ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم برای آرشیو و بک آپ

carrow
28-10-15, 16:13
سلام. قصد دارم برای شرکت یک سیستم بگیرم که بتونیم پشتیبانی اطلاعات رو روی اون داشته باشیم.
نیاز به پردازش و اجرای هیچ برنامه ای نیست و صرفا برای بک آپ استفاده میشه.
قصد دارم تقریبا ۲۰ ترا هارد براش بگیرم که از هر اطلاعاتی ۲ بار بتونم بک آپ بگیرم. میشه این ۲۰ ترا ترکیبی باشه مثلا یه ۶ ترا یه ۴ ترا (2x)
چیزی که نیاز دارم، سخت افزارها ویندوز ۱۰ رو جوابگو باشن (بخاطر سرعت بیشتر و مدیریت بهتر کپی کردن و بک آپ)
مادربرد و پاور ۶ تا هارد رو پشتیبانی کنن (فعلا قصد استفاده از ۴ هارد دارم، ممکنه بعدا بخوام ۲ تا دیگه اضافه کنم)
و پورت USB3 هم داشته باشه.
مدل هاردهایی که برای آرشیو کردن مناسب تر هستن و عمر طولانی دارن رو هم بگید لطفا.
لوازم جانبی مثل کیبورد و مانیتور و ... هم نیازی نیست.
قیمت خاصی برای تهیه هم مد نظرم نیست،‌ اما نمیخوام بیش از حد گرون بشه،‌ تنها چیزی که ملاک هست برام عمر طولانی اطلاعات هست.
ممنون :11():

پ.ن: من چون با ابزارهای ذخیره سازی کار نکردم و همچنین سیستم های شرکت شبکه نیستن و امکان شبکه کردن هم نیست، به فکر خرید یک کیس با این مشخصات افتادم. اگر پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
28-10-15, 16:41
cpu corei5 4460
main GIGABYTE Z97X-UD3H-BK
memory Kingston HyperX Savage 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL11 Red
power cooler master vanguard 650w
case green x6
----------
یک ssd بگیرید برای سرعت ویندوز مثل samsung 850 evo 120gb
برای هارد های ارشیو هم وسترن گرین رو پیشنهاد میکنم .

carrow
29-10-15, 07:46
cpu corei5 4460
main GIGABYTE Z97X-UD3H-BK
memory Kingston HyperX Savage 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL11 Red
power cooler master vanguard 650w
case green x6
----------
یک ssd بگیرید برای سرعت ویندوز مثل samsung 850 evo 120gb
برای هارد های ارشیو هم وسترن گرین رو پیشنهاد میکنم .

خیلی ممنون از راهنمایی تون.
فقط نیازی به کارت گرافیک نداره دستگاه دیگه؟ همون آن برد کارش راه میافته؟
بعد نمیشه یکم پایین تر آورد قیمت رو؟ مثلا سی پی یوی یا رم ارزون تری استفاده کرد با توجه به اینکه تنها عملی که قراره انجام بشه روش کپی کردن فایل هاست؟

AMD>INTEL
29-10-15, 13:50
خیلی ممنون از راهنمایی تون.
فقط نیازی به کارت گرافیک نداره دستگاه دیگه؟ همون آن برد کارش راه میافته؟
بعد نمیشه یکم پایین تر آورد قیمت رو؟ مثلا سی پی یوی یا رم ارزون تری استفاده کرد با توجه به اینکه تنها عملی که قراره انجام بشه روش کپی کردن فایل هاست؟

مادربرد رو دست نزنید . cpu را corei3 4160 بگیرید .

AMD>INTEL
29-10-15, 14:26
دلیل انتخاب این برد به دلیل کیفت قطعات و تست 169 ساعته در شرکت گیگابایت میباشد . رم هم میتونید مورد زیر را بگیرید
Kingston HyperX Savage 4GB DDR3 1866MHz CL9 Red
دو ماجول بگیرید .