ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با رمز ادمین در ویندوز 8

sjnferrari
26-10-15, 15:52
سلام من یوزر ویندوز 8رو از ادمین به استاندارد تبدیل کردم و تیک گزینه use password رو برداشتم
الان اجازه دسترسی به بعضی قسمت‌ها روبهم نمیده
مثلا وقتی توی run یه netplwiz رومینویسم که یوزرو از استاندارد به ادمین برگردونم این پیغام میاد[URL=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link[/URL
چکارکنم که درست بشه؟

AMD>INTEL
26-10-15, 16:23
سلام من یوزر ویندوز 8رو از ادمین به استاندارد تبدیل کردم و تیک گزینه use password رو برداشتم
الان اجازه دسترسی به بعضی قسمت‌ها روبهم نمیده
مثلا وقتی توی run یه netplwiz رومینویسم که یوزرو از استاندارد به ادمین برگردونم این پیغام میاد[URL=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link[/URL
چکارکنم که درست بشه؟

تو safe mode برید ببینید میتونی تغییر بدید . در کل نباید یوزر ادمین رو تغییر میدادید .

sjnferrari
26-10-15, 16:39
تو safe mode برید ببینید میتونی تغییر بدید . در کل نباید یوزر ادمین رو تغییر میدادید .

چطوری باید انجامش بدم؟

- - - Updated - - -

چطوری باید انجامش بدم؟

AMD>INTEL
26-10-15, 17:27
نیاز به نرم افزار زیر و از این روش باید استفاده کنید
chntpw
[url=Only the registered members can see the link]Reset Windows password with Linux in under 5 minutes - SlashGeek SlashGeek[/url
]
روش دوم

Open a command prompt at boot. (Safe mode with Command prompt)

In the command prompt, type the command below and press Enter. regedit

Click on HKEY_LOCAL_MACHINE (or HKEY_USERS - your choose. In this example I've chosen HKEY_LOCAL_MACHINE) .

Go to File menu and choose load hive option

it will open new window and in that navigate to drive where your OS is installed and go to <boot partition>\Windows\System32\config

in this example it is C:\Windows\System32\config

Choose SAM file and click Open

Next appear Key Name box,type the name whatever you want i.e REM_SAM

Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\REM_SAM\SAM\Domains\Accounts\Us ers\000001F4 key and double click on string F,

it will open table with hexadecimal numbers

Build-in Administrator is disabled

In this table find 11 number (8th line,first column in table -images),click to the right of it,press backspace and the 11 disappear and insert the 10 in this place

Build-in Administrator is enabled

Close box,the whole regedit and restart computer.

Log on to build-in Administrator account and now you can try to fix problem depends on your situation -fix your account, reset password for your account or create new admin account.

sjnferrari
26-10-15, 17:36
اینم امتحان میکنم رفتم توی حالت safe modeهرکاری که میخوام بکنم ازم پسوورد میخواد ولی من اصلا پسوورد نذاشتم که حالا میگه پسوورد واردکنید

AMD>INTEL
26-10-15, 18:32
اینم امتحان میکنم رفتم توی حالت safe modeهرکاری که میخوام بکنم ازم پسوورد میخواد ولی من اصلا پسوورد نذاشتم که حالا میگه پسوورد واردکنید

باید با دیسک بوت Chntpw ادمین رو فعال و پسوردش رو غیر فعال کنید .

sjnferrari
26-10-15, 19:48
این لینکی که گذاشتین کار نمیکنه

AMD>INTEL
26-10-15, 19:57
این لینکی که گذاشتین کار نمیکنه

Reset Windows password with Linux in under 5 minutes - SlashGeek SlashGeek (Only the registered members can see the link)

sjnferrari
26-10-15, 20:02
Reset Windows password with Linux in under 5 minutes - SlashGeek SlashGeek (Only the registered members can see the link)

آقا من انگلیسیم ضعیفه
لینک دانلود این نرم افزاری که گفتین هم توی نت پیدانکردم
کلا ازکارهای حرفه ای هم زیاد سردرنمیارم
خواهشا سطح روبیار پایین

AMD>INTEL
26-10-15, 20:23
آقا من انگلیسیم ضعیفه
لینک دانلود این نرم افزاری که گفتین هم توی نت پیدانکردم
کلا ازکارهای حرفه ای هم زیاد سردرنمیارم
خواهشا سطح روبیار پایین

رفع این ایراد نیاز به انگلیسی در حد قابل قبول داره و آشنایی کامل از ویندوز داره. شما میتونی از مترجم گوگل استفاده کنی .
باید یک فلش بوتیبل بسازی از اینجا دانلودش کن
Only the registered members can see the link

sjnferrari
26-10-15, 20:57
رفع این ایراد نیاز به انگلیسی در حد قابل قبول داره و آشنایی کامل از ویندوز داره. شما میتونی از مترجم گوگل استفاده کنی .
باید یک فلش بوتیبل بسازی از اینجا دانلودش کن
Only the registered members can see the link

آقا یه توضیح خلاصه از مراحل انجام کار می فرمایی بی زحمت؟
بیرون ببرم درستش میکنن؟چقدر هزینش میشه
اگر ازکسی که ویندوزو نصب کرده رمزو بپرسم میشه ازطریق safe mode و بدون احتیاج به این نرم‌افزار درستش کنم ؟

AMD>INTEL
26-10-15, 21:04
آقا یه توضیح خلاصه از مراحل انجام کار می فرمایی بی زحمت؟
بیرون ببرم درستش میکنن؟چقدر هزینش میشه
اگر ازکسی که ویندوزو نصب کرده رمزو بپرسم میشه ازطریق safe mode و بدون احتیاج به این نرم‌افزار درستش کنم ؟

نکته :: هک پسورد ادمین ویندوز از طریق CMD (Only the registered members can see the link)

sjnferrari
26-10-15, 23:09
ویندوز جدید نصب کنم حل میشه؟
اطلاعات زیادی توی لپ تاپ ندارم

AMD>INTEL
26-10-15, 23:17
ویندوز جدید نصب کنم حل میشه؟
اطلاعات زیادی توی لپ تاپ ندارم

اگر اطلاعاتی نداری ویندوز نصب کن .

sjnferrari
27-10-15, 06:15
ویندوز 10 بهتره یا همین 8.1؟

sjnferrari
27-10-15, 23:28
درایورهای ویندوز 10 رو برای لپ تاپ g5070 لنوو میخوام

sjnferrari
28-10-15, 17:02
سلام
ویندوزو عوض کردم مشکلم حل شد
فقط فولدرها رونمیدونم چرا اینطوری نشون میده Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
28-10-15, 17:10
درایورهای ویندوز 10 رو برای لپ تاپ g5070 لنوو میخوام

درایور های 10 ندارد . باید درایورهای 8 - 64 بیتی نصب کنید .

sjnferrari
28-10-15, 17:50

دادم ویندوز8.1 روش نصب کردن ولی فولدرها رو اونطوری که عکسشو بالاگذاشتم نشون میده
چرا آخه؟

- - - Updated - - -

دادم ویندوز8.1 روش نصب کردن ولی فولدرها رو اونطوری که عکسشو بالاگذاشتم نشون میده
چرا آخه؟

AMD>INTEL
28-10-15, 18:00
چرا آخه؟

- - - Updated - - -

چرا آخه؟
درایور گرافیک نصب نشده به همراه درایورهای دیگه . درایورها باید کامل نصب بشه .