم.
ازشما میخوام که راهنماییم کنید
ممنون
AMD>INTEL
29-10-15, 14:57
این برنامه رو دانلود کن "Startup Sound Changer"
طبق دستور عمل زیر تغییر بدید
3 Easy Ways to Change Windows Startup Sound (with Pictures) (Only the registered members can see the link)
sjnferrari
29-10-15, 15:57
این برنامه رو دانلود کن "Startup Sound Changer"
طبق دستور عمل زیر تغییر بدید
3 Easy Ways to Change Windows Startup Sound (with Pictures) (Only the registered members can see the link)
آقا ممنون
صدا عوض شد ولی بازم موقع روشن کردن هیچ صدایی نمیده
فقط موقع ری استارت که ویندوز میاد بالا صدا میده
AMD>INTEL
29-10-15, 16:05
طبق لینک و اسکرین شات ها تیک windows startup sound رو بزنید .
sjnferrari
29-10-15, 16:15
طبق لینک و اسکرین شات ها تیک windows startup sound رو بزنید .
تیک play windows startup sound رو زدم ولی هیچ تغییری نکرد
AMD>INTEL
29-10-15, 16:32
تیک play windows startup sound رو زدم ولی هیچ تغییری نکرد
از method 2 استفاده کنید .
sjnferrari
29-10-15, 16:50
از method 2 استفاده کنید .
درست نشد دوست عزیز
sjnferrari
03-11-15, 22:25
سلام کسی راه حلی برای این مشکل مانداره؟
AMD>INTEL
03-11-15, 22:41
چک کنید ببینید ویندوزی که براتون نصب کردند اکتیوش کردن یا نه ؟
sjnferrari
03-11-15, 22:46
چک کنید ببینید ویندوزی که براتون نصب کردند اکتیوش کردن یا نه ؟
چیو؟همین play windows startup sound؟
این اکتیوه
AMD>INTEL
03-11-15, 22:50
چیو؟همین play windows startup sound؟
این اکتیوه
ویندوز رو عرض کردم .
sjnferrari
03-11-15, 23:03
ویندوز رو عرض کردم .
ازکجا باید چک کنم
اگه بود چکارکنم اگه نبود چکارکنم؟
AMD>INTEL
03-11-15, 23:14
ازکجا باید چک کنم
اگه بود چکارکنم اگه نبود چکارکنم؟
کنترل پنل قسمت system یک صفحه میاد . که پایینش وضعیت activation ویندوز رو نوشته اگر اکتیو نبود . باید با میکروسافت تولیت ویندوز رو اکتیو کنید .
sjnferrari
04-11-15, 15:29
کنترل پنل قسمت system یک صفحه میاد . که پایینش وضعیت activation ویندوز رو نوشته اگر اکتیو نبود . باید با میکروسافت تولیت ویندوز رو اکتیو کنید .
آقا نگاه کردم اکتیوه
AMD>INTEL
04-11-15, 16:06
آقا نگاه کردم اکتیوه
روشهایی که گفتم باید صدا برگرده مگر اینکه ویندوزی که براتون نصب کردند مشکل داشته باشه .
sjnferrari
04-11-15, 17:53
روشهایی که گفتم باید صدا برگرده مگر اینکه ویندوزی که براتون نصب کردند مشکل داشته باشه .
قبل از اینکه ویندوزو عوض کنم همینطوری بود( فقط وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ میاد)
- - - Updated - - -
قبل از اینکه ویندوزو عوض کنم همینطوری بود( فقط وقتی ری استارتش میکنم صدای استارت آپ میاد)
sjnferrari
05-11-15, 08:39
آقا کسی راه حلی برای این مشکل مانداره؟
AMD>INTEL
05-11-15, 11:32
این باید جواب بده
Get Startup Sound Enabler for Windows 8 (Only the registered members can see the link)
sjnferrari
06-11-15, 20:32
این باید جواب بده
Get Startup Sound Enabler for Windows 8 (Only the registered members can see the link)
سلام آقا ممنون
ولی فقط باراول کارکرد دیگه کارنکرد
sjnferrari
08-11-15, 23:45
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
- - - Updated - - -
سلام به نظرتون چرا لپ تاپ من صدای استارت وینذوزو پخش نمیکنه درحالیکه تیکش فعاله ؟
sjnferrari
16-11-15, 16:18
سلام آقا چرا هیچکس جواب مارونمیده؟
AMD>INTEL
16-11-15, 17:17
جواب رو که بهتون دادم . چندین بار . این لینک با دقت بصورت تصویری مراحل رو توضیح داده .
How to Customize Logon, Logoff and Shutdown Sounds in Windows 8 (Only the registered members can see the link)
sjnferrari
16-11-15, 17:38
جواب رو که بهتون دادم . چندین بار . این لینک با دقت بصورت تصویری مراحل رو توضیح داده .
How to Customize Logon, Logoff and Shutdown Sounds in Windows 8 (Only the registered members can see the link)
خب هیچ کدوم ازین روشهایی که تاحالا گفتین جواب نداده
این آخری هم همه اعدادی که گفته یک کنید خودش یک هست
اینم جواب نداد
AMD>INTEL
16-11-15, 17:48
خب هیچ کدوم ازین روشهایی که تاحالا گفتین جواب نداده
این آخری هم همه اعدادی که گفته یک کنید خودش یک هست
اینم جواب نداد
روشهای استاندارد که برای حل این مشکل بوده رو بهتون گفتم . اگر باز مشکل هست . ویندوزی که نصب شده برای شما ایراد داره .